Orijinalini görmek için tıklayınız : Spektral Almayı Düşünenlere...
elrunks
10-17-2007, 11:16 PM
Ben foam kürüne devam ediyorum bittiginde foam dan spectral e gecmeyi düşünüyorum bu arada da nedir bu spectral diyen arkadasların asagıdaki link i incelemesini öneririm. spectral dc hakkında neredeyse tüm bilgileri bir araya getirmişler. nasıl kullanılır, sonucları ne olur vb....
örneğin ıslak saca uygulandığından daha verimli oldugu söyleniyor spectral in bunu duymuşmuydunuz?
http://www.dsturkiye.com/spectralDNC/default.asp (http://www.dsturkiye.com/spectralDNC/default.asp)
http://www.dsturkiye.com/spectralDNC/faq.asp#fifteen
Duştan sonra ıslak saça Spectral DNC®'i uygulayabilir miyim?
C:
Islak saç Spectral DNC®'nin emilimini artırarak etkisini birkaç kata kadar arttırır. Ancak bu, Minoxidil'in yan etkisi şansını da artırabilir. Eğer ıslak saça uyguladığınızda herhangi bir yan etki yaşamıyorsanız Spectral DNC®'yi hemen duştan sonra kullanmak isteyebilirsiniz. Eğer baş dönmesi, kalp çarpıntısı ya da nefes daralması yaşıyorsanız Spectral DNC®'i asla ıslak saça uygulamayınız. Eğer bu yan etkilerle karşılaşırsanız hemen doktorunuza başvurunuz.
collateral
10-17-2007, 11:21 PM
teşekkürler burda çok güzel bilgiler var çok sağol...
ali27
10-18-2007, 04:48 AM
bilgiler için teşekkürler
elrunks
10-18-2007, 10:12 AM
yardımcı olduysa ne mutlu bana. ben teşekkür ederim arkadaşlar.
zafer34
10-18-2007, 12:32 PM
arkadaşlar ***Revita**** adında bir şampuanla kullanılması çok olumlu sonuşlar çıkarır diyor bilgilerde ... googlede baktım türkiyede bulamadım hiçbir yerde ....***revita şampuan *** nedir???
kalem7033
10-18-2007, 01:31 PM
arkadaşlar ***Revita**** adında bir şampuanla kullanılması çok olumlu sonuşlar çıkarır diyor bilgilerde ... googlede baktım türkiyede bulamadım hiçbir yerde ....***revita şampuan *** nedir???
evet öyle gibi.........
İrşad
10-18-2007, 01:37 PM
herşey apaçık anlatılmış. güzel bir bilgilendirmeydi teşekkür ederiz
acaba spectrale mi geçiş yapsam;)
zafer34
10-18-2007, 01:58 PM
arkadaşlar yoğun çabalarım sonucu ** revita ** isimli şampuanın içeriğine ulaştım:)
Apple PolyphenolProcyanidin B2 & C1
Copper Peptides
Spin Traps
Ketoconazole
Rooibos
MSM
Caffeine 4%
Carnitine Tartrate
Amino Acids
Emu Oil
Biotin
hocam bu iyi bir içerikmi ve bu içerikli yada buna yakın etkili baska bir şampuan önerebilirmisiniz....
MARE NOSTRUM
10-18-2007, 05:14 PM
sitede saç dökülmesinde nizoral (konazol vb) kullanılmasınıda öneriyor es geçmeyelim:)
collateral
10-18-2007, 05:38 PM
revita şampuanın bazen saç dökülmesine yol açabildiğini okumuştum..sanıyorum içerisindeki kafein oranın(%4) yüksek olmasıyla alakalıymış..tabi bu geri dönüşümü olmayan bir dökülme değildir tahminim retin-a fazlasının saç dökmesi gibi birşeydir..
arkadaşlar bu formda saçların 2-3 günde bir yıkanması gerekir deniyordu ama ben kendimde gördüm
saçı hergün yıkamak lazım yağlanınca yağdaki dht saçı daha fazla yıpratıyor.zaten arkadşaın verdiği linklerde de saçı hergün yıkayın diyor.
türkiyeye gelen dünyaca ünlü bi dermatologta söylemişti sağlıklı saçlar için ilk adım hergün yıkama hava kirliliği vb saç köklerini kapatıyor cilt temizliği gibi hergün saç tmeizliğide şart eee biz rogaine spectral falan kullanıyoruz bunların üzerinde temiz deriye uygulayın deniyor.bence 2 günde bir yıkayan falan varsa hemen değiştirsin hergün yıkasın.
tamburali
10-19-2007, 06:06 PM
site biraz reklam gibi olmuş. hiç kötü yandan bahsetmemişler hep iyi yanlarını anlatmışlar :confused:
denizka
10-19-2007, 10:41 PM
isis'e aynen katılıyorum.Şahsen ben hergün yıkamazsam sebum birikiyor o da içerdiği yoğun DHT sayesinde erkek tipi saç dökülmesini hızlandırıyor..Kadolin, vichy Aminexil ve Nizoral'i dönüşümlü olarak kullanıyorum..
Habibullah
10-19-2007, 11:11 PM
belki kişiden kişiye değişir bu. ben de hocamdan öğrenmiştim. o hergün yıkamanın köklerdeki ve yüzeydeki yağ dengesini bozduğunu , hergün kuruyan yüzey yüzünden yağ bezlerinin daha fazla yağ yani sebum üretmeye çalışacağını öğretti bize. mantıklıydı yani..hergün yıkamak daha fazla sebum üretimi demek...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.