Orijinalini görmek için tıklayınız : procerin ve spectral dnc
ttyat
06-02-2007, 01:53 PM
hocam kolay gelsin ben internette tanıştıgım bir arkadaşım bu iki ürünün ozellikle spectralin rogaineden daha etkili oldugunu soyledi.siszin bir bilginiz var mı teşekkurler
http://img514.imageshack.us/img514/5884/adszpw6.png (http://imageshack.us)
http://img464.imageshack.us/img464/1152/48122390zs8.jpg (http://imageshack.us)
ttyat
06-03-2007, 12:47 PM
?*??**** h
tamburali
06-03-2007, 09:43 PM
bende spectral in içerigine baktım. Bir yerde şöyle yazmış
Minoxidil 5% (Kliniksel olarak saçın büyümesine yardımcı olduğu ispatlanmış olup, FDA (Food and Drug Administration) tarafından onaylanmış, erkek-tipi saç dökülmesi tedavisinde 15 yıldan beri kullanılmaktadır.)
Aminexil SP94 (Kliniksel olarak saçın büyümesine yardımcı olduğu ispatlanmıştır. Aminexil, L’Oreal laboratuvarlarında 10 yılın üzerinde yapılan araştırmaların sonucunda patenti alınmış bir moleküldür. Yapılan araştırmalar, saç dökülmesinin saç köklerinin sertleşmesine bağlı olduğunu belirtmektedir. Aminexil, özellikle köklerdeki sertleşme ve erken yaşlanma problemlerini önlemek için geliştirilmiştir.
Retinol (Minoxidil'in emilimi ve etkinliğini artırır. Dermatolojistler tarafından Minoxidil'in ve Retinol'un coğunlukla birlikte kullanılması tavsiye edilir.)
Vitamin Kompleksi(Saç folikülünün metabolizmasını hızlandırır.)
Bitkisel Özler (Zarar görmüş dokulardaki dolaşımı ve beslenmeyi sağlar.)
Nanosomes (Aktif bileşenlerin saç dokusunun içine doğru derinlemesine taşınmasını sağlayan mikroskopik kapsüllerdir.)
YENİ – Adenozin (Saçın yeniden gelişmesini sağlayan güçlü bir etkendir. Minoxidil ile benzer etkiye sahip olup yan etkisi bulunmamaktadır.)
YENİ – Procyanidin B-2 and C-1 (Saçın yeniden gelişmesini sağlar. Yan etkisi bulunmamaktadır. Minoxidil ile birleştiğinde olağanüstü sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Laboratuvar çalışması için tıklayınız.)
Adenozin ve Procyanidin B-2 ve C-1 in formüle ilave edilmesi, gerçekleştirilen en son yeniliklerdendir. Bu yenilik, Spectral DNC'nin performansını daha da artırmaktadır. Her iki bileşik DS laboratuvarlarınca tescilli "nanosome" larca kampsüle edilmiştir. Adenozin'in ve Procyanidin B-2 ve C-1'in "nanasome" taşıyıcıları içinde taşınmasını sağlayan dünyadaki tek fomül Spectral DNC®'ye aittir.
Habibullah
06-03-2007, 10:29 PM
içeriği süper. fiyatı kaça ?
kuasar
06-03-2007, 11:03 PM
o kadar çok ürün ettiki hangisini kullanacağımızı şaşırdık :)
Habibullah
06-03-2007, 11:59 PM
ben de şaşırdım. araştırsan daha tonnan çıkar. müşterisi çok çünkü.
tamburali
06-04-2007, 09:38 AM
hocam sp94 vichy ye ait degil mi?
Bu firmanın uretme yetkisi var mıdır?
İçeriginin sahte olma olasılıgı nedir?
bir şişe fiyatı ne?
Bir şişe ne kadar dayanıyor?
tamburali
06-04-2007, 10:55 AM
Az önce başka bir yabancı sitede gordum bu spectral i. bir aylık şişesi 34 dolar.
Habibullah
06-04-2007, 07:37 PM
fiyat orta. sürekli kullanmak gerekiyor ya . bu yüzden başladığınızda sonunu getirecekseniz kullanın...
tamburali
06-04-2007, 11:19 PM
türkiyede biri internetten satış sitelerinden birinde 84 ytl den satıyor.
Bence cok pahalı
Habibullah
06-05-2007, 09:40 PM
yok abi değmez. benim önerdiğim 3lü kombinasyon zaten bunun benzeri..
kalem7033
09-28-2007, 08:09 AM
yok abi değmez. benim önerdiğim 3lü kombinasyon zaten bunun benzeri..
Hocam sizin önerdiğiniz üçlü kombinasyon nedir??
collateral
09-28-2007, 12:12 PM
rogaine+retinoik asit+betnovate...sitede bununla ilgili yüzlerce bilgi var ayrıntılı olarak öğrenebilirsin..
Qutay
04-06-2008, 11:48 AM
ben 2 aydır spectral dnc kullanıyorum ilk rogaıne almayı dusunmustum daha sonra sahtelerının coklugu nedenıyle vazgectım spectral dnc aldım iiiki almısım sonuclar mukemmel sakkaklarda tuylenme oldu ve saclar kalınlasmaya basladı ama daha tuyler su an sarı daha sıyahlasmadı ınsallah onlarda olacak yanlız nekadar zaman sonra tam sonuc alabılırım onu bılmıyorum ama sureklı kullanacagım spectral i herkese tavsıye ederım
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.