PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : saçlarım uzamıyor!!

drydnz
03-22-2010, 05:04 PM
saçlarım cıddı anlamda uzamıyor.hıc bı sekılde boyu deggsmıyor.aynı zamanda sacımızı kestrdgm arkadaslarımın sacları belıne geldı bnmkıler hala aynı boyda:(
hıc abartmıorum 1seneden fazla sacımı hıc kestrmedgm halde sacım cok az uzadı .5senedır saclarım hep aynı boyda kendımı bıldım bılelı en fazla bu boyda:( lutfen yardım edın:(

Erdinç26
03-22-2010, 08:45 PM
Biotin,Cinko,Benexol kullanabilirsiniz.cabuk uzatirlar veya MSM tam size göre...

ayni sorundan bende sikayetciyim...bende Revigen,Benexol,Biotin kullaniyorum.Cinko Revigen tablette var,günlük ihtiyac var.ondan onu almiyorum artik...

hknogz
04-06-2010, 02:01 AM
bi kan testi yaptır, ne gerekiyorsa çıkar zaten ortaya. Benim de şakaklarda uzamayan saçlar minox kullanmaya başladıktan sonra uzamaya başladı. 3 haftada uzadıkları belli oldu yani.

Leonardo21
04-06-2010, 09:23 AM
bu sorun bende de var.eğer o saçlarım normal bir şekilde uzasa hiç bir sorunum kalmayacak ama uzamıyorlar.hgfye başlayınca uzar gibi oldular ama sonra yine aynı hizada kaldılar.biotinde kullandım yine olmadı yine olmadı.ne yapmam lazım?

glos7777
04-07-2010, 04:17 AM
Böyle bi sorun için forumdaki arkadaşların tecrübeleri yetersiz kalabilir yanlış yönlendirme felan olmaması için en iyisi bi doktora başvurun.. çünkü sizinki bilindik bi sorun değil , saç dökülmesi veya saç oluşumu felan değil yani o yüzden yyanlış yönlendirmeler olablir nko , çibiotin , vitamin hapları felan diye ..

hknogz
04-08-2010, 01:53 AM
Böyle bi sorun için forumdaki arkadaşların tecrübeleri yetersiz kalabilir yanlış yönlendirme felan olmaması için en iyisi bi doktora başvurun.. çünkü sizinki bilindik bi sorun değil , saç dökülmesi veya saç oluşumu felan değil yani o yüzden yyanlış yönlendirmeler olablir nko , çibiotin , vitamin hapları felan diye ..

katılıyorum;)

BoYsMaiL
04-16-2010, 11:13 AM
Bence test yaptırılmalı ve bi uzmana görülmelisin kardeşim.

dqn123
06-27-2011, 07:43 PM
hergün yıka benim saçlarımda çabuk uzuyor nedense :D

nightromance
09-11-2011, 12:14 AM
arkadaşlar aynı sorun bende de var ne yazık ki.

TmaC
11-09-2011, 12:24 PM
benim bi kac tane arkadasımda aynı sorun var hepside bayan ve doktora gittiler ortak sonuc kan dolasımının yavas olmasından kaynaklanıyomus 3 de farklı doktorlara gitti ama sonuc aynı

hairgrw
11-09-2011, 12:33 PM
genetik durumlarda dökülme evresine giren saç zamanla zayıflar sonra uzaması durur ve en sonda da dökülür, önleme başla şimdiden.

mesela benim üstler ve önler uzamıyor ama yanlar ve arkalar sürekli uzuyor.

TmaC
11-09-2011, 01:07 PM
genetik durumlarda dökülme evresine giren saç zamanla zayıflar sonra uzaması durur ve en sonda da dökülür, önleme başla şimdiden.

mesela benim üstler ve önler uzamıyor ama yanlar ve arkalar sürekli uzuyor.

dediklerin dogru ama sanırım konuyu acan arkadas bir bayan anladıgım kadarıyla sacları saglıklı tek sorunu uzamaması heralde veya cok cok yavas uzaması sorun benim anladıgım gibiyse kan dolasımı yavaslıgı büyük bi ihtimalle 3 tane bayan arkadasımda aynı sorunu yasadı farkı doktorlara gittiler hepsinin sonucuda ayn ama herhangi bi tedavi verdimi vermedimi doktor orasını bilmiyorum :)

hairgrw
11-09-2011, 01:19 PM
dediklerin dogru ama sanırım konuyu acan arkadas bir bayan anladıgım kadarıyla sacları saglıklı tek sorunu uzamaması heralde veya cok cok yavas uzaması sorun benim anladıgım gibiyse kan dolasımı yavaslıgı büyük bi ihtimalle 3 tane bayan arkadasımda aynı sorunu yasadı farkı doktorlara gittiler hepsinin sonucuda ayn ama herhangi bi tedavi verdimi vermedimi doktor orasını bilmiyorum :)

bayansa durum farklı olabilir.

defnemelek
12-25-2011, 12:46 AM
peki kan dolaşımını hızlandırmak için neler yapılmalı

erman05
12-25-2011, 09:58 AM
mikonazol nitrat bunu arastır nette bayanlar ve saç dökülmesi yasayan erkekler kullanyo saç uzatmak için