Orijinalini görmek için tıklayınız : kırkland ı buzdolabında saklamak..
dudaeva
03-26-2010, 10:51 AM
arkadaşlar kırkland minoxidil kullanıyorum.. İçinde bulunan alkolun uçmaması bakımından yaz günlerinde buzdolabında saklasak kutuyu ilk açtığımızdaki verimi elde edebilirmiyiz?
dudaeva
03-26-2010, 01:20 PM
hiç bilgisi olan tokmu arkadaşlar?
z4fer
03-26-2010, 03:08 PM
Dolapta saklarsan bozulur. Yazın sıcaklık 30 derecenin üzerine çıkmadığı sürece dışarda bırakabilirsin. Güneş alan bir yerde olmasın. Çok sıcak havalarda da serin bir yerde saklarsın.
Nedim_Batu
03-26-2010, 04:25 PM
25 derecenin altında oda sıcaklıgı ideal .. dolap da bozulcagını sanmıyorum ama yinede odada tutmak mantıklı.. banyo ortamındada bırakabilirsin serin oluyor zaten ..
dudaeva
03-26-2010, 06:01 PM
Dolapta saklarsan bozulur. Yazın sıcaklık 30 derecenin üzerine çıkmadığı sürece dışarda bırakabilirsin. Güneş alan bir yerde olmasın. Çok sıcak havalarda da serin bir yerde saklarsın.
Bozulma ne yönde olur arkadaşım? Benim yola çıkış mantığım yarısı tüketilmiş bir minox şişesini ele alırsak; her kapağı açışta boşluğa dolan alkol uçup gidiyor.. Buz dolabında 4-5 derece arası bir ısı var burada alkol buharlaşmayacak ve minoxun içindeki alkol miktarı hep aynı kalacak ve emilim daha iyi olacaktır diye düşündüm..
z4fer
03-26-2010, 07:14 PM
Bozulma ne yönde olur arkadaşım? Benim yola çıkış mantığım yarısı tüketilmiş bir minox şişesini ele alırsak; her kapağı açışta boşluğa dolan alkol uçup gidiyor.. Buz dolabında 4-5 derece arası bir ısı var burada alkol buharlaşmayacak ve minoxun içindeki alkol miktarı hep aynı kalacak ve emilim daha iyi olacaktır diye düşündüm..
Çok eksilerde değilse sorun olmayabilir de yine de normal sıcaklığında saklarsan sorun olmaz. 1 aylık kullanım süresince giden alkol miktarı azdır zaten.
Şişenin kapağını da alkol uçmasın diye çok sıkma. Benim bir önceki minox kutunun kapağında yarılma olmuştu. Mecburen dibinde kalanı da döktüm etkisi gitmiştir diye.
dudaeva
03-26-2010, 07:24 PM
bu konu pek ilgi çekmedi sanırım.. :) teşekkürler z4fer
acharad
04-17-2010, 10:57 PM
Arkadaşlar ben bunu bilmeyerek test ettim kesinlikle minoxu buzdolabında saklamayın. Uzun süre 25+ sıcaklıkta tutmayın Çabucak bozuluyor. 22 derece çok ideal. Satın aldığınız minoxidili mutlaka kullanırken test edin ve bozulmamış olduğundan emin olduktan sonra kullanın. Ben aracı sitelerden aldığım bir kaç minoxidili bozuk olduğu gerekçesiyle iade ettim. Özellikle ptt kargoyla gelen ürünlerde sorun yaşadım. bilginize. Aslında hassas olmayan bir ürün gibi duruyor. Yani biz satın aldığımız ilaçlarıda çok hassas davranmadan kullanıyoruz ama minox farklı çok hassas. Kırılgan :D
alırken test nasıl edecez ? :D bırde mesela pak doru kullanıyorum damlalıga cekerken ve surerken gecen sured ben kapagı kapatmıyorum surdukten sorna kapatıyorum sorun olr mu.
aydemirim
07-08-2010, 06:33 PM
Bu konuda çok sorun yaşadım evet saçlara etkı eden rogaıne solsıyonlarımın 25. c nın ustunde bı yerde tutmam.....sizler tutmayın saça etkısı var hakıkaten
LUCIEFER
07-22-2010, 03:35 AM
buzdolabında bozulacağını hiç sanmıyorum... fazla sıcakta bozulur anca
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.