Orijinalini görmek için tıklayınız : retionik asit ve dnc nerde bulnur fiyatı ne kadar arkadaslar?
murat21
10-29-2007, 12:25 AM
retionik asit ve dnc nerde bulnur fiyatı ne kadar arkadaslar?
Habibullah
10-29-2007, 09:19 AM
retinoik asit krem olarak acnelyse tretin differin de var. ama saf olarak sıvı şeklinde suvar kimyada satılıyor. çok çok ucuz..
aaaaaaaaaaaaaa bu suvar bizim 2 ust sokakyaymis...
hocam nasil kullanacaz bu ilaci
ManiFesTo
10-29-2007, 10:00 PM
Spectral alacaksan retinoik asit almana gerek yok ki zaten. Retinoik asit tek başına bi halt yapamaz. Sadece yardım cı oyuncu görevini üstleniyor Rogaine kullanırken o kadar.
Habibullah
10-29-2007, 11:19 PM
evet spectral de var zaten.
retinoik asiti 1 cc yi 1 kutu momecon losyona boşaltıyoruz. bazen bu karışıma 1 kutu trental ampul de ekliyoruz. rogaine ile beraber öneriyoruz..
peki rogain etkili bi ilac midir. benim sakaklarda sorunum var.vede biraz saclarim cansizlasti
elrunks
10-29-2007, 11:41 PM
ön taraf için sadece rogaine bir çözüm getirmez. retinoik asit le kombine etmek önerilir. ve evet rogaine saç dökülmesini önlemede etkilidir.
hocam retinic asid+ momecon losyon + trental ampulden oluşan karışım ile rogaine i ne kadar arayla kullanmalıyız. yani hangisini ne kadar zaman önce .ben günde 2 kez kullanıyorum. karışımı önce rogaine daha sonra.
goleveling
06-05-2008, 09:19 AM
Of late, eternal condor years So shake the very Heaven on highWith tumult as they thunder by,I have no time for idle cares Through gazing on world of warcraft power leveling (http://only4game.com/) the unquiet sky;And when an hour with calmer wings Its down upon my spirit flings,That little time with lyre and rhyme To while away—forbidden things—My heart would feel to be a crime Unless it trembled with the strings.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.