PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : spectral dnc

DENİZ123
10-31-2007, 11:07 PM
hocam ve arkadaşlar merhaba.
anasayfada yazdınız yazıda rogainin 4 aylık kullanımıyla kesin etkili bulunulduğu belirtilmiş.hammedde minoxdil olduna göre aynı şeyi spektral içinde söyleyebilirmiyiz.
2.sorumda bu çalışma sadece tepe bölgesiyle sınırlı olan bi çalışmamı sizce?yoksa 3lü kombinasyonla aynı kesinlik olurmu?teşekkürler....

liquored_mind
11-01-2007, 02:38 PM
dostum spectral rogainle aynı etkiye sahip değil hatta ondan daha iyi,çünkü rogain'in işe yaraması için retinoik asit tede ihtiyacın olacak,fakat spectralde 2 side mevcut+aminexcil'de war ve saçınının ön tarafındada etkili...bende bugün başladım işallah güzel olur...

MARE NOSTRUM
11-01-2007, 08:43 PM
kullanılan ürünler kendi alanlarında en iyi olanlarsa alınan sonuçta diğerlerine göre en iyi olacaktır

Habibullah
11-01-2007, 10:37 PM
spectralle sonuç daha iyi olur.
aslında ana sayfada yayın çok defa tekrarlandığı halde niçin tekrar bu baba dergide var derken sebebi bulduk: bu çalışma köpük formu ile yapılmış....

liquored_mind
11-02-2007, 12:10 AM
hocam o zaman köpük formu daha etkili diyebilirmiyiz...ben şahsen dnc'nin syprey'yinin kullanışlı olmadığını gördüm,her tarafa yayılmıyo

murat456
11-02-2007, 12:59 AM
yayılmıyo derken nasıl yani?spreyi sıktıktan sonra elinle veya herhengibi şeyle masaj yaparak yaymıyomusun?

liquored_mind
11-02-2007, 11:05 AM
yayıyorumda ne bilim tam işlemyoyum gibi hissediyorum

mirge
11-02-2007, 11:55 AM
o zaman dediğim gibi yapsanız...kulak çöpüyle sürmeyi deneseniz.

MORDOR
11-02-2007, 12:51 PM
yayıyorumda ne bilim tam işlemyoyum gibi hissediyorum

spectral hemen sac derısı taraından , emılır.. rogaıne oranla...

cook surmeye de gerek yok vıcık vıvık yapmanıza gerek yok saclı derıye yaydırın zaten heme emıldıgı ıcın sana surulmemıs ızlenımı verıyodur.. cook surersen cabuk bıter..:)))

ama ben damlalıgına 1 ml dolduruyorum.. onu ufak bı fıncana dokup kulak temızleme cubugu ıle suruyorum..

ama arkadasım soyle yapıyor.... sacalrını 1 numaraya vurdurdu.... spreyı ıle uzaktn 3 d defe sıkıp eluyle ıyıce yedırıyo.. en guzelı bu.. bence.

liquored_mind
11-02-2007, 12:53 PM
bencede ama 1 numaraya vurdursam ben toptan kel gibi gözükürüm=))