Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç ektircem öneriler
budu342
08-14-2010, 11:53 PM
Merhaba arkadaşlar,
Saçlarım dökülüyor diye bir süre önce başlık açmıştım.Minoxil forte kullanmaya başlamıştım fakat vücudu ağırlaştırması ve hormonlarla oynaması sebebiyle bırakmış bulunmaktayım.Aile maddi durumunun elverişli olması sebebiyle saç ektirmeye karar verdim.
Aile dökülmesi ne kadar genetik olsada benim dökülmem egzama şeklinde oldu.Bunun nedenide saçlarıma yeterince bakım yapmamamdı bence.ama bioxcinde biraz etki etmiş olabilir.Ve egzamalar bitince yani kabuklanmalar yerine çıkmamaya başladı.Bu yüzden saç ektirme yöntemine direk girmek istedim.Fakat saç ektirme firmaları pek iç açıcı gelmedi.Bu arada saç ektirmemin sebebi erkenden daha doğal gözükmesini sağlamak için onuda atlamıyayim.Firmaların ektiği saça pek güvenemez oldum hangi firma kaliteli ve gür saç yapabilir saçlarımı? araları falan doldurtmak istiyorum hep. kaliteli ektirmekte yarar var. Ne önerirsiniz?
Minoxil forte hormonları etkilemez. hormonları etkileyen Finasteride dir.
minoksile devam et.
bi de yaş kaç ?
bi arkadaşım minoksil iktidarsız yapar dedi kullanmadi simdi ayna olarak kullanıyor
budu342
08-15-2010, 12:25 AM
18 yaşım genetik dökülme yok havluya en sert sildiğimde bile saç gelmiyor ama saç ektirmek daha iyi bırakınca gidio saçlar çünkü düzenli kullanımı seven bir yapıda değilim birde ömür boyu kullanmak istemiyorum.Minoxil kullanmadan önce 62 kiloydum 66.7 kilo oldum bıraktım ağırlık yaptı vücutta şu anda bırakınca 64 oldum ama göbek ve göğüste kilolanma oldu o yüzden saç ektirmek daha iyi uzun vade kullanımında aynı hesaba geliyor zaten maddi açıdanda bir sıkıntı yok fakat yapanlar ne önerebilir.?
bende 18 yasındayken saçımın döküleceği aklımın ucuna bile gelmezdi.hiç küçücük bi seyreklik falan yoktu.
ama gel görki 19,5 -20 yas arasında uctu hepsi.
inşallah sende bi sorun cıkmaz.
Saç ektirmek bazen kel gezmekten daha kötü bir duruma sebeb olabilir.İyi araştır bekle hemen karar verme.
Hi-Axi-Sheytan
08-15-2010, 01:53 AM
Bu yaş saç ektirmeyi tavsiye etmem minoxil ve finastreid le çok iyi duruma getirebilirsin.Bide bu yaştaki sırtındaki kıllar gözüme çarptı ve çok şaşırdım:S
Saç ektirmek bazen kel gezmekten daha kötü bir duruma sebeb olabilir.İyi araştır bekle hemen karar verme.
çok haklı arkadaş. bazen o kadar kötü oluyo ki ekilenleri epilasyonla alıyolar mıs
budu342
08-15-2010, 02:52 AM
iyice araştırıp ektiricem. dostum minoxili biraz daha kullansaydım obeziteye doğru gidiyordum. normalde montla vs ile 61 kiloyken 2 haftada çıplak haldeyken 67 kilo durumuna geldim göğüslerde yağlanma falan oldu bu arada vücudumda saç gibi kıl var :D ama saçlar dökülüyor :D arkadaşlar hayret ediyor o daha henüz uzamamış hali yazın başında kestirmiştim. işin aslı paradan kaçmadan araştırıp yapıcam ki pişman olmiyim. saçları yıkamamakten hepsi dökülde mutlaka günde en az 2 defa yıkamak gerek. yıkadıktan sonra berbere gittiğimde abicim senin saçlarında bir gariplik var demeye falan başlamıştı haftada 1 yıkamaktan saçlar mahvoldu. paradan kaçmayıp sağlam bir ekme işlemi yaptırıcam. bu bir sağlık söz konusu sonuçta diğer şeylerdende kısmak gerek.
Saç derinindeki düzlük ekimden sonra eskisi gibi olmaz bilgin olsun.Yani iyi araştır saçı ekilen birilerini gör dokun saç derilerine ona göre karar ver çok riskli bir mesele bu
saç ekmeye gidecem desen bile eger sahtekar değilse doktorların %99 u sana saç ektirmez .para kaybetmelerine ragmen ekmezler . egerki ekerlerse kafanda 1 ekerler 5 dokerler.
sacın canlı parlak duruyor. muhtemelen baygın halde bi suru sac vardır.en azından mezoterapi falan yaptır.
buda gayet guze sac ekimi
http://www.sacekimiforum.com/wp-content/upload/1255121350-Image016.jpg
budu342
08-15-2010, 04:38 AM
saçım parlak duruyor çünkü boyattım :D
bakalım ekicek doktor arıyorum seyrelmeden ekmek daha mantıklı ama zararıma olcaksa ektirmem tabiki :D
ivangennaro
08-15-2010, 04:47 AM
Bu saça ekim olmaz ki yahu. Şu forumdaki bi' çok insan bu saça sahip olmak için adam öldürür. Sen ektircem diyosun. Ayrıca kilo aldıran fin'dir, minox değil. Nasıl olmuş o anlamadım. Bi' de saçlar yağlı mı fotolarda, birleşmiş duruyo'? Tamam, seyreklik var ama normal hayatta boyle kotü durmadığından eminim, vermişsin flashı, vermişssin flashı tabi seyrek duracak, o mesafeden hem de.
Bence 1 yıla çok rahat toparlanır bu saç uygun bi' tedaviyle.
budu342
08-15-2010, 04:59 AM
valla yağlı değil fotoğrafı çıkmadan önce duştan çıktım ve fotoğraftaki hali tamamen üstü kapatılmış hali tarakla bu kadar kapanıo daha çok dökük duruo saçlar dediğim gibi hastalık ile benim saçlar gitti genetik dökülme değil anne tarafında dökülme yok baba tarafındada sadece anne tarafı dökük yani anlıycağnız tamamen hastalıkla alakalı çok gür saçlar istiyorum ailemde minoxil vs kullanmama karşı hormon gördüğü zaman bir ilaçta tırsıyorlar hormonlarla oynamaktansa çok büyük miktarda para veririm ektiririm diyorlar ve kuzen dökülmesine rağmen minoxidil kullanmadı.full bitkisel ilaçlarla tedavi etti ve kurtardı ama dediğim gibi minoxili kullandım sonradan çevreden tepkiler almaya başladım bıraktım ve aşırı kilo yaptı bende yorgunluk yaptı iki dakika salondan arka odaya koşunca nefes nefese kalır hale gelmiştim 2 haftada çok dokundu.
ivangennaro
08-15-2010, 05:14 AM
Valla bence çok da sorun yok saçın, ama önünü alamıyorum daha da açılacak bu saç diyosan sen bilirsin. Fakat açılma değil ama genel bi' seyrelme şeklinde dökülen saçlarda doktorlar mevcut tellere zarar verebiliyomuş, ondan iyice araştır derim.
budu342
08-15-2010, 05:33 AM
valla araştırcam benim saçım dökülmüyor hastalık şeklinde döküldü çok sinirim bozuldu üstleri baya bir gürleştirmek istiyorum birde benim saçım çok ince telli internette gördüğüm bilgilerde ince telli saçların çok fazla yoğunluğa ihtiyaç duyduğunu söylediler bakalım doktor araştırıyorum bu seyrelmeyide gidericem inşallah
TaKoveR
08-15-2010, 05:38 AM
bi doktora görün
brhmtnbk
08-15-2010, 04:58 PM
Bence ektirme çünkü saç kökleri dökülmez sadece uykuya girerler eğer sen saç ektirirsen saç köklerine zarar verirsin
çakırkeyf
08-18-2010, 09:10 PM
Bu saçın ekimlik bir durumu yok; gayet iyi. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Sonra yaşın da çok küçük. Hele şöyle 25'lere, 30'lara bir gel. Sürekli saçlarına odaklanma. Kendine başka oyalanacak işler bul. Aşırı takıntı da saç sağlığını olumsuz etkiler. Hele de şu minox'dan uzak dur. Öyle çok ağır şampuanlar , serumlar kullanma. Dediğim gibi saçında kayda değer bir sorun gözükmüyor. Moralini yüksek tut.
aydemirim
08-19-2010, 03:12 AM
bende 18 yasındayken saçımın döküleceği aklımın ucuna bile gelmezdi.hiç küçücük bi seyreklik falan yoktu.
ama gel görki 19,5 -20 yas arasında uctu hepsi.
inşallah sende bi sorun cıkmaz.
Acaba O aralar ergenlik çağı ve cinsel yönde mastürbasyon yptığımız günler oluyor benımde aynı abi bu masturbasyonun etkısı çok var be kım ne derse desin....
aydemirim
08-19-2010, 03:18 AM
saç ekmeye gidecem desen bile eger sahtekar değilse doktorların %99 u sana saç ektirmez .para kaybetmelerine ragmen ekmezler . egerki ekerlerse kafanda 1 ekerler 5 dokerler.
sacın canlı parlak duruyor. muhtemelen baygın halde bi suru sac vardır.en azından mezoterapi falan yaptır.
buda gayet guze sac ekimi
http://www.sacekimiforum.com/wp-content/upload/1255121350-Image016.jpg
Ayan Adlı Üye Siz Sakın saç ekimi konusunda yorum yazmayın.....
Çünkü Heleki bu resimdeki adama Güzel bi saç ekimi diyorsan ne diyim sana....Baktıgın sitede 140.syfadan sonra sabırla okumanı avsıye ederım onur kaya adlı kısının ekımını bir görde oyle konus.....
Bence bu arkdaşın saçını ekerler ayrıca 1 kıp 5 dökmezler...Saçmalamış......Tek katıldıgım nokta size saçınıza ekim yapılmaması...
KArdeşim Bu saçlara kesınlıkle saç ekımı yaptırma...
forteyı bırak...
Rogaıne veya spectral bak durumunda ıyımıs bu saçlar gelır....Saçlı derı bölgesı zayıflamıs gelır onlar....
Ama Sç ektırırsen belkı 3 yıl pişman olmazsın ama ilerki dönemlerde genetık dökulmeler başlayınca ben ne yaptım dersın...
dediğin ılacları kullan ...
budu342
08-19-2010, 06:01 AM
tedavi edilip yoğun saçlar alınabilir mi diyorsun?
sacsac
08-19-2010, 02:57 PM
tedavi edilip yoğun saçlar alınabilir mi diyorsun?
ilk mesajında minoxidili bıraktım diyorsun. minoxidili bırakmaman lazım bana göre. düzenli kullanırsan güzel sonuç alırsın.
scofield
08-19-2010, 07:57 PM
kardeş o saça zaten ekim olmazki ben biliyorum
budu342
08-19-2010, 08:47 PM
peki mezoterapi ile kan dolaşımını güçlendiren bir iğne yaptırsam saç çıkımına yarar mı? seboreik dermatit oldu ve seyreldi saçlar.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.