Orijinalini görmek için tıklayınız : Kafa Yapımımmı Değişiyor ?
life17
06-07-2010, 10:34 PM
Saçlar döküldükten sonra kafa yapım sanki biraz daha genişlemiş gibi hissediyorum, saçlar döküldükten sonra kafa yapımız değişir mi, yoksa saçlar azaldığından dolayı bizemi öyle gelir ?
nightromance
06-08-2010, 02:13 AM
Saçlar alın bölgesinden dökülmeye başlayınca alın etrafında ki saçlar da döküleceğinden dolayı alnınız daha geniş görülecektir, bu çok normal bir durumdur, eski saçlar yerine gelmedikce düzelmez.
roninn36
06-08-2010, 06:44 PM
aslında böyle yabancı bir makale var . DHT nomalde saç dökmediğini kafatasının yapısını değitirdiğini savunuyor. Bu değişim kan damarlarını tıkıyor ve saç dökülümü oluyor. Bana biraz mantıklı geldi . Çünkü dht sadece niye kafamızın üst tarafına etki ediyorda yandaki kısımlara etki etmiyor enteresan bir durum
hanay
06-08-2010, 06:53 PM
saclar azaldıgı ıcın kafa yapısı ortaya cıkar...normalde sacları tararsın kabartırsın yada dık dık yaparsın kısacası saclar kafatasını orter...ama saclar dokulunce kafatası ortaya cıkar ve buda degısık hıssedılır...kemık yapısının dht ıle degısecegını sanmıyorum..
Administrator
06-08-2010, 08:09 PM
http://www.aintitcool.com/images2006/purcell.jpg
http://www.prisonbreakfreak.com/wp-content/uploads/2009/09/dp.jpg
hanay
06-08-2010, 08:49 PM
ben propecıa kullanıyorum ve proepecıa dht baskılayıcı bır bloker ve kullandıgımdan berı sac dokulmem azaldı saclar toparlanmaya basladı...demekkı dht suclu baskılanırsa saclara zarar vermıyor...
hanay
06-08-2010, 08:51 PM
admının gonderdıgı foto saclı ve sacsız kafatasının nasıl degısıklık gosterdıgıne cok guzel bır ornek
life17
06-08-2010, 09:45 PM
Yani kısaca kafa yapımız hep aynı fakat saçlar döküldüğü için bize farklı geliyor olay bumudur ? :)
umut2010
06-09-2010, 04:54 PM
Bence
Dökülme sürecinde dökülen kesimi Vücut refleksi olarak kendini o bölgeden soyutluyor vede o bölge tuhaf bir şekilde var ama işlev dışıymış gibi davranıyor;
Yine bence kafa yapısı yağ ve su tarzı bir madde ile doluyor, aynı kilo alan göbek misali...
Diye düşüncem var,
Saç çıkmaya başlayıncada o bölge harekete geçiyor vede dolan maddeden kurtulmaya başlıyor,
Burada iş ;yerine geçen madde ne?
Vücudun başka bir yerinemi geçici mi gidiyor ne oluyor bilmiyorum:rolleyes:
Sonuçta kafa yapısının değiştiğine inanıyorum
hocamın görüşü nedir acaba bu konuda
life17
06-09-2010, 06:41 PM
Birde şöyle bir durum var saçlar dökülmeden önce kafa yapısı farklı saçlar döküldükten sonra kafa yapısı değişiyor, saçlar döküldükten sonra kafaya vurunca tahta gibi ses çıkıyor saçlar dökülmeden önce vurunca öyle ses çıkmıyor acaba saç derisiylemi alakalı bu durum yoksa kafa yapımızlamı ? Bu arada güzel bir noktaya değinmişsin umut2010, bence DHT'yi engellemenin yollarından en doğalı spor yapmak bizim mahallede babası,amcası kel olan bir abi var body çalışıyor saçları hala yerinde saçları acayip sağlıklı.
umut2010
06-09-2010, 07:45 PM
Ben şahsen body çalışıp da ek ilaç almayan yok diye şahsen tahmin ediyorum
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.