Orijinalini görmek için tıklayınız : saç ekimi yardım
demirci_115
04-22-2010, 01:43 AM
merhaba arkadaşlar forumu kullanmada yeniyim. saçlarım çok döküldü ve ektirmek istiyorum bunun için de sizin tavsiyelerinizi de değerlendireceğim. ankarada yaşıyorum ve saç ektirebileceğim sizin bildiğiniz, kullandığınız bi merkez varmı? yada en çok önerebileceğiniz uzman birisi? ankara dışında da olur. bilgilerinizi benimle paylaşırsanız şu anda ekim hakkında araştırma yapıyorum sizinde yardımlarınızı bekliyorum..
Requiemm
04-22-2010, 09:22 AM
ankarada bildiğim kadarı ıle dr.keser war bu işin üstatlarından. ama sen genede detaylı bı araştırma yap bence
FAHZUH
04-22-2010, 09:50 AM
bende saç ektirdim ama en iyisine param yetmedi.
hairs
04-22-2010, 10:37 AM
dostum kaliteli ekimcilere gidip örneklerini isticen 3 _4 tane örneğini görüp öle ektir
FAHZUH
04-22-2010, 10:58 AM
etrafında varsa saç ektiren arkadaşın.ve onun ekimini begeniyorsan git konuş orayla hem daha uyguna yaptırmış olursun. bir ögretmen arkadaşım çok begenmişti ekimi onun kinide yaptırdık.benim arkadaşımn arkadaşıda onun kini begenmiş oda onu götürdü orya bu işler böyle eger istanbuldaysan veriym no sunu görüşün
demirci_115
04-22-2010, 11:26 AM
dostum kaliteli ekimcilere gidip örneklerini isticen 3 _4 tane örneğini görüp öle ektir
evet öyle yapcam şu anda araştırıyorum..
bende saç ektirdim ama en iyisine param yetmedi.
benim için para sorun değil. yapmışken en iyisi olsun sonra çim adama dönmeyelim :)
etrafında varsa saç ektiren arkadaşın.ve onun ekimini begeniyorsan git konuş orayla hem daha uyguna yaptırmış olursun. bir ögretmen arkadaşım çok begenmişti ekimi onun kinide yaptırdık.benim arkadaşımn arkadaşıda onun kini begenmiş oda onu götürdü orya bu işler böyle eger istanbuldaysan veriym no sunu görüşün
malesef tanıdığım birileri ve yakın çevremde saç ektiren yok. sizin bildiğiniz güvenilir bi yerse siz iletişim bilgilerini verim ben de bi bakayım..
FAHZUH
04-22-2010, 11:28 AM
ekim için en iyi yer bence transmed ama çok pahalı.ben çamlıca alman hastanesinde ektirdim
demirci_115
04-22-2010, 11:32 AM
ekim için en iyi yer bence transmed ama çok pahalı.ben çamlıca alman hastanesinde ektirdim
nasıl memnunmusunuz peki? hangi yöntemle yaptırdınız? ektirdikten sonra iz kaldımı? istediğiniz gibi uzatabiliyormusunuz? ödediğiniz ücret? vb. bilgilerinizi de paylaşırsanız memnun olurum..
FAHZUH
04-22-2010, 11:37 AM
fue yöntemiyle çok memnunum ama bende sebum var canımı sıkıyor.iz kalmadı.şuan uzatmıyorum minox kullandıgım için.ama sen uzata bilirsin 3000 tl
aydemirim
04-24-2010, 09:53 PM
fue yöntemiyle çok memnunum ama bende sebum var canımı sıkıyor.iz kalmadı.şuan uzatmıyorum minox kullandıgım için.ama sen uzata bilirsin 3000 tl
Peki Saçları Kazıtmak gerekiyormu....,,
Mecburmuyuz buna....
Saçımız uzunken ekim yapılamıyormu...
hairs
04-27-2010, 09:34 PM
aydemirim fue kazınana kafaya ekilir başka yolu yok
demirci saçın varken ekim yaptırcaksan mevcut saçlarıda dökülmeyi frenleki ilaçlarla ekim mana kazansın yoksa ekim çıkcak mevcut saç dökülcek saçma iş olur vede ekimcilerde ekimden sonra minoxidil ve finasterid öneriolar
glos7777
04-27-2010, 11:09 PM
Peki Saçları Kazıtmak gerekiyormu....,,
Mecburmuyuz buna....
Saçımız uzunken ekim yapılamıyormu...
saçlar kazıtmak gerekir ama ekilecek alan cok değilse misal şakaklara 500 er felan kök veya herhangi bi seyrek yere ekilecekse saçların kazıltılmasına gerek yoktur.. ama saçların alınacak olan yeri yani ense ve kulak üstü kazıtılıyor.. çünkü özel iğnelerle saç telini içine alarak deriye batırılıp saçlı deriden köküyle beraber alınıyorlar..
demirci_115
04-28-2010, 12:19 AM
demirci saçın varken ekim yaptırcaksan mevcut saçlarıda dökülmeyi frenleki ilaçlarla ekim mana kazansın yoksa ekim çıkcak mevcut saç dökülcek saçma iş olur vede ekimcilerde ekimden sonra minoxidil ve finasterid öneriolar
evet üst bölgede az bi saçım kaldı. şu anda biraz güçlensinler diye folixir kullanıyorum bi deneyim dedim. finasterid in yan etkisinin çok olduğunu duydum doğrumudur?
ayrıca da saç ektirebileceğim klinikleri araştırıyorum. sizin ektirdiğinz yer nasıl? nerede? memnunmusunuz? biraz açıklama yaparsanız sevinirim..
hairs
04-28-2010, 08:41 AM
folixirin saç çıkarcağını sanmıom minoxidil kullan finasterid bazı kişilerde yan etki yapar ama ilacı bırakınca yan etki ortadan kalkar cinsel güçte azalma ve memede büyümegibi yan etkiler transmed_asmed_muttalip keser_atilla kaya_gökhan gür bunları araştır unutma fue yeni bir yöntem bu işte tek gerçek ekimcilerin örnekleri 1 değil 3_4 tane örneğini gözünle görmeden ektirme gördüğün örnekler saçlarını geriye taramış olsun dipleri ii incele fotolar aldatır ekimcilerin örneklerini yakından gözünle gör
www.sacekimiforum.com bak burası ekim sitesi oraya incele bence baştan sona oku
hknogz
04-29-2010, 02:40 AM
dostun ilaç tedavisi deneseydin ekimden önce. Belki ekime gerek kalmazdı. Zaten ekimden sonra öneriyolarmış kullanacaksın. Saçlarının durumunu bilmiyorum ama çok kötüyse bilemiycem.
demirci_115
05-02-2010, 12:05 AM
dostun ilaç tedavisi deneseydin ekimden önce. Belki ekime gerek kalmazdı. Zaten ekimden sonra öneriyolarmış kullanacaksın. Saçlarının durumunu bilmiyorum ama çok kötüyse bilemiycem.
ilaç tedavisi derken nedir mesela?
ruck_fules
05-03-2010, 02:20 AM
Nasıl yani ? Finasterid'i almayan kişinin ekilen saçları tekrardan dökülüor mu yoksa önceki olan ana saçlar için mi?
hairs
05-03-2010, 08:41 AM
ekilen saç ekimden 2_6 hafta sonra dökülür sonra tekrar çıkar 1 yıla kadar kalınlaşır toplam ekimin en başındaki süreden 1 yıl sonrası iş bitmiş olur ekim sonucu ortaya çıkar yani onu demiom ayrı olarak ana saçlar için diyorum dökülmesinler diye..
ruck_fules
05-03-2010, 01:08 PM
ekilen saç ekimden 2_6 hafta sonra dökülür sonra tekrar çıkar 1 yıla kadar kalınlaşır toplam ekimin en başındaki süreden 1 yıl sonrası iş bitmiş olur ekim sonucu ortaya çıkar yani onu demiom ayrı olarak ana saçlar için diyorum dökülmesinler diye..
Tşk @hairs..
''finasterid ' e '' şimdiden önyargılıyım.
Onu kullanmayınca ana saçlarda gider diosun.
Ekiminde bi anlamı kalmaz öleyse.
Tuhaf bir görüntü olur dökülen saçlardan sonra :)
Merak ediyorum Kullanmayan var mı aramız da finasterid'i ekimden sonra ?
hairs
05-03-2010, 01:14 PM
şöyle sölim mevcut sistemde 2 ilaç onaylı finasterid minoxidil bunlarda kelliği erteliyor ve devamlı kullanım şart ekimden sonra kullanırsan diğer saçlarının dökülmesini erteleyebilirsin lakin genetik dökülmen agresifse bu ilaçlarda işe yaramayabilir yada genetik dökülmen hafifse pek saçın dökülmez bu ilaçlarıda kullansan bu ilaçlar sadece saç dökülmesi ile mücadeleye yardımcılardır
tamzaman
04-30-2011, 09:17 PM
demirci naptın kardeş ektirdin mi?
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.