PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fue'den daha üstün yöntem

yazkol
06-29-2010, 11:25 PM
http://www.dhiglobal.com/index.cfm/id/home/lang/turkish

Sitede DHI yöntemiyle fue'den daha iyi saç ekimi yapıldığı iddia ediliyor.Benim saç ekimi hakkında fazla bir bilgim yok ilginizi çeker diye düşündüm.Dünyada 30klinikte uygulanıyormuş.Biri de istanbul nişantaşında.

aydemirim
06-30-2010, 12:03 AM
Sayfaya bir türlü ulaşamıyorum link yanlış galıba güncellersen sevınırım...

yazkol
06-30-2010, 12:24 AM
ben girebiliyorum.sorun yok..başka tarayıcın varsa onda dene yada direk anasayfadan girmeyi dene www.dhiglobal.com

ahmet12345
06-30-2010, 01:31 AM
http://www.dhiglobal.com/index.cfm/id/home/lang/turkish/anasayfa

xyz
07-10-2010, 06:40 PM
http://www.modaturkiye.com/tr/haberler/1320/dhi-hair-restoration-sac-ekim-teknigi-turkiyede.html

Hi-Axi-Sheytan
08-28-2010, 10:40 PM
modatürkiyedeki yazıyı okudum baya etkilendim özellikle şu kalem olayı kanama veya fue oluşan yara izi gibi hiçbir görüntü olmuyormuş.Ekilen gün normal hayata olduğu gibi devam edilebilmesi çok güzel bence ya çok dikkatimi çekti gerçekten fiyatıda iyidir.

ttyat
08-29-2010, 02:30 AM
öyle ise mükemmel olur ki

tamburali
08-29-2010, 03:03 AM
fiyatı ne bunun? greft başına?

pacey
09-05-2010, 12:23 AM
8000€ evet... sitedeki formu doldurup göndermiştim, aradılar konuştuk bende İstanbula gelince uğrucam dedim. Fotoğraf gönderirim dedim. Fiyatımız 8000€ dedi. şokk ama yöntem farklı ve çok ama çok dikkat çekici arkadaşlar. bilmiyorum siz ne dersiniz.. fiyat uçuk ama eskisi gibi olacaksa saçlar 8000€ ayarlanabilir..

dna
09-05-2010, 12:27 AM
Eskisi gibi olması imkansıza yakın saç derisinin eskisi gibi bir yüzeyinin olması sadece tanrının işçiliği ile o kadar mükemmel olur yoksa zor iş sonuçta saç kökü taşınıyor yüzeye eskisi gibi 180 derece ile yerleşmesi çok zor gibi.

pacey
09-05-2010, 12:28 AM
Konuyla ilgili bana gelen mail arkadaşlar;

Sayın Cüneyt,

DHI No Touch Technique, şu an dünyadaki en minimal invazif işlemdir. Çığır açan metodumuzda neştere, dikişlere ya da donör bölgenin kesilmesine gerek yoktur. Adının da çağrıştırdığı gibi, sistemimiz doğrudan insan temasını engellediğinden saç köklerinin zarar görme olasılığını elimine etmektedir. Pek çok hastamızın ortak sorusu: Saçlarımı tekrar nasıl geri kazanacağım? Biz her hastamıza itinayla yaklaşıyor ve 40 yıllık tecrübemizle geliştirdiğimiz bir takım testlerle saç dökülme probleminin nedenini belirliyoruz. Biliyoruz ki ancak kişiselleştirilmiş hizmetle DHI her hasta için en iyi sonuçları elde edebilir.

************************************************** *********************************************

"Öncelikle söylemeliyim ki, DHI'da karar kılmak bugüne kadar verdiğim en iyi karardı. Çok az acı hissettim ve DHI çalışanları çok yardımsever, sempatik ve her şeyden önemlisi, çok profesyoneller." ---M.S. İngiltere, operasyon tarihi: 6/13/2008

************************************************** *********************************************

Türkiye'de ilk defa, DHI özel Alopecia saç analiz testini, Total Care System'in bir parçası olarak sunuyor. Bu yaratıcı ve direkt testin amacı, saçlarınızın dökülmesine neden olan alopecia tipini belirlemektir. Alopecia Testi'nden çıkan sonuçlar, medikal yazılım sistemimizde kişiye özel olarak yorumlanmakta ve kişinin Alopecia profili çıkartılmaktadır. Bunun yanı sıra, doktorunuz size yazılı bir teşhis ve durumunuz için en iyi çözümlerin yer aldığı seçenekler de sunacaktır.

Telefonda randevu almak için +90 212 219 59 43 numaralı telefonu arayabilir, ya da bana mail atarak sizi aramamız için en uygun zamanı kendiniz belirleyebilirsiniz.

DHI, meşgul programınıza uymaktan mutluluk duyar.

Yakın zamanda görüşmek temennisiyle,

Uz. Dr. Ceyda Sener, DHI Total Care Consultant

Bunları biliyor muydunuz?

Bugün karar verirseniz, ilk görüşmenizin 4 hafta içerisinde gerçekleşebileceğini?
2 saatlik bir yatırımla (iki 6 saatlik seans önerilmektedir) tüm hayatınız için istediğiniz sağlıklı ve doğal saçlara sahip olabileceğinizi?
Harley Sportster gibi bir oyuncağa verilen ücrete yakın bir maliyetle bu işlemlerin tümüne sahip olabileceğinizi?
Ücretsiz konsültasyonlar bu hafta uzman doktorlarımız tarafından gerçekleştirilecektir.
Sevimli bir not:
Neyseki Antik Mısır'da yaşamıyorsunuz çünkü orda kelliği önlemede kuş dışkısı, yılandan, kazdan, timsahtan, aslandan ve suaygırından toplanan bozuk yağlar kullanılıyordu. DHI ile olan tecrübenizin ağrısız ve kötü kokulardan tamamen uzak olduğunu garanti ediyoruz.

Dünya çapında DHI:
39 yılı aşan tecrübemiz ve tüm dünyada sayısı 50.000'i bulan hastalarımızla, DHI Medikal Grup'un çığır açan Total Care Sistem'i şu an dünyada 30 klinikte hizmet vermektedir. Kişiye özel araştırma, teşhis ve tedavi seçenekleri sunduğumuz tedavi programımızla, hem mükemmel sonuçlara ulaşıyoruz hem de hastalarımıza ömür boyu destek veriyoruz.

ttyat
09-05-2010, 01:18 AM
ohaaa Harley Sportster oyuncağı asgari 8 ila 10 bin euro arasında. şaka mıyapıyor. 20 bini şaç ekimi için mi vfefrecez

sznqst
09-06-2010, 03:31 AM
Siteyi inceledim sonuçlar çok güzel.Ama nasıl bir ekim bu.
Yara yok , iz yok.Nasıl ekiyorlar anlayamadım.
Araştıran varmı bu olayı arkadaşlar?

Hele şu resimlere bakın, adamda saç yokken resmen fışkırmış.
Böyle ekim olabilirmi.Protezin gelişmiş versiyonu olmasın bu :)
Yada ikiz kardeşi.

bugra
09-06-2010, 05:11 AM
çok güzel görünüyor fotodaki değişim tabi gerçekse :D

aybars
09-06-2010, 07:07 AM
akla mantığa sığıyormu bunun gerçek olması.. şu saç işinde mileti aptal yerine koyanların hepsine yazıklar olsun...

kafakafaku
09-06-2010, 08:26 AM
benim saçlar dökülene kadar bu yöntem iyice öğrenilir heralde. Rahatlattı bu düşünce beni yav :D

kafakafaku
09-06-2010, 08:33 AM
arkadaşlar şimdi gördüm bu sayfayı da biraz anlatmış DHI yı
http://www.modaturkiye.com/tr/haberler/1320/dhi-hair-restoration-sac-ekim-teknigi-turkiyede.html

sznqst
09-06-2010, 09:43 PM
akla mantığa sığıyormu bunun gerçek olması.. şu saç işinde mileti aptal yerine koyanların hepsine yazıklar olsun...

Bu yöntem olmasa bile yakın zamanda artık aklığa mantığa sığmak zorunda bişeyler.:)

ttyat
09-07-2010, 12:58 AM
t100x haklı banada inandırcı gelmedi açıkcası. ama o değilde ulen bu adam da saç nelere kadir be dedirtiyor insana

dna
09-07-2010, 01:01 AM
Bu saçmalık o kadar saç kökünü nerden bulucaklar bel altındanmı sahtekar bunlar

benozgurum
09-13-2010, 06:26 AM
o paraya saç ekiminde tanınmamış etmemiş kariyeri referasnları belirsiz bir doktora ektireceğinize dünyaca ünlü bir cerraha fue ektirirsiniz en azından içiniz rahat olur bence hiç bulaşmayın.
Hem transmed gibi dünya markası ekim merkezleri bu tekniği önemseyip getirtmemişde bir medikal estetik doktorunamı kalmış bu eşi benzeri olmayan mucizevi ! tekniği türkiyeye getirmek?
10.000 euroymuş hemde normal bir ekim için harcanan emeğin yarısını bile vermeden !
Sırtında taş taşıyor hanfendi....
Belki teknik olarak fue'nin dahada geliştirilmişi olabilir ama benim için önemsiz avantajları dışında aynı yoğunluğu verecekse 10.000 euro'yu gider en babasına veririm ama karşılığınıda fazlasıyla alırım :=

Requiemm
09-13-2010, 11:28 AM
10.000 euroyu gıder armaniye verırım. babalar gıbı saç ekıyor adam dunyada bır numara.

cenk
09-20-2010, 03:37 PM
10.000 mi.... ?? iyi uçmuş bunlar sayı saymasını biliyorlarmı acaba...

diğe takip ettiğim saç ekimi forum sitesinde de tartışılmış bu..
http://www.sacekimiforum.com/sac-ekimi/?cp=136#comments

ve
http://www.sacekimiforum.com/sac-ekimi/?cp=137#comments

antalya da dr.hakan diye bi doktor zaten 2 yıldır bu yöntemle yapıyormuş ve öyle ucuk rakamlar falan da değil greftini 1 euroya. ama adına DHI demiyor kalemle ekim diyor. ve bu kalemler,n eskiden beri var olduğunu söylüyor.
yukarıdaki forumdan buldum yine aynı doktorun videosu santimetrekareye de 120 kök yerleştirişinin videosu
http://www.youtube.com/watch?v=-E2XyjDwDaQ
diğer forum sitesinde doktorun sonuçları da var... araştırmaya değer sanırım.

Boldstatement
09-23-2010, 06:21 PM
bana pek mantıklı gelmedi, nişantaşında olmasından dolayı fiyatı uçuktur doğal olarak.

benozgurum
10-10-2010, 02:25 AM
evet bende araştırdım cenk arkdaşımıza katılıyorum hakan doğanay yapıyor greft 1 eurodan yanlız saçları çok hafif seyreklik yoksa kimseye cm2 başına 120 ekim yaptığını hiç sanmıyorum eğer yaparsa o zaman buradaki fiyatlarda denk gelir sanıırım
orada anlatmak istediği bu teknikle istediğiniz sıklıkda ekim yapılabileceği.
normal fue tekniğinde 40-60 kök sıklık verilebiliyor diye biliyorum doğal bir saçdada cm2 başına 120 kök oluyor ama donör alandan o kadar greft çıkaramayacağına göre saçlarında yoğun dökülme olmayanlarda çok daha olumlu sonuç verir.

erman05
11-15-2010, 06:02 PM
ben 1-2 güne kadar gitcem buraya nisantasında banada yakın görüştükten sonra burayla ilgili olan seyleri sizle paylascam

yazkol
11-15-2010, 06:47 PM
ben 1-2 güne kadar gitcem buraya nisantasında banada yakın görüştükten sonra burayla ilgili olan seyleri sizle paylascam

şimdiden teşekkürler o zaman :)

pacey
12-02-2010, 09:04 PM
erman gitmediysen eğer beraber gidebilirz banada yakın sayılır.

erman05
12-03-2010, 06:22 PM
daha gitmedim bunlar para alıolarmı görüşmeden

erman05
12-03-2010, 06:23 PM
ücret almıolarsa bana yarın uyar gidelim bi bakalım

pacey
12-05-2010, 05:08 PM
sanmıyorum ücret almıyorlardır. gidelim ..bana her gün uyar..

pcgamebeer
12-08-2010, 10:05 PM
10 bin avro çok uçuk bir rakam sanırım tr'de henüz yaygınlaşmadığı için böyle
ayrıca saç kökü sayısı hesabı üzerinden yapmıyorlarmı ameliyatı?

ayan
12-18-2010, 08:13 PM
10bin avro çok fazla ama o adamdaki gibi degisim yapıyosa(nasıl tamamen kelden full arti full oluyosa) bence az bile.çünkü büyük bi sıkıntı gidio.

o sitede sunay akının resmi de var ama kafası hala kel bi de övüyo :d

ama dikkatimi çeken seyler var
1. Kanamadan nasıl ekimi (sac koklerinin yer degisimi) yapılıoyor?kanatmadan sivilce bile sıkılmiyor
2.ömür boyu destek ne demek ya?madem ektin saçı dökülmüyorsa ne destegı(protez mi acaba bu)
3. 8000 saç kökü alıyoruz demisler. Ee ensede ve yanlarda ne kalıyor?
4.sunay akın niye hala kel ? Neden a head full of hair olmamis ta öteki olmus ?

ayan
12-18-2010, 08:22 PM
Siteyi inceledim sonuçlar çok güzel.Ama nasıl bir ekim bu.
Yara yok , iz yok.Nasıl ekiyorlar anlayamadım.
Araştıran varmı bu olayı arkadaşlar?

Hele şu resimlere bakın, adamda saç yokken resmen fışkırmış.
Böyle ekim olabilirmi.Protezin gelişmiş versiyonu olmasın bu :)
Yada ikiz kardeşi.

yada 5nci bi şik bu adamın saçı zaten 2ncı resim gibidir.sacını jilet makas makine yardimiyla kel yapıp sonradan uzatmıs olabilir
veya gercekten bir hasan gicıx olayı daha olmustur