PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lacinia

kuasar
06-02-2007, 04:18 PM
hacam lacinia diye bi ilaç çıkmış tamamen doğal olduğunu ve ön bölgelerde de etkili olduğunu söylüyor. Araştırma imkanınız oldu mu? Roğaine ile birlikte kullanılabilir mi?

kuasar
06-02-2007, 09:24 PM
ön bölgede etkili olabilecek başkaca bi ilaç biliyosanız tavsiye ederseniz sevinirim.

murat1326
06-02-2007, 11:09 PM
Kellik sorununa yeni umut:

Amerika'da üretilen yeşilçay özlü bir saç losyonu, Türkiye'de de kellik sorunu yaşayanların umudu oluyor.

Yeşilçay özü, doğal bitki özleri ve ve anti kanserojen madde olarak bilinen EGSC içeren Lacinia adlı ürünün, saç dökülmesini kısa zamanda azaltan ve durdurabilen en etkili ürün olduğu öne sürülüyor.

Amerikan FDAD'nin yanı sıra, Belçika ve Kuveyt sağlık bakanlığının onayladığı ürün, Türkiye'de Hepsi burada.com, Laciniaturkiye.com adresinden ve eczanelerden pazarlanmaya başladı.

Amerika'da yapılan bilimsel araştırmalar sonucu, EGSC ve yeşilçay özünün, ciltteki hücrelerin ölmesini engelleyebildiği tespit edildi. Araştırmalar ile ilgili raporlar, Amerikan Dermatoloji Enstitüsünün, 2002 yılında yapılan genel kurulunda açıklandı.

İçinde çeşitli vitaminlerin de bulunduğu Lacinia losyonunun, bazı kullanıcılarda yeni saçlar çıkardığının araştırmalar sonucu belirlendiğine değinen Lacinia sözcüsü Michael Fudalo, ayrıca ürünün kepek sorununu yok edebildiğini, saçlara hacim kazandırdığını söyledi.
Türkiye'de ünlü dermatolog Dr. Vefa Gözenç tarafından yapılan araştırmada, Lacinia kullanıcılarda genel olarak yüzde 49.8 etkili bulunurken bazı ünlü yabancı ürünler yüzde 15 etkili bulundu.

Yeni Nesil Saç Bakım Losyonu Lacinia

Saçlarınız dökülüyor. Başlangıçta dönemsel olmasını umduğunuz bu olumsuzluk giderek gerçek bir kayba dönüşüyor. Ve ne yapmanız gerektiğinizi bilmiyorsunuz ya da kullandığınız ilaçlar sizden kopup giden saçlarınıza bir çözüm olamadı. Cevabınız Lacinia olabilir.

ABD'deki araştırmalar sonucunda yaratılan doğal bileşimi ile serbest sağlıklı satış sertifikası almış ve Avrupa birliği için onaylanmış Lacinia saç dökülmelerine karşı henüz gerçek bir başarı sağlanamayan kulvarda dev bir adım gibi görülüyor ve "bugüne kadar Amerika'da piyasaya sürülme izni almış en etkili saç losyonu" olarak tanımlanıyor.

Çünkü 16-62 yaş arası kadın ve erkekler arasında yapılan araştırmalar Lacinia'nın yeni saç oluşumunda %20, saç tellerinin kalınlaşmasında %70 ve saç dökülmelerine karşı %98 başarı gösterdiğini kanıtlıyor. Lacinia'yı saç dökülmelerine karşı etkili olmaya çalışan diğer ürünlerden ayıran belki de en önemli özelliği ürünün başarısını kullanımın bırakılmasından sonra da belli bir müddet sürdürmesi.

Bir diğer Lacinia ayrıcalığı ise erkeklerin özellikle alın üstü bölgesindeki saç dökülmelerine varolan ürünler çare olamazken düzenli Lacinia kullanıcılarının bu açıdan memnun olmaları.

Hem kadın hem erkek tipi saç dökülmelerine karşı etkili olan Lacinia doğal bileşimi sayesinde hiçbir yan etkisi olmadığı kanıtlanmış bir ürün.

Bölgesel masaj sonrasında en az üç ay her gün uygulandıktan sonra saçların sağlık durumuna göre uygulamaya 2-3 günde bir devam ediliyor.

Pek çok nedenden kaynaklanabilen saç sorunlarına karşı Lacinia kesinlikle denenmesi gereken yeni nesil saç bakım losyonu. Daha fazla bilgi için, www.laciniacosmetic.com sitesine başvurulabilir...

kullanılabilecek en iyi bitkisel losyonlardandır.ama bilindik erkeksi dökülmede kesinliği kanıtlanmış ,hocamızında defaatle önerdigi ilaçlardan etkili diğildir ama çok faydalı besleyici olduğu kesin...bence ek olarak haftada bir yada iki kere klasik tedaviye dahil edilerek kullanımı olumlu sonucu artırabilir...

Habibullah
06-03-2007, 09:43 AM
şimdi biz mucize ya da benzeri sıfatlarla sunulan bu tür ürünlere şöyle yaklaşıyoruz: medline denilen bir tıp tabanımız var. burada tıbbi dergilerde yayınlanan karşılaştırmalı çalışmalar yer alır. bu ürünler hakkında olumlu ya da olumsuz çalışmalar varsa bu tabanda buluruz. yoksa ciddiye alınmamıştır. dolayısıyla burada yer almamış ürünü mutlak manada önermek mantıksız olur. her ne olursa olsun.
bir de benim kişisel deneyimlerim var. eğer zararsız olduğuna emin olduğum bir ilaç ya da ürün varsa hastalara öneririm bu tabanda olmasa bile.
geleleim sizin söylediklerinize...burada iş size düşüyor. benim önermem için gerekli 2 şart yok. saça iyi geliyor diyen bir kullanıcı varsa hepimiz için deneyim olacak.

kuasar
06-03-2007, 10:26 PM
evet saça iyi geldiğini söyleyen biş kullanıcı olursa hepimizin işine yarar ama en azından ben onuda deniyecem :)

Habibullah
06-03-2007, 10:28 PM
hadi bakalım kolay gelsin...

farfan
06-24-2008, 02:02 AM
saça iyi geliyor:D

farfan
06-24-2008, 02:02 AM
hatta kafamdaki sivilcelerde geçti nerdeyse:D

barul
07-15-2010, 03:56 PM
bu konu böyle kalmış. sanırım farfan geyik yapmış. lacinianın ne olduğu da muamma olarak kalmış.
hatta kafamdaki sivilcelerde geçti nerdeyse:D

cengizman
07-15-2010, 03:59 PM
@barul,

Ben lacinia ile ilgili konu acmistim zamaninda.

Muamma degil lacinia.Ilk kullandigim gercekten iyi etki yapmisti.Yaklasik 6 ay gozle gorulur duzelme vardi fakat urunu aldigim sirket degisince urunde bozulup gitti.Kokusu,sacta kurumasi vs vs.Sanirim bunu onlarda anladiki ayni urunu Moliva adi altinda piyasaya cikardilar.

ahmet12345
07-23-2010, 06:35 PM
varmi bu urunu kullanan forum da? gelismeler nasil

farfan
08-04-2010, 11:02 PM
kullanmayın. şampuanı iyi ama losyonu çok kötü. kullandığın müddetçe iyi de.. bir bırakıyorsun bir daha saç eski haline gelmiyor. kullanmaya ilk başladığında da biraz döküyor. o geliyor geri zaten sadece...hiç bir türk ürünü kullanmayın derim

LUCIEFER
08-04-2010, 11:59 PM
bu ürün abd malı değilmi? acaba türkiye distribütörü mü formülsayonda değişiklik yaptı

farfan
08-27-2010, 10:52 PM
sanırım made in usa gibi bişi yazıodu ama türkler yapmıştı. öyle bi 3 kağat sesmiştim kullandıım zaman. şimdi hiç hatırlamıorm ama

memo-x
02-08-2011, 09:51 AM
şimdi biz mucize ya da benzeri sıfatlarla sunulan bu tür ürünlere şöyle yaklaşıyoruz: medline denilen bir tıp tabanımız var. burada tıbbi dergilerde yayınlanan karşılaştırmalı çalışmalar yer alır. bu ürünler hakkında olumlu ya da olumsuz çalışmalar varsa bu tabanda buluruz. yoksa ciddiye alınmamıştır. dolayısıyla burada yer almamış ürünü mutlak manada önermek mantıksız olur. her ne olursa olsun.
bir de benim kişisel deneyimlerim var. eğer zararsız olduğuna emin olduğum bir ilaç ya da ürün varsa hastalara öneririm bu tabanda olmasa bile.
geleleim sizin söylediklerinize...burada iş size düşüyor. benim önermem için gerekli 2 şart yok. saça iyi geliyor diyen bir kullanıcı varsa hepimiz için deneyim olacak.

Hocam forumda bir arkadaş kullanmış Cengizman -Benim Hikayem kısmındaki yazılarını okudum,''2009'un 1. ayindaki resmimi asagidaki linkte bulabilirsiniz.Lacinia ile ilgili bir konu acmistim.Lacinia kotumuydu? Hayir.Cok cok iyi gelmisti sacima,cok memnundumAma lacinia ne zaman Turkiye'de satis hakkini bir yerli firmaya verdi o zaman bu urun cok bozuldu.Losyonun kokusu ve sactaki emilimi %100 degisti.Saclarimi sonralari cok kotu yapti ve inceltti.2009 Haziran'da bu urunu kullanmayi biraktim'' bu süreden itibaren üründe bir gelişme var mıdır acaba ----bugune özel bir indirim var sitede şampuan ve losyan beraber 36 tl ne dersiniz, tavsiye edermisiniz.Yaklaşık 3-4 haftadır Dermoday kullanıyorum Yaş:33

Habibullah
02-09-2011, 10:44 PM
hiç bir bilgim yok...

xkozbenimx
01-11-2012, 10:00 PM
Lacinia ürününü daha ucuza nerden satın alabiliriz.

Habibullah
01-12-2012, 10:18 AM
lacinia ile ilgili elimizde ,şirketin iddiası dışında hiç bir veri yok...kullanıcıların bir toplu veri oluşturması lazım.