Orijinalini görmek için tıklayınız : Şakaklara Saç Ekimi ?
iv3rson_all3n
01-16-2010, 02:26 AM
arkadaşlar artık tedaviyi bu ay bıraktım.. yordu beni artık döküleceği yere kadar dökülsün daha sonra saç ektiricem.. çok da saç kaybım yok yalnız şakaklara ekletcez herhalde.. benim sorum bir Burak Özçivit gibi ya da Kenan İmirzalıoğlu gibi şakaklara saç ekimi sayesinde yapabilirmiyiz böyle bir şey mümkün müdür? saç sadece dökülen yeremi ekilir?
http://www.magazinmedya.com/wp-content/magazin-paparazzi/2009/01/burak-ozcivit-9.jpg
http://img.blogcu.com/uploads/eneslervadisi_kenan24.jpg
dökülmem az diyorsunda tedaviti daha yeni bırakmış 90 gün geçsin üstünden ondan sonra yine gel buraya.. bende defalarca bıraktım 3 ay sonra herşey net ortaya cıkıyor. o belirttiğin yerlere ekim yapılır ancak çok ince işçiliği var.. iyi yapılmazsa bin pişman olursun..
mocumocumocu
01-17-2010, 05:41 PM
ben ozel bir sac ekim merkezine gitmistim. Şakak kısmına sac ekimi yapmıyoz değişti. ordaki damarlar dolayıymış. oralara tıbbi müdahale cok zormuş.
lastmorn
01-17-2010, 05:58 PM
merkez saçmalamış bence şakaklar zaten genetik dökülmede en önce giden yer yüzde 90 kişide şakaklar boş genetik dökülmede şakaklara ekmiceklerse o ekim anlam kazanmaz bir arkadaşımın yanları bomboştu gerçi ben ektirdikten sonra tanıştım eski resimlerini falan gördüm avuç içi gibi bomboşmuş şakaklar atilla kaya çok güzel bir ekim yapmış saç sorununu aşmıştı arkadaş o ekimle
mocumocumocu
01-17-2010, 06:03 PM
şakaklara ekim olmuyordemedim. ama o kısma yapmayı tercih etmiyoz dediler. o zaman şakaklarım alnuıma yakındı. şakaklar arkaya fazla gittiyse ekiliyor. ama belli bir cizgiyi geçmiyorlardı. gittiğim yer estaworld idi.
lastmorn
01-17-2010, 06:04 PM
bir arkadaşım oraya ektirdi 5 6 ay oldu herhalde bakalım sonuçları nasıl olucak bekliyoruz motorla alımı yapıyor onlar
mocumocumocu
01-17-2010, 06:06 PM
Lastmorn; dunden beri araştırma yapmaya başladım. b vitamini ve demir eksiklikleri icin one a day almayı düşünüyom; ama onda biotin gozukmuyor, yada subradyn alıyım diyorum. bu arada benim geçende dediğim gibi dokulmem yine başladı şakaklar iyice açıldı azelder ve treatin kremler kullanmıyordum onları kullanırsam minoxidil ile etkili olur mu?
lastmorn
01-17-2010, 06:10 PM
şakaklar zor bölge ama imkansız değil tabiki kremler minoxun gücünü arttırır ekle kremleri tahriş yaparsa o zaman sitede yazar adı tahriş kremi var onu kullanırsın olmadı şakaklarda dnc_l deneyebilirsin bi şekil saç tüy bişiler çıkartırsan orda ii olur inşallah çıkar dökülmende yakın zamanda ise orda daha şanslısın bence finasterid kullanmıosan ekleki saç dahada açılmasın biotin vitamin falan bak Hasankundak çok iikonular açtı yurt dışından ucuzda biotin çinko b vitamini içinde yok yok saç vitamininin araştır geçen açtı onlar bayağı iiduruyor o vitaminler
iv3rson_all3n
01-17-2010, 06:12 PM
saç ekim yerleri farklılık gösteriyor herhalde
dökülmem az diyorsunda tedaviti daha yeni bırakmış 90 gün geçsin üstünden ondan sonra yine gel buraya.. bende defalarca bıraktım 3 ay sonra herşey net ortaya cıkıyor. o belirttiğin yerlere ekim yapılır ancak çok ince işçiliği var.. iyi yapılmazsa bin pişman olursun..
kullandığımız ilaçları sürekli kullanıyoruz ama saç ektirirsek kesin sonuç almış olacağız daha mantıklı ha
ekildikten sonra doktor propecia we minoxil öneriyor diyeceksin ama ben öğrenciyim abi her ay 100 mılyon gidiyor
lastmorn
01-17-2010, 06:13 PM
oo hocam kasaplara gidersen inan ölmekten beter sonra söktürmeye uğraş babam uğraş ama iiyerler hakkıyla ekebiliyor hani gerçek saça yakın doğal eekebiliyorlar ama paralarıda ona göre tuzlu yerler estetikçe ucuza kaçılmaz ucuz etin yahnisi olmaz
lastmorn
01-17-2010, 06:17 PM
proscar al iç ben 2 sene procecia 3 senedir proscar içiom aynı ikiside için rahat olsun boşuna proecciaya para verme minoxta ucuz al ebaydan kırkland falan aylık hap losyon 30 liraya anca gelir
glos7777
01-17-2010, 08:05 PM
Saç ektirmeye karar vermeden önce iyice bi araştır derim.. Kökleri nasıl alıyorlar ve nasıl ekıyorlar diye..
Hele de sakın Motorla Felan Alan yerlerde yaptırma sakın.. sonra niye ekilenler çıkmadı diye dizlerini döversin.
kullandığımız ilaçları sürekli kullanıyoruz ama saç ektirirsek kesin sonuç almış olacağız daha mantıklı ha
ekildikten sonra doktor propecia we minoxil öneriyor diyeceksin ama ben öğrenciyim abi her ay 100 mılyon gidiyor
ilaçlarla cıkan saç sayısı ile ekilenle elde edilen saç sayısı cok farklıdır.. canlı olarak görmeden saç ekimine karar vermeyin. ben kac tane gördüm akrabalarımdam cevremden tam görüntü kurutluyor ama öle sık bir ekim olmuyor saçları jölelemek efendim uzatmak gibi hayalleri düşlemeyin.. ayrıca gecen bir yazımda söledim. dünyanın en iyi saç eken adamın sonuclarına baktım hastaları hala propecia ve minox kulanıyorlar.. ne anladım bu işten..
mert88
01-18-2010, 12:25 PM
Arkadaşlar saç ekimi çözüm falan değil neden böyle düşünüyosunuz anlamıyorum.Sonuçta öğrenciyim diyosun yani yaşın genç saç ektirsen bile saç ekilmeyen yerlerden dökülme büyük ihtimalle devam edicek yani demem odurki ekilme olmayan yerleri muhafaza etmek için zaten minox ve finasterid kullanmak zorunda kalacaksin.İstersen tabi kullanmayabilirsin kendini 1 en fazla 2 sene kandırırsın sonra sadece şakaklarındaki saçlarla mutlu mesut yaşarsın.Eğer saç dökülmesiyle uğraşmaktan yorulduysan yapabileceğin tek şey saçlarını sıfıra vurdurup bunu tarz olarak benimsemen maalesef başka bir çare yok bana göre.
iv3rson_all3n
01-27-2010, 02:30 AM
yokmu başka fikri olan?
glos7777
01-27-2010, 02:43 AM
hocam sen minox + finasteride kullanıyorsun ve dökülmem yok diyorsun bu da gayet normal.. ama bu ilaçları bıraktığın gibi 2. aydan itibaren incelmeler ve sorasında dökülmeler yaşıyacaksın.. öncelikle oturup düşünmen alzım bunları çünkü şakaklara saç ektirdikten sonra hapları kullanmayı bırakırsan sadece şakakların kalır öyle ortada.. ama yok ben ömür boyu kullanacam dıyorsan ekebilirsin şakaklara.. düzgün ve güzel ekim yapanlar var araştırıp onlara ekimi yaptırabilirsin.. ben olgunlaşmış şakak görüntüsü değil sık bir görüntü istiyorum dersin şakakları kapatmak istiyorum dersin sıklıgına göre maliyeti artar hepsi bu.. yani iş sende bitiyo iyi düşün iyi karar ver..
awrlord
01-27-2010, 08:46 AM
sağlam biyerde ektirirsen şakalarda güzel sonuç alınır.
bir çok ünlüde şakaklarına saç ektirmiştir zaten.
ben şakaklara saç ekimini tavsiye etmiyorum .şakaklara saç ekiminin herhangibir yapılamama durumu yok sen iste burnuna bile ekerler
proscar ,iran yada suriye malı minoksdil kullan aylık 20-25 liraya patlar sana
bulsan
04-17-2010, 08:28 AM
Türkiyenin saç ekiminde en iyisi kim sizce?Özellikle şu ünlülerin saç ekimi yaptırdığı bir adam varmış,bilen var mı?
Leonardo21
04-17-2010, 09:44 AM
valla bende ciddi ciddi düşünüyorum 500 kök ektirmeyi.ama Adana'da atilla kayadan başkası yok.500 köke 750 lira demişti.ama tabi sonsı hüsran olmasından korkuyorum.
bulsan
05-19-2010, 05:29 PM
Amerikada ve avrupada özellikle o bölgelere ekim yapan kaliteli doktorlar var.Acaba burda da bu işi hakkıyla yapan var da kimse mi bilmiyor.Dikkat ediyorum da güzel gelişmeler olsa bile insanlar paylaşmıyor.Ama dara düşünce de imdat arkadaşlar ,yardım edin naraları gırla...Yahu varsa bil güzellik onu da paylaşalım dimi ?
hairs
05-19-2010, 07:01 PM
şakaklara ve tepeye saç ekimi zordur..şakaklar zahiyat verebilir tepedede doğallık zor yakalanır kaliteli yerle enine boyuna bu konuyu konuşup ektirin ayrıca konu başında konulan resimlerin çeyreği kadar saç olmaz saç ekimiyle saç ekiminden beklentileriniz sınırlı olsun..
hairs
05-19-2010, 07:02 PM
saç ekimi internetten öğrenilmez doktorlara gidin 4_5 örneğini isteyin kişi saçlarını geriye tarasın örnek öle yakından diplerine bakın öle karar verin burda ekimcilerin adamlarıda gezer herşey olur internet burası ondan bu işte ölçü gören göz onun içinde dışarda ciddice araştırmak gerekir burdan bilgi beklemek aldatır insanı..
Requiemm
05-19-2010, 11:08 PM
ali abı ne dıyorsa o. tecrubelerıne kulak verın arkadaşlar hairsin.
legolas
09-15-2010, 04:52 AM
merhaba arkadaşlar
saç ekimi için dr.ferruh bingülle deneyimi olanlar varmı yada duyumlarınız nasıldır?
şimdiden sağolun
tamburali
09-15-2010, 05:15 AM
aslında ben de şakaklar ve ön saç çizgisine ekim düşünüyorum. ön saç çizgisini biraz daha önce almak istiyorum. neredeyse en zor bölgeler sanırım. minoxla damar genişletsek bakırpeptidle ortam ayarlasak bile çok mu zor acaba
Requiemm
09-15-2010, 09:15 AM
aslında ben de şakaklar ve ön saç çizgisine ekim düşünüyorum. ön saç çizgisini biraz daha önce almak istiyorum. neredeyse en zor bölgeler sanırım. minoxla damar genişletsek bakırpeptidle ortam ayarlasak bile çok mu zor acaba
bende sakakları doldurmayı sac cızgısını bıraz assaya aldırmayı dusunuyorum. kollarımdakı kıllar cok fazla ve duz. aynı zamanda cabukda uzuyor. onları aldırıp kafaya ektırmek mantıklımı acaba
racing34
09-15-2010, 02:17 PM
Kollardaki kıllar ile saçtaki kılların renk ve şekil farlılıkları olur, ayrıca saç uzadıkça uzar kollardaki kıllar belli bir mesafe uzar yani kısacası ekilse bile bariz farklı durur.
ahmet12345
09-15-2010, 05:21 PM
Dr. Keser super diyorlar, ama biraz tuzlu heralde. Tecrubesi olan var mi aramizda bu doktorla ilgili.
nightromance
09-11-2011, 12:03 AM
Arkadaşım senni fotoğrafta belirttiğin kişilerin yüz şekilleri bir kere farklı. Adamların yüzü uzun, alınları düz. Şimdi doğuştan yuvarlak veya sonradan yassılaşan bir alnı böyle yapamazsın. Senin yapacağın iş saç ekiminden çok estetiğe girer. Ama buna hiç gerek yok. Aynı görüntüyü iyi bir saç ekimi ile alabilirsin nasıl mı?
Birincisi şakaklarda saç olmayan yerde değilde şakaklarda dökülme meydana gelen yerlere sık bir ekim yaptıracaksın. Bu sık ekim sayesinde alın bölgesindeki saç hacmi ve sayısı artacak ve saç fırçası ya da tarakla verdiğin şekil ile saçların Kenan ya da Burak'ın ki gibi görünecek. Şu an aklıma gelmeyen bir kaç ünlü var, alınları çok geniş ama uzun telli saçları sayesinde kapatıyorlar. Mesela Tarkan'ın da alnı geniş ama kabarık saçları güzel görünmesini sağlıyor, böyle çok örnekler var.
Kenan İmirzalioğlu ve Burak Özçivit'in ise alınları küçük olduğundan saçlar kaşlarla bir hiza görünüyor. Kenan İmirzalioğlu'nun şimdiki haline bakarsan alnının açıldığını farkedeceksin. Topik'le biraz daha kapatıyor ama eskiye nazaran daha açık.
Yani özetle; herkesin yüz şekli,alın yapısı farklıdır, öyle bir saç ekimi sana yakışmayabilirde. Ama elbette şakaklarda dökülen saçları ektirmek eski görüntüye nazaran çok daha iyi olacaktır.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.