Orijinalini görmek için tıklayınız : Karabük-Galatasaray maçı
Habibullah
10-02-2010, 02:35 AM
ben maçtaydım. sönük bir cimbom vardı karşımızda. pozisyon üretemedikleri anlarda inanılmaz sertlikler yaptılar. bir de hakeme itiraz. gökhan zan emenikeyi sürekli faulle durdurmaya çalıştı. barış tekme attı. göz göre göre. milli futbolcular ha...maç bitti .ayhan akman adının hakkını verdi.maç bitiminde hakemin yanına gidip klasik itirazını yaptı.
Nedim_Batu
10-02-2010, 12:46 PM
ilk dakikada verilen hatasız penaltı kararı maçı bitirdi hakem maçı resmen katletti
TaKoveR
10-02-2010, 03:46 PM
abi o sabrinin serbest vuruş nasıldı tek kısılık barajda adama vurmayı nasıl becerıyo :)
cengizman
10-02-2010, 04:00 PM
Hocam,ilk golde uzaktan yakindan alakasi olmayan penalti ve 2. golde yine uzaktan yakindan alakasi olmayan bir faul ve neticesinde gelen gol.Once bunlari yazarak baslarsaniz dahada iyi anlasilir macin analizi bence.Ondan sonra Gokhan Zan Emenike'nin bogazini sikmis,Baris kafa goz yarmis farkedermi? Eyyamci hakem macin anasini belledikten sonra sert oynamisiz ne farkeder?
Habibullah
10-02-2010, 06:32 PM
ben uzak tribünde izledim. ayrıntıyı bilmiyorum ama yanımda hemen telefonla görüşen arkadaşlar ,tv de yapılan yorumlardan pozisyonun penaltı olarak düşünüldüğünü söylediler.
aslında anlatmak istediğim şu:
takımda büyük takım ruhu yok. ben nazar değmesin diye maç esnasında ya bu nasıl galatasaray demedim , 2-0 mağluplar kimsede tık yok.sanki yılın son maçı gibi ağır ağır.
milli olma şerefine nail olmuş topçular , oyun oynamak yerine sertlik itiraz şımarıklık..beni şaşırtan bu.
inanın yabancı topçular terbiyeli.hele biz de cernad var ya adam tam disipilin prensip. çatır çatır ne oynuyor. ilk defa geçtiğimiz 2 hafta önce gençlerbirliği maçında canlı izledim. alınan oyuncuları tam bilmiyordum.yanımdakilere ya bu 10 numara kim ne güzel top oynuyor dedim. meğer cernad 7 yıl şampiyonlar liginde oynamış bir doğu bloku topçusu. hayran kaldım.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.