PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : peniste beyaz noktacıklar

medical
06-03-2007, 06:02 PM
:confused: sayın hocam bu sansı verdıgınız için tesekkur ederim. ben 22 yasındayım. 1 ay öncesinde penisin kıllı bölgesinde ve sap kısmında ( kıllı bölgede daha fazla ) sivilce benzeri beyaz beyaz noktacıklar var. Sivilce oldugunu düşündüm ilk önce fakat sıktıgımda sivilce gibi patlamıyor. çok ugrastıgım zamanda kanıyor. siğil gibi duruyor. ilk çıktıgı zamana göre biraz daha artmıs durumda.
internette çok arastırdım ama bi sonuca varamadım.
benı aydınlatırsanız ve ne yapmam gerektıgını söylerseniz cok memnun olurum. şimdiden tesekkur ederim hocam.

başarılar dilerim...

Habibullah
06-03-2007, 10:30 PM
molluscum contagiosum olabilir. multiple partneri olan biriyle ilişkiniz oldu mu?

medical
06-03-2007, 10:54 PM
molluscum contagiosum olabilir. multiple partneri olan biriyle ilişkiniz oldu mu?

evet hocam sanırım molluscum olabilir. netten resimlerine baktım ve benziyorda. son 6 ay içerisinde 3-4 ilişkim oldu farklı kişilerle. bundan kaynaklı mı olabilir? ne yapmalıyyım ne kullanacagım gecmesi için yardım ederseniz sevinirim. çogalır mı bunlar ? çok korkuyorum...
lutfen yardım edin. teşekkurler

kuasar
06-03-2007, 11:00 PM
bi dahada çok farklı kişilerle birlikte olmazsın :) bu korku sana yeter

medical
06-03-2007, 11:01 PM
bi dahada çok farklı kişilerle birlikte olmazsın :) bu korku sana yeter

haklısın walla akıllandım artık tövbede edeceğim...:)

Habibullah
06-04-2007, 12:01 AM
siğil ilacı olan verrutol u kullan. günde 2 kere sürersin. her sürmede önceki sürmeden kalan izleri temizlemen gerek. tırnaklarınla temizleyebilirsin.bunları yerinden söker. yara gibi olunca batticon sürersin üzerine.

medical
06-04-2007, 12:05 AM
siğil ilacı olan verrutol u kullan. günde 2 kere sürersin. her sürmede önceki sürmeden kalan izleri temizlemen gerek. tırnaklarınla temizleyebilirsin.bunları yerinden söker. yara gibi olunca batticon sürersin üzerine.

hocam çok teşekkur ederim... yarın sabah ilk işim o ilacı alıp kullanmak olacak... sizin cevabınızı beklıyordum ve geldi .ilginizden dolayı teşekkur ederim.

ben ankarada özel bi hastanede laboratuvar teknıkerıyım. ankaraya gelırsenız eger mutlaka beklerım... hotmail adresim hacettepe_06@hotmail.com eklerseniz sevinirim. ilginiz için çok teşekkurler

Habibullah
06-04-2007, 07:35 PM
lokman hekim hastanesi mi yoksa...

spec
02-12-2009, 12:07 PM
Resimdeki gibi hocam benimde böyle bir sorunum var başlıktaki arkadaşın anlattıgı gibi sıkılmyor sivilceye benziyor deri üzerinde

böyle bir problemi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..

Habibullah
02-12-2009, 08:41 PM
resimden bi teşhis çıkaramadım...

spec
02-13-2009, 02:15 PM
610

hocam tam anlatamadım :( molluscum a cok benziyor ama biraz daha boyut olarak ufaklar yuvarlak içine aldım aynen bu şekildeler o resimi internetten alıntı yaptım deri alt tabakasında yapısık şekildeler ard ardalar penisin 3/2 sini kaplamıs ve sayısı oldukca fazla bazı bölgelerde yok garip bişey cok sorun ettim :( katı bişey sıkınca patlatma gibi bişey yok agrı sızı yok sizide yordum herşey için teşekkürler iyiki varsınız..

Habibullah
02-18-2009, 09:39 PM
610

hocam tam anlatamadım :( molluscum a cok benziyor ama biraz daha boyut olarak ufaklar yuvarlak içine aldım aynen bu şekildeler o resimi internetten alıntı yaptım deri alt tabakasında yapısık şekildeler ard ardalar penisin 3/2 sini kaplamıs ve sayısı oldukca fazla bazı bölgelerde yok garip bişey cok sorun ettim :( katı bişey sıkınca patlatma gibi bişey yok agrı sızı yok sizide yordum herşey için teşekkürler iyiki varsınız..

* penis yerleşimli ektopik sebase bezler(fordyce tanecikleri)....

zorduro
02-21-2009, 01:42 AM
25 yaşında bir erkeğim. Penisimde fordyce tanecikleri uzun zamandır mevcut bu resimdekinin aynısı

herhangi bir cinsel ilişki yaşamadım. rahatsız etmiyor kaşıntı çok nadir yapıyor. Bir keresinde taneciklerden biri sivilce gibi büyüp patlamıştı içinden irin aktı ve kapandı. bir daha çıkmadı. Benim sorum bunun tedavisi var mıdır? Bulaşıcı mıdır? Teşekkür ederim.

Edit lüften böyle çok özele giren resilmeri hocamizin mail ile gönderin

Habibullah
02-22-2009, 04:08 PM
estetik olarak problem yaratıyorsa tek tek temizlenebilir...zor olur gerçi...

zorduro
02-23-2009, 10:50 AM
Peki bunun oluşum nedeni nedir? Temizlenebilir derken biraz daha açabilir misiniz? Endişelenmeye mahal verecek bir durum değil yani?

tirabzonlu
02-23-2009, 07:08 PM
bu bende tasak bölgesinde var penis de yok sorun yapmadım ama hastalik felan deil demi sorun olmaz demi ilerde simdi bir zaririni felan görmüorum bnde :S

Habibullah
02-23-2009, 11:05 PM
hiç problemli bir hastalık değil...

spec
03-05-2009, 08:55 AM
hocam tedavi için bi ilaç krem vs öneriniz varmıdır.

Habibullah
03-05-2009, 09:56 PM
ilaç krem yok. küçük ceraahi girişim gerekiyor..

whooper_22
03-25-2009, 11:39 AM
hocam merhaba benim yaklaşık 5 sene önce bir bayanla korunmasız ilişkim oldu son bir senedirde cinsel organımda beyaz sivilcemsi noktalar var.beyaz sivilceye benziyorlar.bir türlü geçmediler bunlar siğil midir?önerebilceğiniz krem veya başka bir şey varmıdır?teşekkürler

Habibullah
03-25-2009, 11:59 PM
muayene ile karar vermek lazım....

WolkaN1994
05-12-2009, 06:34 AM
Merhaba Ben 15 yaşındayım Lise öğrencisiyim.Benimde Penisimde önceden tamamen beyaz olan su toplamış gibi sizilce benzeri birşey var.Şimdi ise yarısına kadar kırmızılaştı.Başımdan doğal olarak hiç ilişki geçmedi.Penis Kanseri falan olabilir mi? Resimlerie

Edit lüften böyle çok özele giren resilmeri hocamiza mail ile gönderin

Habibullah
05-12-2009, 07:01 PM
mikrobik....antibiyotikli merhem iyi gelir...

dvrmcasln
05-13-2009, 12:58 AM
Hocam walla bende de var.. hatta daha bugün doktora gittim. bana her erkekte olan doğal bir şey olduğunu söyledi ama beni çok rahatsız ediyor. bunu nasıl önleyebiliriz. nasıll tek tek temizleyecez? sivilce gibi patlatacak mıyız ? patlatırsak yara olduktan sonra ne yapmamız lazım? bunun hiç mi bir merhemi felan yok :S nişanlıyım evlenecem ama penisime baktıkca pisikolojim bozuluyor yaw..

PLAYMAKERS
05-13-2009, 02:10 AM
Ne kadar Saglık sıtesıde olsa.. Bır ınsanın bı kere penıs resmını cekip bu kadar bayanın oldugu sıteye koyması yanlıs sayın habıbullah hocanında buna musade edıp kaldırmaması baska bır yanlıslık.. Hadi sorunu cözdunuz resmı gordunuz bundan sonra kaldırın bare Sayın habibullah hocamız..

gidip ucretsız sekılde kontrol ettırın..Penıs resmı koymak ne demek ya.Bare ılk sayfadakı gibi resmın ebatını küçült..

WolkaN1994
05-13-2009, 05:21 AM
mikrobik....antibiyotikli merhem iyi gelir...

Önerebileceğiniz bir marka falan var mı?İlaç kullanmadan kendi kendine geçebilir mi?Şimdiden teşekkürler...

Sayın playmakers arkadaşım...
Bence buraya böyle resimler konulmalıdır.Çünkü doktor doğru tespit yapmalıdır.Ayrıca böyle resimleri görmek istemeyen bayanlarda zaten başlıkta "penis" kelimesi olduğundan bu başlığa girmeyecektir.

dvrmcasln
05-13-2009, 09:11 AM
Ne kadar Saglık sıtesıde olsa.. Bır ınsanın bı kere penıs resmını cekip bu kadar bayanın oldugu sıteye koyması yanlıs sayın habıbullah hocanında buna musade edıp kaldırmaması baska bır yanlıslık.. Hadi sorunu cözdunuz resmı gordunuz bundan sonra kaldırın bare Sayın habibullah hocamız..

gidip ucretsız sekılde kontrol ettırın..Penıs resmı koymak ne demek ya.Bare ılk sayfadakı gibi resmın ebatını küçült..

yahu bu topicte bayanın ne işi war.. ayrıca o fotoğrafları sağlığı icin cekip koyuyor.. kimse zevkine koymuyor alın benim penisime bakın diye.. bu topice penisi ile ilgili sorunu olan arkadaslar giriyor. işi olmayan meraklı olmayan gelmesin böylelikle de görmesin.

PLAYMAKERS
05-13-2009, 02:22 PM
sacma sapan konusma hasteneye gıdınce ulu orta acıp mı gosterıyosun oyle mı teshıs koyuyor doktor sana ? gıdersın konunun basındakı gıbı kucuk bı sekılde paylasırsın..

hıcbır bayan kasti konuyu görüp gırmez ztn ama hıcbır saglık forumunundada penıs resmı cekılıp konuya koyulmaz sıkıyosa 1 tane ornek göster bana

WolkaN1994
05-13-2009, 06:15 PM
Her neyse sayın doktor soruma cevap verirse çok memnun olacağım...

Habibullah
05-13-2009, 06:50 PM
ben tahmin yürüttüm ilk aşamada.kesin ilaç adı için bir dermatologa görünün...

WolkaN1994
05-14-2009, 05:25 AM
Penis kanseri olma tehlikem hiç var mı?Ayrıca ilaç kullanmadan beklesem kendi kendine geçer mi?

Habibullah
05-14-2009, 10:03 PM
penis kanseri sıfıra yakın ihtimal..bunu akınızdan çıkarın..yağ bezeleri ise müdahale edilmeden geçmez..

WolkaN1994
05-15-2009, 05:05 AM
Yardımlarınız için teşekkür ederim

mcan
05-24-2009, 06:06 PM
Sayın Hocam,
ben de aynı dertten muzdaribim xxxxxxxxxxşu linktekine benzer kucuk beyaz kabartılar var penisimde ama bu kadar çok değil, rahatsız etmiyorlar herhangi bir acı vermiyorlar ama gorunum olarak rahatsız edici, bunun icin bir krem ya da doğal bir yol tavsiye ederseniz çok memnun olurum. iyi çalışmalar diliyorum.

Edit: Mems

Daha önce uyarmıştım. Bu tür resimleri burda paylaşmak yasak muayene olurken milletin içindemi tedavi oluyorsun?????? mantikli olalim biraz!!!!!!!!!!!!!

mcan
05-26-2009, 02:48 PM
hocam bu beyaz noktaciklarin bir tedavisi yok mu, operasyondan hariç. doğal yollardan ya da bir krem falan.

converse
05-26-2009, 02:53 PM
penis kanseride neyaa, ilk kez duydum cilt kanseri olmasın allahta korusun !

GKN21
06-20-2009, 01:37 PM
Sayın Hocam,
ben de aynı dertten muzdaribim [xxxxxxxxxxxxxxx şu linktekine benzer kucuk beyaz kabartılar var penisimde ama bu kadar çok değil, rahatsız etmiyorlar herhangi bir acı vermiyorlar ama gorunum olarak rahatsız edici, bunun icin bir krem ya da doğal bir yol tavsiye ederseniz çok memnun olurum. iyi çalışmalar diliyorum.

Aynı sorundan şikayetçiyim o kadar belirgin ve fazla olmasada var,cerrahi müdahale istemiyorum,ilaç tedavisi yokmu bunun doktor bey?

Kirpi056
06-20-2009, 07:41 PM
iyide arkadaşlar cerrahi müdale diyince Narkozla Yatırıp Doğramıcaklar Sizi Peniste Beyaz Noktacığın Olduğu Yer Açıkta Kalıcak bikaç dk da doktor alıp pansumanı yapıp eve yollucak sizi

Habibullah
06-21-2009, 02:43 PM
Sayın Hocam,
ben de aynı dertten muzdaribim xxxxxxxxxxxxxxxx şu linktekine benzer kucuk beyaz kabartılar var penisimde ama bu kadar çok değil, rahatsız etmiyorlar herhangi bir acı vermiyorlar ama gorunum olarak rahatsız edici, bunun icin bir krem ya da doğal bir yol tavsiye ederseniz çok memnun olurum. iyi çalışmalar diliyorum.

-krem ya da dogal yol yok tek tek temizlenmesi gerekiyor..

DUM4N
06-22-2009, 02:31 PM
Temizlenmese Bile Bulaşıcı Bi Etkisi Veya Zararı Yok Dedi Doktor

Lautreamont
07-21-2009, 08:53 AM
saolun benımde aynı sorunum vardı. partnerim görünce piskolojim bozuluyor. çok küçüük beyaz yağ bezleri..Doktor bey bunları ben temizletsem ameliyatla, peniste iz falan kalırmı acaba?sonra yamalıklı gibi olmasın? arkadaşlar zor bir durum.

hellkamer
08-05-2009, 09:23 PM
bendede aynı sorun varya...1 yıldır ilk testislerde sonra penisin yarısına kadar geldiler...herhangi ağrı kaşıntı vs yok sadece görünüşleri iç açıcı değil bide penisim de 9cm kaldı öle bu sivilceler yüüznden mi küçük kaldı acaba diyorum..17 yaşındayım kimseye bişi diyemiyorum 18 yaşına kadar babamın bağkurundan yararlanıyorum bedava bi ilaç felan varsa bedavadan alim ama doktor bey bi yardım edersen bana?Çok mağdurum çok korkuyorum :(((

sölenecek gibi deil çok korkuyorum :(:(:(

burock2055
08-06-2009, 10:51 AM
Aynısı bende de var hocam ama iLişkiye feLan girmedim bende 17 yaşındayım ..!

Tek zararı görüntü kirLiliğimidr..?

Yoksa İLeride sorun oLur mu::?

medicine
03-16-2010, 08:30 PM
hocam iyi günler
Penisimin baş kısmının hemen altında beyaz küçük bir kaç nokta oluştu.noktalar baş kısım ile gövede bölümünü bağlayan deride oluştu.orada kızarıklık da söz konusu.küçük susam taneleri gibi sert ve bembeyaz.yardımınızı bekliyorum

vevcil
05-24-2010, 03:48 PM
merhaba hocam.fordyce spotların lazer ile 2 seansta büyük ölçüde temizlendiğini okudum biryerde.ama araştırdığım kadarıyla ne yerli ne de yabancı kaynaklarda bundan hiç bahsedilmemiş.jojoba yağı,tretionin içeren kremler önerilmiş.kremlerin bi faydası olmadı.lazer ile tedavi için görüşünüz nedir? etkili olur mu sizce?

Habibullah
05-26-2010, 02:09 AM
lazer uyar...bana kalırsa ince bir koter bile olur...

mert1976
01-27-2011, 10:22 PM
Selam hocam aynı dert bendede var eski kız arkadaşımda vardı bana bulaşıcı olmadığını söyledi ama malesef yalan söylemiş doktora gittim bana söylediği bu bir virüs bunun aşısıda yok geçsede 1 yıl sonra tekrar çıkma ihtimali yüksek dedi resmen psikolojim bozuldu :( bende 7 adet beyaz noktacık oldu doktor bunları bir aletle dondurdu ve 3 hafta sonra gel dedi ama bana bu tedavi çok güven vermedi dondurma işlemi gerçekten işe yararmı yoksa zaman geçirmeden önereceğiniz bir tedavi şekli rica ediyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler. Hocam bu arada ben istanbulda oturuyorum burda bu işin uzmanı önereceğiniz bir doktor varsa gidebilirim saygılar. Mert Yılmaz

Habibullah
01-29-2011, 09:27 AM
mert yılmaz sendeki konuştuğumuz fordyce tanecikleri değil, cinsel ilişki ile geçiş yapan hastalıklardan biri. molluscum yada verruca.

mert1976
01-30-2011, 12:15 PM
mert yılmaz sendeki konuştuğumuz fordyce tanecikleri değil, cinsel ilişki ile geçiş yapan hastalıklardan biri. molluscum yada verruca.

Hocam peki molluscum yada verruca ise bunların bir daha çıkmaması için kesin bir tedavisi varmıdır ? Çünkü doktorum sadece dondurma yöntemi yaptı ve aradan 3 gün geçti sadece yaptığı kısımlarda deride renk değişikliği yani koyulaşma oldu tedavi şekli hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum iyi günler iyi çalışmalar.

Habibullah
01-31-2011, 10:10 PM
bu hasalıkta her lezyon tahrip edilip , geleceğe bakılır. bir yöntemle bir daha çıkmaz diye yüzde 100 garanti bir yöntem olmaz.

ibrahimdhrami
05-29-2011, 07:17 PM
medical rumuzlu arkadas acaba tedavinin sonucu hakkinda bilgi verirmisin?ayni durumdayim((

şaşkın
06-21-2011, 10:50 PM
hocam merhaba ben daha hıc ılıskıye gırmemıs bı erkegım . yasım 19 . onceden nasıl oldugunu hatırlamıyorum ama son 2-3 senedır penisimin genelıne dagılmıs sıktıgımda tabı bu acı verıyor ıcınden bembeyaz yağ gibi bişey çıkan tanecıkler var. penisimin baş kısmında bile var . cinsellıgımle ılgılı bı konuda benı etkılemıyor fakat goruntu olarak pıskolojımı cok bozuyor. penısımde basladıgını dusundugum bu tanecıkler aşşağıdan arkaya dogru da devam edıyor faka boyutları kuculmus bı seklde.kaşırsam kaşınıyor acıyor . ne yapmam gerekıyor lutfen yardımınızı beklıyorum ıstegınız dahılınde fotograf ta yollayabılırım

Habibullah
06-26-2011, 12:12 PM
ektopik yağ kesecikleri olmalı. zararsız.

ibrahimdhrami
07-10-2011, 10:09 AM
hocam merhabalar molluscum contagiosum da dondurma yada yakma islemi sonrasinda nuksetme ihtimalini azaltmak icin ne tur onlemler almak lazim?ne tur gidalara yonelmeli ve nelerden kacinilmalidir?birde hpv ve molluscum ayni anda ayni fertte gorulebilirmi?

Habibullah
07-10-2011, 11:13 AM
hem hpv hem de molluscum birlikte ya da süreç içersinde görülebilir. gıda ile ilgili olmaz..genellikle cinsel ilişki ile geçer ama ender olarak duş wc kullanımı sırasında da geçebiliyor.

gokhangn
11-08-2011, 12:47 AM
hocam meraba benımde penısımde bı sıkıntı war uc kısmıyla et kısmının arasındakı bolumde beyaz noktacıklar olustu we komple sardılar..bunu hastalıgın ısmını we cozumunu soylersenız cok sewınırım cok tesekkurler sımdıden..

Habibullah
11-14-2011, 10:52 PM
ilk etapta penisin incimsi papüllerine benzettim ama yine de muayene lazım....siğilden ayırtetmek gerekiyor..

teunnu
01-19-2012, 12:41 PM
hocam penisin derisinin bittigi noktadan sonra beyaz nokataciliklar var ve gittikce artiyor yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Habibullah
01-19-2012, 02:21 PM
siğile de benziyor ,incimsi papüllere de...kryoterapi ile tedavi edilebileceğini düşünüyorum ama yakından da görmek şart.