Orijinalini görmek için tıklayınız : güneş koruyucu kremler
taşbebek
05-28-2007, 01:25 PM
Merhaba
Ben koruyucu kremler hakkında bilgi almak istiyorum.Cildim karma bir cilt,yaklaşık 6 yıldır günde 1-2 kez olmak üzere sbf 60 kullanıyorum ancak hangi marka kremin gerçekten daha iyi koruduğunu öğrenmek istiyorum.Ben genellikle sebamed kullanıyorum ancak bir eczacı bana o kremin çok yağlı olduğunu ve su bazlı krem kullanmam gerektiğini söyledi ve bana aven ve laroshe tavsiye etti.Kullandım ama memnun kalmadım.Bana gerçekten işe yarayan ve koruyan bir krem önerebilir misiniz? LÜTFEEEEENNNNNNNNN:)
Habibullah
05-28-2007, 10:40 PM
1.altı yıldır güneşten koruyucu kullanmanın çok önemli bir sebebi var mı?
2. bu kadar uzun süre kullandı isen faydasını gördün mü gerçekten?gördüyseniz değiştirmeniz uygun olmamış...
ben sonra cevaplayayım,olur mu bu sorulardan sonra
Merhaba. Ben sizin bir hastanızım. Yüzümde akneler vardı ve yağ bezeleri. Akneler isotorexin ve yüz temizleme ürünleri ile geçti. izler için exfoliac kullanıyordum. henüz onlardan kurtulamadım.yağ bezeleri için tretin kullanmıştım ama çok işe yaramadı. Sanırım yağ bezelerinin artmasına güneşin etkisi oluyor. Ve güneşin yüzüme zarar verdiğini düşünüyorum. Bu sebeple güneş kremi kullanmayı düşünüyorum.Cildim yağlı olduğu için yağsız bir ürün istiyordum. Cildim koyu renk olduğundan ve günlük kullanacağımdan 20 faktör yeterli olurmu diye soracaktım. Birde Babe isimli ürünü tavsiye edip etmeyeceğinizi merak ettim.
Habibullah
05-29-2007, 11:00 PM
-coppertone oil free güneşten koruyucu var..bunu kullanırsınız.
-babe adlı ürün hakkında bilgim yok. kozmetik kirlililiğinin bir üyesi olsa gerek.
abdulkadir58tr
06-02-2007, 01:17 PM
selamünaleyküm hocam bende günese cikinca kollarim ve yüzüm oldukca karariyor ne yapabilirim.
yidaju
06-02-2007, 02:10 PM
selamünaleyküm hocam bende günese cikinca kollarim ve yüzüm oldukca karariyor ne yapabilirim.
cilt renginizin tonuna bağlı olarak (çok oyu ise) kararma bence normal ama eğer normal dışı bir kararmadan bahsediyorsanız IPD yani türkçesi "ani pigment koyulaşması" denen pigment bozukluğu sizde mevcut olabilir.
abdulkadir58tr
06-02-2007, 02:57 PM
peki onu önlemenin yolu varmi aceba disarda calisiyorum genelde baya karaiyor yüzüm kolum.
abdulkadir58tr
06-04-2007, 05:57 PM
kardes cevap yokmu?
Habibullah
06-04-2007, 07:43 PM
var abi. aslında kollar güneşten kararsın . bence gayet normal. ama illa ki olmasın derseniz iyi bir güneşten koruyucu kremi gündüz vakti 3 saat arayla kollarınıza sürün...coppertone 45 spf gibi örneğin..
abdulkadir58tr
06-04-2007, 09:40 PM
hmm oldu insallah bulmaya calisirim hocam
Habibullah
06-05-2007, 09:36 PM
tamam. gazan mübarek olsun...
filinta
02-11-2008, 12:01 AM
arkadaşımızı sorduğu sorunu cevabını bende araştırıyorum arkadaşlar..tretinin prospektusunde normal kullanımlarda bile (sadece gece kullanımı) güneş kremi sürülmesi gerekiyo diyo..mevsiminde kış olmasına rağmen güneş kremi kesin gerekli mi..fazala da çıkmıyorum ama güneşe
ozgur0479
09-19-2011, 08:56 PM
arkadaşllar bu güneş kremleri bronzlaştırıyomu
selensud
09-26-2011, 05:32 AM
gunes kremi bronzlastirir GUNES KORUYUCU gunesin etkilerinden korur, yanmani yada cilt kanseri olma riskini azaltir. ustunde spf 15 yazan ve uzeri (30 gibi) seyler kullanabilirsin. yazin da KISIN da gunes zararli isinlarini dunyaya ulastirir o yuzden cilt kanseri istemiosan kullanmalisin yaz kis. ha onemli diil kanser manser, kararmayayim yeter dersen sirf yazin kullansan yeter :) ben neutrogena spf 70 kullaniorum kucucuk beyaz bi kutuda ama bayagi uzun gidio ve yuzune beyaz maske gibi bi etki birakmio. cildinin rengini alio! bol sans!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.