PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Valensey Yılan Yağı Şampuanı

çakırkeyf
10-23-2010, 04:50 PM
Arkadaşlar, bugün bu şampuanı aldım. Her tarafı, hiçbir işe yaramam, diye çığlık atıyor. Satıcı kız, o kadar ısrar etti ki, kıramayıp aldım. 3 kez kullanıp, beğenmezsem geri götürüp vereceğim. Bu şampuanı kullanan var mı? Etkisi nasıl? Bilgi verirseniz sevinirim.

Nedim_Batu
10-23-2010, 04:54 PM
bana bedava verseler yemin ederim kullanmam suya yazık hiç bişey bekleme temizliyceni bile saçı sanmıyorum zaten hiç bir şampuan saç çıkarmaz

tamburali
10-24-2010, 05:25 PM
ne bekliyordunuz şampuandan? ne açıdan değmez bunlarıda anlatırsanız sevinirim

çakırkeyf
10-24-2010, 10:30 PM
Şampuanların saç çıkarmayacağını ben de biliyorum ama saç derisinde sağlıklı bir temizleme yapabilir, kan dolaşımını artırabilir belki. Bazı şampuanlar saç derisindeki yağ dengesini bozup saçı yağlandırıyor ya da kurutuyor. Senin bu şampuanla ilgili bir deneyimin oldu mu? Satıcı kız, beğenmezseniz geri getirin, dedi. Çok satıyorlarmış. Memnun olanlar da varmış. Neyse, ben kullanıp sonuçlarını yazarım artık.

xenia
11-06-2010, 11:18 PM
Ben kullanmıştım meraktan. Bir kere çok güzel temizliyor, yumuşak bir şampuan. Tabii ki saç çıkarmasını beklemek mantıklı değil ama bazı iyi temizliyor diye reklam yapıp her yıkamada avuç avuç döken şampuanlara benzemiyor. Bende dökülmeyi azaltmıştı ve kuru saçlarıma çok iyi gelmişti. Başka markaları da denemek istediğimden (Prozinc ...) onları almıştım. Fiyatı da makul ve iyi temizlemesi açısından tavsiye edebileceğim bir ürün...