Orijinalini görmek için tıklayınız : P.R.P'li Saç Ekimi
Rhetorix
01-31-2010, 12:43 AM
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=230803
Hocam bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum.
Yusuf Aydın
02-06-2010, 03:45 PM
yeni bir umut mu bu acaba?
brk00
03-08-2010, 01:33 AM
şuan bu yöntemi uygulayan bir ekim merkezi var mı türkiyede?
zahoviç
04-17-2010, 11:56 PM
ben 1 sene önce uygulattım este worldde bi ton paraaldılar ve sonuc sıfır.tam bir soygun !!!
sacli29
04-18-2010, 12:02 AM
evet este world dan bunla ilgili bilgi aldım,yapıyoruz falan diyorlar ama bir kaç yerde daha okumuştum,onlarda başarısız diyorlar.
racing34
04-18-2010, 06:52 PM
Bu durum saç ekiminde kullanılıyormuş sadece yapılacak ekimde başarı oranını yükseltiyor, yani saçlar deriden ayrıldığında ekim yapılana kadar deri dışında canlı kalma süresini uzatıyor ve ekim yapıldıktan sonrada kökler tutunacak damar bulana kadar canlı kalma süresini uzatıyor. Yani saç ektirecek olanları ilgilendiren bir durum.
zahoviç
04-18-2010, 06:59 PM
ama ilk çıktığında televizyonlarda ve çeşitli yayın organlarında saç dökülmesini önleyeceğini ve yeni saçlar cıkaracağını söylediler.ve bir uyglama 500 tl toplam 3 uygulama gerekiyor ve 1500 tl dediler.bir uygulama yaptırmaya gittim.tv ve yayın organlarında kök hücre tedavisi dediler ve ben de cok heyecanlandım ve sasırdım.fakat orda konusmalar sonucunca kandan kök hücre elde edeceklerini söylediler.ben de bu konuda bilgili olduğum için kandan nasıl kök hücre elde ediosunuz.kanda kök hücre yok ki dedim.onlar da aslında kök hücre tedavisi değil dediler.malesef salak gbi yne de allamalarına pullamalarına kanarak bilki faydası olur dedim ve 1 seans uygulattım.ama sonuc hüsran olunca sadece mail atıp sövdüm.
racing34
04-19-2010, 12:22 PM
zahoviç senin dediğin kendi kanından alınan plazmayı saça yararlı olan hücreleri ayrıştırıp tekrar kafaya sürme olayı o konu burda daha önce işlenmişti ama fos olduğu konusunda da yazılar vardı zaten. Ama bu konu başka ekim için alınan saç köklerine kan verip hem deri dışında hemde ekimden sonra deri içinde daha uzun süre beslenmesini anlatmışlar. Yani bu teknik ekimde kullanılan bir metod.
zahoviç
04-21-2010, 01:57 AM
anldım hocam ama ben PRP olayının tırt olduunu sölüom zaten :)
bu zımbırtı ilk cıktığında yaptırıp yorumlar yazan şlk kşiyim forumda... :)
yani saç ektirin ama PRP siz please...
çakırkeyf
08-11-2010, 08:25 PM
Benim saçımda dökülme yok da, şöyle biraz güçlensin diye araştırıyordum, bayağı da bir umutluydum. Vazgeçtim şimdi.
arkadaşlar transmed diye bir klinik var orası reversa diye bir şey yapıyormuş okuduklarımdan anladığım kadarıyla prp denilen şeye bayağı benziyor fikri olan varmı özellikle bilimsel yorum okuyan varsa yazsın
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.