Orijinalini görmek için tıklayınız : saç ekiminde vücut kılları
deacon
05-20-2010, 11:17 PM
arkadaşlar son sürat saç ekimini araştırırken görüyorum ki bazı yerler artık baya vücuttan kök alıyorlar. malum enseden alınabilecek kök sayısı gayet sınırlı. ve benim gibi dökülmesi had safhada olanlar için gayet problemli bir durum.
sonuç olarak gögüsten alınan kıllarla ekim yaptıran var mı acaba? memnun mu? benim açıklık çok fazla olduğu için mümkün değil yetmez ensedekiler ondan soruyorum.
hairs
05-20-2010, 11:21 PM
dostum ukalalık etmiş gibi olmayayım ama şöyle diyeyim bu sorunun cevabını internette bulamazsın ekimciden bizzat vucut kılı ekimi örneklerini istemelisin internette ekimcilerin adamları çok gezebilir..saç örneğine bakınca ekimcinin vucut kılı örneğinede bakınca aradaki farkı anlarsın fuede futtan farklı saç dışında vucut kıllarıda ekiliyor denildi ama pek ektiren görmedim kolay gelsin sana dediğim gibi 3_4 örnek görmeden ektirme..
hanay
05-21-2010, 12:06 AM
gogusten alınan kıllar ne kadar uzarsa sactada o kadar uzarmı vede kıvırcık olurmu...cok rısklı bır ekım bana kalırsa kesınlıkle foto gormelısın kotu sonuclar olursa sosyal hayatını ınanılmaz etkıler
deacon
05-21-2010, 12:14 AM
sanırım saç kadar uzamıyor ama kafaya ekilen kökler göğüsteki şekli almıyormuş biraz daha düzleşiyormuş. evet iyi araştırmak lazım nete baktım ama pek bu konuyla ilgili foto görmedim açıkçası
elpenche21
06-04-2010, 12:01 AM
koltuk altındaki kıllarla ekim olur mu? bayağı dayanıklı vede uzayınca dümdüz oluyor çok merak ediyorum :)
z4fer
06-04-2010, 12:12 AM
nerdeyse cinsel bölgeden alıcaksınız onlar da çok sağlam :D nerde kıl varsa toplicaksin hiçbişeye yaramıyo zaten.
hanay
06-04-2010, 12:23 AM
cınsel bolgeden alınan kıllarla saclı hale gelmektense keloglan gıbı gezerım daha ıyı :)
elpenche21
06-05-2010, 01:37 AM
yok yani ama koltuk altındakiler acayıp sağlam ve kalın birde uzayınca dümdüz oluyor bayağı sağlam olur ama kafada nasıl durur :) ee 15 yaşından beri saç dökülmesi var yaş 18 neredeyse tepeden öne doğru açıldı resmen hele tepe mecburen fikir üretiyoruz
gogusten alınan kıllar ne kadar uzarsa sactada o kadar uzarmı vede kıvırcık olurmu...cok rısklı bır ekım bana kalırsa kesınlıkle foto gormelısın kotu sonuclar olursa sosyal hayatını ınanılmaz etkıler
benim kıllar masallah dumduz ve sacımdan daha saglamlar :D sacım halt etmıs onların yanında :D
freemec
06-20-2010, 05:53 AM
abi baktıkları kılın kalınlıgı ki gögüs kılların saçın kadar ince değildir diye tahmin ediyorum kılların çaplarının uyuşması lazım. uyuyorsa neresi olsa alırlar :D
wolkymus
11-02-2011, 04:13 AM
ya ben bulamadım ya da bu önemli konu forumda biraz esgeçilmiş. saç ekiminde vücut kılları kullanılmış olan birisi var mı forumda? bu yöntem ne kadar başarılı oluyor ve nerde yaptırmak gerekir? dün istanbul'daki en ünlü saç ekim merkezlerinden birini aradım ve verdikleri cevap vücut kıllarının tutma ihtimali çok düşük olduğu için doktorların tercih etmediği oldu. fakat burada bizzat deneyip sonuç almış birisi var mı merak ettim..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.