PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : boğaziçi tıp merkezi

xyz
05-29-2010, 12:10 AM
Merhabalar;

BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ, SAÇ EKİMİ VE BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI GİBİ TÜM ESTETİK AMAÇLI OPERASYONLAR KONUSUNDA ÜLKEMİZİN ÖNCÜ VE SAYGIN MERKEZLERİNDEN OLUP, 10 YILDIR HALKIMIZA SAÇ EKİMİ, ESTETİK VE SAĞLIK ALANINDA KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET VERMEKTEDİR.

SAÇ EKİMİ İŞLEMİNİZİN kendi bünyemizde, sadece kurumumuzda görev yapan sağlık personeli ve Plastik Cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi , kurumumuzun estetik cerrahi ve saç ekimi ağırlıklı bir merkez olması nedeni ile ücretlerimiz bizim gibi yüksek kalitede hizmet veren emsal sağlık kuruluşlarından daha uygundur.

TÜRKİYENİN EN ÇOK SAÇ EKİMİ YAPILAN MERKEZİ OLAN BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİNDE DÜNYA STANDARTLARINDA ULAŞILMIŞ EN İYİ SKOR OLAN SANTİMETRE KAREYE 60 GREFT EKİLEREK SON 10 YILDA 22 İLA 78 YAŞ ARALIĞINDAKİ 10.000 CİVARINDA KİŞİYE SAÇ EKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

KURUMUMUZ FİYAT TARİFESİ VE HİZMET KALİTESİYLE RAKİPSİZ OLUP, BU DURUMU YAPACAĞINIZ KÜÇÜK BİR ARAŞTIRMAYLA KOLAYLIKLA ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Merkezimizde deneyimli,yetkin ve saç ekimi sonuçları hastalar tarafından memnuniyetle karşılanan 5 plastik cerrahımız görev yapmaktadır.Bunlar, Op.Dr. Veli Aslan, Op.Dr. İrfan Aydın, Op. Dr. İsmail Bayram, Op.Dr. Ercan Demiray ve Op.Dr. Tuba Erdoğan'dır.

Pazar hariç her gün, 11.00-17.00 saatleri arasında Plastik cerrahlarımızla yapacağınız görüşme ve muayenelerimiz ücretsizdir.

KURUMUMUZA BİZZAT GELİP, PLASTİK CERRAHLARIMIZA ÜCRETSİZ SAÇ EKİMİ MUAYENESİ OLAN HASTALARIMIZA, PİYASADA 54 TL YE SATILAN ŞAMPUAN VE SAÇ SERUMUNDAN OLUŞAN HAIR ACTİVA SAÇ DÖKÜLME KARŞITI- SAÇ GÜÇLENDİRME KİTİNİ HEDİYE EDİYORUZ.

TELEFONUNUZU BİZE İLETMENİZ HALİNDE KONUYLA İLGİLİ ARKADAŞLARIMIZ HER TÜRLÜ SORUNUZU CEVAPLANDIRACAKTIR. ARKADAŞLARIMIZ SİZE ÜCRETSİZ PLASTİK CERRAH MUAYENESİ İÇİN RANDEVU VEREBİLECEKTİR.

Saç ekimi yapılacak alanın büyüklüğüne dolayısı ile ekilecek saç, greft sayısına göre ücret belirlenmektedir.

FUT ve FUE yöntemiyle yapılan saç ekiminde fiyatlarımız 1500 TL+KDV'den başlamakta olup 1 greft ekim ücreti=1TL'+KDV'dir.

3500 VE DAHA FAZLA GREFT SAÇ EKİMİ YAPILAN HASTALARA, KURUMUMUZ TARAFINDAN 500 GREFT İLAVE SAÇ EKİMİ ÜCRETSİZ YAPILMAKTADIR

KURUMUMUZ CİDDİ BİR SAĞLIK KURULUŞU OLDUĞUNDAN, SAÇ EKİMİ YAPILMADAN ÖNCE HASTALARIMIZA; TAM KAN SAYIMI, KANAMA ZAMANI,PIHLILAŞMA ZAMANI,HEPATİT VE AİDS TESTLERİ YAPILMAKTA OLUP, BU TAHLİLLERİN BEDELİ SAÇ EKİMİ FİYATLARIMIZA DAHİLDİR

Bonus, World, Maximum, CardFinans ve AsyaCard kredi kartlarına taksit yapılabilmektedir.

Sağlık güvenceleri ücreti karşılamamaktadır.

Detaylı bilgi için, 0 212 227 00 00 numaralı telefonumuzdan bizi aramaktan ve E-Posta göndermekten çekinmeyiniz.

SAÇ EKİMİ

Saç Ekimi 2 teknik uygulanarak yapılabilmektedir. Bunlar FUT ve FUE teknikleridir.Her hasta için hangi yöntemin daha uygun olduğunu ve kaç saç köküne / grefte ihtiyaç olduğuna doktorlarımız karar vermektedirler.

FUT yöntemi ile yapılan saç ekimlerinde ensenizde ince bir şerit halinde iz kalmaktadır.FUT yöntemi ile yapılan saç ekimlerinde saçlarınızı çok kısa kestirmenize gerek yoktur.

FUE yöntemi ile yapılan saç ekimlerinde herhangi bir bölgede iz kalmaz.Saç kökleri özel bir mikro cerrahi aleti ile tek tek alınarak, açıklık olan bölgeye ekilir. FUE yöntemiyle saç ekimi yaptırabilmeniz için saçınızı 0 numara veya 1 numara diye tabir edilen seviyede kısalttırmanız gerekmektedir.

Aşağıdaki Linkten FUT ve FUE yöntemleri arasındaki farkları detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

http://www.bogazicisacekimi.com/Sac-Ekimi-Yontemleri/FUT-ve-FUEFarklari-Ne.html

Her iki yöntemle de ekilen saç kökleri ömür boyu dökülmez.

Plastik cerrahlarımız tarafından, kurumumuzda saç ekimi uygulanan ve fotoğraflarının yayınlanmasına izin veren bazı hastalarımızın operasyon öncesi ve sonrasına ait fotoğraflarını görmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

http://www.bogazicisaglik.com.tr/oncesi-sonrasi/index.html

Sizin için hangi yöntemin uygun olduğunu ve ekim için kaç güne ihtiyacınız olduğunu öğrenmek adına arzu ederseniz, plastik cerrahlarımızla ücretsiz bir görüşme yapabilirsiniz.Eğer saç ekiminizden önce merkezimize gelme imkanınız yoksa, resimlerinizi çekip (çeşitli açılardan) bize yollarsanız; size daha detaylı bilgi verebiliriz.

Detaylı bilgi için, 0 212 227 00 00 numaralı telefonumuzdan bizi arayabilir ve E-Posta gönderebilirsiniz.

SAĞLIKLI VE GÜZEL GÜNLER DİLEĞİMİZLE .

Esra Betül AYDIN

Hasta İlişkileri Yönetmeni

Boğaziçi Tıp Merkezi

0212 227 00 00

ilginizi çekebilir.

xyz
05-29-2010, 09:11 AM
varmı boğaziçinde ektiren arkadaşlar? varsa nasıl sonuçlar memnunlar mı? genel olarak bildikleriniz nelerdir burası hakkında

barul
05-31-2010, 07:13 PM
buraya ekim yaptırmak çok riskli bence. piyasada pek bilinen bir yer değil. çok iyi düşünmek lazım.

varmı boğaziçinde ektiren arkadaşlar? varsa nasıl sonuçlar memnunlar mı? genel olarak bildikleriniz nelerdir burası hakkında

xyz
06-04-2010, 11:36 PM
buraya ekim yaptırmak çok riskli bence. piyasada pek bilinen bir yer değil. çok iyi düşünmek lazım.

öyle gibi görünüyor.fiyatı greft başına 1TL+KDV..aldatıcı olabilir bu rakam.yine de bizzat yaşıyanları görmek en güzeli ;)

pitsoft
08-10-2010, 05:16 PM
istanbul'un en seçkin saç ekim merkezlerini bir çatı altında toplayan ve sadece kendi semtinin en seçkin saç ekimi merkezlerini kabul etmektedir

en seçkin saç ekim merkezlerine sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz !

www.1sacekimi.com

saç ekimi (http://www.1sacekimi.com) , saç ekim (http://www.1sacekimi.com) , saç ekim merkezi (http://www.1sacekimi.com)

cenk
09-20-2010, 04:09 PM
ekimi kiim yapıyor acaba plastikcerrah doktor mu yoksa hemşireler mi ??

aydemirim
09-21-2010, 04:18 AM
Xyz...... Böyle konumu açılır yaa sanki reklamını yapar gibi.....

Gitcemiz varsada gitmem ben.... Yapma gözünü seveyim... BAk böyle guzel forumlar var... saç ekimi ile ilgili....
http://www.sacekimiforum.com/sac-ekimi/ b u sıteye gır ıstedgın hersey var burda

cenk
09-21-2010, 03:05 PM
aydemirim gibisi fazla değil mi :)

cenk
09-24-2010, 05:05 AM
son 10 yılda 10.000 kişi... yani yılda eder 1000 kişi hadi pazarları falan çıkalım
günde eder 3 kişi. ye saç ekimi..
fabrikamı bu ??

aydemirim
09-30-2010, 12:11 PM
[B]Cenk adlı şahıs.....

Tabi seni bilgilendirmek gerek burda o zaman fazlamıyım öğrenesin.....Yaşın kaç bilmem ama iyi oku...

Bazı Saç ekim merkezlerinin en az 5 sean odası var yani ayı anda 5 kişiye dahi ekebiliyorlar.....Sen ekim olurken dier yerde yne ekim oluyo olabilir. gun en az 3 kişi hesaplarsan yılda zaten 1000 ni geçıyor...10 yılda da 10.000 kişi normal... HEsaplamalara göre ...

TAbi Bende inanmıyorum bu kadarına çünkü bunun hafta tatılı var doktorların dınlenmelerı resmı tatıller bayramlar oyle v.b. o kadar ekmelerı sacma ama ekilemez diye bi durum yok çünkü söyledıklerı rakamı yapabılme ımkanları var kişiye ıhtıyac var...........

[/B

xyz
10-26-2010, 04:11 PM
bana atfen yazılmış postlara yönelik yazıyorum. biri reklam der, peşinden de birileri gelir, beyler kendinizi küçük düşürmeyin böyle durumlarla, kendinizi reklam denetleme kurumunda görüyorsanız, tanıdığım var orada, birşeyler ayarlayabilir sizlere ;)

xyz
10-26-2010, 09:59 PM
olm sizi sayıyla mı yolluyorlar buraya, bak isim de vererek konuşmuyorum hepinizi kapsasın diye. üstelik güzel güzel konuşayım diyorum, anlamıyorsunuz. millete fikir vermesi için boğaziçi bülteninden bana gelen bir maili paylaşıyorum, bak ciddi ciddi paylaşıyorum diyorum iyice kafanıza girsin diye. olm sizin reklam algınızla oynarım, asabi adamım ben, bilmem o nerenizdeki reklam dedektörünü parçalatmayın bana.bir dahaki sefere postumu iki kez okuduktan sonra işkiliniz varsa bana danışın , yoksa post kasmanın anlamı yok. daha açıklayıcı olamazdım herhalde ;)

sensizolmaz
01-02-2011, 07:01 PM
arkadaşlar inanmayın bu adamlar. allah aşkına bir tane net resim varmı burda bulamıyolarmı net resim tabi buluyolar ama saç ekimi teferruatlı incelendiğinde ortaya çıkabilecek bir durum. bu fotolarda kafası siyahlaşmış adamlar goruyorsunuz ama birde net bir şekilde baktıgınızda saç dipleri ve saçların çıkıç yonu ortay çıkıyor ondan bu kadar işe yaramaz resim koymuşlar.ya bu adamları tanımıyorum ama eğer buraya resim koyulacaksa düzgün resimler koysunlar bende gittim boğaziçine bana da aynı resimleri gosterdiler çunku gosterecek başka resimleri yok ve bunlar neden boyle die sordugunda hastalar çekip gondermiş biz ne yapabiliriz onlar net çekmemiş diyolar ben saç ekim merkezi olsam hastamın resmini almak için gerwekirse başka ülkeye giderim. ah doktorlarah bilmediğiniz bişi varki burdaki insanların saçları hayatları kadar onemliş hala anlayamadınızmı. bogaz içi ekimi gormek istiyosanız oranın çaycısı yapmış gşdşn gozunuzle gorun. saygılarımla

2rgood
02-13-2011, 01:08 AM
google da sac ekimi yazınca ilk çıkan yerleren biri o yüzden gittim :) bir hafta önce gittim sağlık ocağı gibiydi 2. katı ayrıca paracı olduklarını hissettim ve vazgectim . ve canlı hasta görebilirmiyim resim görebilirmiyim dediğimde biraz sinirlendiklerini hissettim gidince anlarsınız sizde :) sözde 10bin kişi yapmışlar bana sadece 3 kişinin resimlerini gösterdiler buda ilginçti tabi :)

cetin__27
02-13-2011, 01:31 AM
beni aramışlardı..kendilerine güveni tam..oaraya saç ektiren bi kaç kişi tanıyorum gayet menunlar ve de çok ucuza ekiyorlar...bilmiyorum artık..aslında sağlık bakanlığını standart bi fiyat uygulsaması başlatması lazım bunlara..yoksa azmışlar bunlar ya..bu kadar parayı ne yapcaklar bilmiyorum..Adamlar bizim saçlarla zengin oluyorlar..yeni bir şey yaratmıyorlar ki-haşa-...

T1000X
02-13-2011, 01:36 AM
beni aramışlardı..kendilerine güveni tam..oaraya saç ektiren bi kaç kişi tanıyorum gayet menunlar ve de çok ucuza ekiyorlar...bilmiyorum artık..aslında sağlık bakanlığını standart bi fiyat uygulsaması başlatması lazım bunlara..yoksa azmışlar bunlar ya..bu kadar parayı ne yapcaklar bilmiyorum..Adamlar bizim saçlarla zengin oluyorlar..yeni bir şey yaratmıyorlar ki-haşa-...

bende tam onu dicektim yer önemli değil yaptıkları iş önemli ! yani konfor tabiki bu işte al benisi olan birşey ama bence düşünmek lazım benim gibi dökülmesi cok olanlar için tepe bölgesini sıklaştırmak icin düşünülebilir bir yer 1 tlye ekiyorsa iyi valaa