PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spectral rs kullananlar lütfen bilgi versin

corei113
09-23-2010, 03:59 AM
Selamlar;

Spectral rs ve revita kürüne başladım ancak bu kombineyi kullanan ve görüşlerini yazan kimseyi bulamadım. Minoxidile başlamaya ben de çekinerek de olsa karar verdim ancak araya askerlik gireceğinden sonra başlayacağım.

Bu arada spectral rs kullanacağım.

- bu ürünü kullananlar görüşlerini bildirebilir mi?

karizmatik
12-27-2010, 03:32 PM
selam arkadasim... bende bugün spectral rs ve revita sampuani ismarladim ayni senin gibi.... sen nezamandir kullaniyosun? bi faydasini gördünmü simdiye kadar.. yeni sac cikartma olayi felan varmi `?

efsane50
12-27-2010, 04:47 PM
selam arkadasim... bende bugün spectral rs ve revita sampuani ismarladim ayni senin gibi.... sen nezamandir kullaniyosun? bi faydasini gördünmü simdiye kadar.. yeni sac cikartma olayi felan varmi `?

bildirelim topragım spectral ürünleri güvenilir bir firmadır.Rs icerik olarak retinol vitaminler ve bakir petit barındırıyor sac cıkarır mı bakir petit varsa evet ama %5minoksidil kadar etkili değil saclı ve seyrek saclı bolgeler için kullanılır revita+spectral rs seyrek saclı bölgeler icin güzel kombine bence

kefal
12-27-2010, 09:44 PM
kullanınca yakıyor derimi ise yarıyor sanırım sabah aksam sürmek zor, 14 fıs sıkarsan yettigini yazsalarda yetmiyor ki ben 14 fıs sıkmadıgım halde fln yetmemisti.benim kişisel görüşüm dht blockerda eklemende fayda var çünkü aminexil sadece ordaki dokuların sertleşmesini falan önlüyor bağ dokusunu güçlendiriyor ama dökülmen erkek tipiyse dht ye karşıda bişiler yapman lazım ama hiç bişey yapmamaktan iidir yaptıkların orası ayrı mesele

karizmatik
12-27-2010, 10:57 PM
peki dht ye karsi hangi losyonu önerirsiniz.. finasterid gibi haplari suan kullanmak istemiyorum yasim henüz 20 yan etkilerinden korkuyorum... gerci bi ara kullanmistim 3 gün ama o sira karacigerimde agrilar ve gögsümde hassasiyet olustu... acaba losyon olarak yan etkisi olmayan ilaclar varmidir önerilerinizi bekliyorum

kefal
12-27-2010, 11:36 PM
benim sana bişi tavsiye etmem yanlıs olur forumu arastır bu konuda benden daha bilgi bir çok üye var, beğendiğin ürünlerin başlığı falan varsa ordan sor gene kullanan kişilere kendi kararını kendin ver

karizmatik
12-27-2010, 11:42 PM
benim sana bişi tavsiye etmem yanlıs olur forumu arastır bu konuda benden daha bilgi bir çok üye var, beğendiğin ürünlerin başlığı falan varsa ordan sor gene kullanan kişilere kendi kararını kendin ver

spiro diye bi ürün varmis nasil acaba faydasi dokunurmu?