PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dermaroller nasıl kullanılır?

mocumocumocu
03-13-2010, 04:40 PM
Bende diğer arkadaşlar gibi dermaroller kullanmaya karar verdim. Peki nasıl kullanılcak, yardım pls. Aşağıdaki soruları yanıtlarsanız sevinirim.

1) Dermaroller boyları hangisi uygun? 0.25 mm, 0.5 mm, 1 mm, 1.5mm vs...

2) Dermaroller kullanım suresi ne kadar olmalı? Ustunden gectiğimiz yerden bir daha gecmeye gerek var mı?

3) Dermaroller kullandıktan sonra sac derisi temizlenmeli mi, yoksa direk minox mu surulmeli?

4) Dermaroller kullanılan bölgede kan dolasımı artar, biz bu işi sac hucreleri gerekli vitamin alsın diye mi yoksa emilim artsın diye mi yapıyoz?

5) Dermaroller uygulamadan sonra nasıl temizlenir? Burada kullandığınız urunleri markları ile yazar ve detay bilgi verirseniz sevinirim, çünkü önemli bir konu.

6) Buda Azelaik Asit ile ilgili, minoxa katılan azelaik asit saci cok kurutuyor bu zararlı mıdır? Ne yapmamız lazım?

efsane50
03-13-2010, 10:33 PM
bu sorulara cevap yzan olmayacak mı kullanan ve bu ürün hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa mutlu oluruz

hasankundak
03-13-2010, 11:06 PM
Roller kullamadan önce eczanede veya medikalcilerden dezenfekte için alkol almanız lazım...

Saç için önerilen 0.5mm Daha fazla bilgi için...
http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=10749

mocumocumocu
03-15-2010, 06:15 AM
up up up up

obsesif
03-20-2010, 11:18 PM
mocumocumocu eline ulaştı sanırım dermarollerın . nasıl bir fark hissedebiliyor musun emilimde ?tavsıye ediyor musun ?

mocumocumocu
03-21-2010, 12:25 PM
sunu diyebilirim, emilimi o kadar arttırıyor ki; minoxu surunce basımız acayip yanıyor. bastada acayip kanlanma yapiyor. buda sac hucrelerinin gerekli vitaminleri almasını saglıyor. bence gereksiz o kadar hapa, kreme yada kaliteli minoxa para vermek yerine tavsiyem ucuz ama etkili yontemi kullanın. yalnız 3 numara saca 0.05mm anca iyi geliyor. saclarınız 1cm uzerinde ise 0.1mm alın derim daha uzun ise 0.15mm ve uzerini tavsiye ederim. zaten sizin bastırdığınız kadar ilerliyor. uzunluğu ne olursa olsun, etkisini arttırmam icin bastırmak sizin elinizde.

obsesif
03-21-2010, 03:07 PM
teşekkürler. ben şakaklar dışında saçlı bolgeye krem suremiyorum. sürdügüm minoxidililide heryere yayamıyorum. almaya nıyetliyım ne zamandır bılıyorsun. bir an once almak lazım o zaman.
peki ebay sitesinde 3 dolarada var. sen 6 dolarlık almışşın. arada fark var mıdır sence ? bende almışken 2 tane almak istiyorum.
bırde aldıgın zaman satıcıya msj mı atıyorsun 0.5 mm yada 1.0 mm dıye. ben 1.5 mmlik almayı düşünüyorum.

cs11
03-21-2010, 04:17 PM
arkadaşlar bu dermarolleri bende almayı istiyorum ama nerden nasıl almalıyım sivilce izleri için almayı istiyorum nerden nasıl alıyorsunuz lütfen bilgi verin

acharad
03-21-2010, 04:25 PM
slm dostlar bende aldım dermarolden..su an pakı beklıorm bı kac gune bırlıkte baslıcam.benmde bı kac sorum war.sımdı yukarda arkadasımız sacın uzunlugu onemlı deıl bastırmak gerek demıs..benm sacların boyu 5 cm flan sorun olmaz demı..bır ıkıncı sorum hep mı kullanacz yanı sabah aksam mınoxla beraber hergun mu yoksa haftada bı kac gun yeterlı mı...artı mınoxsu surunce elle masaja falan gerek kalmıo sanrıım yanı bunu surunce..tesekkurler ıns ıse yarar

obsesif
04-06-2010, 06:19 PM
http://www.dermaroller.com.tr bu sitede dermaroller kullanımı hakkında her turlü bilgi var arkadaşlar.

alaaddin777
05-30-2011, 10:42 AM
ben dermarollerı saç için kullanıyorum.kullandıktan sonra alkol içinde 5-10 dakika bekletip, kapalı kutusu içine koyuyorum ve sonraki uygulamada direk kutusundan çıkartıp kullanıyorum.acaba devamlı alkolün içindemi durmalı ya da kullandıktan sonra dezenfekte edip kutusuna koymam yeterlimidir?