PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DS LABORATORIES (Spectral Dnc)


denizka
11-07-2007, 08:50 PM
Arkadaşlar, eczaneden.com hakkında spectral dnc'nin distribütörü olup olmadığı şüphesi vardı.DS Laboratories'e email attım.Sitenin linkini verdim, distribütörlüğü sordum.Evet, bu site spectral dnc'nin distribütörüymüş.Yetkili kişi "oradan güvenle alabilirsiniz" dedi.. Bu da gelen mesaj :

Dear Deniz,

Thank you for your email and your interest in DS Laboratories' products.

Yes, you may purchase original DS Laboratories' products from these websites.

Please let us know if we may be of further assitance.

Regards,

Angie C.
DS Laboratories, Inc.
Customer Service
www.DSlaboratories.com
angie@divineskin.com

denizka
11-07-2007, 08:58 PM
o siteyi bilmiyorum linkini verir misiniz?

denizka
11-12-2007, 04:41 PM
Dear Deniz,

Thank you for your email and your interest in DS Laboratories' products.

Yes, www.strawberrynet .com is one of our authorized dealers and sells DS Laboratories' original products. You may safely purchase Spectral DNC from them.

Please let us know if you have any further inquiries.

Have a great week!

Regards,

Angie C.
DS Laboratories, Inc.
Customer Service
www.DSlaboratories.com
angie@divineskin.com


Yani,
strawberrynet.com'dan da güvenle alışveriş yapabiliyormuşuz.Ürün orijinal.

elrunks
11-12-2007, 05:15 PM
peki angie ye güvenebilir miyiz? eheheh