Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 aylık rogaine foam sonuçları
rebelwise
04-29-2010, 10:52 PM
Arkadaşlar 2 aylık rogaine foam + bazı akşamlar tretin krem kullanımı sonucunda saçların gelişmesini albüme ekledim ordan bakabilirsiniz. Resimler flaşlı ve saçları kestirdikten sonra çektim. Selamlar
Ayrıca akşamları 3-4 adet ceviz yiyorum ve 1 diş sarımsak yutuyorum..
gelisme var.umarim istedigin sonucu alirsin.evli deilsen finas ekle.ama evliysen minosla dwm
rebelwise
04-30-2010, 09:57 AM
teşekkürler ayan valla minosla devam edicem finasa girmek istemiyorum olduğu kadar artık:)
onursal
04-30-2010, 12:11 PM
Resimler nerede acaba benmi göremedim?
rebelwise
04-30-2010, 02:55 PM
resimlere bakmak için önce profile giriyorsun ordan albüme tıklayarak görebilirsin
hairs
04-30-2010, 03:38 PM
2 aylık gelişmeyi değerlendirmek doğru olmaz daha süre geçsin gerçek sonucun o zaman çıkar meydana..
pardus
04-30-2010, 03:47 PM
durumun iyiye doğru gidiyor ama cok çalışman gerek proscar ekle bu kadar kötü durumda şart bende yeni başladım proscara .
rebelwise
05-01-2010, 01:56 PM
Önümüzdeki ay herhalde daha net belli olur o zaman eklerim yine. Proscarı kullanmayı düşünmüyorum onu da kullansam herhalde hemen hemen hepsi kapanır ama oral ilaçlar konusunda şüphelerim var. Tavsiyeleriniz için teşekkürler ben ektirmeyi düşünüyordum bayadır ama ondan da memnun olan kimse yok. Şu ana kadar olan gelişme bile beni memnun etti açıkçası. Arka kısımlardaki gelişme resimlerde net belli olmuyor ama ben ve çevremdeki herkes farkı hemen farkediyor. Yardımlarınız için teşekkürler:)
hairs
05-01-2010, 02:46 PM
artık düzgün saç ekimleri yapıyorlar iyibir yere yaptırırsan beklentinide çok tutmasan az çok memnun olabilirsin..ama ilaçlarla 6 ay devam et bakalım zaten ekimden sonrada ilaçları öneriolar
pardus
05-01-2010, 02:51 PM
rebelwise nin durumu benden cok cok kötüymüş . yani harbi proscar lazım yani bide pahalı minox yerine ucuz minox ve sık kullnıma gecerdim yerinde olsam. rogan gibi iki kutusu 50 tl yada daha ucuz olanı var arak filan ...
rebelwise
05-03-2010, 12:07 PM
Rogaine foamın kullanımı kolay, o kolaylıkta ucuz bir ürün olsa ömür boyu kullanırım sorun değil:)) Ben zaten şöyle bi 6 ay kullanayım bakalım ne oluyor. Ondan sonra duruma göre bir yol çizerim.
Ekimle ilgili çok geniş bilgim var diyebilirim. İlk tercihim minoxtan yana oldu bunun sebepleri var. Zaten ekimden sonra yine ilaç kullanıyor herkes. Selamlar
ruck_fules
05-03-2010, 12:20 PM
Rogaine foamın kullanımı kolay, o kolaylıkta ucuz bir ürün olsa ömür boyu kullanırım sorun değil:)) Ben zaten şöyle bi 6 ay kullanayım bakalım ne oluyor. Ondan sonra duruma göre bir yol çizerim.
Ekimle ilgili çok geniş bilgim var diyebilirim. İlk tercihim minoxtan yana oldu bunun sebepleri var. Zaten ekimden sonra yine ilaç kullanıyor herkes. Selamlar
Ekimden sonra kullanılan ilaçlar nedir ?
Bunlar eski saçları korumak için deil mi ?
Yeni ekilen saçlarla ilgili döküldükten sonra çıkmama gibi bir problem oluyor mu ?
Enseden Fue yöntemiyle alınan saç, yara izi falan bırakıor mu?
Mesela ekimden sonra kısa saç kestirdiğimiz zaman,ense bölümünde izler çok mu belli olur?
Çok soru sordum ama :S
Selamlar :)
rebelwise
05-04-2010, 12:21 PM
Ekimden sonra kullanılan ilaçlar nedir ?
Bunlar eski saçları korumak için deil mi ?
Yeni ekilen saçlarla ilgili döküldükten sonra çıkmama gibi bir problem oluyor mu ?
Enseden Fue yöntemiyle alınan saç, yara izi falan bırakıor mu?
Mesela ekimden sonra kısa saç kestirdiğimiz zaman,ense bölümünde izler çok mu belli olur?
Çok soru sordum ama :S
Selamlar :)
Ekimden yaklaşık 20 gün sonra minoxidil ve propecia'ya başlanması öneriliyor.
Evet bunlar dökülmemiş saçları korumak ve yeni ekilen saçların daha rahat büyümesini sağlamak için.
Ekilen saçın çıkmama gibi bir problemi olabilir. Alınırken saç kökü zedelenmişse, özensiz bir şekilde alınmışsa ya da ekildiği noktada ki kılcal damarlar zedelenmişse çıkmayabilir. Ekilen saçın %100 çıkacağının garantisini kimse veremez. Ayrıca saçlı noktaya ekim yapılırsa bu ekim diğer saçların da dökülmesine sebep olabilir. Kılcal damarların zedelenmesinden dolayı.
Fue yöntemiyle alınan saçların yerinde de iz kalıyor. Ama bu saçlar biraz uzayınca belli olmuyor ve iyileşme süreci futa göre çok hızlı. Ama sonuçta güve yeniği gibi tabir edilen bir iz kalır. Bu fazla rahatsız edici birşey değil futtaki yara izine göre. (Fut kesinlikle artık önerilmiyor düşünsenize ensenizden koca bir parça kesip spatula gibi birşeyle kaldırıp alıyorlar. Aman arkadaşlar sakın yapmayın derim ben ama fue iyi bir yerde olursa güzel sonuçlar verebilir)
Ayrıca bunlara ilaveten ekilen saçlarda açı problemi olabilir. Saçlar dik çıkabilir. Ya da sağa sola karmakarışık çıkar. Sonra bu saçları tarayamazsınız. Bu saçları geri söktürmek istersiniz. Lazer epilasyon iğneli epilasyon filan bir sürü yöntem denersiniz. Enseden alınan saçlar öndeki saçlara göre daha kalındır. Bu saçlar iyi yer kaplar ama öndeki saç gibi olmaz.
Bunlar ekimin olumsuz tarafları. Ama iyi bir yerde bu işin uzmanı tecrübeli bir doktor tarafından alım ve ekim yapılırsa, saç ekilecek alanınız çok fazla değilse, beklentiniz de 17 yaşınıza dönmek değilse eski halinize göre çok daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu söylediklerim www.sacekimiforum.com dan yıllardır okuduğum ekim geçirmiş tecrübeli kişilerin mesajlarının bir özetidir. Ekim yaptıracak arkadaşların o forumu incelemeleri kendileri açısından çok büyük avantaj oluşturacaktır. Selamlar
ruck_fules
05-05-2010, 07:40 PM
Ekimden yaklaşık 20 gün sonra minoxidil ve propecia'ya başlanması öneriliyor.
Evet bunlar dökülmemiş saçları korumak ve yeni ekilen saçların daha rahat büyümesini sağlamak için.
Ekilen saçın çıkmama gibi bir problemi olabilir. Alınırken saç kökü zedelenmişse, özensiz bir şekilde alınmışsa ya da ekildiği noktada ki kılcal damarlar zedelenmişse çıkmayabilir. Ekilen saçın %100 çıkacağının garantisini kimse veremez. Ayrıca saçlı noktaya ekim yapılırsa bu ekim diğer saçların da dökülmesine sebep olabilir. Kılcal damarların zedelenmesinden dolayı.
Fue yöntemiyle alınan saçların yerinde de iz kalıyor. Ama bu saçlar biraz uzayınca belli olmuyor ve iyileşme süreci futa göre çok hızlı. Ama sonuçta güve yeniği gibi tabir edilen bir iz kalır. Bu fazla rahatsız edici birşey değil futtaki yara izine göre. (Fut kesinlikle artık önerilmiyor düşünsenize ensenizden koca bir parça kesip spatula gibi birşeyle kaldırıp alıyorlar. Aman arkadaşlar sakın yapmayın derim ben ama fue iyi bir yerde olursa güzel sonuçlar verebilir)
Ayrıca bunlara ilaveten ekilen saçlarda açı problemi olabilir. Saçlar dik çıkabilir. Ya da sağa sola karmakarışık çıkar. Sonra bu saçları tarayamazsınız. Bu saçları geri söktürmek istersiniz. Lazer epilasyon iğneli epilasyon filan bir sürü yöntem denersiniz. Enseden alınan saçlar öndeki saçlara göre daha kalındır. Bu saçlar iyi yer kaplar ama öndeki saç gibi olmaz.
Bunlar ekimin olumsuz tarafları. Ama iyi bir yerde bu işin uzmanı tecrübeli bir doktor tarafından alım ve ekim yapılırsa, saç ekilecek alanınız çok fazla değilse, beklentiniz de 17 yaşınıza dönmek değilse eski halinize göre çok daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu söylediklerim www.sacekimiforum.com dan yıllardır okuduğum ekim geçirmiş tecrübeli kişilerin mesajlarının bir özetidir. Ekim yaptıracak arkadaşların o forumu incelemeleri kendileri açısından çok büyük avantaj oluşturacaktır. Selamlar
Aslında benim beklentim saç ekiminden yan taraflarda ki ve tepe noktasındaki boşluğu kapatıp.3-4 numara kısa saçla model vermek.
Ama anladağım kadarıyla saç ekiminden sonra kısa saç modeli mümkün olmuyor.
Ense tarafında izler belli olur galiba :(
rebelwise
05-06-2010, 11:43 AM
Fuck rules resimleri görmeden bişey söylemek mümkün değil. Tepenin en üst kısmı ve şakaklar ekimde doğallığın en zor yakalandığı yerler. Arkada kalan izler 3 numara saçta belli olmayabilir. Ama 1 numara saçta dikkatli bakınca belli olur. Açıklığın azsa hiç bulaşma derim ben. İlerde daha fazla dökülürse ön çizgin filan tamamen kaybolursa ektirirsin. Ekim yaptıracaksan da sana benzer durumdaki kişilerin canlı örneklerini görmeden ektirme. Selamlar
ruck_fules
05-06-2010, 03:56 PM
Fuck rules resimleri görmeden bişey söylemek mümkün değil. Tepenin en üst kısmı ve şakaklar ekimde doğallığın en zor yakalandığı yerler. Arkada kalan izler 3 numara saçta belli olmayabilir. Ama 1 numara saçta dikkatli bakınca belli olur. Açıklığın azsa hiç bulaşma derim ben. İlerde daha fazla dökülürse ön çizgin filan tamamen kaybolursa ektirirsin. Ekim yaptıracaksan da sana benzer durumdaki kişilerin canlı örneklerini görmeden ektirme. Selamlar
http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=15503
buraya resim eklemiştim @rebelwise . bakabilir misiniz ltf?
hairs
05-06-2010, 05:11 PM
tepe doğallığın en zor sağlandığı yer ama kaliteli yerler adam gibi ekerse doğallığa yakın görüntü çıkarırlar tepede ama bazı kişileri iyi ekip bazı kişilerde işi baştan savma yapabiliyor aynı üstad ekimci önler göze batıcak diye iyi ekebiliyor arkalar görünmücek nasılsa parayı peşin aldım aman ekim bitsin diye sallayabiliyor hastayı ekimciler ondan dikkatli yaklaşmak gerek bu işe bir çok arkadaşım saç ektirdi fut veya fue ile 1 seneyide geçti sonuçlar aynı kişide ii veya kötü bir arada olabiliyor önler ii ortalar dandik olabiliyor kalite yere ektirmek gerek ve itina istemek gerek ekimde..
ruck_fules
05-07-2010, 09:10 AM
tepe doğallığın en zor sağlandığı yer ama kaliteli yerler adam gibi ekerse doğallığa yakın görüntü çıkarırlar tepede ama bazı kişileri iyi ekip bazı kişilerde işi baştan savma yapabiliyor aynı üstad ekimci önler göze batıcak diye iyi ekebiliyor arkalar görünmücek nasılsa parayı peşin aldım aman ekim bitsin diye sallayabiliyor hastayı ekimciler ondan dikkatli yaklaşmak gerek bu işe bir çok arkadaşım saç ektirdi fut veya fue ile 1 seneyide geçti sonuçlar aynı kişide ii veya kötü bir arada olabiliyor önler ii ortalar dandik olabiliyor kalite yere ektirmek gerek ve itina istemek gerek ekimde..
Haklısın Hocam,ben de bunun için en ince ayrıntısına kadar araştırıyorum.
Söylemlerinde olduğu gibi kaliteli işini adam gibi yapan bu işin uzmanlarını bulmak gerek.
rebelwise
05-07-2010, 01:01 PM
http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=15503
buraya resim eklemiştim @rebelwise . bakabilir misiniz ltf?
Resimlerine baktım dostum. Senin şuan ki durumun böyleyse benim durumdan kat kat iyi. Bu halde bile ben ilaca başladıysam senin de denemen gerekir diye düşünüyorum. Şu anki durumda saç ektirsen bana göre hiçbir işe yaramaz hatta ilerde görüntü iyice bozulur. Saçlı kısıma ekemezler fazla, sonrasında o kısımlar dökülür diğer kısımlarda ekilen saçlar kalır daha kötü bir görüntü oluşur. Bana kalırsa minoxidili dene, rogan ucuz ve yağsız demişti pardus, onu deneyebilirsin.
Bu süreci bende yaşamıştım saçlar dökülmeye başlayınca hemen ektireyim kurtulayım gibi bir psikoloji oluşuyor. Ama saç dökülmesi iyice belirginleşmeden ekim işine girmek hiç mantıklı değil iyi ki yaptırmamışım diyorum şimdi.
Hi-Axi-Sheytan
05-08-2010, 12:01 AM
Ceviz ne alaka onu anlamadım?
rebelwise
05-08-2010, 05:03 PM
Ceviz ne alaka onu anlamadım?
Cevizin kan dolaşımına ve kandaki kolesterole faydası olduğunu biliyorum. Ama bazı yerlerde saça da faydası olduğunu okumuştum. En azından bir zararı yok. Ama faydası var mı bişey diyemem:D
rebelwise
05-19-2010, 11:29 PM
Arkadaşlar son durumun fotoğrafını ekledim albüme ordan bakabilirsiniz. Selamlar
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.