Orijinalini görmek için tıklayınız : spectralin fiyatı
ManiFesTo
11-16-2007, 02:21 AM
Arkadaşlar Rogaine'de %35 lere kadar indirim yapılmış. 12 aylık kullanımı 124 dolara satılıyor. Acaba spectra DNC veya RS'te de böyle bir fiyat düşürme politikası uygulanabilirmi. İnşallah uygularlar temenniğimiz olsa gerek hepimizinde.
Kolay Gele.:rolleyes:
ManiFesTo
11-19-2007, 05:40 PM
ebay deki fiyatlara baktım birde emin olamadım ama sonra bi drugstore a bakıyım dedim. Baktım evet indirmişler. Spectral rekabet edicem derse onlarda indirebilirler. Bakalım...
Kolay gele..
bleda
04-23-2009, 07:39 PM
Bende acilmamis kutusu icinde 3 (DNC-L) adet var strawberry sitesinden aldim isteyene fatura bilgiside veririm oradan aldigima dair. Yalniz fue sac ekimi yaptirdim doktor kullanmana gerek yok dedi raici karsiliginda (ne eksikne fazla) bu siteden talep eden olursa veririm.
Istanbul Anadolu yakasindayim, almak isteyen gorur oyle alir. Bu isin ticaretinde degilim arkadaslar. Bu ilac herkezde ise yarayacak diye bir kosul yok, bunu kullanmak icin kisa saclara ihtiyaciniz var iyice yedirmezseniz sac derinizde sari renkli iz birakiyor ama kokusu yok. Bilgilerinize
özelime fiyati atarsan ilgilenebilirim teşekkürler
bleda
04-23-2009, 08:10 PM
Arkadaslar kendimi bir an tacir gibi gordum biraz daha aciklama yapayim. Ben net olarak 4 sisesine 280 TL civarinda satin aldim, 3-5 milyon yukari asagi olabilir ama ben 1 tanesini kullandim, diger 3 unun hepsini satacagim eger daha once hic kullanmamissani bendekileri satin almayin. Strawberry de ne kadar simdi bilmiyorum cidden. Birde toplu aldigim icin yuzde 5% indirim olmustu o anki fiyattan, kargo ucreti de ucretsizdi, yalan yok.
Once 1 sise alip kullanin ona gore almaya karar verin, Ben 3 unu beraber satacagim.
Yani size su anki fiyatin neyse 210-220 arasi veririm 3 unu pazarlik etmem etmeyinde, cidden bunu yazarken bile kendimi tacir gibi hissettim huzursuz oldum. Umarim hepiniz aradigi tedaviyi bulursunuz, ve evet bu ilac sakaklarda da sac cikartiyor, ama herkezde ise yarar mi yaramaz mi bunun garantisini kim verir bilmiyorum. Saci sertlestiriyor baya jole gibi onun icin jole sevmeyenler kullanmasin.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.