PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : siyah noktalar ve güneş lekeleri

sinem24
03-14-2007, 12:34 AM
hocam merhaba siyah noktalar ve güneş lekelerinden muzdaribim doktora gittim ama hiç bir işe yaramadı doğal yöntemlerlede halledemedim arkadaşlarım tertin ve differin isimli ilaçlardan bahsediyorlar ama cesaret edmiyorum kullanmaya ne derisiniz sizin bir öneriniz var mı teşekkür ederim şimdiden.:( :confused:

Habibullah
03-14-2007, 12:42 PM
tretin de differin de siyah noktalar için uygun. akraba ilaçlar bunlar. akşamları çok az miktarda sürerek başlayın. fazla kullanımda tahriş oluyor. cildin alışmasıyla yan etki olmaz. allerji gibi bir durum olursa bir kaç gün ara verirsiniz. sürekli kullanımda kesin yararı olur...

angelim
02-25-2010, 10:51 PM
hocam yardım edin piskolojim bozuldu cilt lekesi ve bir kac sivilce yüzünden gecmiyo cenemde 2 tane sivilce cıktı 3 haftadan beri gitmiyor ve cok acıyor imex sürüyorum ama fayda etmiyor fiyatı önemli değil hemen etkisini göstericek bir ilac tavsiye edermisiniz sivilce yüzünden katolok cekimlerine gidemiyorum offfffff

grafikerebru
02-27-2010, 12:23 PM
tretin de differin de siyah noktalar için uygun. akraba ilaçlar bunlar. akşamları çok az miktarda sürerek başlayın. fazla kullanımda tahriş oluyor. cildin alışmasıyla yan etki olmaz. allerji gibi bir durum olursa bir kaç gün ara verirsiniz. sürekli kullanımda kesin yararı olur...

hocam yukarda tretin ve dıfferın kullanmak siyah noktalara uygun demişşiniz ben zoretanı kulanıyorum bu ılac sıyah noktaları gecırmıyecek mı sadece sıvılceler ıcın mı eger ole ıse bu tedavı devam edrken bende tretınnı kullana bılırmıyım bır de sıyah noktalr kaybolunca sıyah noktalrın oldugu yerler delık delık kalmaz dımı hocam lutfen cvp verırbeklıyorum

Habibullah
02-27-2010, 03:24 PM
tedavi sırasında bu kremler de kullanılabilir...

grafikerebru
02-27-2010, 03:29 PM
hocamm sıyah noktalar kaybolunca onların yerınde ckurluk kalırmı

Habibullah
02-27-2010, 03:35 PM
kalabilir tabi garantisi yok...

grafikerebru
02-27-2010, 04:32 PM
hocamm yuzum soyulmaya basladı 2 bucuk ayoldu zoretanıne baslayalı yuzume arko krem suruyorum baska bir tavsıyenız varmı doktor dudaklarım ıcın bepanten verd ıkolumdada kızarıklık cıkıyo ılacın etkısındenmı bepantenı kızarıklıklara sure bılırmıyım elımdekı

Habibullah
02-28-2010, 09:32 PM
arko krem kapatıyorsa sorun yok. bepanten kızarıklıklara da sürülebilir..yararlı olmazsa dr kontrolunde hafif etkili steroid pomad eklenebilir...