PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtiraf Edİyorummmm :) :)

aydemirim
01-07-2011, 07:12 PM

aydemirim
01-07-2011, 07:19 PM

aydemirim
01-09-2011, 10:05 AM
itiraf etcek kimseyokmu :)

T1000X
01-09-2011, 10:11 AM
itiraf edeyim itiraf ettiğin olayı iki defa okudum hiç bişi anlamadımmmmm :):)

aydemirim
01-09-2011, 11:56 AM
itiraf edeyim itiraf ettiğin olayı iki defa okudum hiç bişi anlamadımmmmm :):)
Güzeldii :(

dna
01-09-2011, 09:01 PM
Elhamdurullah müslümanız böylemi yazılıyordu yanlışlık olmasın.

aydemirim
01-10-2011, 06:56 PM
Elhamdurullah müslümanız böylemi yazılıyordu yanlışlık olmasın.

elhamdülillah (böyle yazılıodu)

holosko
01-10-2011, 07:52 PM
dünyadaki bütün insanların kadınlı erkekli kel olmalarını istiyorum..................

dna
01-10-2011, 09:53 PM
elhamdülillah (böyle yazılıodu)

Hmm tşk ederim. Müslüman iffetli namuslu arkadaşım

aydemirim
01-11-2011, 06:09 PM
Hmm tşk ederim. Müslüman iffetli namuslu arkadaşım

T1000X
01-11-2011, 08:31 PM
Hiç bi Şekilde Peşin hükümlü olma arkadaş..Yanılırsın..Müslüman olmak namuslu olmak herkesin kendine...Bilemezsin kimin ne oldugunu...BİNGO

şimdi burdan bakarsan haklı aydemir dna peşin hükümlü olmayalım bilemeyiz kimin ne oldugunu .

dna
01-11-2011, 08:51 PM
İlk itiraf ediyorum bi siteye üyeydim :) Bi erkekden yanlış msj geldi ulen bu ne dedim kendimce......Tabi arada biraz zaman geçti manitadan ayrılmıştım...Bi kaç ünlü siteler var manita yapmak için izmir büyük şehir istediğinde çıkıp gezip eğleniyorsun.....:):)

Baynalara msj attım çogu kadın karşılk verdi ama asla içimden geçen duygular değildi onlar benim benim miş gibi davrandım :) Tabi eğlen eğlen....gezdik takıldık...Taki YANLIŞLIKLA aynı msjı tekrar kadına atana kadar....Profildeki resmini değiştirmiş...Msjda uzun olunca biraz Kopyala yapıştırlar devam edıyodum hızlı hızlı resimlere bile bakmıyordum :) :)

Sonrası malum bidaa yapamadım siteden atıldım tüm bayan üyelere reklamım yapıldı şahıs budur :) falan filan....eeeee bedelide olucak ama iyi eğlendim güzeldi.....İtiraf Msjıda yayınlarımda biri alır aynı uygulama yapar....:) benim gibi mort olmasınn...

Burada anlatılanınların namuslu bir insan tarafından yapılma ihtmali ne kadar sa benimde yanılma ihtimalim o kadar.
Burada yazılanlar sizin için normalse beyninizin bir bölümünde ahlaki erozyon başlamış demedir. Cümlemin sonunda bende saçmalayım biraz hep başkalarımı saçmalacak. daşfdhaşkdhfaşkjhdfşahfdajh bingooo

T1000X
01-11-2011, 09:02 PM
Burada anlatılanınların namuslu bir insan tarafından yapılma ihtmali ne kadar sa benimde yanılma ihtimalim o kadar.
Burada yazılanlar sizin için normalse beyninizin bir bölümünde ahlaki erozyon başlamış demedir. Cümlemin sonunda bende saçmalayım biraz hep başkalarımı saçmalacak. daşfdhaşkdhfaşkjhdfşahfdajh bingooo

kimin ne olduğunu bilmezsin işte, sürekli sacmalarayak ta bunu anlayamazsınki !

dna
01-11-2011, 09:05 PM
kimin ne olduğunu bilmezsin işte, sürekli sacmalarayak ta bunu anlayamazsınki !

Anlama özürlüsün galiba adamın yazdıkları senin için etik bir davranışsa haklısın senin için normalse bunlar onun gibi düşünüyorsundur zaten.

Kimin ne olduğunu bilemessin yazmışsın biraz öncede aynı şeyi yazmışsın neden aynı şeyi ikinci kez yazdın anlamadım. Bana saçmalıyosun demek için yazdın bunu yaparak 10 numara sen saçmalamışsın.

T1000X
01-11-2011, 09:10 PM
aydemir kötü ne yaz mış ya sen bi sölesene ne yazmış ayrıca anlama özürlü sensin

dna
01-11-2011, 09:13 PM
Anlayacağın şeyler değil bence.Şu an sana bunları örneklerle ile topluma vereceği zararlarla madde madde yazsam sen onu şiir zannedersin.Bırak kimin özürlü olduğuna burda ne yazdığını bilen zeki insanlar karar versin zaten salakların ne düşündüğü umrumda değil.

T1000X
01-11-2011, 09:17 PM
dna bu kadar ciddiye alarak okursan ooo senin dünya ile kavga etmen gerek aydemirde iyi bir arkadaş tamam bazen buyuk puntolar kullnıyor :) olsada takılma boşver !

dna
01-11-2011, 09:23 PM
Olayı büyük puntolara bağladın helal sana senin dünyandan banane kardeşim. Çözümün içinde değilsen pisliğin bir parçasısın demektir. Herkes iyidir kardeşim özünde ona birşey dediğimiz yok kötü davranışlar vardır sadece sana olay doğrumu yanlışmı diyorum sen kıvırıp duruyorsun senin de yaşam tarzın öyle olabilir kimseyi ilgilendirmez doğru ama ben tepkimi veririm insanı insan yapanda bu değildimir yanlışla doğruyu birbirinden ayırmak sadece hayvanlar içgüdüleri ile yaşar, çevresindekiler pek umrumda değildir.Çevresindenki yanlışlara tepkide vermez hayvanlar hiç farkettinmi ürerler doğadaki görevlerini yerine getirir ve ölürler. O zaman seni insan yapan nedir bana söylermisin.

aydemirim
01-11-2011, 09:52 PM
Konunun Böyle Olucağını DNA arkadaşımızın Bu kadar farklı pencereden Bakıcagını Hissetseydim...İnan İtiraf ediyorum Die konu açmazdım.....

T100x senden de özürdilerim kardeşim......

Ben TOplumlara zarar verebileceğimi düşünmemiştim....Madem bu kadar konu ciddi...hemnnnn

KONUNUN KAPATILMASI İÇİN YAPILMASI GEREKENİ YAPICAM ....

Administrator
01-12-2011, 06:31 AM
dna,sizin gibi üyelerimizin varolması sevindirici.

aydemirim;
Konunun kapatılması için gerek ve yeter şart neymiş?
ne demek "gerekeni yapıcam?"

Burası öncelikli olarak bir sağlık platformu.Konu dışı bölümünde açılan konununda,en az sağlık bölümlerinde açılanlar kadar seviyeli olmasını bekleriz.Tüm üyelerde bunu ister.
Lütfen dikkat ediniz.

aydemirim
01-12-2011, 09:42 AM
dna,sizin gibi üyelerimizin varolması sevindirici.

aydemirim;
Konunun kapatılması için gerek ve yeter şart neymiş?
ne demek "gerekeni yapıcam?"

Burası öncelikli olarak bir sağlık platformu.Konu dışı bölümünde açılan konununda,en az sağlık bölümlerinde açılanlar kadar seviyeli olmasını bekleriz.Tüm üyelerde bunu ister.
Lütfen dikkat ediniz.

Admin... DİN KABULÜ adlı konuyu nasıl kaldırdıysann....

Bunuda kaldırmak senin görevin arkdaş...KOnu bomboşşşşş.....

Administrator
01-12-2011, 11:29 PM
Benim görevimi sen mi belirliyorsun?
Kaldırılması gereken konu bu evet,ama sormak istiyorum bu konunun kaldırılması için gerekeni yapacağım dedin.Ne yaptın gereken? Çok saçma bir laf değil mi bu? Bak hala kaldırılmadı.

aydemirim
01-13-2011, 08:31 AM
Benim görevimi sen mi belirliyorsun?
Kaldırılması gereken konu bu evet,ama sormak istiyorum bu konunun kaldırılması için gerekeni yapacağım dedin.Ne yaptın gereken? Çok saçma bir laf değil mi bu? Bak hala kaldırılmadı.

Ben seninle tartışma ortamına giremem arkadaş...

Gereken seni bilgilendirmekdi onuda yaptıgıma inanıyorum TAkdir senin...Görevinde başarılar

Administrator
01-13-2011, 02:19 PM
Lol :d :d