PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rogaİn %2

eylul
10-18-2007, 01:38 PM
Ben %2 Rogain kullanmaya daha yeni başladım. Kullanımda 1 ml çok az geldi bana süreceğim yerleri tamamen bitirmeden bakıyorumki 1 ml. bitmiş. Bundan önce 4 kutu bıoxcın bitirdim gerçi hiç bi faydasını görmedim ama o bile 6 ml. lik küçük şişelerdeydi. Saçlarıma bu kadar az sürdüğüm bi şey süremediğim taraflarada etki edermi.

elrunks
10-18-2007, 01:45 PM
saçlara değil sac derisine. saç derisine 1 ml. yeterli olacaktır aslında saçlara sürmemeye özen gösterip sac derisine yedirmeye özen gösterin. 1 ml den fazla sürebilirsiniz illa 1 ml sürülecek diye bir kaide yok ama elinizde kutu 1 aydan daha kısa sürede bitecektir ;)

İrşad
10-18-2007, 01:53 PM
bakın siz süreceğiniz bölgelerin vıcık vıcık olmasını isterseniz tabi ki yetmez. sanırım dekolte kafa diyeceğimiz türden bir dökülmeniz yok. saçlarınızı iyice ayırıp deriye net bir şekilde temasını bir kere sağlamanız kafidir......

eylul
10-18-2007, 01:59 PM
Zaten bende saç derken saç derisini demek istedim. 1 ml. den fazla sürünce de etkinin değişmediğini hatta azalabileceğini okumuştum bi yerde.

elrunks
10-18-2007, 03:20 PM
etki azalması diye birşey yok, eğer size yetmiyorsa 1 ml üstüne çıkabilirsiniz. ama inanın 1 ml. özellikle kafanızın üst ve alın üst bölümü için yeterli olacaktır. zaten rogaine in asıl etki gösterdigi bölge de tepe bölgesidir. alınlarda o kadar fazla bir etki göstermiyor.

(olsa olsa o yan etkiler 1 ml üstüne cıktıgında kan basıncında artış, baş dönmesi vb. gibi etkilerdir, sonucta minox un tam olarak neyi etkiledigini bile bilmiyorlar, yani sac bolgenizdeki kan akışı hızlansa ne olur hızlanmasa ne olur. ha sizin kalp hastalığınız yüksek tansiyonunuz vardır anca o zaman 1. ml nin üstüne çıkmanız sizin saglıgınızı etkiler)

1 ml. nin üstüne çıktığında etkinin artmayacagına dair uyarılar mevcut zaten siz etkinin artması için degil size bölgede yeterli gelmedigi icin 1 ml nin üstüne çıkacaksınız.

zaten ben foam yani köpük kullanıyorum ben bu köpüğü sürerken nerden bileceğim tam olarak 1 ml. sürdüğümü... yani artık göz kararına kalıyor. siz de o ölçeği pek kafaya takmayın. a 1 ml sürmüşsünüz a 1.4 ml. ;)

MARE NOSTRUM
10-18-2007, 05:10 PM
biri bioxcine dava açsada 300 milyonumu geri alsam.adını duydukça delleniyorum.ml olayına gelince süreceğiniz yerlere eşit miktarda yedirin.mesela kafanızı 3 bölgeye ayırın ona göre paylaştırın bakın ne güzel yetiyor:)

izmirsefiri
10-22-2007, 12:26 PM
ya bu bioxcinin şampuanını kullandım ben saç dökülmesini azalttı ama kepek doldu kafam şampuanı çok pahalı olmasa konazol la beraber kullanılır ama 22ytl şampuanı yanı uzun vadede kullanımı bayya tuzlu oluyo

MARE NOSTRUM
10-22-2007, 07:48 PM
ben okadar cok şampuan ve ilaç kullandım insanların bioxcin kadar katakulliye geldiğini görmedim

MORDOR
10-22-2007, 08:43 PM
bıoksın faa fısodur.. ha bıoksın surmussun haa yımırta sarısını basına surmussun aynı..