Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç Ekimi Arifesindeyim
barul
03-15-2010, 09:49 AM
arkadaşlar norwood'da son safhaya epeyce yakınım. saç ekimine karar verdim. 5-6 yerle mail ve telefonla görüşüyorum. ekileceği ve yeteceği söylenen greft sayısı ve fiyatlar neredeyse her bir merkezde diğerinden farklı. karar verme aşamasına geldiğimde her bir kurumun önerdikleri ve söylediklerini buraya özetlemeyi düşünüyorum. eğer operasyon gerçekleşirse öncesi ve sonrası fotolarımı da paylaşmayı düşünüyorum.
öncelikle bazı şeyler sormak istiyorum sizlere:
1-motorlu iğne ile alımın saç köklerinin bir kısmının ziyan olmasına yol açacağı söyleniyor. bu konuda bilimsel veriler ne diyor? bilgisi olan var mı?
2- bildiğiniz motorlu alım yapmayan merkez var mı?
3-ense ve kulak üstünü donör olarak kullanacağını söyleyen bir merkez var. kulak üstündeki saçlar aga'ya dayanıklı mı ki? bilidğim kadarıyla ensedeki saçlar dayanıklı. kulak üstünden laım yapmak mantıklı mı?
4- ekimden sonra finasteride ya da minoxidil kullandırıyorlar mı? kullanılıyor ise amaç var olan saçları kurtarmak mı? ekilenlerin çıkmasını sağlamak mı?
hairs
03-15-2010, 10:09 AM
1_bilimsel veri varmı bilmiom ama bu işte isim yapmış önde giden doktorlar motorun zararlı olacağını söylüyor
2_merkez bilmiom kişiler var dr keser vs..
3_haketten artık az yukardanda alıyorlar neden bilmiom ama öle yapıyorlar benim bildiğim iki kulak arasında kalan saçlar dökülmemeye kodlanmıştır
4_derlerki hem ekilenlerin hızlı çıkmasını sağlamak hem olan saçlarını korumak amacıyla ilaç kullan vs.. ama onları kullanmayandada kullanandada saç 1 sene sonra çıkmış oluor çıkıp kalınlaşması asıl gerçek halini alması 1 senedir bu konuda 6 ayda referans verilen kişiler bile var ama o kişi 1 sene sonunda saç ekim merkezine düşman oluyor sen hesağla 6 ayda anormallik yokken 1 senede mısır tarlası gibi saçı oluyor vede herkese diyorki aman ektirmeyin o yönden paran sağlamsa iyi bilinen plastik cerrah olan bir yerde ektir ucuza kaçayım derken SAKIN HAYATINI KARARTMA BU SAÇLARI BİR ÖMÜR KAFANDA TAŞICAN YANLIŞ EKİMİN ALIMI VAR AMA BAZI KİŞİLERDE YAPILABİLİYOR VEDE GEL GİT UĞRAŞ ÇOK ZAHMET OLUYOR ONDAN BENCE İYİ BİR YERE YAPTIR ÇOK PARAN YOKSA BU İŞE AYIRABİLCEĞİN VAZGEÇ DERİM BU İŞTEN KELLİK KÖTÜ EKİMDEN ÇOK DAHA İYİDİR
hanay
03-15-2010, 10:17 AM
pardus proscara baslamıssın hayırlı olsun ınsallah
hanay
03-15-2010, 12:01 PM
daha once proscardan ıstedıgın sonucu alabılme tecruben oldumu pardus
hanay
03-15-2010, 12:42 PM
pardus ben fınasterıdden yanayımdır hep...ama bu merette gec etkı edıyor bıraz sabırlık bır ılac...mınoxta yıne bırseyler gozle goruluyor sac cıkısı vs...ama fınasterıdde bır muddet beklıyorsun yavas yavas etkı gormeye baslıyorsun buda bıraz zorluyor ınsanı
hanay
03-15-2010, 01:01 PM
pardus ılk resım yok aslında tedavıye ıkıbucuk ay oldu baslayalı cıddı dokulmem vardı azda olsa yavasladı ama bu aralar resım koyarım tabı ıstedıgım olmadı daha...
barul
03-15-2010, 02:10 PM
öncelikle cevaplar için teşekkürler.
@pardus
ilaçlarla uğraşmadım. ama önceki yazımda da belirttiğim gibi norwood skalasında sona epeyce yaklaştım (sondayım desek de olur belki). bu açıdan fotoğrafın anlamı olmayacaktır. zaten dökülmem fazla olmasa ekim işine girmem.
@hairs
peki bildiğin iyi bir yer var mı? bildiğin derken test ettiğin (ektirdiğin) ya da test eden bir tandığın olan yer var mı? yoğun bir dezenformasyon bombardımanı var gibi. hem tv'lerden hem de internette. gerçek bilgi ve sonuçlara ulaşmak çok zor.
zaten türkiyede bu iş başıboş. sağlık bakanlığının yazısı var elimde. bu işlemi plastik cerrah kendisi yapacak ve mutlaka amelyathanesi olan bir hastanede yapılacak diye. ama bu işi yapan merkezlere temasa geçince "hiç bir yerde hekim kendisi yapmaz", "hastanede yaparsak fark alırız" gibi olmadık cevaplar alınıyor. üstelik bu cevapları yazılı olarak verecek kadar da pervasızlar. yani bakanlık filan iplemeyenler, yarın öbür gün bir ekim yaptırsak ve onların hatasından kaynaklanan olumsuzluklar yaşasak bizi hiç iplemezler.
garanti belgesi veriyoruz diyorlar. nasıl garanti para iadesi mi diyorum. önce "bizde zaten olumsuzluk olmaz. başarılı olur" diyorlar. üsteleyince yeniden ekim diyorlar. "ulen yavşaklar!!" diyesi geliyor insanın, zaten "3500-5000 greft alıcam" diyorsun, eğer doğru düzgün sonuç alamazsak ikinci sefere donör bölgede alınacak greft mi kalacak?
anlayacağınız bol bol ezbere konuşma, göz boyama ve safsata. seçim yapmak çok zor.
öteki taraftan yanlış anlamanızı istemem ama sonra yazdıklarınız konuyla çok alakasız olmuş. özel mesajla da bunları görüşebilirdiniz.
hairs
03-15-2010, 05:21 PM
barul benim bildiğim en iyi yer transmed galiba ama onlarda çok pahalı doktorun yapmadığı ekimi yaptırma bence ekimi baştan sona plastik cerrah olan doktor yapsın
hairs
03-15-2010, 05:23 PM
benim gördüğüm saç ekimleri var transmedin görmedim ama mantık yürüterek ünlüler oraya gidiyor sen hesapla vede sitede dr keser ve trasnmede ektirmiş werz arkadaş var oda transmed iyi diyor
hasan1987_37
03-15-2010, 10:09 PM
Bende çok araştırdım saç ekimi yapan plastik cerrahları ve istanbulda bi doktor buldum araştırmalarım sonucunda bu doktorun üstüne yok diolar hatta benim bi arkadaşımda bu doktora ekim yaptırmş sonucu gördüğümde gerçekten mükemmel ve etkileyici iz hiç yok denecek kadar az eğer doktorun ismini ve telefonunu merak ediyosan veririm burda vericektim ama birileri reklam demesin diye vermiyorum..
hairs
03-15-2010, 10:45 PM
söyle ya kardeş bak burda bir sürü ekimcinin adı geçti şimdiye kadar bölede denilcek reklamcı denilcekse ölede denilcek kim iyi dediğin ekimci?
hasan1987_37
03-16-2010, 01:24 AM
tabiki DR. ATİLLA KAYA yok arkadaşlar bu adamın üstüne yok...
adam kendine çok güveniyor. yalnız randevularına gittiğinizde muayene ediyor kardeşim saç naklini yaptırıyosan şu kadar greft şu para diyor. diğerleri gibi şaklabanlık yapmıyo ama adamın azından kerpetenle alıyosunuz lafı...
ben gittim görüşmeye kendisine iz kalacağında tedirgin olduğumu söledim
o da bana ben seni zorla çağırmadım kimseyi ikna çabası içerisnde değilim deyince vazgeçtim
barul
03-16-2010, 09:36 AM
mail ile aldığım bilgileri paylaşmak istiyorum. işte saç ekimi yapan merkezlerden bana önerilenler:
megahairtrans:
gönderdiğim fotolara sitinaden norwood skalasında 5-5a'da imişim. 3500 grefte ihtiyaç duyuluyormuş. iki seans da iki gün arka arkaya yapılacakmış. herşey dahil (konaklama,ulaşım ve sanırım ekim sonrası kullanılacak losyon vs) 3500 euro. grefti 1 euro yani. kredi kartına 12 taksit.
estehair:
6 ay arayla iki seans. ilk seansta 2000-2200 greft ekilecek. 1 greft 1,5 euro. nisan sonuna kadar indirimli. normal tutar 3000-3300 euro, indirimli 2100-2310 euro. kredi kartına taksit için %18 kdv ilave ediliyor fiyata. ilk seans 6-8 saat sürüyor.
Ankara marmara hair:
2 seans uygulanacak. istersek 2 gün üst üste istersek 3-4 ay arayla. birinci seansta ön kısım, ikinci seansta tepe kısmı. bir seansta 20000-2500 greft, toplamda 3500-4000 greft ekilecek. seanslar ortalama 8 saat. arka arkaya iki seans yapılır ise ise 3000-4000 greft ekilebilir., 3-4 ay ara ile yapılır ise sayı daha da artarmış.
estetistanbul:
model 4 açıklık varmış. 2300-2400 greftten fazlası alınamazmış. gerçi sonraki maillerinde tam tersi ifadeler de var. fiyata havaalanı transferi dahil (ne demek bu uçak bileti hariç ama havaalanından mı alcaklar bizi?)
transmed:
ayrıntı yok. 2600-2800 foliküler üniteyi 8 saatte 5720-6160 euroya ekeriz demişler.
boğaziçi tıp:
istersen önce bir seans fut veya iki seans fue, sonr bir seans daha fue. fut ve fue'nin seans fiyatları 1750 tl + kdv (kdv %18 olsa 2.065 tl). banka komisyonu verir isek kredi kartına taksit var. hem motorlu hem de el ile alım yapıyorlar.
marmarahair:
3000-3500 greft ekilecek. süre 5-6 saat. 1800-2000 euro fiyat (mart ayı sonuna kadar geçerli)
muttalip keser:
iki kere yazmama rağmen cevap alamadım.belki de risk almak ya da zor bir işe girmek istemedi. yani aşağıya kopyaladıklarımı da okuyunca öyle düşünüyor insan.
folikül. com sitesinden alıntı:
http://www.folikul.com/forum/index.php?topic=566.0
Arkadaşlar selamlar, çok uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ta azbuz zamanından beri.O nedenle biliyorum ki bu forum herkes için en doğru ve güvenilir forum saç dökülmesi açısından. Folikül arkadaşımıza ve katılımcı diğer bütün arkadaşlarımıza helal olsun diyerek konuya gireyim..
Şimdi belki biraz tepki çekecek bu yazı özellikle de kendisine saç ektiren arkadaşlar tarafından ama bunu kesinlikle yazmam lazım insanlık adına, en azından madem ki bu forum insanları doğru yönlendirmeye çalışan değerli bir forum bu yazının da kesinlikle burada yer alması gerekli saç ektirmeyi düşünen herkesin iyiliği için.
Ben bir süre önce randevu alıp muttalip keser'le görüşmeye gittim kesinlikle kendisine saç ektireceğimi belirterek. Gittiğimde de zaten sadece görüşmek tavsiye almak için değil kesin ektirmek istediğimi söylerek de başladık görüşmeye.Kendisine paranın kesinlikle problem olmadığını zaten 2.5 euro olduğunu bildiğimi söyledim greft başı o da doğruladı. Kendisi daha görür görmez oo zor vaka, güzel olmaz ekersek gibisinden laflar söyleyerek ilk dakkadan itibaren niyetini belli etti.(Saç durumum şu şekilde: Yanlar tepeden baya açılmış durumda, tepe bölgesi ise olduğu gibi %50 si gitmiş durumda, norwood 4-5 arasında). Bunun üstüne 10 ay kadar minoxidil kulandığımı ama kurtarmadığını belirttim. Finastrid kullan dedi bana ben de tehlikeli bulduğumu kullanmadığımı ve kullanmayacağımı söyledim. Ben sabırla kendisiyle daha detaylı konuşmaya çalıştıysam da ne kadar yapabiliriz nasıl olur gibi kendisi sürekli böyle kaçamak ve kısa cevaplar vererek sürekli başından atmaya çalıştı desem yeridir.
İlk önce tepe bölgesi hepsi dökülmemiş tüyler var zayıflamış bu durumda ben ekim yapmam dedi. Yanların bi kısmı tamamen dökülmüş ama oralara da eksek güzel olmaz dedi. Dedi ancak ön tarafına yanları da çok az kapsayacak şeklinde bi tenis topu kadar bölgeye ekebilirm dedi. O da 2000 graft olur zaten daha fazla da graft çıkmaz dedi. Hani bunları düzgün bir şekilde anlatsa tamam demek böyleymiş diyeceğim ama o kadar beni ciddiye almadan daha baştan niyetsiz bi şekilde konuştu ki inanın hayatımda hiç bir doktor sıfatlı birisi bana bu şekilde davranmadı devlet hastanelerinde bile, ki adama 5000 euro kazandıracaz. Ben sabırlı biriyimdir adam sustu tamam ben gideyim de çıkayım dememi bekliyor resmen sabırsızlanıyor ben bari bana o zaman örnek fotoğraf gösterin dedim ektiklerinizden. Tamam dedi zaten dedi ben %100 başarıyla ekerim falan filan, ben de dedim biliyorum zaten araştırıp geldim dedim. Neyse bana fotoğrafları gösterirken işte biri bu, biri bu diye diye sıkıla sıkıla fotoğrafları gösterdi 5-6 kişinin. Zaten dedi ben senin durumunda kimseye ekim yapmıyorum dedi. Gösterdiği fotoğraflar da zaten sadece şakakların üstü biraz açılmış yanlara doğru gerisi tepe bölgesi dahil fırça gibi saçı olan adamlar. Sadece saç çizgilerini çekmiş alna doğru. Açıkçası o kadarcık eken herkes %100 başarıya ulaşır. Hiçbiri açıkçası gerçekten saç ekimine ihtiyacı olan insanlar değildi kanımca. Ha kesin vardır ileri durumlarda ektikleri ama onları göstermemiştir kanımca.
Tamam dedim ben ektirmek istesem ne zaman uygundur dedim. Şimdi gün alırsan hazirana veriyoruz tarih dedi. Zaten orada bütün olay açıklık kazandı. Yok dedim beni vazgeçirdiniz dedim, çıktım. Bu arada da 150TL yi 15 dakkada cebine de indirdi açıkçası helal etmiyorum. Zaten olayın şoku ve moral bozukluğuyla olay çıkarmak da aklıma gelmedi ama şimdi olsa o 150 lirayı zorla geri alırdım.
Bu olaydan sonra istanbul ve izmirde başka yerlerle telefonla görüştüm. Açıkçası hepsi de bana 100 kat daha insancıl ve iyi niyetli yaklaştılar ki ne muayene parası alıyorlar ne de kesin ektirmeye gitmişim yanlarına. Üstüne üstlük hepsine de anlattım böyle böyle dediler diye açıkçası saçmalamış adam demeye getirdi hepsi.
Daha da uzamasın diye bu kadar yazıyorum. Asıl üstüne basmak istediğim konu zaten saçın ekilip ekilememesi değil doktorun hastaya olan davranışı. Çok açık bir şekilde belli ki zaten muttalip keser baya bir ün yapmış, hazirana kadar dolu ve hiç boş kalmayacağı da kesin. Zaten karnı da doymuş belli ki. Kısacası benim saçımla uğraşmak yerine( ya da ekimi daha zahmetli olan saçlar diyelim) daha kolay olan ekimleri
tercih ederek kolay yoldan parayı cebe indirme yolunu seçmiş ve aman adım da kötüye çıkar diye bir endişe de taşımayan bir yapıya bürünmüş.
Bu olay toplumumuzda gördüğümüz klasik bir olay zaten, bir kişi ve kurum ilk davranıp yoğurdun kaymağını yiyip daha sonra ün yaptıktan sonra da zaten yolunu şaşırır. Ama toplum zaten artık alışkanlık yapmıştır ve saplanmıştır, suratlarına tükürseniz de gene de çaresizmiş gibi giderler gene aynı kurum veya kişiye. Bu arada da mutlaka işi sonradan yapıyor olsa da daha iyi niyetli ve kaliteli iş yapmaya çalışan kişi ve kurumlar yeterli reklam yapamadığı için ve toplumun saplantısı yüzünden harcanıp gider.
Demek istediğim saç ektirecekseniz üşenmeyin gidin araştırın bol bol görüşün, göreceksiniz ki çok kaliteli ve çok iyi niyetli bir şekilde işini hakkıyla yapmaya çalışan birçok klinik daha var. Sonuçta karınları aç olduğu için ve insanlık da varsa içlerinde kesinlikle memnun kalacağınız kişileri bulacaksınız. Sakın yanlış anlaşılmasın demiyorum ki ucuzunu bulun, açıkçası çok ucuza ekeriz diyenlere de pek itibar etmeyin. İşini hakkıyla yapanları bulun diyorum sadece.
Amacım ne reklam yapmak ne de kimseyi kötülemek(zaten burada kötülesem de birşeyi etkilemeyecek) ama belirli gerçeklerin de en azından kendimce bu konuda en düzgün bulduğum forumu takip eden herkesin bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Başka hiçbir mesaj atmayacağım ve mesaj veya sorulara cevap vermeyeceğim, sadece önemli olduğu için bu konu bilinsin istedim içime sinmedi. Hepinize acil şifalar diliyorum...
http://www.folikul.com/forum/index.php?topic=566.0
hasan1987_37
03-16-2010, 11:25 AM
tekrar meraba arkadaşım yukarıda ki yazında doktorla arandaki münaşakayı anlatmışsın evet dediğin gibi kimi doktorlar var 5 para etmez sadece reklamla piyasada tutunmayı başarır kimiside işini gerçekten ciddiye alır ama reklamı olmadığı için piyasada harcanır gider... ama benim bahsettiğim doktor Atilla KAYA; evet reklamı yok ama işini gerçekten çok ciddiye alan bi hekim ve özellikle ekimlerindeki doğllık konusunda üstüne yok diyebilrim bilmiyoru kendisiyle görüşmen oldumu ama bununlada görüşmende kesinlikle fayda var diye düşünüyorum
barul
03-16-2010, 02:26 PM
:D sanırım yanlış anladın. muttalip keser ile ilgili olan o olayı ben yaşamadım. sadece başka bir siteden alıntı. link en aşağıda olduğundan yanlış anladın herhalde. düzelteyim ben onu.
atilla kayaya saç ekimi yaptıran birisini tanıyor musun?
tekrar meraba arkadaşım yukarıda ki yazında doktorla arandaki münaşakayı anlatmışsın evet dediğin gibi kimi doktorlar var 5 para etmez sadece reklamla piyasada tutunmayı başarır kimiside işini gerçekten ciddiye alır ama reklamı olmadığı için piyasada harcanır gider... ama benim bahsettiğim doktor Atilla KAYA; evet reklamı yok ama işini gerçekten çok ciddiye alan bi hekim ve özellikle ekimlerindeki doğllık konusunda üstüne yok diyebilrim bilmiyoru kendisiyle görüşmen oldumu ama bununlada görüşmende kesinlikle fayda var diye düşünüyorum
EDİT: aslında üstte de link varmış. neyse alıntıdır diye özellikle belirttim.
talaibek
03-16-2010, 02:44 PM
banada atilla kaya dediler bende aramistim sakaklar icin seninde dedigin gibi adamin agzindan laf biraz zor aliniyor. ya cok mesgul yada haydar dumen gibi ayni sorulara 50 kere cevap vermekten bikmis:) adam tum ektigim saclari ben ekiyorum hemsireye ekim yaptirmiyorum diyor. bide sitesi var adamin oradada acik acik anlatmis basiniza neler gelecegini neyse ama iyi arastirmak lazim bu isi
hasan1987_37
03-17-2010, 05:00 PM
evet tanıyorum çok yakın arkadaşım 8 ay oldu saçları uzadı ve en az 15 yaş öncesine dönmüş diyebilirim
barul
03-18-2010, 10:12 AM
arkadaşın hangi bölgelere ekim yaptırdı? kaç greft yaptırdı? norwood skalasına göre saç dökülmesi nasıldı? bu gibi konularda detay verebilrisen sevinirim
evet tanıyorum çok yakın arkadaşım 8 ay oldu saçları uzadı ve en az 15 yaş öncesine dönmüş diyebilirim
mert88
03-18-2010, 08:35 PM
arkadaşlar ben atilla kayaya saç ektiren birisini tanıyorum hatta bende ektirdim:D ama saç değil kaş.Kaşımda yarık vardı sağolsun kapattı mükemmel bir şekilde.Çok yakın bir abimde saç ektirdi 2500kök ekti şu 3-4 ay önce şu anda çok memnun hiçbir sorun yok.Kendisiyle muhabbetimde bir arkadaşında süleyman demirel tipi kellik olduğunu yaklaış 10.000 graft nakil yaptığını söyledi ayrıca göğüs kılı falanda serpiştirmiş aralara ve dediğine göre şu anda kel imajı tamamen ortadan kalkmış.
barul
03-19-2010, 08:41 AM
son zamanlarda bayağı bir reklamı oldu atilla kayanın :D sadece burada değil diğer yerlerde de. ne yalan söyliyeyim etkilendim. ancak olumsuz yorum yapanlar da var. olumsuz yorumlardan en çok ciddiye aldığım "söylediğinden çok dqaha az sayıda tel (greft hesabı değil tel hesabı ekiyormuş) ektiği" iddiası. 3000 deyip 1000 ekiyormuş. bunu söyleyenler süper ektiğini de söylemedne geçmiyor. evet işini iyi yapıyor ancak söylediğinden çok azını ekip sahtekarlık yapıyor diyenler var.
açıkçası daha önce niyetlenip vazgeçmiştim ekim işinden. çünkü piyasada toz dumandan göz gözü görmüyordu. bir sürü mağdur vardı. piyasa otursun dedim vazgeçtim. ancak piyasada oturma filan yok. hala daha toz duman ortalık. doğrusu bu ya hayatınızı karartma riski çok yüksek. yine vazgeçmek üzereyim açıkçası. bunda en büyük kabahat devletin. denetim sıfır. tamamen başı boş bir sektör.
mert88
03-19-2010, 01:32 PM
son zamanlarda bayağı bir reklamı oldu atilla kayanın :D sadece burada değil diğer yerlerde de. ne yalan söyliyeyim etkilendim. ancak olumsuz yorum yapanlar da var. olumsuz yorumlardan en çok ciddiye aldığım "söylediğinden çok dqaha az sayıda tel (greft hesabı değil tel hesabı ekiyormuş) ektiği" iddiası. 3000 deyip 1000 ekiyormuş. bunu söyleyenler süper ektiğini de söylemedne geçmiyor. evet işini iyi yapıyor ancak söylediğinden çok azını ekip sahtekarlık yapıyor diyenler var.
açıkçası daha önce niyetlenip vazgeçmiştim ekim işinden. çünkü piyasada toz dumandan göz gözü görmüyordu. bir sürü mağdur vardı. piyasa otursun dedim vazgeçtim. ancak piyasada oturma filan yok. hala daha toz duman ortalık. doğrusu bu ya hayatınızı karartma riski çok yüksek. yine vazgeçmek üzereyim açıkçası. bunda en büyük kabahat devletin. denetim sıfır. tamamen başı boş bir sektör.
açıkçası o dediğin şeyi yapıcak en son kişilerden birinin atila kaya olabileceğini düşünüyorum.Acaba 3000 deyip 1000 ektiğini söyleyenler kafada tek tek saymışlarmı kaç tane ekildiğini merak ettim doğrusu.Sonuçta bu ekim işinde tamamen doktorun takdirine kalmışssınız ve hiçbir yerin söylediği miktarda saç ekip ekmediğini bilmezssiziniz önemli olan sonuç ve neredeyse herkes atilla kayadan son derece memnun.Ayrıca şunuda söyliyim eğer kendisiyle randevu alıp görüşürseniz acaip acaip sorular sormanızı tavsiye etmem yani gidip adama kafamda iz kalırmı ne kadar kök ektiğinizi nerden bilcem falan şeklinde sormayın çünkü adam herkesten önce kendisi söylüyor zaten benim bu işte türkiyede rakibim yok diye.
arkadaşlar dr. oytun idile bakın bir de sitesini gezdim epey dikkatimi çekti,telefon mail her konuda çok ilgili davranıyor.
http://www.dridil-sacekimi.com/
barul
03-22-2010, 08:42 AM
ekim esnasında saydıklarını söylüyorlar. bir de daha sonra başka bir doktora saydırdığını söyleyen var.
ekim esnasında saydığını söyleyeyen ilk bir ssatte ekilenleri saydığını ve bir saat sonunda atilla kayaya kaç tel ( greft değil tel hesabı yapıyormuş atilla kaya. kendisi öyle söylüyor) ektiğini sormuş. yarı yarıya fark varmış. doğru mu bilinmez.
açıkçası o dediğin şeyi yapıcak en son kişilerden birinin atila kaya olabileceğini düşünüyorum.Acaba 3000 deyip 1000 ektiğini söyleyenler kafada tek tek saymışlarmı kaç tane ekildiğini merak ettim doğrusu.Sonuçta bu ekim işinde tamamen doktorun takdirine kalmışssınız ve hiçbir yerin söylediği miktarda saç ekip ekmediğini bilmezssiziniz önemli olan sonuç ve neredeyse herkes atilla kayadan son derece memnun.Ayrıca şunuda söyliyim eğer kendisiyle randevu alıp görüşürseniz acaip acaip sorular sormanızı tavsiye etmem yani gidip adama kafamda iz kalırmı ne kadar kök ektiğinizi nerden bilcem falan şeklinde sormayın çünkü adam herkesten önce kendisi söylüyor zaten benim bu işte türkiyede rakibim yok diye.
mert88
03-22-2010, 10:37 PM
ekim esnasında saydıklarını söylüyorlar. bir de daha sonra başka bir doktora saydırdığını söyleyen var.
ekim esnasında saydığını söyleyeyen ilk bir ssatte ekilenleri saydığını ve bir saat sonunda atilla kayaya kaç tel ( greft değil tel hesabı yapıyormuş atilla kaya. kendisi öyle söylüyor) ektiğini sormuş. yarı yarıya fark varmış. doğru mu bilinmez.
Kardeş eğer gerçekten böyle bir durum varsa o zaman ekimi noter huzurunda gerçekleştirmekten başka çözüm yok:D
barul
03-23-2010, 11:07 AM
çare nedir bilinmez. dşünmek lazım. belki ekim esnasında saymak belki de ekimden sonra başka bir yerlere saydırmak.
bu iddia ciddi bir iddia. tabi doğruluk derecesi meçhul. sonuçta atilla kaya ismi için dezavantaj. en azından benim açımdan.
off ulan off
Kardeş eğer gerçekten böyle bir durum varsa o zaman ekimi noter huzurunda gerçekleştirmekten başka çözüm yok:D
TonyMontana1912
04-11-2010, 02:53 AM
Selamlar
öncelikle yeni üye oldum forumu bayadır takip ediyordum.
saç ektirmek isteyen arkadaşlar bence saç ektirmek için son noktayı beklemeyin bazı arkadaşlar demişki ileride 2. seans olabilir diye zaten son noktaya gelincede tek seansla açık alan kapatılamıyor.Erken ekim ile bazı destek ilaçlarla da kalan saçları kurtarabilirsiniz.. En azından aynaya baktığınızda moraliniz yüksek olması ayrı bir avantaj :) Kel kalıyorum dedikçe çırpındıkça dönüşü olmayan yola yavaş yavaş girmiş bulunuyorsunuz sonuç facia..
Yaşım 26 yaklaşık 18 yaşından beri bu sorunla karşı karşıyayım ben ilaçlarada inanan birisi olmadığım için hiç kullanmadım 2-3 senede hiçbişey kalmadı desem yeridir.
2007 den beri araştırdım en sonunda istanbulda özel bi klinikte ektirmeye karar verdim.Tam 1 ay önce yaklaşık 3000 greft fue tekniği ile 7 saatte ekimin ilk seansını bitirdik.Ön saç çizgisi plastik cerrah tarafından oluşturulup geriye doğru gelindi açık alanın yarısına kadar ekim yapıldı.Kısmetse 6 ay sonra ikinci seansı yaptırmayı düşünüyorum.TBakalım nasıl çıkıcak istediğim gibi olacakmı yada beni o istemediğimiz imajdan kurtaracakmı onu zamanla görücem.
Bence maddiyatı bir kenara bırakın bu işi yapan 2-3 merkez var bilinen.. Ömür boyu başınızda taşınacak.. Küçümsenecek bir karar değil.. Ne kadar ekildi dogrumu yalanmı 1500mü 2000mi 3000mi bunlar güven meselesi oturupta kimse sayamaz sonuç ne kadar ekildiği değil ne kadar çıktığıdır bence..
pardus
04-11-2010, 08:28 AM
Selamlar
saç ektirmek isteyen arkadaşlar bence saç ektirmek için son noktayı beklemeyin bazı arkadaşlar demişki ileride 2. seans olabilir diye zaten son noktaya gelincede tek seansla açık alan kapatılamıyor.Erken ekim ile bazı destek ilaçlarla da kalan saçları kurtarabilirsiniz.. En azından aynaya baktığınızda moraliniz yüksek olması ayrı bir avantaj :) Kel kalıyorum dedikçe çırpındıkça dönüşü olmayan yola yavaş yavaş girmiş bulunuyorsunuz sonuç facia..
Yaşım 26 yaklaşık 18 yaşından beri bu sorunla karşı karşıyayım ben ilaçlarada inanan birisi olmadığım için hiç kullanmadım 2-3 senede hiçbişey kalmadı desem yeridir.
2007 den beri araştırdım en sonunda istanbulda özel bi klinikte ektirmeye karar verdim.Tam 1 ay önce yaklaşık 3000 greft fue tekniği ile 7 saatte ekimin ilk seansını bitirdik.Ön saç çizgisi plastik cerrah tarafından oluşturulup geriye doğru gelindi açık alanın yarısına kadar ekim yapıldı.Kısmetse 6 ay sonra ikinci seansı yaptırmayı düşünüyorum.TBakalım nasıl çıkıcak istediğim gibi olacakmı yada beni o istemediğimiz imajdan kurtaracakmı onu zamanla görücem.
Bence maddiyatı bir kenara bırakın bu işi yapan 2-3 merkez var bilinen.. Ömür boyu başınızda taşınacak.. Küçümsenecek bir karar değil.. Ne kadar ekildi dogrumu yalanmı 1500mü 2000mi 3000mi bunlar güven meselesi oturupta kimse sayamaz sonuç ne kadar ekildiği değil ne kadar çıktığıdır bence..
son noktayı bekleme diyorsunuz ama örnek abimde zamanla ensede bile kalmadı demek beklemeden ektirse ters kel olucak cok kötü görüntü bence bide geriye dönüşü olurmu cok zor!
TonyMontana1912
04-11-2010, 05:53 PM
son noktayı bekleme diyorsunuz ama örnek abimde zamanla ensede bile kalmadı demek beklemeden ektirse ters kel olucak cok kötü görüntü bence bide geriye dönüşü olurmu cok zor!
Ters kel olmaz sanırım genetik olarak dökülmeye kodlanmamış alandaki saçlar dökülüyorsa bunun başka bir sebebi olur diye düşünüyorum.Sonuçta bu olay çok sık rastlanan bir durum değil istisnalarda kaideyi bozmuyor.Ensede dökülen saç ekilen yerdede doğal olarak dökülmesi gerekiyor.
barul
04-12-2010, 09:06 AM
öncelikle son noktaya kadar beklememek konusu biraz düşünmeyi gerektirir.
dökülmenin başlarına ektirirseniz ve hele ki gençlikteki saç çiziginizi korumak isterseniz (ki muhtemelen istersiniz) yüksek sayıda grefti kulanırsınız. dökülme ilerledikçe belki bir ekim daha yaptırırsınız. biraz daha ilerleyince ekim yaptıracak greft kalmadığından ya da yeterli sayıda kalmadığından dolayı abuk subuk bir görüntü ortaya çıkar. alnın yanlarında ve belki ön tarafta yoğunluk, ortasında saç yok. gerilerde saç yok.
yani iyi düşünüp iyi planlama yapmak lazım. iyi bir planlama yapılsa bile yıllar yılı bıkmadan çeşitli kimyasallar (şampuan, losyon, krem, tablet....) kullanmak lazım ki var olan saçlar korunsun. bu tip kimyasalların genel olarak her gün (ilerleyen zamanlarda belki birazcık daha seyrek) kullanılması gerektiği unutulmamalı. başlangıçta "yaparım nolacak "denilse de uzun yıllar bu işi çok sıkıcı ve usandırıcı bir hale getirecektir.
bir başka boyut da bu kimyasalların vücuda uzun süre yüklenmesi çeşitli sorunlara yol açabilir. "saçsızlık mı sağlık mı?" sorusu üzerinde durulması gerekli başlı başına bir mesele.
o zamana kadar yeni yöntemler çıkar demeyin. çünkü biz uzun zamandır yeni yöntemler bekliyoruz. yeni yöntem çıksa bile ne zaman yayılacak, ne zaman mükemmelleşecek, ne zaman ucuzlayacak? saç ekimi bile çıkalı ne kadar oldu? hala daha oturmadı ve ucuz da sayılmaz.
"ekilen saç mı çıkan saç mı?" önemli gibi bir soru ortaya çıkmış. ikisi de önemli.
10000 (imkansız bir sayı gibi) greft bile ekilse çıkmazsa, yer yer çıkarsa ya da çıktıktan sonra kötü bir görüntü oluşursa kıymeti yok. paranız gittiği gibi psikolojiniz de gider. yani ekilen miktar tek başına bir şey ifade etmez.
eğer kişi söylediğinden daha azını ekerse, çok iyi bir iş çıkarmış olsa bile sizi mal yerine koymuş olur (bence doğru tabir bu). üstelik daha sık bir saça sahip olam olasılığı var iken bu imkanı hem kandırıldığınızdan dolayı hem de yüksek miktarda para ödeyip ikinci bir operasyona para ayıramamaktan dolayı kaybedebilirsiniz. Ayrıca ikinci bir operasyon için zaman ayırma ve tekrar eziyet çekmek de ( ne kadar kolay derlerse desinler zorlukları var) cabası. yani çıkan miktar datek başına bir şey ifade etmez.
söylenen miktar ekilmeli, gerektiği gibi ekilmeli ve çok büyük oran da çıkış olmalı.
evet ekileni saymak bizi aşar belki. ancak başka yerlerde kontrol ettiriliebileceği gibi ekimden önce santimetrekareye kaç köklük bir yoğunluk vadedildiği sorulup sonrasında bu kontrol edilebilir belki.
kesinlikle basit bir işlem değil. paranız boşa gidip sağlığınız ve psiklojiniz bozulabilir. örnekleri var.
Bu arada TonyMonta sonuçları bizimle paylaşabilirsen seviniriz.
Selamlar
TonyMontana1912
04-12-2010, 06:02 PM
eğer kişi söylediğinden daha azını ekerse, çok iyi bir iş çıkarmış olsa bile sizi mal yerine koymuş olur (bence doğru tabir bu). üstelik daha sık bir saça sahip olam olasılığı var iken bu imkanı hem kandırıldığınızdan dolayı hem de yüksek miktarda para ödeyip ikinci bir operasyona para ayıramamaktan dolayı kaybedebilirsiniz. Ayrıca ikinci bir operasyon için zaman ayırma ve tekrar eziyet çekmek de ( ne kadar kolay derlerse desinler zorlukları var) cabası. yani çıkan miktar datek başına bir şey ifade etmez.
söylenen miktar ekilmeli, gerektiği gibi ekilmeli ve çok büyük oran da çıkış olmalı.
evet ekileni saymak bizi aşar belki. ancak başka yerlerde kontrol ettiriliebileceği gibi ekimden önce santimetrekareye kaç köklük bir yoğunluk vadedildiği sorulup sonrasında bu kontrol edilebilir belki.
kesinlikle basit bir işlem değil. paranız boşa gidip sağlığınız ve psiklojiniz bozulabilir. örnekleri var.
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum herseyin bası güvenilirlik.
Bir nokta daha var enseden saç alınan yerler ekimden sonra nerelerden alındığı açıkca belli oluyor.Alınabilecek heryerden alınmıştı benimkisinde hatta enseyi gectik kulak üstlerine kadar gelindi alınırken.Aynı belirttiğin gibi cm2 de alınan yerlerde ortalama 2500 ila 3000 grefte tekabul ediyor sanırım tam bilmiyorum neye göre belirlendiği.Oradan da anlaşılabilir diye düşünüyorum.Sonuçta kökleri evine götürecek hali yok:) Alınan kökler 4.5 saat sonra zaten etkisini kaybediyor ölüyor.
Öncesi ve sonrası resimleri paylaşırım 1 ayı geçtiği için şuanda çoğu döküldü tekrar çıkmaya başladığında paylaşmayı düşünüyorum.
Çünkü ben hiç internet üzerinden öncesi sonrası yazan kişileri görmek nasip olmadı yok olup gittiler bu forumda da var ektirdim diye bir heves resim koyulup sonra eklemeyenler :) Sonuçlarını beğenmesemde beni tatmin etmesede buradaki arkadaşlarımla paylaşmayı düşünüyorum.
barul
04-15-2010, 10:07 AM
.Sonuçta kökleri evine götürecek hali yok:) Alınan kökler 4.5 saat sonra zaten etkisini kaybediyor ölüyor.
elbette aldığı kökleri eve götüremez. ancak aldığını söylediğinden daha azını alıp ekebilir. böylece daha az zaman ve emekle daha fazla para kazanıp sizi kandırabilir.
işte atilla kaya hakında ekiminin iyi ancak seyrek görüntü verdiği söylemleri beni bu noktada şüpheye düşürüyor. yoksa atilla kaya ya çoktan gitmiştim vallahi.
gökhen gür ile telefonda görüştüğümde, bazı merkezler fotoğraflarıma bakıp 6000 grefte kadar rakam vermişti. bunu da iki seansta (ik gün) yapmayı vadediyorlardı. ancak gökhan gür "bu rakamlara gülerim" dedi. "2500 greft civarı olur. saçı görmem lazım foto yeterli olmaz . ancak maksimum 3000, hadi olsun olsun 3500 greft olur. 2400 greft üç günde ekilir çünkü alım ve ekimi bizzat yapıyorum. günde 800 greft ekebilirim" dedi. bana dürüst ve makul bir yaklaşım gibi geldi.
muttalip kesere gelince 3 kere fotoğraf göndermeme ve telefonla uğraşmama rağmen hiç bri sonuca ulaşamadım. sanırım geniş alanlarda çalışmak riskli ve zor oluyor. o nedenle beni görmezden geliyorlar. kolay iş güzel para aradıkları. en azından ben öyle düşünüyorm artık. çünkü bu manaya gelebilecek bir kaç şey de okudum nette.
transmedin karziması yanı sıra bir sürü olumsuzluk okudum. o nedenle sildim. yani elde kaldı atilla kaya gökhan gür.
ancak transmedin de gökhan gür gibi 2400 greft dediğin eklemeliyim. sahi atilla kaya ne demişti diye baktım "Ekilecek kök sayısı size bağlı ama bir defada 4000-4500 kök ancak alınabilir." demiş. dikkaaatt!! greft değil kök demiş. bu işi biraz karıştırıyor. bir greft bir kök olabileceği gibi 2 ve 3 kök içerebilir. kıyaslamak zor. ancak rakamı kök olarak vermesi greftleri bölerek ektiği anlamına gelebilir. Ki bu da köklerin ölme riskini doğuruyor okuduğum kadarıyla. yani en azından greftler bölünür ise köklerin ölüp ölmeyeceği tartışmalı bir konu.
bir de ne kadar ekilebileceğinin yanısıra kafanın ne kadarının kapatılacağı , hangi kısımlarda ne yoğunlukta ekim yapılacağı önemli. ancak bundan dem vuran bulamıyorsunuz.
paylaşımını bekliyoruz. bir karara verip ekim yaptırır isem ben de kesinlikle kararlıyım paylaşmaya. çünkü şu anda benim en çok ihtiyaç duyduğum şey bu. tamam doktorlar, klinikler kendisi gönderiyor. ancak bunların fake ya da yabancı kaynaklardan alıntı olup olmadığı ne malum?
bir de alım yapılan yerler açıkça belli oluyor demişisn. o zaman kel kalmak daha iyidir belki de. öyle olacağına doğal olsun daha iyi. alım yapılan yerlerin fotoğraflarını koyman mümkün mü?
TonyMontana1912
04-15-2010, 08:54 PM
bir de alım yapılan yerler açıkça belli oluyor demişisn. o zaman kel kalmak daha iyidir belki de. öyle olacağına doğal olsun daha iyi. alım yapılan yerlerin fotoğraflarını koyman mümkün mü?
Sanırım yanlış anlaşıldım.
Ben ekimden sonra aynaya baktığınızda saçlar zaten 1 numara olduğu için nerelerden alındığı doğal olarak belli oluyor alınan bölgede kızarıklık ve nokta nokta açık bir biçimde görülüyor.
İyileşme süreci ekim yapılan bölgeye nazaran daha kısa.Ensedeki saçlar uzadığında zaten eski haline dönüyor.. 1-2 ay kestirilmemesi söyleniyor şuanda hiç belli değil saçlar uzadı.Tabiki 1-2 ay sonra tekrardan 1 numara yapıp görüntüyü paylaşırım bende merak ediyorum iz olacakmı diye..
Yarın ense bölgesinin ekim öncesi, ekimden sonraki hali ve şuanki durumunu eklerim.
BoYsMaiL
04-16-2010, 11:10 AM
Merhaba arkadaslar bende Ankarada ozel bir ekim uzamanında sac ekimi yaptridim yaklasik 8 saat sürdü ve sac ekimi bittiginde 15 gun felan sacim inanilmaz guzel gorunuyordu daha sonralari ekilen yerler dokulmeye basladi ve suanda tam 4 ay oldu cok hafif sac cıkmaya basladi.. bundan sonra inanılmaz sacım dokuluyordu. eski dokulmus halini aldı. Şuanda 1 tel bile dokulmemektedir.neden dokulme durdu bunuda anlamış değilim.ama 6 ay sonra tam düzelecegini söyluyor doktorlar bekleyip görecegiz benimle irtibata gecmek isteyen arkadaslar mesaj yada mail atabilirler. Bana kimse yardımcı olmadı bari ben yardımcı olayıp sac ektirecek arkadaşlara...
motorla ekim yapan yerlere yaptırmayın fabrikasyon iş olmaz.ekimi fue ile yaptırın en iyi yer transmed bence biraz pahalıdır ama mutlu olursunuz tepede minoksla finasla saç çıkarmak çok kolay tepede yuvarlak bölgeye ektirmeyin saç çizgisini çok önde tutup ekim yaptırmayın
barul
04-30-2010, 11:02 AM
mesaj ya da mail yerine buradan paylaşımda bulunursan herkese açık ve daha yararlı olur.
nerede yaptırdın, kaça yaptırdın, kaç greft, hangi yöntemle vb. bilgi verirsen seviniriz.
Merhaba arkadaslar bende Ankarada ozel bir ekim uzamanında sac ekimi yaptridim yaklasik 8 saat sürdü ve sac ekimi bittiginde 15 gun felan sacim inanilmaz guzel gorunuyordu daha sonralari ekilen yerler dokulmeye basladi ve suanda tam 4 ay oldu cok hafif sac cıkmaya basladi.. bundan sonra inanılmaz sacım dokuluyordu. eski dokulmus halini aldı. Şuanda 1 tel bile dokulmemektedir.neden dokulme durdu bunuda anlamış değilim.ama 6 ay sonra tam düzelecegini söyluyor doktorlar bekleyip görecegiz benimle irtibata gecmek isteyen arkadaslar mesaj yada mail atabilirler. Bana kimse yardımcı olmadı bari ben yardımcı olayıp sac ektirecek arkadaşlara...
barul
04-30-2010, 11:03 AM
transmedin en iyisi olduğunu düşündüren nedir acaba?
ekim yaptırdın mı?
evet saç çizigisnin 18 yaş gibi olmasını istemek anlamsız zaten. çok şey kaybettirir.
motorla ekim yapan yerlere yaptırmayın fabrikasyon iş olmaz.ekimi fue ile yaptırın en iyi yer transmed bence biraz pahalıdır ama mutlu olursunuz tepede minoksla finasla saç çıkarmak çok kolay tepede yuvarlak bölgeye ektirmeyin saç çizgisini çok önde tutup ekim yaptırmayın
hairs
04-30-2010, 05:21 PM
kime sorarsan sor bu işi bilen en iyisi transmed diyecektir ama onlarda fuede yeniler tecrübe kazanmışlarsa paranda varsa pahalı yerde transmedden iyinı burda bulamazsın gibime geliyor.
transmedin en iyisi olduğunu düşündüren nedir acaba?
ekim yaptırdın mı?
evet saç çizigisnin 18 yaş gibi olmasını istemek anlamsız zaten. çok şey kaybettirir.
okadar çok anlattım ki eski konuları biraz araştırman lazım saç ekimi konusunda bilgi olarak oldukça bilgili ve tecrübeliyim bu işi 1997 yılından beri takip ediyorum
barul
05-03-2010, 01:24 PM
yani kendinin veya tanıdığın birisinin transmedde ekim tecrübesi yok. söylenenler, yazılanlar ve fotoğraflara dayalı (mı?)
eğer öyle ise söylenenler ve yazılanlar içerisinde transmed ile ilgili bir sürü olumsuzluk var. bu durumda transmedi şüpheli kılıyor.
okadar çok anlattım ki eski konuları biraz araştırman lazım saç ekimi konusunda bilgi olarak oldukça bilgili ve tecrübeliyim bu işi 1997 yılından beri takip ediyorum
gurkan1983
05-04-2010, 02:46 PM
Ben daha önce de belirttiğim gibi 2003 yılında fut ile ekim yaptırmıştım. O zamanlar saç ekimi hakkında hiçbirşey bilmeyen, internet olayı pek yaygın olmadığı için araştırma yapamadan komşumuzun vasıtası ile gidip ektirmiştim. Yaklaşık 4 saat sürdü ve bana 1000 greft kadar ekim yapıldığı söylendi. Ama toplasanız 300 400 tane var yada yok.
Ekilenler süpürge teli gibi çıktı, eğri büğrü ve her kökten 4 5 saç teli çıktı. Aynı mısır püskülüne benziyordu. O zaman yaşım daha genç ve üniversite öğrencisi olduğum için neredeyse utancımdan okula bile zor gidiyordum. 3 yıl sonra fue tekniğini duydum bu sefer iyice araştırma yapıp ufaktanda olsa berbat görüntüyü kamufle ettirebildim. Sonra bir ufak operasyon daha oldu. Sonuç olarak kafamda saç var fakat yinede beni tatmin etmiyor.
Kumral olduğum için seyrek bölgeler pek belli değil. Esmer olsaydım daha çok belli olurdu. Şimdi açık kahve toppik kullanıyorum idare ediyoruz. Ekim yaptırmadan önce kliniğe gidip daha önce ekim yaptırmış kişilerle yüz yüze görüşmek istediğinizi belirtin. Görüşme şansınız olursa ilk önce ön çizgiyi kontrol edin. En önemlisi ön çizgidir. Geriye ekim yapılan yerler pek dikkat çekmez. Canlı olarak ekim sonucu görmeden ekim yaptırmayın.
yani kendinin veya tanıdığın birisinin transmedde ekim tecrübesi yok. söylenenler, yazılanlar ve fotoğraflara dayalı (mı?)
eğer öyle ise söylenenler ve yazılanlar içerisinde transmed ile ilgili bir sürü olumsuzluk var. bu durumda transmedi şüpheli kılıyor.
ben transmed e ekim yaptırdım önceki konuları araştırırsan tecrübelerimi anlattım
Kiltuy
05-10-2010, 11:45 PM
İnanılmaz kafam karıştı şu anda.Hiç kimseden tek bir isim çıkmıyor bi de arada reklam amaçlı yazılar falan da canımı sıkıyo.Sonuçta bi ömür boyu kafamızda taşıyacağımız saç bu,şakaya gelmez.O kadar da yüksek mevlalar veriyoruz.
Saç ekimi yaptırmayı düşünsem dahi yaptıramam heralde çünkü kafam inanılmaz karışık.Kime nasıl güveniceksin,nasıl yaptıracaksın hiç bi doğru veri,referans yok.
Sıkıntı büyük :/
hairs
05-11-2010, 12:38 AM
gidicen ekimciye ver 3_4 örneğini dicen gidicen örneklere saçınızı geriye kaldırın tarayın dicen yakından diplere bakıcan öyle karar vericen bence..
barul
05-31-2010, 07:12 PM
aynı durumdayım. bir ara atilla kaya önce çıkmıştı ama duyduğum olumsuzluklardan sonra....
İnanılmaz kafam karıştı şu anda.Hiç kimseden tek bir isim çıkmıyor bi de arada reklam amaçlı yazılar falan da canımı sıkıyo.Sonuçta bi ömür boyu kafamızda taşıyacağımız saç bu,şakaya gelmez.O kadar da yüksek mevlalar veriyoruz.
Saç ekimi yaptırmayı düşünsem dahi yaptıramam heralde çünkü kafam inanılmaz karışık.Kime nasıl güveniceksin,nasıl yaptıracaksın hiç bi doğru veri,referans yok.
Sıkıntı büyük :/
Requiemm
06-09-2010, 11:45 PM
barul yenı resımlerın var mı merak ettım
barul
06-11-2010, 06:35 PM
yeni resimlerim var mı derken? ektirdiğimi farzederek sormuyorsan; var.
barul yenı resımlerın var mı merak ettım
çakırkeyf
08-11-2010, 08:12 PM
Arkadaşım, ben geçen hafta bir plastik cerraha ameliyat oldum. Ailemden gizli olduğum için 2 gün doktorun misafirhanesinde kaldım. Orada saç ekimi yaptıran bir elemanla tanıştım. Doktordan çok memnundu ki, doktor gerçekten çok ilgili birisi. İkinci ekimini yaptırıyordu. İki yıl önce tepesinde seyrelme olmuş, sıklaştırmak için buraya ekim yapılmış. Daha sonra eski saçlar da dökülünce yine seyrelmiş. Bu yüzden ikinci bir ekim yaptırdı. Doktorun ismini vermem doğru olur mu, bilmiyorum; ama bazı yer ve doktor isimleri topic'lerde var. Bu yüzden ben de veriyorum; Nebil Bozdoğan. Ankara'da kliniği var. Yurt dışından da epey hastası var. Ayda 1, 2 kere yurt dışına saç ekimi ve estetik ameliyat için gidiyormuş. Eğer düşünüyorsan, google'dan ismini yazıp ara. Kendisine mail de göndersen cevap veriyor. Babacan bir adam. Paracanlısı filan değil, kesinlikle. Bana çok yardımcı oldu. İstersen saç ekimi yaptıran o arkadaşın msn adresini verebilirim.
legolas
09-15-2010, 04:55 AM
merhaba arkadaşlar
saç ekiminde doktor dr.ferruh bingülle deneyimi olan arkadaşlar var mı,duyumlarınız neler?
Aggresör
09-15-2010, 11:02 AM
Valla duyumlarım araştırmalarım sonucunda bi kanıya vardım en gözde doktorlar veya klinikler şu anda 2 tane biri transmed melike hanım diğer derma plast dr.keser.Dr. Keser'in ekimleri acayip hoşuma gidiyo ama baya pahalı ;) saç da önemsenmeyecek kadar önemli bir dış etken olduğu için kararı siz verin benim devam ederse dökülme dr.keser'e ektirmeyi düşünüyorum ilersinde.Ferruh bingül'ün de olumlu yorumlarını okudum ama araştır derim sana ben direk gidip ektirme git yanına adamın örneklerini gör yaptığı ekimleri gör kendimi yapıyor hemşire mi yapıyor yoksa yanındaki başka elamanlara mı yaptırıyor sor hepsini.
Saç klonlama tekniği tamamen gelişip piyasa oturduğunda saç ekimi yaptıranlar klonlama yapılamıyormuş sanırsam ektireceklerin dikkate alması gereken bir konu dişinizi biraz sıkın derim ben
Aggresör
09-15-2010, 06:39 PM
Saç klonlama tekniği tamamen gelişip piyasa oturduğunda saç ekimi yaptıranlar klonlama yapılamıyormuş sanırsam ektireceklerin dikkate alması gereken bir konu dişinizi biraz sıkın derim ben
Üstad ben bi çok yerde okudum; 120 saç kök hücresi bırakılacak şekilde ekim yapılır ise sorun olmuyor ki ne kadar ekim yapılırsa yapınsın verici alandan kaç kök çıkarılırsa çıkarsın 120 kök kalır illaki :) Klonlama yapılabiliyor yani.Sende bi araştır istersen.
gencop
10-06-2010, 10:38 PM
bilgi için sac ekimi (http://www.sac-ekimi.org) bilgilendirme platformu
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.