Orijinalini görmek için tıklayınız : tedavinin 27.günü dökülme 3 kat daha fazla
raptor_r
12-15-2009, 10:01 PM
tedaviye başlamadan önce sadece restorex şapmuan kullanıyordum ve dökülme günde 5-10 deli geçmezken. şuan üç kat arttı ve seyrelme hissediyorum.sabırla devam mı ediyim ? ________________________________________
pak darou -----kasım 18 de başladım
zinco50 mg ----2 günde 1
solgar 1mg---- hergün 1 tane
azelderm ---- sabah ve akşam
restorex ve arak şampuan
MORDOR
12-15-2009, 10:06 PM
aynen devam arkadaşım. şu andaki dökülme hayırlı bir haber. Minoxidil in sende etki etmeye başladığının göstergesidir. Şu an dökülen saçların zaten dermal papilan ayrılmış zamanla dökülecek olan saçların. Bu dökülme senin moralini bozmasın. Aksine saç köklerinin tedaviye olumlu tepki vermeye başladığı için sevindirsin. Şu anda sabırlı olmalısın. Ben zamanında spectral dnc kullanmama rağmen 65 70 gün oluk oluk saçlarım döküldü. Ama sonra şakak ve alın ön kısmımdaki saçlarımı kazandım.
şu anki yaşadığı dökülme 1 1,5 belkide 2 ay sürebilir. ama 5 6 aylarda nasıl güzel saçlara kavuşmaya başladığını görebilirsin.
raptor_r
12-15-2009, 10:12 PM
sağol mordor tecrübelerine ve bilgine güvenerek devam edicem
Leonardo21
12-15-2009, 10:53 PM
panik yapmayın.bunun olağan bir durum olduğu söylenir.herkeste olmayabilir deniliyor fakat olması da panik yapacak bir durum değil deniyor.o yüzden rahat olun
aydemirim
12-16-2009, 08:53 AM
BEnde tedavimin 26. günündeyim ön zayıf saçlarım...döküldükçe döküldü zayıfladı... saçımı yukarı kaldırdıgımda dik oldugunda çok seyrek gözüküyor daha önce rogainde 4 ay zayıf saçlaa gezdim 5. ve 6. ayda çok mükemmel sonuçlar aldım inş.. bu minox forte de aynı sevinci yaşarım... çok zayıf saçlarım.... şuan...tedaviye başlamadan önce sadece restorex şapmuan kullanıyordum ve dökülme günde 5-10 deli geçmezken. şuan üç kat arttı ve seyrelme hissediyorum.sabırla devam mı ediyim ? ________________________________________
pak darou -----kasım 18 de başladım
zinco50 mg ----2 günde 1
solgar 1mg---- hergün 1 tane
azelderm ---- sabah ve akşam
restorex ve arak şampuan
maxpayne35
12-16-2009, 09:52 AM
evet katılıyorum bu minox un etki etmeye başladığını gösteriyor bazı kişilerde 2 ay kadar dökülme yaşanabiliyor.moralini yuksek tut saçlarını mumkun oldugu kadar kısa tutarsan minoxun yaptıgı dökülme en az'a iner o giden saçlarının yerine yenileri gelecektir
Nedim_Batu
12-16-2009, 10:01 AM
daha dur hele kardeşim olacak tabii dökülmesi sevindirici ilk 50 60 gün normal karşıla sonra belirtiler başlar kendine iyi bak..
raptor_r
12-16-2009, 03:26 PM
eyvallah dostlarım herkese bol saçlı günler dilerim
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.