Orijinalini görmek için tıklayınız : Proscar + Elma Suyu
Grozny
02-07-2010, 07:13 PM
Bir çok kişi Proscarı 5 e bölüp içiyor Fakat ilacın hava ile temas edip bozulup bozulmadıgını tam olarak bilmiyoruz ,
İnternette Araştırırken gözüme çarptı ,
1 lt %100 elma suyuna 5mg(1 hap) proscarı toz edip karıştırıyoruz daha sonra bir çay bardağı(100 ml)içiyoruz ..
Bu şekilde belki ilacın Bozulmasının önüne geçilebilir . Neden Elma Suyu? elma Suyunun içinde bulunan asitler sayesinde proscar %100 yada %100 e yakın bir şekilde çözülüyormuş , Su ile proscar ı çözmek isteyenler Tam çözülmediğini görecektirler.
Elma suyu en Etkili olanıymış Prof. lar bile tavsiye ediyormuş.(ne kadar doğru bilmiyorum) Elma suyundan sonra Portakal suyu da kullanılabilirmiş.
Elma suyundaki A vitaminin de Saç ve saç derisi için önemli oldugunu biliyoruz.
Bu şekilde kullanan var mı Proscar ı?
Mystic
02-07-2010, 07:17 PM
Bir çok kişi Proscarı 5 e bölüp içiyor Fakat ilacın hava ile temas edip bozulup bozulmadıgını tam olarak bilmiyoruz ,
İnternette Araştırırken gözüme çarptı ,
1 lt %100 elma suyuna 5mg(1 hap) proscarı toz edip karıştırıyoruz daha sonra bir çay bardağı(100 ml)içiyoruz ..
Bu şekilde belki ilacın Bozulmasının önüne geçilebilir . Neden Elma Suyu? elma Suyunun içinde bulunan asitler sayesinde proscar %100 yada %100 e yakın bir şekilde çözülüyormuş , Su ile proscar ı çözmek isteyenler Tam çözülmediğini görecektirler.
Elma suyu en Etkili olanıymış Prof. lar bile tavsiye ediyormuş.(ne kadar doğru bilmiyorum) Elma suyundan sonra Portakal suyu da kullanılabilirmiş.
Elma suyundaki A vitaminin de Saç ve saç derisi için önemli oldugunu biliyoruz.
Bu şekilde kullanan var mı Proscar ı?
SAoL abi yaşım +20 olsun eğer kesin bir çözüm bulunamassa saç dökülmesine proscarı böyle kullanabilirim 5 gün gider bi kutu meyva suyu tabi evdeki diğerleri tüketmesse bilmeden :D
Grozny
02-07-2010, 07:22 PM
1 lt lik elma suyunu 10 günde tüketirsin içtiğin her bardakta 0.5 mg finasterid olur .
Bu şekilde 280 gün yapar , 9 ay 1 hafta falan yapıyor.
Fakat Elma Suyu Bozulabilir Ama neden se böyle bir bilgiye rastlamadım. Sonuçta Buzdolabında olsa bile 10 gün bir meyve suyu için çok degil mi?
balabatisler
02-08-2010, 09:23 PM
ben elma suyunda kullanıyorum 5 gün dayanıyor sonra yenisini alıyorum.işe bak kendi içeceğimize hap atıyoruz :D
Grozny
02-08-2010, 09:25 PM
Nasıl Yaptın dostum karışımı ? ilaç çözünüyor mu , böyle kullanması nasıl daha mı iyi memnun musun ?
Teşekkürler
balabatisler
02-08-2010, 09:36 PM
memnunum en azından hap yutmak zorunda kalmıyorum ilaç biraz zor da olsa çözünüyor içmeden şişeyi karıştırıyorum yatmadan bir bardak içiyorum
Grozny
02-08-2010, 09:38 PM
çay bardagı mı ? 5 günde nasıl bitiriyorsun kaç mg finasterid almış oluyorsun ,
balabatisler
02-08-2010, 09:44 PM
yok su bardağında içiyorum bir litre 5 günde bitiyor şimdi dilaprost bitti proscara devam edecem
Grozny
02-08-2010, 09:44 PM
SağoL dostum Teşkkürler ,
balabatisler
02-08-2010, 09:57 PM
onemli değil kardeşim
MORDOR
02-08-2010, 10:03 PM
bir çok kişi proscarı 5 e bölüp içiyor fakat ilacın hava ile temas edip bozulup bozulmadıgını tam olarak bilmiyoruz ,
internette araştırırken gözüme çarptı ,
Bu şekilde belki ilacın bozulmasının önüne geçilebilir . Neden elma suyu? Elma suyunun içinde bulunan asitler sayesinde proscar %100 yada %100 e yakın bir şekilde çözülüyormuş , su ile proscar ı çözmek isteyenler tam çözülmediğini görecektirler.
Elma suyu en etkili olanıymış prof. Lar bile tavsiye ediyormuş.(ne kadar doğru bilmiyorum) elma suyundan sonra portakal suyu da kullanılabilirmiş.
Elma suyundaki a vitaminin de saç ve saç derisi için önemli oldugunu biliyoruz.
Bu şekilde kullanan var mı proscar ı?
ben 6 ay bu şekilde kullandım ama yanılıp ilk 1 ay marketden aldığım elma suyu ile kullandım.
Burada önemli nüans şu arkadaşlar
katı meyve sıkacağında sıkacağınız elma suyu olacak.
Birde 1 gün sonra eriyen proscar şişenin dibine çöküyor çalkalayın derim.
Ama daha sonra sürekli elma sıkmak beni yordu.
mocumocumocu
02-08-2010, 10:10 PM
ya benim merak ettiğim mide de bulunan asither türlü ilaci cozer. elma suyuna neden ihtiyac olsun anlamıyom. ZAten 1 mg proscari vucut anca 4 gunde atabiliyor. bence elma suyu gerekli mi tartisilir.zaten 1/4 proscar alan dusunelim ki %20 'sini vucuttan cozulmeden aldiği bir kac saat içersinde atsa, kalan 1 mg zaten etkin hali. bilmiyorum bunları yapmaya gerek var mi?
balabatisler
02-09-2010, 09:02 PM
İlacı bölerken bozulma oluyormuş o yüzden elma suyu kullanıyorum ama mordorun dediği doğru elma suyunu kendimiz hazırlamalıyız ama o da bıktırıyor bir süre sonra sanırım en sağlamı dişle parça parça koparmak bıçak veya jiletle bölmekten iyidir.
Habibullah
02-19-2010, 11:11 PM
ya benim merak ettiğim mide de bulunan asither türlü ilaci cozer. elma suyuna neden ihtiyac olsun anlamıyom. ZAten 1 mg proscari vucut anca 4 gunde atabiliyor. bence elma suyu gerekli mi tartisilir.zaten 1/4 proscar alan dusunelim ki %20 'sini vucuttan cozulmeden aldiği bir kac saat içersinde atsa, kalan 1 mg zaten etkin hali. bilmiyorum bunları yapmaya gerek var mi?
- elma suyu finasteride hk çokı şey bilen bir amerikalı dermatologun önerisi...bir bildiği vardır diye düşündük...sebeb, ilacı almadan önce yeterince çözmesi olmalı...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.