Orijinalini görmek için tıklayınız : Crescina
kuasar
06-02-2007, 05:32 PM
Habibullah bey lacinia yıda sormuştum. Yine bi ürün hakkında bilgi almak istiyorum ben yaklaşık iki yıldır Rogaine kullanıyorum. Roğaine yanında biotin,çinko,probecia,proscar,avodart, Acneleys, tretin, özel formüllü ilaçlar hepsini kullandım :) dönem dönem iyi geldiğini hissettiğimde oldu bazen hiç faydası yok diye düşündüğümde oldu. Saçlarım hamilton un skalasında 3. derece. son bi kaç aydır ön taraflarda sanki incelme çok fazlalaştı gibi. Yani seyreklik dönemine giriyorum. bu arada yaşım 28. gerçi roğaine olmazsa iki senedir kalan saçlarımıda kaybedecektim. sürekli çözüme yönelik bişeyler araştırıyorum yukarda sizinde okuduğunuz bi çok ürün saydım pahalı olmasına rağmen crescina yı fayda fiyat endeksinde tercih etmelimiyim diye düşünüyorum.
Crescina oldukça iddaalı ama pahalı bi ilaç. ne tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla
Habibullah
06-02-2007, 10:33 PM
crescina ile yapılan bir araştırma bulamadım ama içerik olarak zararlı olmadığı görülüyor. denenebilir. bir kaç ay kullanıp sonucu bizle de paylaşın..
ben bu konuda kendi fikrimi söyleyeyim.bildiğim kadarıyla crescana nın içeriğinde aminoasit,vitamin var.yani dökülme karşıtı hiç bir madde yok.eğer para vereceksen revivogen,bioxcin gibi içinde dökülme karşıtı olan maddelere para ver bence.
Habibullah
06-03-2007, 09:47 AM
bioxcin ülkemizden çıkan bir ürün ama maalesef içeriğine bitkisel denilip geçiliyor. halbuki revivogen ve crescina da içerik belli. ben 3 ünden hangisi derseniz-rogaine i ayrı tutuyorum- içim sızlayarak revivogen derim...
tamburali
06-03-2007, 11:19 AM
hocam bioxcinin reklamları cok sinir bozucu.
onun hakkındaki yazıları okuyorum. Yerli urunlerden ürünlerden yapılmıştır sadece turkiye'de satılıyor denilerek halkın milliyetçilik damarını azdırıyorlar.
Bu urunun 1.5 aylık kullanımı 80 kusur ytl. Amerika veya Avrupadada rogainin 3 aylık kullanımı 50-60 dolar (75-85 küsür ytl). Şimdi bu avrupalılar abd liler salak mı
3 ay rogain kullanıcagı yere 1.5 ay türk malı etkisi kanıtlanmamış fda dan onay almamış bioxcin kullansınlar.
Bu ürün türkiye haricinde rogainin ithal edildigi hiç bir yerde satamaz ama turkiye de pazar birincisi.
ben bu konuda sizden ayrılıyorum.daha ılımlı bakmaya çalışıyorum.
-bioxcin in içeriği belli,sitelerinde de var galiba gözünüzden kaçmış hocam.
-rogaine nin 3 aylık kullanımı 70 ytl ama sadece 1ml kullanmak şartıyla.bütün saçlarını korumak amacıyla rogaine kullanan birinin 1 seferde 3ml yi gözden çıkarması gerekiyor bence.
Habibullah
06-03-2007, 02:50 PM
haklı görünüyorsun ama bioxcinin içinde neler var ben bulamıyorum bi yazar mısın buraya?
. bizim üniversitelerin bu ilaçla ilgili karşılaştırmalı zamana dayalı çalışma yapıp tıbbi dergilerde ve toplantılarda yayınlaması gerekliydi. burada eksiklik kimde? acaba üniversiteler geri mi durdu, üretici şirket ya da uzmanlar buna gerek mi görmedi,tvlerde çıkan kozmetik profesörü tıp doktoru değil eczacıdır. hasta takip edip bunu değerlendirmeye yetkisi yoktur.
benim gönlüm istiyor tabi biri çıksın tüm dünyada katmadağeri olan bir ürün bulsun, hep batının ilaçlarını kulanacak değiliz ya ama bunu üstürunuyla yapmamaız gerekiyor.
hocam kafamda yeni bir kapı açtınız ben bu soruları maille sormayı düşünüyorum.içindeki maddeleri istemişsiniz.sitesinde bilgi vermiş.www.bioxcin.com.tr
hocam birde ricam var.siz uzman doktor olduğunuz için bu tür şeylere ulaşmanız daha kolay.bu ürünü detaylıca araştırabilir misiniz.eğer işe yarar bir şeyse bizi çok büyük bir kolaylık sağlayacak.
Habibullah
06-03-2007, 10:26 PM
biocomplex B11 .yeni tanımlanan bir bileşik. inşallah iyi sonuçlar alınır. zaman gösterecek ...
kuasar
06-03-2007, 10:30 PM
crescina çok iddaalı ve pahalı bi ürün sitesinde bi çok kişinin görüşüne yer vermiş almış olsak boşuna mı denemiş oluruz.
kuasar
06-03-2007, 10:32 PM
sahi bide deniz mevsimi geldi ben roğaine ilk başladığım sene saçlarım iyi oluyo gibiydi denize gittikten sonra yeniden dökülmeye başlamıştı sizce deniz dökülmeyi etkiler mi ? :)
Habibullah
06-03-2007, 10:39 PM
crescina daki mantığa uygun bir şeyleri de ben denemeye çalışıyorum şu anda. işte saç diplerindeki kılcal damarları genişletecek , saça uygulanan ilaçları kıl köklerine ulaştırabilecek ve sonuçta kıl köklerinde beslenmeyi sağlayacak moleküllerin kombinasyonu. zamanımız harala gürele geçiyor. saat 5den sonrasına heves kalmıyor. böylece aylar geçti. elin oğlu bak crescinayı üretmiş satıyor. aslında bioxcin ci b vitamini ile uğraşcağına crescinayı bir iki benzeriyle taklit etse daha hora geçer.
sonuç: crescina mantıklı gibi.parası olan revivogeni de eklesin. rogaine den çok memnun kalmayanlar için ilave olarak crescina revivogen. neden olmasın
kuasar
06-03-2007, 10:46 PM
bende roğaine den daha iki açılmamış kutu var. bunun yanında bi şişe açılmamış revivogen var. betnovat saç losyonu, tretin jel, avodart tablet, çinko , anagen ve revivogen şampuan ve saç kermi var yani crescina yı alırsam rogaine ile birlikte kullansam sanıyorum bi mahsuru olmaz avodart ın yerine de finasterid e döneyim mi? en iyi kombinasyonu nasıl yakalrım.
son bide eskiden saçlarımı iki günde bi yıkasam bile çok bozulmuyodu şimdi sabah yıkasam öğleden sonra yine karmakarışık oluyo saçın özünümü kaybettirdik bilemiyorum veya çok seyreldiği için mi öle oluyo anlamış değilim. yardımcı olursanız sevinirim.
aslında bioxcin ci b vitamini ile uğraşcağına crescinayı bir iki benzeriyle taklit etse daha hora geçer.
hocam galiba siz ürünü yanlış tanımışsınız.ben kullandığım için baya araştırdım.içinde kaempferol,myricitine adlı iki polifeol var bunlar normalde prostat ve kadınların hormonal bozuklukları ile ilgili kullanılan iki madde.araştırma sonucu bunların alfa5redüktazı inhibe ettiği görülmüş.ayrıca içinde apigenin adlı başka bir polifenol var buda damar genişletici bir madde.ayrıca dht ye etki eden ve diğer ürünlerde olan betasteterol,dotmamış yağ asitleri,çinko bu üründede var.
Asıl tedaviyi(rogaine veya finasteride) desteklemek için en uygunu bana bu geldiği için bunu kullanıyorum.Crescina bana çok basit geliyor.Dht yi önleyemedikten sonra saça aminoasit versen ne olurki sonuçta hücre sürekli baskı altında olacak ve erkenden yaşlanıp ölecek.Hocam benim görüşlerim bunlar.Saygılar!!
kuasar
06-03-2007, 10:59 PM
hocam galiba siz ürünü yanlış tanımışsınız.ben kullandığım için baya araştırdım.içinde kaempferol,myricitine adlı iki polifeol var bunlar normalde prostat ve kadınların hormonal bozuklukları ile ilgili kullanılan iki madde.araştırma sonucu bunların alfa5redüktazı inhibe ettiği görülmüş.ayrıca içinde apigenin adlı başka bir polifenol var buda damar genişletici bir madde.ayrıca dht ye etki eden ve diğer ürünlerde olan betasteterol,dotmamış yağ asitleri,çinko bu üründede var.
Asıl tedaviyi(rogaine veya finasteride) desteklemek için en uygunu bana bu geldiği için bunu kullanıyorum.Crescina bana çok basit geliyor.Dht yi önleyemedikten sonra saça aminoasit versen ne olurki sonuçta hücre sürekli baskı altında olacak ve erkenden yaşlanıp ölecek.Hocam benim görüşlerim bunlar.Saygılar!!
hocam muvo ya sizde katılıyorsanız rogaine desteklemek için bioxcin mi alayım yoksa revivogen mi kullanayım anladığım kadarıyla kimse crescina ya çok olumlu bakmıyor heralde crescina biraz daha oazarlama ürünü
Habibullah
06-03-2007, 11:58 PM
ben daha önce yazdım . rogaine'e illa ek olacaksa bu önce revivogen olsun...
kuasar
06-04-2007, 11:39 PM
bende roğaine den daha iki açılmamış kutu var. bunun yanında bi şişe açılmamış revivogen var. betnovat saç losyonu, tretin jel, avodart tablet, çinko , anagen ve revivogen şampuan ve saç kermi var yani crescina yı alırsam rogaine ile birlikte kullansam sanıyorum bi mahsuru olmaz avodart ın yerine de finasterid e döneyim mi? en iyi kombinasyonu nasıl yakalrım.
son bide eskiden saçlarımı iki günde bi yıkasam bile çok bozulmuyodu şimdi sabah yıkasam öğleden sonra yine karmakarışık oluyo saçın özünümü kaybettirdik bilemiyorum veya çok seyreldiği için mi öle oluyo anlamış değilim. yardımcı olursanız sevinirim.
yardımcı olursanız sevinirim
Habibullah
06-05-2007, 09:45 PM
1. avodart tablet 1x1
2. sabah revivogen
3.akşam rogaine
4. saç yıkarken reivogen şampuan
5.akşam rogaineden 1 saat önce tretin ve betnovate beraber
6. revivogen şampuan bitince anagen şampuan
7. başka bir şey de karıştırma şimdilik...
kuasar
06-05-2007, 09:50 PM
avodart tablet de büyük bi yan etki var mı? özellikle cinsel yaşamla ilgili bi yanetkisi.
Birde revivogen kırmızı bi ilaç sabah sürersem akşama kadar izi kalıyor onu akşam sürsemde roğaini sabah sürsem olur mu?
revivogen kullanırsam sabahınada saçımı yıkamak zorundayım bu tedaviyi olumsuz etkiler mi?
Betnovate ile tretin i birlikte sürmem için önce kremimi sürmeliyim yoksa zaten betnovate çabuk kuruyor önce onu sürüp sonra mı kremi sürmeliyim
Hocam hakkınızı helal edin:)
Habibullah
06-05-2007, 10:04 PM
revivogen akşam da olur tabi ki. ben yastığa bulaşmasın diye sabah revivogen sür yazdım
avodartın yan etkilerini görmezden geleceksin artık.
önce tretin sonra betnovate sürün.
saç yıkamayı her zaman ilaç sürmeden önceye almak lazım..
kuasar
06-09-2007, 01:06 PM
söylediğiniz şekilde ilaçları tekrardan kullanmaya başladım ancak ya yeniden ilaçları yeniden düzenli olarak kullanmaya başladığımdan yada son bi hafta çok fazlasıyla stres yaşadığımız bikaç olay yaşadık. son bi hafta içinde de saç dökülmesi miktarı arttı bu esnada ilaçtan veya stresten dökülen saçlarım yeniden çıkar mı ?
Saygılarımla
Habibullah
06-09-2007, 11:55 PM
saç dinamik bir yapıdır. yenileri çıkar. ta ki yavaş yavaş incelmesin...
collateral
06-13-2007, 10:44 PM
bu crescina olayına şaştım kaldım senelerdir o kadar cok ismini duydum kı o kadar gazetelerde dergılerde yayınlar okudum ama bi Allahın kuluda çıkıp ben kullandım cok iyi veya hiçbi işe yaramıyo şöyle oluyo böyle duruyo demedı.yok abı formlardada yok kullanan...sırf bu yüzden bu hafta alıyorum veya 3 ay kullanıp ne gibi etkisi olduğunu sadece ve sadece habibullah hocam ve sizlerle paylaşacağım.....lütfen desteklerinizi eksik etmeyin...
Habibullah
06-13-2007, 11:57 PM
gazan mübarek olsun...
kuasar
06-14-2007, 03:42 PM
bende alabilirim ama roğaine, revivogen, crescina, avodart veya propecia, tretin jel, biotin, çinko, hepsini bi anda nasıl kullanabiliriz onu düşünüyorum.
tamburali
06-14-2007, 07:31 PM
bende alabilirim ama roğaine, revivogen, crescina, avodart veya propecia, tretin jel, biotin, çinko, hepsini bi anda nasıl kullanabiliriz onu düşünüyorum.
valla arkadaşım biraz geniş bir tedavi degil mi? ben rogaine tretin biotin bemiks betnovate kullanıyorum. 33 gün oldu ve dökülme durdu. şakak bölgelerindende küçük kıllar cıktı. Ve daha ilk rogaini mi bitiremedim:D .
biraz cimri kullandıgıma karar verdim artık daha bol kullanıyorum ama şişeye bakınca 6 gün daha gider.
kuasar
06-14-2007, 11:23 PM
aslında bende bazen çok şey kullanmanın zararı olur mu diye düşünmüyo değilim :)
Habibullah
06-14-2007, 11:41 PM
çok şey kullanmak en azından uzun sürecek tedavi uyumunu bozar..
phlangie
09-14-2008, 12:46 PM
bu crescina olayına şaştım kaldım senelerdir o kadar cok ismini duydum kı o kadar gazetelerde dergılerde yayınlar okudum ama bi Allahın kuluda çıkıp ben kullandım cok iyi veya hiçbi işe yaramıyo şöyle oluyo böyle duruyo demedı.yok abı formlardada yok kullanan...sırf bu yüzden bu hafta alıyorum veya 3 ay kullanıp ne gibi etkisi olduğunu sadece ve sadece habibullah hocam ve sizlerle paylaşacağım.....lütfen desteklerinizi eksik etmeyin...
Siz yazalı uzun zaman geçmiş ama kullandınız mı acaba? Ben de bilgi bulamıyorum şimdilik yabancı bir forumda bir bayanın çok memnun kaldığını okudum. Belki fiyatı yüzünden tercih edilmiyor. Eczanede söylediklerine göre çok memnunlarmış ama tabii orada alanlar hiç memnun kalmadı diyecek halleri yok:D
ahmethg
05-18-2009, 10:56 AM
bu saç derisinin altında bulunan va saçları vbesleyen kılcal damarları genişletme olayı minoksidil denilen iran yapımı ilaçta da vardı sanırım. peki bu damarların genişlemesi filan, ileride kalple ilgili herhangi bir sorun yaratmaz mı? ilacı bıraktıktan hemen sonra yan etkileri geçer mi?
bir de ilacı kullanmayı bırakınca saçlar hemen dökülür filan deniliyor, aylarca losyon sürülerek çıkan saçlar nasıl hemen dökülüverir anlayamıyorum. çıkan saçlar bu ilaca özgü saçlar mı yoksa biraz dikkatli olunup saçlar kısa tutulur, ilacın kendisi değil de en azından şampuanı filan kullanılarak dökülme önlenir mi?
çok uzun oldu ama bu sorulara da birer yanıt verirseniz çok seviniri? bol saçlı günler:))
Habibullah
05-18-2009, 09:29 PM
soruları okudum.hiçbirinin tatminkar cevabı yok. oluşan bilgiye güvenip devam ediyoruz...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.