PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : karın çatlakları

kışbebeği
06-02-2007, 09:41 AM
Mrb.1.5 aylık hamileyim.Cildim kalıcı çatlaklara çok müsait.Ve ben bunun önlemini şimdiden almak istiyorum.Herkes bişey söylüyor ama ben ekonomik ve kesin çözüm istiyorum.Kayısı çekirdeği yağı,badem yağı,vazelin,piyasadaki çatlak kremleri bunları öneriyorlar."ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor" diyenler de oluyor.Fakat ben henüz hiç bir uygulamaya başlamadım.Çünkü bir uzmana danışıp onun tavsiyesi doğrultusunda hareket etmek istedim.göbek deliğinin etrafında ufak kaşıntılar başladı.bir an önce önlem almak istiyorum.Ne önerirsiniz???..Şimdiden teşekkürler........

kışbebeği
06-02-2007, 09:42 AM
Mrb.1.5 aylık hamileyim.Cildim kalıcı çatlaklara çok müsait.Ve ben bunun önlemini şimdiden almak istiyorum.Herkes bişey söylüyor ama ben ekonomik ve kesin çözüm istiyorum.Kayısı çekirdeği yağı,badem yağı,vazelin,piyasadaki çatlak kremleri bunları öneriyorlar."ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor" diyenler de oluyor.Fakat ben henüz hiç bir uygulamaya başlamadım.Çünkü bir uzmana danışıp onun tavsiyesi doğrultusunda hareket etmek istedim.göbek deliğinin etrafında ufak kaşıntılar başladı.bir an önce önlem almak istiyorum.Ne önerirsiniz???..Şimdiden teşekkürler........

Habibullah
06-02-2007, 05:12 PM
excipial lipo , badem yağı gibi nemlendiriciler derinin esneme yeteneğini artırarark çatlakları belli dercelerde önleyebiliyorlar .
bir de çeşitli masaj ve egzersizlerin de karın büyüdüğünde çatlamayı engeleyecek yararları var. ama bunun ayrıntılarını bilmiyorum demek zorundayım.

tamburali
06-04-2007, 11:21 PM
hocam bende omuzlarım badem yagını yedirerek her gun kullanıyorum.

Sonuç için ne kadar beklemeliyim

Habibullah
06-05-2007, 09:41 PM
aylar geçmesi gerekiyor. sonucu senin izlemen gerek.

esraguven
09-03-2009, 02:44 PM
hocam sigarayı bırakmamdan dolayı 10 ayda 10 kilo aldım ve basenlerimde ince çatlaklar oluştu daha henüz kırmızken tedaviye başladım 1 aydır madecassol,acnelyse ve evigen kullanıyorum deride soyulma,kaşıntı ve kızarıklar oldu biraz kilo verip hamile kalmayı düşünüyorum daha fazla çatlamamak için excipial lipoyu bu ilaclarla birlikte kullanabilirmiyim ayrıca badem yağı,kakao yağı,vazelin bir işe yararmı? Teşekkürler...

nunis
01-16-2010, 09:13 PM
bu kremler madecassol ve acnelyse nasıl kullanılacak bilgi verirmisiniz.günde nekadar sabah hangisi akşam hangisi yoksa karıştırılıptamı

Habibullah
01-16-2010, 11:05 PM
hocam sigarayı bırakmamdan dolayı 10 ayda 10 kilo aldım ve basenlerimde ince çatlaklar oluştu daha henüz kırmızken tedaviye başladım 1 aydır madecassol,acnelyse ve evigen kullanıyorum deride soyulma,kaşıntı ve kızarıklar oldu biraz kilo verip hamile kalmayı düşünüyorum daha fazla çatlamamak için excipial lipoyu bu ilaclarla birlikte kullanabilirmiyim ayrıca badem yağı,kakao yağı,vazelin bir işe yararmı? Teşekkürler...

-çatlak tedavisinde kanıtlanmış garanti tedavi pek yok gibi...madecassol acnelyse glikolik asit gibi ürünler hk az çalışma var....badem yağı vs ise otantik bilgiler....kullanıp gözleyeceğiz başka seçeneğimiz yok...badem yağı kullanabilirsiniz....vazelin kakao yağı vs zor olur..