Orijinalini görmek için tıklayınız : Çağtay Sezgin'e Saç ektiren veya tanıyan var mı?
Leonardo21
05-25-2010, 09:37 PM
arakdaşlar bu adamı tanıyormusnuz?arkadaşım gitmiş ve oldukça bir doktora BENZİYOR dedi.2000 küsür köke 2500 lira fiyat vermiş.bilmem kaç gref lazım sana demiş ve buda 2500 köke denk gelir demiş.2500 lira tutar demiş.1greft 75 kuruş demiş.sizce normal mi bu fiyat?bunun yanında mantıklı mı?nasıl bir adam tanıyan var mı?şakaklar için düşünüyorum.
messcall
05-28-2010, 05:22 PM
75 kuruş/greft çok düşük bir fiyat...Yapmış olduğu ekimleri canlı örneklerle görmeden karar vermeyiniz bence, ki şakak kısmına ekim ayrı bir ustalık istemektedir...
pegasus666
05-29-2010, 04:37 AM
dostum 75 kuruş diyosun bunun neresı normalll 2 tl baslıyo adam akıllı bu işi yapan yerler emın ol doktor girmıyo bu işe asistanlar giriyo bende asistana yaptırdım ama 8 yıldır saç ekimine giren biri hem fue hemde fut baya bı deneyım kazanmıs nede ne zaman gıtsem her gun ekım yapmakta o yüzden gözum arkda kalmadı...
Leonardo21
05-30-2010, 03:51 PM
dostum 75 kuruş diyosun bunun neresı normalll 2 tl baslıyo adam akıllı bu işi yapan yerler emın ol doktor girmıyo bu işe asistanlar giriyo bende asistana yaptırdım ama 8 yıldır saç ekimine giren biri hem fue hemde fut baya bı deneyım kazanmıs nede ne zaman gıtsem her gun ekım yapmakta o yüzden gözum arkda kalmadı...bana da çok düşük geldi fiyatı.ama belki de ben yanlış anlamışımdır.arakdaşım dedi.o gitmiş ve adam ekimelrini göstermiş videolarıyla birlikte.kafayı dörde bölüm saçın çıkma şekline göre ayarladıklarını söyleniş.ve bütün ekimleri kendisi yapıyormuş.zaten ben ocak yada şubat gibi yaptırmayı düşünüyorum.askern gelince yani.o zamana kadar sizinde şu adam iyi dediğiniz olursa söyleyin lütfen.2000-2500 lira arası veririm...
brk00
06-24-2010, 04:53 AM
gidip örnekleri görmeden bilemezsiniz fiyatı az diye kötü ekim yapar diye bişey yok 2 liraya yapanları da görüyoruz.
aydemirim
06-25-2010, 10:55 AM
bana da çok düşük geldi fiyatı.ama belki de ben yanlış anlamışımdır.arakdaşım dedi.o gitmiş ve adam ekimelrini göstermiş videolarıyla birlikte.kafayı dörde bölüm saçın çıkma şekline göre ayarladıklarını söyleniş.ve bütün ekimleri kendisi yapıyormuş.zaten ben ocak yada şubat gibi yaptırmayı düşünüyorum.askern gelince yani.o zamana kadar sizinde şu adam iyi dediğiniz olursa söyleyin lütfen.2000-2500 lira arası veririm...
Askersin sanırım....VEya askere gideceksin......
Benim aklıma askerde iken 24 günlük askerlık ıznımız oluorya ben bu arada saç ekımı düşünmüşdüm.....
Şimdi askerligin bitmesıne 6 7 ay kala bu iznimi kullanıp saç ektırecekdım askerlık bıtınceye kadarda saç kendıne döner diye düşnüyordum....
Eğer sizde uzun dönemse böyle düşnüebilrisiniz....
tatılde oldugun için bi sorun olmaz 20 gunde kendıne gelır kafa :):)
Leonardo21
06-27-2010, 01:36 PM
yok kardeşim henüz askerde değilim.ağustosta gideceğim inşallah.uzun dönem değil kısa dönem olacak.henüz kararsızım.bir sonuç alamadım ürünlerden o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.
h-run_90
06-28-2010, 02:25 AM
Askersin sanırım....VEya askere gideceksin......
Benim aklıma askerde iken 24 günlük askerlık ıznımız oluorya ben bu arada saç ekımı düşünmüşdüm.....
Şimdi askerligin bitmesıne 6 7 ay kala bu iznimi kullanıp saç ektırecekdım askerlık bıtınceye kadarda saç kendıne döner diye düşnüyordum....
Eğer sizde uzun dönemse böyle düşnüebilrisiniz....
tatılde oldugun için bi sorun olmaz 20 gunde kendıne gelır kafa :):)
:D hocam bende aynı taktiği düşünüyorum.
yani günlük hayatta ekim yaptığın anda, odak noktası olursun.
ama askerden döndüğünde, fazla göze batmazsın, :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.