PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akne

zemir
05-22-2007, 06:08 PM
Merhaba,
1 yıl önce mayıs ayında Roaccutane tedavisini tamamldım. 4 ay boyunca günde 50 mg kullandım. Oldukça eziyetli bi döenemin sonunda sonunda sivilcelerimden kurtulmuştum. Fakat bir sene sonra mayıs ayındayız. ve sivilcelerim beraber halde. üstelik izlerle dolu. deri altında yuzeye cıkamayan cok derin kırmızı sivilceler var. Bu sivilceler aylarca yüzümde kalıyor. batar gibi olsa bile aynı yerde tekrardan buyuyor. ve en ufak bir iz bile hiç geçmeden kalıyor. artık yuzumde mor mor izler var. Su an %2 salisilik asit içeren bir jel ile sabah ve akşamları cildimi temizliyorum. %10 glukolik asiti de akşamları yüzüme sürüyorum. haftada bir de sülfür maskesi. ama görüyorum ki bunun temizilikle bir alaksı yok. ve bu asitlerde yüzümü ne kadar soysadda o derinlerdeki aknelere ulaşamıyor bile. Tekrar roaccutane mı kullanmalıyım ben. başka ilaçlar yok mu? Muğlada yaşıyorum. yada birini önerin. Artık bu sorundan kurtulayım. Günde 500 mcg A vitamini iyi gelir diyorlar. A vitamini almam işe yarar mı sizce?

Habibullah
05-22-2007, 10:40 PM
- Muğla da değil de fethiye esnaf hastanesinde cilt hst. uzmanı dr. pınar hanım var. imkanın varsa onla bir görüş.

thalia
07-13-2008, 09:52 AM
hocam ben de adanada ikamet ediyorum.acaba bana da burada tanıdığınız bir hekimi önerebilir misiniz?