PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : spektral dnc

DENİZ123
10-27-2007, 01:32 PM
merhaba arkadaşlar ve hocam..
bende yeni üye oldum.formu 20 güne yakındır takip ediyorum.bayağı bilgilendim saç dökülmesi hakkında.ben 24 yaşındyım.alın kısmım açılmaya başladı şakaklarda öyle.çok kötü gözükmeye başladı.ben bir yıldır bişeyler kullanıyordum hepsinin boşoldunu bu forumla bereber anladım zaten.şimdi formda iki ürün var rogaine ve propecia.bende kullanmak istiyorum.ama kafam öyle bi karıştıki..çünkü dökülme önlerde olduğu için kremler falanda kullanmam gerekiyomuş ama benim çok vaktim olmuyo işimden dolayı.sadece propecia kullansam dedim oda önlerde heralde çok etkili dilmiş tekbaşına.ama şu spektral dnc yi çok almak istiyorum.ama sizlerden öğrenmek istediğim bu ürüne gerçekten güveniyormusunuz?yani kozmetik bi ürün değil demi?yararı olacakmıdır bana?kullanan arkadaşların fikirleri nedir?paradanda değil artık zaman kaybetmek istemiyorum.1 yıl öncesinde bioxcin le falan uğraşmasam buürünleri kullansam şimdi çok daha ii olabilirdim.şu dökülmem dursa okadar psikolojim ii olacakki.gerçekten çok yıprattım kendimi,çok üzülüyorum.spektralle beraber nizoralde kullanmayı düşünüyorum ek şampuanlaberaber.siz neler düşünüyosunuz hocam ve sevgili arkadaşlar..spektrale başlimmi....

elrunks
10-27-2007, 03:24 PM
dökülme önlerde ise ve maddi durum yerindeyse spentral dc.. bu ürüne guvenebilirsin arkasında zaten rogaine i üretenler var.... nizoral i zaten kullanacaksın.. arkadaslar unutmamak lazım rogaine ve spekrtal ürünlerle yapılan deneylerde zati nizoral şampuan kullanılıyor. sizin de kullanmanız yararınıza olacaktır.

not: deniz kafaya fazla takma bu işte psikoloji de önemli bir unsur.

DENİZ123
10-27-2007, 03:46 PM
çok sağol elruns cvp için.güven diyosun zaten çoğu arkadaşın yorumlarıda böyle.ben ençok şu dökülme dursun diyorum,ya gittikçe kel oluyorum sanki,son 3-4 aydır çevremden böyle tepkiler almaya başladım.1 sene önce bile biliyorumki saçım daha fazlaydı.böyle giderse durum hiç ii olmayacak.oyüzden dedim artı para önemli değil zaman kaybetmim.parada önemli tabi ama benim psikolojim ve mutluluğum hepsinden önemli.oyüzden parayı düşünmüyorum.spektral yarayacaksa başlarım hemen.diğer nizoral ve ek şampuanda beraber.medabiotinde kullanabilirim.propecia yı 3-4 ay sonraki duruma göre kullanırım veya kullanmam diye düşünüyorum.psikolojide önemli demişsin elruns,bunu biliyorum ama elimde değil yaa..anlatamam buyüzden çok mutsuz hissediyorum bazen kendimi.şu tedaviler biraz ii gelse hemen toparlycam kendimi inşallah..

MARE NOSTRUM
10-27-2007, 09:34 PM
spectral dnc al. prozcar1/5 kullan 1 kutu kadar dökülme azalınca istersen bırakırsın.nizoral ketakonazol içeren bir şampuan konazol yada nizoral 2 günde bir.medobiotin ekleyebilirsin maddiyata göre.son olarakta 3 4 ay kadar sabır ekle listeye:)

Habibullah
10-27-2007, 11:02 PM
bravo çocuklar....gelecekten ümitliyim. kendimi kalfasına el vermiş mutlu bir usta gibi hissettim...

murat456
10-28-2007, 01:42 AM
peki mare nostrum proscarı 1 kutu kadar kullanınca ne olacak.bunu sürekli kullanmıycazmı?en iisi hocam ben spektala başlim.yanında nizoral+plesanta ve medobiotin.saç dökülmesi dursun,olan saçlarımı korim enazından oda yeter.dökülme önlerde.ama hocamız propecia veya proscarıda kullan derse onuda kullanırım.ama şimdilik ilk saydığım ürünlerden başla diosa öyle yaparım.
bide hocam sizce sizin tavsiye ettiniz doktor server beye muayne olayımmı.bidefa başka bi doktora gitmiştim propecia kullandedi.şimdi ben server beye gözükimmi,yoksa buradaki bilgileri verecek zaten diosanız kalkıp istbulda(izmitteyim öğrenciyim)eziyet çekmim boşuna.
bide hocam bu spektralı kullanan çok kişi bilmedimiz için yani sonuçlarını çok ii bilmedimiz halde buürüne güveniyormusunuz?neden?sizin bilgilerinizle daha istekli başlıycam tedaviye hocam.teşekkürler....

baran1
10-28-2007, 03:45 AM
murat unutmadan medobiotinide ekle.zaten 60 tablet ilk ay günde bi tablet at sonrada yarım tablete düşür.böylece seni 3 ay atar.septralle beraber kullanırsan en geç 2 ay sonra değişimi göreceksin.en geç 2 ay diyorummm...