PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aşırı yağlı kafa derisi

durudost
06-04-2007, 06:51 PM
merhaba
Habibullah Beye sorum olacaktı.eşimin saçları çok genç yaşta aşırı yağlanma sebebi ile dökülmüş.başında aşırı yağlanma devam ediyor.aceba hangi ürünlerle bir çözüm bulabiliriz.teşekkürler

Habibullah
06-04-2007, 07:44 PM
sadece yağlanma sounu varsa haftada 2-3 kez 20 mg roaccutane , şampuan olarak düzenli pirdolin ve konazol öneriyorum...

durudost
06-04-2007, 09:15 PM
cevabınız için çok teşekkürler

Habibullah
06-05-2007, 09:35 PM
inşallah fayda görürsünüz.

zel59
06-17-2008, 12:41 PM
hocam merhaba benimde sorunum saçlarda ve ciltte aşırı yağlanma sabah yıkadığım saçlar bile akşama kadar yapış yapış oluyor, günde 4-5 defa yüzümü yıkıyorum yarım saat geçmeden parlamaya başlıyor, siyah noktalar çok var ama sivilce çok fazla yok sadece çıktığı zaman çok büyük oluyor, dr. a özellikle saç sorunu için gittim hiçbir test yapmadan bana zoretanin adlı ilacı verdi 20 mg. olan kapsüllerden günde bir tane alıyorum 10 gün kadar oldu başlayalı ciltte ve dudaklarda kuruma var fakat saçlarda herhangi bi değişiklik yok ilerleyen zamanda saçlara faydası olur mu, diğer konularda saçlarda dökülme yapar gibi bir yazı okumuştum böyle bişeyle karşılaşabilinir mi?

septenber
06-17-2008, 04:33 PM
ciltte ve dudaklarında kuruma başladıysa en kısa zamanda saçlarınada yansıyacaktır.saçlarda geri dönüşümlü olarak dökülmeler olabiliyor. bu dökülmeyi bende yaşıyorum biraz..
günde 4-5 defa yüzünüzü yıkamanız faydadan çok zarar getirebilir. bu kadar yüklenmeyin cildinize. zaten zoretaninle birlikte yağlanma sorununuz en aza ineceği için günde 1 defa yıkamanız yeterli olacaktır..

zel59
06-18-2008, 08:05 AM
öncelikle yardımınız ve yanıtınız için teşekkür ederim, dün bir eczacı arkadaşıma zoretanin kullandığımı söyledim, kendisinin geçmiş yıllarda bu ilacı kullandığını ve çok yan etkisi olduğunu ilacı bırakmamı söyledi, ayrıca ilaç bittikten 1,5 yıl sonra (yaklaşık 9 ay kullanmış) cildin eski haline döndüğünü söyledi, sedolin adlı şampuanı önerdi akşam yıkadım şampuandan mı zoretaninden midir bilmem yüzümde aşırı bi parlama oldu, ışık yansıdı resmen birde ilk kullanım olduğundan sanırım akşam yıkadığım saçlar sabah yine parlıyodu:( şimdi tereddütte kaldım ilacı mı kullanmaya devam mı edeyim şampuanla mı idare edeyim..

septenber
06-18-2008, 09:16 AM
yüzünüzün parlaması zoretaninden kaynaklanıyor.cilt kurumaya başladıkça gergin ve hassas bir hal alacağı için yüzünüzü yıkadıktan sonra oluşan parlaklık bununla alakalı. yan etkilerinden fazlasıyla şikayetçi olduğunuzda bırakırsınız isterseniz ama daha yeni başlamışsınız devam etmenizde bir sakınca yoktur..

zel59
06-18-2008, 09:37 AM
teşekkür ederim, bi süre daha devam edeyim o zaman..

reflowchina
06-18-2008, 09:40 AM
Our company Torch is mainly produce SMT and PCB equipment,espacially the BGA rework station,like BGA China (http://www.torch.cc/en/index.html)precision counter soldering system BGA3200.If you interested in it,just e-mail me freely(market@tonzh.com)

baadman27
06-26-2008, 02:09 PM
Very good!!! Support !美国留学 (http://www.erpxp.com/blog/user1/yahv896/archives/2008/87859.html)美国留学 (http://www.zuiyue.com/u/toxg015/archives/2008/4024.html)连锁店 (http://www.fj-tobacco.com/blog/u/8379/21058.html)连锁店 (http://www.fjycw.com/blog/u/8380/21059.html)连锁店 (http://blog.womanfriend.com/user1/379190/41707.html)

bora06demir
06-26-2008, 07:39 PM
Arkadaşlar aşırı yaglanmanın en iyi çözümü sabun kullanmaktır.Sabun kulanmam diyorsanız hacı şakir hindistan cevizli yı şampuanı alın kafa derisini çok iyi temizliyor.Ben aldım sonuca inanamadım .sabun gibi tertemiz yapıyor saçları.

zel59
06-27-2008, 08:31 AM
hindistan cevizi kokusundan midem bulanıyor o yüzden söylediğin şampuanı kullanamam ama hacı şakir kullanmıştım(kullanmadığım şampuan kalmadı gibi bişey zaten) ama blendax,elidor kesinlikle yağlı saçları temizlemiyor, 3 kere yıkıyorum onlarla dipler hala yağlı olacak iş değil o kadar reklam yapıyolar ürün beş para etmez, ben duruya geçtim sonunda en azından ilk yıkadığınızda temiz oluyor hem fiyatı çok ucuz hemde birçok üründen daha kaliteli, şu anda sedolin şampuana geçtim fiyatı 10 ytl, ama kesinlikle saç diplerini kurutmaya başladı, yeni başlamama rağmen şu an memnunum tabi saç derisi ona da alışır tekrar yağlanmaya başlamazsa..

bora06demir
06-27-2008, 10:39 AM
hindistan cevizi kokusundan midem bulanıyor o yüzden söylediğin şampuanı kullanamam ama hacı şakir kullanmıştım(kullanmadığım şampuan kalmadı gibi bişey zaten) ama blendax,elidor kesinlikle yağlı saçları temizlemiyor, 3 kere yıkıyorum onlarla dipler hala yağlı olacak iş değil o kadar reklam yapıyolar ürün beş para etmez, ben duruya geçtim sonunda en azından ilk yıkadığınızda temiz oluyor hem fiyatı çok ucuz hemde birçok üründen daha kaliteli, şu anda sedolin şampuana geçtim fiyatı 10 ytl, ama kesinlikle saç diplerini kurutmaya başladı, yeni başlamama rağmen şu an memnunum tabi saç derisi ona da alışır tekrar yağlanmaya başlamazsa..
Medikal şampuanlar saçı döküyor.Yada bende böyle oluyor.Bence duruya devam etmeliydin.Şampuan alırken her gün kullanıma uygundur yazısı yazmayanları almaya çalısıyorum.Çünkü yazanlar saç derisini iyi temizlemiyor.Sabun en güzeli ama sabun artıgını temizleyemiyorum.

tamburali
06-27-2008, 12:35 PM
Medikal şampuanlar saçı döküyor.Yada bende böyle oluyor.Bence duruya devam etmeliydin.Şampuan alırken her gün kullanıma uygundur yazısı yazmayanları almaya çalısıyorum.Çünkü yazanlar saç derisini iyi temizlemiyor.Sabun en güzeli ama sabun artıgını temizleyemiyorum.

Aslında saç çıkartıcı etkisi var kardeş:-)
konazol-fungoral nizoral vs.

onun dışında prozinc mor kutu
sanfiyto şampuan deneyin

zel59
07-01-2008, 10:55 AM
duruyu daha öncede kullandım ama dediğim gibi sabah yıkasam akşama kadar yağlanıyor sabunda da aynı onu da denedim, sedolinde şu an için çok iyi ama taranmayacak kadar kurutuyor saçı bende yıkadıktan sonra saç kremi kullanıyorum pek dökülme olmadı gibi şimdilik ama açıkçası başka medikal şampuanlara da pek cesaret edemiyorum kurusun derken hepten dökmeyelim diye şampuanlarda hergün yıkamaya uygundur ibaresi olmayanı al demişsin ama yağlı saçlar için olanlarda bu ibare olmayan yok maalesef bu arada ilgilendiğiniz için ikinize de teşekkür ederim..

zel59
08-13-2008, 01:30 PM
benim saçlar sedolinde 3 hafta iyi gittikten sonra tekrar eskisine döndü hocamın tavsiyesiyle konazolla dönüşümlü kullanmaya başladım oda faydalı olmadı hatta konazol la yıkadığım zaman saç temizlenmiyor bile akşam yıkadığım saç sabah yağlı deli olucam ya bıktım artık, gerçekten daha çok işe yarayacak öneriniz olursa sevinirim..

oomar
08-15-2008, 10:24 PM
sadece yağlanma sorunu varsa haftada 2-3 kez 20 mg roaccutane , şampuan olarak düzenli pirdolin ve konazol öneriyorum...

roaccutane ne kadar sure kullanılacak Dr Habibullah hoca onuda soylerse
çok iyi olur

Habibullah
08-18-2008, 06:20 PM
süre şikayete bağlı olarak değerlendirilir. bazı şanslı hastalarda tamamen geçiyorken bazılarında sürekli kullanmak gerekiyor...

oomar
08-22-2008, 05:17 PM
süre şikayete bağlı olarak değerlendirilir. bazı şanslı hastalarda tamamen geçiyorken bazılarında sürekli kullanmak gerekiyor...

bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim

uyuz
02-22-2009, 04:29 PM
hocam benimde saçlarım aşırı yağlı .saçlarım Allah a şükür çok güzel sağlıklı ama tek sorunum bu yaz saçlarımın fena halde yağlanması oldu.havanın etkisimidir bilmem ama saçlarımın yağlanıpta ağırlaşması moralii vi psikolojimi bozuyor doktora gittim bana kanazol verdi ben onun eşdeğeri olan fıngorali kullanmayı tercih ettim ama hiç işe yaramıyor bitkisel çareler yookmu???????????????:(

Habibullah
02-22-2009, 11:24 PM
bitkisel bir çare bilmiyorum ....

esmer_733
02-28-2009, 03:54 PM
Arkadaşlar aşırı yaglanmanın en iyi çözümü sabun kullanmaktır.Sabun kulanmam diyorsanız hacı şakir hindistan cevizli yı şampuanı alın kafa derisini çok iyi temizliyor.Ben aldım sonuca inanamadım .sabun gibi tertemiz yapıyor saçları.

Sabun da ne sabunu bildiğimiz el sabunları fln mı ??:confused: Bende de acayip oluyordu yıkadıktan sonra hala yağlı duruyordu defne sabunuyla yıkadım, saçım çok sert oldu. açılması için elma sirkeli su ile duruladım saçım gayet temiz oldu eski haline döndü.Tabi cildim yağlı olduğu için bir gnde tkrar yağlanmaya başladı fkt herkeste aynı dğildir sanırım..:(

cool_1982
02-01-2011, 05:09 PM
dediğim gibi sakın uzun süre kullanma cildi kurutmasını filan geçtim kemiklerin ağrıması testislerin ağrıması göz kuruluğu hafıza zayıflaması ve en kötüsü vucudundaki tüyleri sertleştirip siyah kıllara dönüştürüyor olması ben 2 seneye yakın kullandım bu ilacı her defasında bırakıcam artık yeter dedim bıraktım yağlanma sivilce devam ne yapacağımı şaşırdım bide sırtım ensem kollarım hep kıllandı sakın uzun süre kullanma en fazla 8 ay ama yağlanmanı kesin geçirmiyo ilacı bırakınca yağlanma sivilce kaldığı yerden devam habibullah hocama da cevap bu ilacı öyle herkese kolayca önerme hocam..........