PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : minox ve killanma sorunu

ayan
03-23-2010, 08:03 PM
arkadaslar minoxil kullanipta kol omuz killari iyice azitan var mi? benim minox kullanmaya basladigim surede kolumun ic tarafinda ve omuzda tuy yokken suan cm uzunlukta killar var.
bi de gecer mi bunlar ?
kafada bi gelisme yok ama :(
su an resim cekip ekleme imkanim yok ama en kisa zamanda eklemeye calisacam,

FatihCbn
03-23-2010, 10:01 PM
Bende yapmadı 40 gündür kullanıyorum ..

ttyat
03-23-2010, 10:24 PM
hayır dostum bu kıllar sonra geçmiyor . saçın tekrar dökülüyor ama bu kıllar senle kalıyor ..boyle de enteresan birşey

ayan
03-24-2010, 06:03 AM
hayır dostum bu kıllar sonra geçmiyor . saçın tekrar dökülüyor ama bu kıllar senle kalıyor ..boyle de enteresan birşey

desene recep ivedigin kel hali gibi olcam 3 5 sene sonra :(

LUCIEFER
03-24-2010, 08:31 AM
esasında dediğin bölgelerde kıl çıkarmıyor.. var olanları daha kalın yapıyor ve hızlı uzatıyor... bende de aynı sorun var.

lovexx
03-24-2010, 12:34 PM
Bu da guzel bir gelismedir !

En azindan bir gun sac ektirmeye karar verirsen, kafanin ense kismindan degil de omuzlarindan ve varsa vucudunun diger bolumlerinden (gogus vs.) kok aldirip kafaya ektirirsin.

Uzulmeye deger bir tarafi yok gibi, en azindan simdilik. (Ben olsaydim oyle yapardim da ...)

FatihCbn
03-24-2010, 10:05 PM
Vallaha cok acayip bisey bu kıl işi ne işin var omuzda ya git kafada çık ya da sakalda çık , omuz nedir birader ya :D minoxidil damarlardan emildiği çin oluyor diger kıllara etkisi..

bach
06-03-2010, 03:52 PM
6 ay doldu minoxa yeniden başlayalı ve vücüd kıllarımda artış var.. ne yapsak bi önerisi olan varmıii var olan sarı sarı kıllar dahada kalınlaşarak bildiğiniz vucud kılı oluyorlar. ne yapsak acaba?

sacsac
06-03-2010, 03:54 PM
sadece minox mu kullanıyorsunuz? belki sebebi minox değil farklı birşeydir veya hormonal bi bozukluk falan başlamıştır...