Orijinalini görmek için tıklayınız : Rogaine etki suresi
Baycan
10-23-2007, 02:06 PM
Arkadaslar selam. Ben Agustos ayinda rogaine+tretin kullanmaya basladim. ilk ayin sonunda gerileyen sac cizgimde tuylenmeler gordum. 2. ayin sonunda o tuyler sac haline geldi ve onlarin arasindan ve cevresinden yeni yeni tuylenmeler olusmaya basladi ve onlarda sac haline geliyor yavas yavas fakat on bolgede daha herhangi bir tuylenme ya da kıllanma yok. Hocam ve sitedeki tecrubeli arkadaslar ne dersiniz, olusan killanmalar iyiyemi isaret ya da on bolgede daha olusmayan tuylenmeler bir faydanin olmadiginami isaret? (3. kutu rogaine bitmek uzere)
hos ben yinede 1 2 sene kullanmaya devam edecegim :)
İrşad
10-23-2007, 05:44 PM
kardeş hem gerileyen saç çizgimde tüylenmeler var diyorsun hem de ön bölgede tüylenme vb bişey yok diyorsun!
tüylenmeler elbetteki iyiye işaret ama bunların hepsi saça dönüşür mü onu zaman gösterir ki bana kalırsa dönüşür. bu tip ürünlerde istikrarlı olmak esastır. kullanmaya devam edin........
Baycan
10-23-2007, 09:06 PM
yanlis anlasilma olmus sanirim. sac cizgisinden kastım zamanla alında gerileyen bolge orda kıllanmalar mevcut ama middle-scalp dedikleri daha orta bolgelerde daha hic bir sey goremedim. yani alın kısmında tamamiyle dokulmus alanlarda tuylenme dusunun ama seyrelmis sacli bolgede (ust orta ve gerisi) daha hic bir sey yok.
İrşad
10-23-2007, 10:23 PM
ön bölgelerde saç çıkması daha zordur. enteresan bir durum ama bence siz tedaviden sonuç alacaksınız uzun vadede. orta kısımlarda daha fazla verim elde edeceğinizi düşünüyorum.
elrunks
10-24-2007, 09:24 AM
evet rogaine in tek başına ön bölgelerde saç çıkarması oldukca guc ama siz tretin le kombine etmişsiniz ve başarıyı yakalamışsınız. demek ki tretim emilimi arttırmış size tavsiyem çıkmasını istediginiz tepe bölgelere de tretini yedirerek sürmeniz... ön tarafta başarı sağlanmışsa tepelerde yakalamakta uzun sürmeyecektir.
tamburali
10-24-2007, 01:18 PM
mesajından tam bişey anlayamadım amaben sadece en ön bölgelere kullandıgım rogainle(ve ekleri) ön bölgelerde bol miktarda tüylenme sagladım. ayrıca genel olarak saçlarım kalınlaştı gürleşti. hiç sürmedigim noralde saçla dolu alanlarda bile saha bir sıklanşma görüyorum. ayrıca dökülme neredeyse sıfırlandı gibi. dogal dökülmeden bile az oldugunu düşünüyorum.yıkarken bile çok çok az geliyor
emrzemrz
10-24-2007, 01:51 PM
arkadaşlar tretini sadece saç olmayan yerleremi suruosunuz ,benm mesela sadece şakaklarım açık ilk etapta oraya tatbik edicem ama ,ustön bölgedede hafif seyrelme war kısacası öğrenmek üstedğim şey tretin veya acnelyesi saçlı bölgede kullanılıomu ,kremı saç kökünemi sürüosunuz ??
tamburali
10-24-2007, 06:06 PM
arkadaşlar tretini sadece saç olmayan yerleremi suruosunuz ,benm mesela sadece şakaklarım açık ilk etapta oraya tatbik edicem ama ,ustön bölgedede hafif seyrelme war kısacası öğrenmek üstedğim şey tretin veya acnelyesi saçlı bölgede kullanılıomu ,kremı saç kökünemi sürüosunuz ??
rogaini kullandıgın yere. tretin acnelyse rogainin etkisini arttırıyor. elininzdeki rogainden daha fazla verim almak için kullanıyoruz. etkiyi arttırıyor ve hızlandırıyor.
bu kremleri ve rogaini kafa derisine sürüyoruz. saçta kalmasının hiç bir anlamı yok
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.