PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rogain

mirge
03-13-2007, 12:30 PM
sevgili hocam.bi bayana % 5 lik rogaini kullnabileceğini söylemişsiniz.bende rogain kullanıcam.benim saçlarımda çok seyreldi ön ve tepe bölgem.acaba % 5 lik rogainin bi sakıncası olurmu.yan etkisi felan bilgilendirirseniz çok sevinirim.

mirge
03-13-2007, 02:59 PM
birde proscar kullanımının kadınlarda bir sakıncası olmazmı acaba.

mirge
03-13-2007, 03:44 PM
şöyle genişce anlatim.ergenlik dönemimden itibaren saçlarım dökülmeye başladı.şuan 26 yaşındayım.bi kaç sene önce çok tahliller yaptırdım hiç bişey çıkmadı.bütün değerlerim normal.bişey bulamayına stres deyip işin içinden çıktılar.kıldan tüyden bişeyin hayatımı bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmezdim.inanın hiç dışarı bile çıkmak istemiyorum.karşılaştığım insanların direk saçıma bakmalarından rahatsız oluyorum.% 2 lik rogainden mi başlamam doğru yoksa direk % 5 tenmi başlıyayım.of of

Habibullah
03-14-2007, 12:39 PM
. bayanlarda %2 önerilmesi ilaca bağlı kıllanmanın istenmeyen yerlerde de -yanak alın gibi- çıkma ihtimalidir. ama çok sorunlu dökülmelerde kullanılabilir.anlattığınız gibi durum çok dramatikse rogaine %5lik deneyin.
hamilelik ihtimali olmayan bayanlar proscar kullanabilir. hergün yarım tb uygun.düzenli yeşil çay için. ketoconazole içeren şampuanlar kullanın. her birinin yararı olur. kombine tedavi daha başarılı olur.