PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : saç dökülmesini kesmek isteyenlere...

yidaju
06-01-2007, 09:59 PM
ben saç dökülmesinden senelerce çektim.20 yaşında bir kızım.16-17 yaşımdan beri bunalıma girmiştim nerdeyse,ne iyi beslenme ne de ağızdan alınan ilaçlar kesmedi dökülmeyi.ve işte sadece doğa kaynaklı bir çözüm ile dökülmeyi tamamen kestim sizinle de paylaşmak istedim :D
= üşenseniz de canınız istemese de bu yazdıklarımı uygularsanız dökülme gerçekten kesilicek :)
*saçlarınızı krem kullanmadan, sadece tresan ısırgan otlu şampuan ile gün aşırı yıkayacaksınız.
*saçınıza günaşırı şu maddeleri karıştırıp süreceksiniz ve birkaç saat beklettikten sonra yıkayacaksınız:
- badem yağı / susam yağı / zeytinyağı
- ısırgan otunu kaynatıp suyunu
- bepanten ampul / bepanten krem / bepanten c plus krem
- haftada bir yumurta da ekleyebilirsiniz bu karışımın içine.

1 ay veriyorum.dökülme kesilmezse lütfen söyleyin :p

tamburali
06-01-2007, 10:13 PM
aynı yontemi benm tresan aldıgım yerde soylemişti.

bir bayan oldugun için dokulmen daha cabuk kesilir ama erkek tipi dokulmeyi bu formulun kesicegini sanmam.

yidaju
06-02-2007, 02:04 PM
evet erkek tipi dökülme için bence de kalıcı bir çözüm olmayacaktır ama olsun yine de sağlıklı olmasıın sğlar az da olsa dökülmeyi keser:)

calanthe
10-31-2007, 10:16 PM
deneyelim bakalım....hala devam edıyormusun peki? sadece sac diplerine mi surulecek? biraz daha detay verebılırsen cok sevınırım. bepanthen kremi karasımın icine sıkacagız demek oylemi? daha once hıc duymadıgım bır karısım. ısırgan otu bır tutam olsa gerek?

furkanfurkan
11-01-2007, 11:10 AM
bu çözümler bayanı keserde erkeğe sökmez.

yarenn
11-01-2007, 07:49 PM
üstte saydıklarınızın heppsinide mi karıştıracağı z yoksa ısırgan otu suyunu maskeden sonra mı kullanacağız?

harmonie61
11-06-2007, 11:01 PM
bişey anladıysam arap olayım:)

harmonie61
11-06-2007, 11:06 PM
arkadaşlar yukardaki yöntemide deneyin etkili bir yönteme benziyor..ama benim size bir önerim olacak hergün bir çay kaşığı dolusu öğütülmüş çörekotu yiyin saçlar artı tüm sağlık sorunlarına iyi geliyor..acil şifalar diliyorum hepinize..