Orijinalini görmek için tıklayınız : Vücut geliştirme ve ilaçlar hakkında
walkingdangerous
01-26-2010, 10:39 PM
Arkadaşlar aramızda vücut geliştirme yaparken protein tozu , amino asit vs supplementler kullanıp aynı zamanda propecia , minoxidil vs kullananlar var mı ? Şayet varsa supplementler ve kullandığımız ilaçların çakışma gibi bir durumu oluyor mu ?
walkingdangerous
01-26-2010, 11:01 PM
Sayın hocam sizin fikriniz aslında daha önemli...Sizce supplementler ile birlikte ilaçların kullanılmasında bir sakınca varmıdır ???
walkingdangerous
02-02-2010, 08:01 PM
yokmu body yapan ve saçları dökülen birileri :D:D:D:D
Yusuf Aydın
02-11-2010, 09:01 AM
var.Aslında supplementlerle çakışma durumu yok fakat, propecia gibi ilaçlar dht yi blokladıgı ve serbest testostoronu arttırdıgı için çok düşük de olsa steroid etkisi yapıyorlar.
bunun haricinde bir etkisi var mı bilmiyorum.
fear-hair
02-11-2010, 10:36 AM
merhaba kardeş ben 3 yıldır bu sporu yapıyorum.. proteinin, aminonun bir zararı yok. fakat creatin ve diğer testosteron arttırıcılar ve iğneler saç döküyo çünkü dht arttığı için minoksidil de bi yere kadar engelliyo eşik değer geçildiği için dökülme artıyo
dudaeva
02-11-2010, 08:50 PM
fear-hair in dediklerine katılıyorum.. Birde vücut geliştirmede çalıştırılan kaslar dht kullandığı için saç dökülmesine olumlu yönde katkısı oluyor diye biliyorum..
pyramos
02-16-2010, 04:15 PM
"Aslında supplementlerle çakışma durumu yok fakat, propecia gibi ilaçlar dht yi blokladıgı ve serbest testostoronu arttırdıgı için çok düşük de olsa steroid etkisi yapıyorlar.
bunun haricinde bir etkisi var mı bilmiyorum."
"merhaba kardeş ben 3 yıldır bu sporu yapıyorum.. proteinin, aminonun bir zararı yok. fakat creatin ve diğer testosteron arttırıcılar ve iğneler saç döküyo çünkü dht arttığı için minoksidil de bi yere kadar engelliyo eşik değer geçildiği için dökülme artıyo"
Dünyadaki tüm ünlü - ünsüz sıkı body cilere bakılır ise hemen hemen birçoğunun öyle pekte gür saçlı olmadıklarını görürüz. Ama gelip burda hormonlar üzerine kesin ve net konuşmak bence yarardan çok zarar verir forumu okuyan arkadaşlara diye düşünüyorum.
Ve her iki yazıyı ve görüşü belirten arkadaslarada sesleniyorum lütfen bu düşüncelerinizi destekleyen cevap ve kanıt niteliğinde yeni yazılarınızı ekleyiniz...
walkingdangerous
02-17-2010, 05:19 PM
Öncelikle şunu belirteyim ben bu sporu 7-8 aydır yapıyorum...son 2 aydır amino asit ve protein tozu kullanıyorum..... Tedavimde propecia vs ilaçlar yok....sadece minox - revivogen - adenogen ve medobiotin kullanıyorum . . .
Kimseden soruya kesin bir cevap gelmemiş ama ben yinede ilaçlarla (propecia v.s) çakışabileceğini düşünerek , amino asit veya protein tozu kullanacağımız günlerde ilaçların alınmaması daha uygun olur diye düşünüyorum...yada ilaç alıp supplementlerden vazgeçmeliyiz diye düşünüyorum.....
İmzamdada belirttiğim gibi 2 günde 1 medobiotin alıyorum....Medobiotin aldığım günlerde spor yapmıyorum zaten....
turksistem26
02-20-2010, 02:40 PM
şuna suplemen değilde adam gibi besin desteği takviye desek daha doğru.şimdi ben bu tür sorulara gülüyorum.hadi hap türevindeki şeyleri anlarım proscar falan..ancak minox ile bu besin çakışması gibi bişeyin alakası yok..
sonuçta aldığın şey protein ya da amino asit...normalde yediğin bulgur makarna peynir yumurta et farklı bişey mi sanki onlarda da amino asit ve protein var...bunlar bütün gıdalarda var...senin ek para vererek satın aldığın şey bunların özü...
bişey olmaz yani
ama dht oranını içerden düşürdüğünde kas gelişimi ne olur onu bilmiyorum
denizka
02-20-2010, 05:30 PM
merhaba kardeş ben 3 yıldır bu sporu yapıyorum.. proteinin, aminonun bir zararı yok. fakat creatin ve diğer testosteron arttırıcılar ve iğneler saç döküyo çünkü dht arttığı için minoksidil de bi yere kadar engelliyo eşik değer geçildiği için dökülme artıyo
creatin bildiğim kadarıyla yağ yakıcı bir enzim. saç dökülmesine ne gibi bir katkısı var çözemedim. testosteron içeren anabolic steroidler direk saç döker ama creatinin alakasını anlayamadım..
pyramos
02-20-2010, 06:56 PM
1.5 sene boyunca creatin,amino ve whey protein kullandım...Saç dökülmesi olmadı.
walkingdangerous
02-24-2010, 09:10 AM
şuna suplemen değilde adam gibi besin desteği takviye desek daha doğru.şimdi ben bu tür sorulara gülüyorum.hadi hap türevindeki şeyleri anlarım proscar falan..ancak minox ile bu besin çakışması gibi bişeyin alakası yok..
sonuçta aldığın şey protein ya da amino asit...normalde yediğin bulgur makarna peynir yumurta et farklı bişey mi sanki onlarda da amino asit ve protein var...bunlar bütün gıdalarda var...senin ek para vererek satın aldığın şey bunların özü...
bişey olmaz yani
ama dht oranını içerden düşürdüğünde kas gelişimi ne olur onu bilmiyorum
bence gülünecek bişey yok.....Sonuçta bunların çakışıp çakışmayacağını bilsem zaten sormazdım.....Mantıken protein tozu ile minox zaten çakışmaz ama , şöyle düşünürsek diyelimki protein tozu aldık 1 saat içinde kana karıştı arkasından minox sürdük...Şimdi kafana sürdügün minox kafanda mı kalıyor sanıyorsun ? Veya protein tozu aldın daha sonrada propercia aldın yan etki yapmayacağını nerden bilebilirsin ? denedin mi ? Fikrine saygı duyuyorum ama gülmen bence hiç hoş değil . . . . .
fear-hair
02-24-2010, 10:28 AM
protein amino kesinlikle dökmez.. ben creatin kullananlarada sordum dökülme olmadı dediler. gerçi benim creatinin kulllanma tarihi yakın olduğu için olabilir veya psikolojik başka bişeyedenk gelmiş olabilir.. steroidlerin döktüğü hakkında kanıt isteyen arkadaşlar var.. birincisi ben kullandım en basiti primobolan ve testesteron enentat ikilisini. hemen etkisini gösterdi bayağı bi dökülme oldu. sonuçta vücuda fazladan testesteron veriyorsunuz nasıl dökmeyecek.. ikincisi de steroid isim rehberi var netten kolayca bulabilirsiniz. zararlarına bakarsanız sivilce, saç dökülmesi ,anti depresant hareketler yazar. birde şu gerçek varki bazı arkadaşkarımız kullandığı halde saçlarında dökülme olmuyo eğer herkesinkini döksydi bütün amatör ve profesyoneller kel olurdu..
FAHZUH
04-19-2010, 09:27 AM
sakın iyne falan alma spor için.Ben 2 sene kadar yaptım body i iyneler alırdım anabolizanlar falan hem saçım döküldü hemde jinekomasti yaptı şimdi göğsumden ameliyat olcam meme uçlarından yani.
lazlaz
10-11-2010, 02:20 PM
creatinle yag yakmak bıraz uzak... yag yakıcı l-carnitine
Kreatin, vücudun enerji üretmek için kullandığı yakıt olan ATP üretimine yardımcı olan ve aynı zamanda ani ve yüksek enerji ihtiyaçlarını karşılayan bir maddedir
1 kg biftek sadece 1 gr kreatin içerir. Halbuki yoğun bedensel aktivite veya spor yapan bir kişinin günlük ortalama kreatin ihtiyacı 5-6 gr olup, bunun tamamının yiyeceklerden karşılanması hemen hemen olanaksızdır.
saç dokulmesine gelnce onlarca arkadasım kullandı bende duzenlı olarak aylardır kullanıyorum saclarımd herhangıbır sorun yok.. nede vucudumda kıllanma çinko ekleyın eger korku varsa ;)
erman05
03-11-2011, 09:02 PM
testestron hormonu kullanılmadğı sürece kellik problemi yasanmaz bu sporda bissürü bodyci hatta mr.olympia var aslan yelesi gibi saçı var kafadan arnold abimiz örnektir zaten :D
vucut geliştirme sporu ile uğraşan aynı zamanda lise yıllarından bu yana saç dökülmesi sorunu yaşayan biri olarak bir kaç şey söyleyeyim finasterid ihtiyacını gidermek için proscarı tercih ettim ve destek olarakda minox kullanıyorum esasında minoxu 2010 yılı başından bu yana kullanıyorum konuyu fazla dağıtmadan işin özüne geleyim antremanlarımı sabah saatlerinde yaparım antreman sonrasındada on markasının %100 whey protein tozunu alıyorum antreman günü olsun olmasın muhakka finasteridide kullanırım 4 aydan bu yana herhangi bir yan etkisini görmedim bir sorunda yaşamadım ... ayrıca bahsettiğim suplement markası orta seviye bir sporcu için yeterli miktarlarda bcaa ve gluntaminde barındırıyor bilgine umarım kafanda ki bulnık biraz olsun netleşmiştir kolay gelsin .
LororneGomBow
05-18-2012, 05:14 AM
The proper Goggles,Jimmy Exclude spectacles scorching transaction ray ban wayfarer rb2140 (http://raybansunglassesbox.com/13-ran-ban-2140) to obtain a long-term.That they were made for Lieutenant Jesse MaCready,which desired to defend his own view from the sun's rays whereas nevertheless wanting trendy.Jimmy Ban Eyeglasses People were and then created to be very mild,and became liked by the actual Military services Surroundings Corps of the usa.Which quite a few have no idea of,though,is the fact there are also Ray Exclude a pair of glasses.These are manufactured for day to day apply,and are able to be match prescribed medication contacts if you want to supply remedied ideas.
A eyeglasses who are made by the corporation happen to be specifically available in physical outlets and cannot are found on the internet.They are available in many patterns,out of your normal dark-colored oblong supports up to the more past kinds for the rimless types.ray ban 3404 (http://raybansunglassesbox.com/34-ray-ban-3404) Deals Various get eyeglasses that are designed to seem like sun shades,which includes his or her's crystal-clear structures having african american wats or temples.
The business is in fact renowned for their structures,which are occasionally made from graphite.The reason why these toppers was selected is because it's sturdy and intensely stream-lined.The thing would have be capable of offer you support frames may be quite comfortable nonetheless in addition protected from destroy.By employing graphite,which is certainly workable,Sun glasses Lewis Suspend you could do this.Other materials the fact that they apply for their glasses usually are Memo-Ray and then titanium.Rogues are created to be nickel-free,corrosion-resistant,hypo-allergenic,as well as suitable to all kinds of spaces.The particular Memo-Ray,just like the carbon fibre forms,are designed to be especially soft and very potent.
The glasses are also available in a good plastic material,and in addition light weight aluminum plus titanium.They are presented both for individuals,Beam Prohibition Dark glasses Good discounts and there's a sr group for the kids.The particular Ray Ban 3211 (http://raybansunglassesbox.com/51-ray-ban-3211) of caused by Ray-Ban contain turned out to be actually made after a period,also, the Lewis Ban drinking glasses aren't unique.You have to know for a excellent couple which can be built to be hardy and fashionable too,then you may you will want the criminals to store your upcoming doctor prescribed lenses.You could also wear them entirely to accessorize.To determine rock bottom on-line price tag,Watch Less than These days.
If you question someone relating to an array of influential types about sun glasses which have been looked at all through track record,just about every man belly program the actual brand name Beam Exclude.Tag heuer has helped to create typically the standard for your big wide variety of sun glasses appearance,to be offered in many different t . v . show and movies.Anybody searching for in the alternatives that you can get by way of Lewis Prohibition sunglasses,Beam Prohibit Wayfarer you will be able to adopt good thing about distinctive style alternatives that may have always been tasteful during point in time.
Anytime a guy would make the selection so that you can carry on with this opportunities that exist using Ray Ban 3320 (http://raybansunglassesbox.com/54-ray-ban-3320/)
sunglasses,one of the better health benefits they should locate is located considering the outstanding variety supplied by this business.Contrary to alternative manufacturers that target two or three specified types for the purpose of people to choose from,Jimmy Bar has produced numerous hugely trendy choices that your shopper consider,to meet up with the special design and style involves.Jimmy Prohibition Unique Wayfarer This is certainly extremely essential remember when you are expecting to either use unique trend choices or simply access the video games involving Aviator or Wayfarer glasses.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.