aRaF
05-17-2007, 08:53 AM
acaba şu internet sitesinde satılan rogaine ler orijinal midir?
http://www.cheapotc.com/documents/rm.html
sanki forumda eski mesajlarda bir yerlerde bu adresten bir arkadaşın aldığına ve ürünlerin orijinal olduğuna dair bir şeyler okudum gibi anımsıyorumda.. :rolleyes:
bir de hocam finasterid ilacının markası farkeder mi?
bildiğim kadarıyla ülkemizde;
Dilaprost 5 mg 30 film tablet - BIOFARMA 34,23 YTL
Dilaprost 5 mg 100 film tablet - BIOFARMA 93,73 YTL
Finarid 5 mg 28 tablet - NOBEL 33,91 YTL
Proscar 5 mg 28 tablet - MERCK SHARP & DOHME 45,10 YTL
Prosterit 5 mg 30 film tablet - KOÇAK 31,07 YTL
Prosterit 5 mg 100 film tablet - KOÇAK 90,46 YTL
olarak var.. hangisini tercih edelim?
http://www.cheapotc.com/documents/rm.html
sanki forumda eski mesajlarda bir yerlerde bu adresten bir arkadaşın aldığına ve ürünlerin orijinal olduğuna dair bir şeyler okudum gibi anımsıyorumda.. :rolleyes:
bir de hocam finasterid ilacının markası farkeder mi?
bildiğim kadarıyla ülkemizde;
Dilaprost 5 mg 30 film tablet - BIOFARMA 34,23 YTL
Dilaprost 5 mg 100 film tablet - BIOFARMA 93,73 YTL
Finarid 5 mg 28 tablet - NOBEL 33,91 YTL
Proscar 5 mg 28 tablet - MERCK SHARP & DOHME 45,10 YTL
Prosterit 5 mg 30 film tablet - KOÇAK 31,07 YTL
Prosterit 5 mg 100 film tablet - KOÇAK 90,46 YTL
olarak var.. hangisini tercih edelim?