Orijinalini görmek için tıklayınız : psikolojim bozulu valla yardım edermisiniz
060606
03-15-2010, 02:56 PM
arkadaşlar kollarımda siyah tüyler var birde beyaz tenliyim çok belli oluyo saklıyom uzun şey giyiyorum canımı çok sıkmaya başladı bu durum napıcam ben yaş 19milletin karşısında utanır oldum biri bişi dicek diye kasıyorum kendimi.erkek adamız olcak ama ince tüy değil siyah olunca daha bi belli oluyo yardımcı olun allah rızası için ne yapmamı öneirirsiniz bu tüyleri nasıl inceltebilirim biraz sadece kollarımda sorun diğer vucut yerleride yok o kadar
hasan07
03-15-2010, 05:21 PM
bu yazını okuyunca direk kollarımı acıp baktım acaba benimkiler ne durumda diye :D yani en son kafana takman gerekecek olan olay bu seninki... bayan olsan hadi neyse ama erkek adamsın kim ne diyecek senin kolundaki kıllara ... yani bu akdar fazla üstüne düşme . kendi haline bırak...
Esen kalın.
Amsterdam06
03-15-2010, 06:26 PM
Hasan kardeşimin dediği doğru.
Erkek adamsın . Utanacak birşey yok.:D
Bende şimdi koluma baktım benim kol tüylerimde baya fazla ama açık renkli.
Sakın kesiyim filan deme . Piyasada satılan onlarca tüy dökücü krem var . Onları deneyebilirsin.
060606
03-26-2010, 01:24 PM
arkadaşlar ben inceltmek istiyorum kalıcı çözüm için krem yeterlimi yoksa lazer epilasyonmu simsiuah saçlar sipsiyah kaşlar tip var ama kollar bozuyo valla kızlar görünce ıy diyo moralim bozuldu
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.