PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spectral UHP

LUCIEFER
07-02-2010, 11:37 AM
Arkadaşlar kullanan varmı içinizde spectral uhp yi ?

mert88
07-02-2010, 05:42 PM
varmı ki böyle birşey?

cengizman
07-02-2010, 05:55 PM
varmı ki böyle birşey?

Var sanirim.

http://www.divineskin.com/uhpdesc.htm

LUCIEFER
07-02-2010, 06:01 PM
acaba gerçekten minox kalitesi üstün bir ürünmü yoksa pazarlama taktiğimi ?

cengizman
07-02-2010, 06:22 PM
acaba gerçekten minox kalitesi üstün bir ürünmü yoksa pazarlama taktiğimi ?

Gordugum kadariyla DNC den cok cok ucuz.Minox kalitesi ustun olsaydi bu fiyata olmazdi.Sanirim fiyatindan dolayi dnc alamayanlar icin alternatif bir urun gelistirmisler.Bana gore tamamen pazarlama taktigi.

LUCIEFER
07-02-2010, 06:41 PM
Gordugum kadariyla DNC den cok cok ucuz.Minox kalitesi ustun olsaydi bu fiyata olmazdi.Sanirim fiyatindan dolayi dnc alamayanlar icin alternatif bir urun gelistirmisler.Bana gore tamamen pazarlama taktigi.

bende öyle düşünüyorum....

imzandaki tedavin süper :D

cengizman
07-02-2010, 06:58 PM
bende öyle düşünüyorum....

imzandaki tedavin süper :D

:)

Ya LUCI bildigin gibi sac ile ilgili bolumdeki 2000 konudan 1999'u minox,finas,sampuan ve sacim dokuluyor ne yapmaliyimla ilgili.Ama gel gorki bazi genc arkadaslar hemen hemen hergun; sacim dokuluyor ne yapmaliyim,ne onerirsiniz,hangi sampuani kullanmaliyim diye konu aciyor.Birde konuyu acarken demezlermi,forumu okudum,arastirdim ve bu konuyu acmaya karar verdim:) Yahu forumu sadece 5 dk okusan acacagin konu ile ilgili 100 tane konu bulacaksin.Birde goz gore gore yalan soyluyor.Bu yuzden imzayi bu sekilde yazarak arastirmayip,usenen ve konu kirliligi yaratan arkadaslari protesto ediyorum.Sayelerinde onemli ve cok kisiyi ilgilendiren konular arka sayfalara dusuyor sagolsunlar.

LUCIEFER
07-12-2010, 12:02 PM
bu ürünü alan hala belli değilmi ?