PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : saç ekim işi

deacon
12-11-2009, 06:27 PM
saç ekmenin fiyatlarını araştırıyordum transmed 6000 euro çekiyor ne diyorsunuz arkadaşlar? pahalı değil mi?

murat0606
12-11-2009, 06:40 PM
kaç greft e 6000 euro diyorlar ?

deacon
12-11-2009, 07:15 PM
valla bilmiyorum greft olayını ama foliküler ünite miktarı 2800-3000 olarak belirlendi dediler. artık ne anlama geliyor bilmiyorum. eğer fut olursa 3000-3500 eu olur muş.

lastmorn
12-11-2009, 07:21 PM
diğer nickime özelden mesaj atmışsın ali nickine ordada dedimsana acele sakın etme daha çok iyi araştır transmed en iyisi deniliyor ama genede araştır ünite bildim kadarınla greft demek oluo bak sana diceğim doktorlar transmed muttalip keser atilla kaya gökhan gür bunları bir araştır ama mevcut dökülmeyi kontrol altına almadan saç ektirmekte manasız yada açık alanın çoksa hiç yanaşma bence saç ekimine bu işte ucuz etin yahnisi olmaz transmed gerçekten çok pahalı hastayı düşünen yok aşırı kar hedefliolar ama diğerdoktorlarıda araştır acele etme

lastmorn
12-11-2009, 07:22 PM
bu zamanda futu nabıcan artık fue ekilio arkada dikiş izi kalmıo ameliyat olmuon daha sık ekilebilio daha doğal oluo ama fiyatıda ona göre futtan uzak dur fue ektir ama acele etmeden araştırıp ektir

Nedim_Batu
12-11-2009, 07:22 PM
futdan uzak dur sen sen ol en iyisi fue gerisi hep kötü sonuçlanıyor iyi olanlar çok nadir fut da. 2800-3000 gretf ise gayet normal transmede göre ayrıca muttalip keseride öneniririm oda hemen hemen aynı fiyat.. ankarada ..

lastmorn
12-11-2009, 07:26 PM
daha ucuz mesela grefti 2.5_3 liraya eken atilla kaya ve gökhan gürde var onlarda iyi işler çıkarıo yani arkadaşa 3 bin grfet ekilse 8_9 milyara patlar transmede ektirse 13 milyara falan patlıcak çok daha ucuz yerlerde var grefti 1 liradan eken orayada ektiren arkadaşlarım var takip ediom sonuçları 1 liraya ekiolar orlarda ektirse 3 milyara patlar eskiden kötü ekioduk şimdi ii ekioz diolarbakalım doğrumu yalanmı konuşuolarçıkıcak meydana

deacon
12-11-2009, 07:33 PM
evet açıkçası banada biraz pahalı geldi ama bu klinik için nette genelde iyi yorumlar var ondan dolayı onlarla görüştüm. tabi dediğiniz kişilerede bakacağım.
bide bişeyi anlamadım lastmorn "mevcut dökülmeyi kontrol altına almadan saç ektirmekte manasız yada açık alanın çoksa hiç yanaşma bence" demişsin. evet açık alanım çok malesef ve ektirmeyi düşünüyorum neden böyle birşey dedin anlamadım açıkçası? doğal durması açısından mı?

Grozny
12-11-2009, 07:33 PM
Fiyata Fazla önem verme ...

Ekip yaptıktan sonra 5-6 ay sonra saçlar çıkınca eski haline geri dönmek isteyen kaç kişi var acaba?

Fut yöntemini unut ...

Atilla Kaya nın Sitesini de takip ediyorum Objektif sayılabilir bir Adam saaç ekim konusunda bir çok kişiyi bilinçlendiriyor ...

Birde dökülme durmadan ektirmemelisin bence sonra ektirdiğin yer kalıyor hemen arkadası kel oluyor birisi lazer epilasyon bile yaptırmış ...

http://www.sacekimiresim.com/ şu siteye bir göz at nelere dikkat edebileceğin vs. hepsi yazıyor ayrıca ektirnler pişmanlar ektirdiğinden dolayı mutlu olanlar

Şimdiden Hayırlı Olsun ...

lastmorn
12-11-2009, 07:39 PM
verici bölge kısıtlıdır bu işte arkada sadece iki kulak arasından saç alınır dökülmemeye orası kodlanmıştır genetik olarak yani muttalip keserin birine bir lafı olmuş demişki sık bir saç ekimi bir sigara paketini geçmemeli alanı demiş dökmüşsün 10 bin grfetlik yer verici alandan az saç çıkar zaten ee bunu kapatamazsın çok seyrek olur oda bir mana taşımaz düzgün yerde ekildikten sonra doğal dururda azcık olcağına hiç olmasın ekimle kapatılcak gibi değilse kafan kel falansan bence hiç uğraşma saç ekimiyle parana yazık beklentine yazık ekimcilerin tek düşündükleri para kellerde ii olmuo saç eklimi alan azsa ektir bence

deacon
12-11-2009, 07:39 PM
valla ne yapacağımı şaşırdım açıkçası her yerden birşey söyleniyor. evet tam olarak dökülme durmadı zaten. moxil, bioxcin vs. kullanıyorum hala. ekim işini yaptırdıktan sonra yine bunları
biraz daha kullanmaya devam ederim diye düşünüyordum

lastmorn
12-11-2009, 07:43 PM
bioxcin kullanmadım ama kullananlar memnun değil bence onu bırak finasterid ve minoxidil kullan ekimden sonrada aynen her gün kullanım şart bu saç işi böle bir gün rahat yok insana vede ekim için uzun araştırmalar yap ilaca devam et sitelerde resimlere bak adam kaç greftle ne hale gelmiş şu bu yabancı sitelerde dolu öle ekim resimleri sende kendinin ne kadar ektirirsen aşağı yukarı ne hale geleceğini bilirsin beklentin ona göre makul olur zor bu iş paranda hazır olunca ektirirsin

deacon
12-11-2009, 07:49 PM
anladım. valla evet az sayılmaz üst kısın komple yok denilebilir. arada ufak tefek saçlar var tabi. en iyisi ben size göstereyim. link verdim rapid den.

http://rapidshare.com/files/319486889/tepe.jpg.html

dudaeva
12-11-2009, 07:49 PM
arkadaşlar bu ekim için göğüs ve omuz bölgesindende kıl alabiliyorlar bildiğim kadarıyla..

lastmorn
12-11-2009, 07:57 PM
linki açmak için nereye bacıcam ben anlamıom bu işlerdende ayrıca göğüs kılından ne kadar saç olucakki dönör alandan aldırmak bence en garantisi

deacon
12-11-2009, 08:16 PM
rapid e tıkla hemen yazının altında verdiğim linke sonra free ye tıkla sonra bir kaç saniye bekletir. ve download tuşu çıkar

murat0606
12-11-2009, 08:36 PM
ben arkadaşın resmi imageshackus e yükledim.rapidden biraz karışık oluyor.

http://img99.imageshack.us/img99/2133/resims.jpg

geçmiş olsun ayrıca.umarım istediğiniz gibi olur her şey

lastmorn
12-11-2009, 08:41 PM
arkadaşım senin kafa tam ilaçlık duruyor bence belirli dönem finasterid ve minoxu kullan sonra ekime karar ver zaten ekimden sonrada kullanıcaksınki çünki diğer saçlar giderse ekimde birşeye yaramaz genede sen bilirsin

deacon
12-11-2009, 08:44 PM
çok sağolun

bulsan
12-11-2009, 08:51 PM
http://www.alviarmanihairtransplants.com/
Alın size ekim nasıl yapılırın dersi...Bence Türkiyedeki plastik cerrahlar bu adamdan ders alması lazım..Eğer param olsa iki dakka beklemez Amerikaya gider yaptırır gelirdim..Ah ah çok şeyden yoksun yaşıyoruz :(

deacon
12-11-2009, 08:56 PM
orayı bilmemde transmeddede baya başarılı sonuçlar olduğu söyleniyor

Grozny
12-11-2009, 09:01 PM
bence çok karizma duruyor bu şekilde kel kalsam vallaha ektirmem

Leonardo21
12-11-2009, 09:12 PM
valla ben şöyle deyim ayda 50000 liralık kazancım olsaydı ve bana 18 yaşındaki gibi saçın olacak ve hiç bir sağlık sorununa sebep olmayacak deseler tamam 6000 euro ya saç ektireyim:)ama böyle bir durum yoksa o kadar parayı asla vermem:)

Grozny
12-11-2009, 09:24 PM
Leanardo eğer saçlarım 18 yaşında ki gibi olucaksa Gözüüm kapalı 20 milyar vereyim 3-4 senede biriktiririm ...

werz
12-11-2009, 09:35 PM
kafa yapın düzgünmüş sıfıra vurunca nasıl duruyor yakışmıyormu?ekim için biraz daha bekle bence ucuza yaptırayım dersen hiç yaptırma pişman olursun

werz
12-11-2009, 09:38 PM
Leanardo eğer saçlarım 18 yaşında ki gibi olucaksa Gözüüm kapalı 20 milyar vereyim 3-4 senede biriktiririm ...

18 yaşında ki gibi olman imkansız

Grozny
12-11-2009, 10:10 PM
Aci Bir Gerçek 20 e de razıyım imkansız deme 21 yasındayım :)

werz
12-11-2009, 10:23 PM
ozaman olur tabi:D

murat0606
12-11-2009, 10:36 PM
Grozny ben minoxidil le sonuç alabileceğini düşünüyorum kardeşim.

deacon
12-11-2009, 11:50 PM
falla minoxidil bioxcin filan kullandım anca bu kadar oluyor. genel olarak kafamın düzgün olduğunu söylüyorlar ancak ben yinede saçlı halimi özlüyorum. yani bu şekilde olmaktansa saç ektirmeyi tercih etmeyi seçerim sanırım.
werz sen transmed e gittin mi?

werz
12-12-2009, 12:16 AM
evet gittim

deacon
12-12-2009, 12:27 AM
werz peki senin saç yapında benimkine benziyormuydu? saç miktarı filan. resimde görmüşsündür belki. transmed e gitmeyi düşünüyorumda sana danışayım?

werz
12-12-2009, 12:31 AM
benimki senden kötüydü.istanbulda transmed ankarada keser bunlara gidersen için rahat olsun .sana bir tavsiye saç ekimini ön saç çizginden yarım cm geride başlat bu fotoraflardakinden daha da iyi olur doğal görünür

deacon
12-12-2009, 12:33 AM
valla hocam zaten sen benim ilk halimi görseydin şaşardın. sanırım mecburen geride başlatacağız. yanlış anlamazsan sana ait bir foto görebilir miyim. eğer forumda paylaşmak istemezsen sadece bana göstersen. ön saç çizgisine bakacağım sadece.

werz
12-12-2009, 12:36 AM
geriden derken kendi saçın saç çizgisini oluştursun ekilenler hemen arkasından başlasın

deacon
12-12-2009, 12:37 AM
evet anladım demek istediğini

deacon
12-12-2009, 12:44 AM
werz yanlış anlamazsan senin ön saç çizgine bakabilirmiyim herhangi bi foto da acaba?

werz
12-12-2009, 01:06 AM
ben 1998 yılında transmede gittim 1999 yılında başka yere orası başarılı değildi 2008 yılında da kesere düzeltmek için gittim yani benim saç çizgim transmedin yaptığı değil

deacon
12-12-2009, 01:19 AM
baya bi zaman olmuş. peki ne diyorsun o zamandan bu zamana bu işte ilerlemişlerdir dimi baya

werz
12-12-2009, 01:33 AM
o zaman bile iyiydi muttalip keser geçen sene transmedin ektiğini beneğmişti

deacon
12-12-2009, 01:45 AM
evet iyi o zaman. peki hocam kusura bakma sanada zahmet veriyoruz ama birşey daha soracağım. ağrısı acısı filan nedir? kafadaki geçmeyen uyuşukluktan falan bahsediliyor sendede var mı böyle bir durum. birde ektirme süreci ondan sonra ekilenlerin çıkıp normal görünümü alması toplamda ne kadar sürdü sende?

bulsan
12-12-2009, 09:05 AM
Arkadaşlar parası olan varsa mesela 20.000 falan diyenler var forumda o zaman tavsiyem bu konuda dünyada en iyi olarak kabul edilen Antonio Armani adında bir cerrah var ona ektirin.Önceki sayfalarda sitesinin linkini ekledim bir bakın derim ben.Hıı bu arada kesinlikle komisyon falan almıyorum adamdan :)Rahat olun yaniii

werz
12-12-2009, 09:20 AM
evet iyi o zaman. peki hocam kusura bakma sanada zahmet veriyoruz ama birşey daha soracağım. ağrısı acısı filan nedir? kafadaki geçmeyen uyuşukluktan falan bahsediliyor sendede var mı böyle bir durum. birde ektirme süreci ondan sonra ekilenlerin çıkıp normal görünümü alması toplamda ne kadar sürdü sende?

futta çok acı çekiyorsunda fue de basit bir ağrı kesici ile idare ediyorsun 1 gün sürüyor oda

deacon
12-12-2009, 09:52 PM
peki ekim süreci toplamda ne kadar bir zaman alıyor werz? yani bu arada iş ve girmem gereken bazı sınavlar varda? mesela fue yöntemi ile çekeceğim acı sınav çalışmalarını etkiler mi?

werz
12-12-2009, 10:23 PM
fue de 3000 greft demişler galiba sana bu sayı gerçekten çok iyi bir rakam .bunu 1 günde ekemezler 3-4 gün sürer ekim.1 hafta ağrıdan ziyade rahat haraket edemiyorsun kafanda binlerce delik yeni ekilen saçlar tedirgin oluyorsun çekeceğin acı kaldırılamayacak bir acı değil ağrı kesici ilaçla rahatlıyorsun.2.ci futta resmen ağladığımı bilirim acıdan.kıyaslama yaparsak fut ta acı 10 üzerinden 9 sa fue de 3 tür.fue rahat konforlu sorun çıkarıcağını sanmıyorum.

werz
12-12-2009, 10:29 PM
fiyatla doğru orantılı ise ilk önce 1000 greft ektirebilirsin yani 3000 greftin 3 te 1 ücret alıyorlarsa.3000 greft biraz yorabilir ekip sağlamsa 2 günde de bitirebilirler 1 günde yaparız derlerse canına okurlar kafanda çıkanla ekileni topla 1 günde 6000 delik 6000 e kadar saymaya bile üşenir insan :)

deacon
12-12-2009, 10:32 PM
yani ağrı dönemi 1 ay falan bulur mu fue de? bide 3000 greft çok mu acaba? yani ense bölgesinden bi resim koydum link e tıklaman yeterli. sence yeterli mi donör bölge?

http://img264.imageshack.us/i/ense.png/

Grozny
12-12-2009, 10:46 PM
deacon kafa yapın mükemmel arkadaşım Ektirmesende gayet karizmatik bir Kafa yapın var ...

minoxidil ile de kesinlikel sonuç elde edebilirsin diye düşünüyorum

Bundan tam 3 yıl önce saçlarım dökülmeye başlayınca aman dökülsün dedimçalışır ektiririm dedim Fakat ekim ile ilegili hiçbirşey bilmiyordum yaklaşık 3 aydır ciddi şekilde Saç ekim işini araştırıyorum ...

Normal sağlıklı saçları gür olan bir insanın Kafasında cm kare başına 175-200 saç kökü bulunuyormuş ...

Saç ekim işinin üstadları cm kare başına 100 kadar saç kökü ekebiliyormuş ... bu çok yüksek bir oran

Sıkıntı nerede peki sıkıntı mevcut Donör Alanda Sadece Ensedeki saçlar ile Tüm Kafayı kapatmaya çalışıyorlar sonuç Ne oluyor peki ... Aşırı Seyrek Saçlar kel degilsin ama işte numune saçlarla yaşıyorsun ...

Bir öneri ...

Enseden alınabilecek max. Saç kökünü en Ön kısma Alın çizgisine Ektir Geri kalan kısımı Göğüs Kıllarıyla destekle ...

Atilla kaya ya şunu sormuştum?

Saç ekim olayında Sınırsız Donör bulmak Sorunu ortadan kaldırır mı diye evet kaldırır demişti ...

Birde Şu Teknoloji üzerinde çalışılıyormuş Kolonlama Eğer saç kökü klonlanabilirse Kellik Tariğe Gömülür ve maliyetlerde düşücekmiş ...

Arkadaşım Araştır Araştır Araştır Umarım İstediğin gibi olur Bizede Referans olursun ...

Kolay gelsin ... İyi Şanslar ...

lastmorn
12-12-2009, 10:50 PM
fue de 3000 greft demişler galiba sana bu sayı gerçekten çok iyi bir rakam .bunu 1 günde ekemezler 3-4 gün sürer ekim.1 hafta ağrıdan ziyade rahat haraket edemiyorsun kafanda binlerce delik yeni ekilen saçlar tedirgin oluyorsun çekeceğin acı kaldırılamayacak bir acı değil ağrı kesici ilaçla rahatlıyorsun.2.ci futta resmen ağladığımı bilirim acıdan.kıyaslama yaparsak fut ta acı 10 üzerinden 9 sa fue de 3 tür.fue rahat konforlu sorun çıkarıcağını sanmıyorum.

benim kafamda çok kanama olduğu için 2_3 saat sürmesi gereken fut 6 saat sürmüştü saçı koyuyorlar kafaya saç hopluyor yerinden:)2002 de:)kan dolaşımım acayip hızlıydı uykusuz aç karınla girmiştim birde ekime geberdim sandım:)ekimden bir gece önce sıkıntı yapıp hiç uyumamışım yemek yiyemeden girmişim ekime falan birde uzun sürünce bunalıma girdim ekim demek acı çekmek demek ama sonunda işe yarıcaksa ekim bence çekilen acıya değer sonraki günler yüz göz falan filan acayipşişiyor kafa dikişli ense ağrı yapıyor zor iş saç işi acayip zor

werz
12-12-2009, 10:55 PM
benim kafamda çok kanama olduğu için 2_3 saat sürmesi gereken fut 6 saat sürmüştü saçı koyuyorlar kafaya saç hopluyor yerinden:)2002 de:)kan dolaşımım acayip hızlıydı uykusuz aç karınla girmiştim birde ekime geberdim sandım:)ekimden bir gece önce sıkıntı yapıp hiç uyumamışım yemek yiyemeden girmişim ekime falan birde uzun sürünce bunalıma girdim ekim demek acı çekmek demek ama sonunda işe yarıcaksa ekim bence çekilen acıya değer sonraki günler yüz göz falan filan acayipşişiyor kafa dikişli ense ağrı yapıyor zor iş saç işi acayip zor

fut yaptırdıysan sana katılıyorum .ama fue konforlu ben çok rahattım valla

lastmorn
12-12-2009, 10:56 PM
futu gören insan fueye daha yumuşak yaklaşıo ama ilk ekimindede fue yaptıran biri canım çok acıdı diyor sonucu ii olsunda 5 6 saatlik acı seve seve çekilir

deacon
12-12-2009, 10:58 PM
Grozny sağol arakadaşım moral veriyorsun:) valla arkadaşlarda öyle diyorlar bazen ama ben yinede ektirmek eski halime kavuşmak niyetindeyim. fue yöntemiyle enseden alındıktan sonrada izler pek belli olmuyormuş. gerçi nasıl oluyor anlamadım pek ama öyle diyorlar. onun haricinde dediğin mantıklı n kısımlara enseden arka kısıma göğüsten alınan kökler yerleştirilebilir.

Grozny
12-12-2009, 10:58 PM
Aslında alıcaksın bir kaç dvd 2-3 film izleyeceksin Canı Sıkılmaz yani İnsanın :)

werz
12-12-2009, 11:00 PM
yani ağrı dönemi 1 ay falan bulur mu fue de? bide 3000 greft çok mu acaba? yani ense bölgesinden bi resim koydum link e tıklaman yeterli. sence yeterli mi donör bölge?

http://img264.imageshack.us/i/ense.png/

1 ay falan değil dostum ne yaptın sen ekimin olduğu gün ağrın oluyor.ama sana bişey söylim saç ekimini biraz ertele bence tedaviyi dene senin durumun tahminimden de iyiymiş bu kafaya saç ekmek için erken bence tedaviyle çok iyi duruma gelirsin.fuede sadece enseden alınmıyor yanlardan da alınıyor .senin kafandan 5000 bile rahat çıkar.göğüs kılı na gelince tavsiye etmem elektrik çarpmış gibi erkeklerin yumurtasında ki kıllar sanki kafandaymış gibi ben asla yaptırmazdım göğüs kılı falan .sen saç ekiminden vazgeç bence senin durumun iyi tedaviyi dene 6 ay süre ver kendine

Nedim_Batu
12-12-2009, 11:01 PM
kesinlikle istikrarı bozmayacagından emin oldugunda güzel bi tedaviye başla bu saçlar toparlanır yaş kaç bu aradaGrozny sağol arakadaşım moral veriyorsun:) valla arkadaşlarda öyle diyorlar bazen ama ben yinede ektirmek eski halime kavuşmak niyetindeyim. fue yöntemiyle enseden alındıktan sonrada izler pek belli olmuyormuş. gerçi nasıl oluyor anlamadım pek ama öyle diyorlar. onun haricinde dediğin mantıklı n kısımlara enseden arka kısıma göğüsten alınan kökler yerleştirilebilir.

werz
12-12-2009, 11:03 PM
Grozny sağol arakadaşım moral veriyorsun:) valla arkadaşlarda öyle diyorlar bazen ama ben yinede ektirmek eski halime kavuşmak niyetindeyim. fue yöntemiyle enseden alındıktan sonrada izler pek belli olmuyormuş. gerçi nasıl oluyor anlamadım pek ama öyle diyorlar. onun haricinde dediğin mantıklı n kısımlara enseden arka kısıma göğüsten alınan kökler yerleştirilebilir.

iz olmaz dandik yer ise beyaz leke bırakır ince iğneler le yapılırsa bişey kalmaz .nasıl olduğuna gelince açılan delik derinin elastik olmasından büzüşüp kapanıyor

Grozny
12-12-2009, 11:04 PM
deacon işini iyi yapan saç ekim uzmanları şunu diyor...

fue de Tek tek alınıp tek tek yerleştiriliyor ya saç kökleri işte berberiniz bile saç ektirdiğinizi anlamayacak diyorlar ... Yara yok diye biliyorum Varsada toplu iğne topuzu kadardır ...

Fut taki olay tamamen çağ dışı kafayı kesiyorlar resmen bırakın yaptırmayı ben fur ile saç ektiren birini izleyemem bile :((

Fue ile saç köklerinizi aldırıp Fue ile ektirin
[Sahtekar şimdide fut ile alıyoruz fue gibi ekiyoruz diyorlar' Fut dan farkı yok muş ]

Birde Bazı ekim yerleri Dik ekiyorlarmış Kirpi gibi oluyormuşsunuz Buna da dikkat et..

werz
12-12-2009, 11:08 PM
deacon işini iyi yapan saç ekim uzmanları şunu diyor...

fue de Tek tek alınıp tek tek yerleştiriliyor ya saç kökleri işte berberiniz bile saç ektirdiğinizi anlamayacak diyorlar ... Yara yok diye biliyorum Varsada toplu iğne topuzu kadardır ...

Fut taki olay tamamen çağ dışı kafayı kesiyorlar resmen bırakın yaptırmayı ben fur ile saç ektiren birini izleyemem bile :((

Fue ile saç köklerinizi aldırıp Fue ile ektirin
[Sahtekar şimdide fut ile alıyoruz fue gibi ekiyoruz diyorlar' Fut dan farkı yok muş ]

Birde Bazı ekim yerleri Dik ekiyorlarmış Kirpi gibi oluyormuşsunuz Buna da dikkat et..

kazmalar açı vermeyi keşfetmişler galiba:D saç köklerinin alınması farklı ekimi hepsinde de aynı olması lazım zaten farklı ekenler işi bilmeyenler

deacon
12-12-2009, 11:15 PM
hocam bayadır tedavi ediyorum zaten minoxil le. başkada bişey kullanmadım daha önceden bioxcin kullandım sadece. ekim işinide bilen bir yere yaptırmayı düşünüyorum evet pahalı filan ama transmed bu konuda baya iddalı gibi bide esteworld var bi kaç ünlüde oraya yaptırmış. araştırmalarımız devam edecek tabi.

Nedim_Batu
12-12-2009, 11:16 PM
esteworld hakkında iyi duyumlar almadım bence yaptırma oraya ..

werz
12-12-2009, 11:17 PM
hocam bayadır tedavi ediyorum zaten minoxil le. başkada bişey kullanmadım daha önceden bioxcin kullandım sadece. ekim işinide bilen bir yere yaptırmayı düşünüyorum evet pahalı filan ama transmed bu konuda baya iddalı gibi bide esteworld var bi kaç ünlüde oraya yaptırmış. araştırmalarımız devam edecek tabi.

ist transmed ank keser macera arama.finasterid e sıcak bakmıyorsun sanırım

deacon
12-12-2009, 11:18 PM
hadi ya kaliteye benziyorlardı biraz sanki orada

westham
12-12-2009, 11:19 PM
Birşey sorucam bu fue ile yapılan ekimlerde saç doğal oluyormu yani yüzde kaç doğal oluyor herhangi biri yakından bakıp ekim yapıldığını anlayabilir mi ?

werz
12-12-2009, 11:20 PM
esteworld'te hatunlar çok güzeldi :D

Nedim_Batu
yok ektirenlede konuştum facebook dan istedigini alamamış .. denildigi gibi transmed muttalil keser dr atilla kaya en son olarak da gökhan gür ü düşün bu dörtlüden sapma derim..

Nedim_Batu
paran varsa evetBirşey sorucam bu fue ile yapılan ekimlerde saç doğal oluyormu yani yüzde kaç doğal oluyor herhangi biri yakından bakıp ekim yapıldığını anlayabilir mi ?

werz
12-12-2009, 11:21 PM
Birşey sorucam bu fue ile yapılan ekimlerde saç doğal oluyormu yani yüzde kaç doğal oluyor herhangi biri yakından bakıp ekim yapıldığını anlayabilir mi ?

doğal olup olmaması tamamen doktora bağlı

werz
12-12-2009, 11:22 PM
atilla kaya plastik cerrah değil yalnız basur doktoru

deacon
evet mecburen sapmamak lazım sağlık sonuçta gerçi çektikleri fiyatlarda baya sağlam.

deacon
esteworld'te hatunlar çok güzeldi :D

o zaman bi uğramak lazım:)

Nedim_Batu
12-12-2009, 11:23 PM
yazın keser ile konuştum ekim randevusu bile 2 ay sonra o derece yogun fiyatı greft 5tl gökhan gür 3 tl atilla kayada 3 tl..evet mecburen sapmamak lazım sağlık sonuçta gerçi çektikleri fiyatlarda baya sağlam.

Nedim_Batu
12-12-2009, 11:24 PM
rezil de olmak var bu işlerin sonunda vezir de olmak var kendinizi rezil etmeyin etmeyin arkadaşlar çok kötü bi durum sokaga bile çıkamazsın saçsız gezin daha iyi..

werz
12-12-2009, 11:24 PM
durumu uygun olmayanlar aslında yavaş yavaş ektirebilir 750 greft her sene mesela

Nedim_Batu
12-12-2009, 11:25 PM
aynen öyle hem çevredekiler de fazla anlamaz taksit taksit ektirin :Ddurumu uygun olmayanlar aslında yavaş yavaş ektirebilir 750 greft her sene mesela

deacon
12-12-2009, 11:31 PM
evet ya aslında iyi fikir. 1000 greftle ne kadar yer kapanır sizce?

Nedim_Batu
12-12-2009, 11:32 PM
her yer kapanabilir saç sayısına göre ama seyrek olur ..

deacon
12-12-2009, 11:34 PM
benim tepe fotosunu gördünüz mü acaba? ona göre bir yorum yapabilirmisiniz?

Nedim_Batu
12-12-2009, 11:36 PM
evet gördüm kardeşim ona göre dedim ben zaten ama istedigin olurmu bilmem gürlük konusunda

werz
12-12-2009, 11:36 PM
garip garip yerlere ektiricem diyen arkadaşlar fazla greft harcamadan az ektirin beğenmezseniz düzeltilmesi kolay olur kafanızda sonsuz greft yok sonuçta

Nedim_Batu
12-12-2009, 11:38 PM
aynen öyle..garip garip yerlere ektiricem diyen arkadaşlar fazla greft harcamadan az ektirin beğenmezseniz düzeltilmesi kolay olur kafanızda sonsuz greft yok sonuçta

werz
12-12-2009, 11:38 PM
tepeye ektirmeyi düşünmüyorsun değilmi tepe bölgesinde çıkan saçların dairesel uzar onu yapmak zordur bence gereksizde tedavide en kolay sonuç alacağınız yer tepe bölgesi zaten.senin tepe bölgesi çok iyi kardeş.

deacon
12-12-2009, 11:40 PM
ben ilk etapta ön tarafa ektirmeyi düşünüyorum. eğer yeterse arka tepe bölgesinede ektiririm tabi.

werz
12-12-2009, 11:42 PM
tavsiye etmiyorum

deacon
12-12-2009, 11:44 PM
nasıl yani bunu demek istemiyor muydunuz?

werz
12-13-2009, 12:21 AM
kafanın arkasında vertekse ekimi önermiyorum üste öne ekim yapılır saçlar dairesel uzadığı için diyorum orda çok ince işçilik lazım gerek te olmmadığını düşünüyorum

placebo18
12-13-2009, 03:59 PM
Saç ekimi bence en son çözüm olarak görülmeli.Çünkü günümüzde hala yüzdeyüz başarılı sonuçlar alınamamaktadır.O yüzden önce lokal tedavilerin uygulanmasını tavsiye ediyorum.

nightromance
12-20-2009, 11:24 AM
Arkadaşlar fiyatlar diğer yabancı ülkere göre Türkiye'de çok düşük.

deacon
12-22-2009, 05:41 PM
Dr. Hamid AYDIN hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar araştırırken bu isme ekim yaptırmış biri iyi diyor. estetistanbul daymış bu doktor. bilgisi olan var mı?

lastmorn
12-22-2009, 06:16 PM
kardeş iyide olabilir kötüde ama bu saç ekim işi acayip hassas bir iş bir yalnışın geri dönüşü olmuyor ondan bence adı sanı pek duyulmamış yerlere ekim yaptırmak risktir transmed dr keser atilla kaya varken birkaç ün yapmuş yerler varken diğerleri riks bence geri dönüşü yok çünki bu işin

atlantiq
01-20-2010, 09:52 AM
ben 2 yıl önce transmedde ektirdim. 1 sene bekle dediler bekledim bekledim ama sonuc istediğim gibi çıkmadı. ben daha fazlasını bekliyordum. şimdiye kadar kımse sac ektirdiğimi anlayamadı ama ektirdiğimi söyleyincede kımse inanamadı cunku cok az. sözde 7000 ekim yapıldı. 2. ekimi düşünüyorum ama başka bi yere gideceğim.

bach
01-20-2010, 11:39 PM
7000 gayet yuksek bir rakam alan cok mu büyüktü.. arkadan 7000tel gitti arka tarafta durumlar nasıl şu anda..

glos7777
01-21-2010, 12:03 AM
Norwood ' a göre 7-8 şeklinde dökülme veya kellik varsa 7 bin çok az gelir

BoYsMaiL
04-16-2010, 11:41 AM
Ben ektirdim Ankarada 2500Tl verdim bide taksit yaptirdim. 4 ay oldu hafifden cikmaya sacım sekillenmeye basladi..

serco2004
05-09-2010, 05:01 PM
boys fotograflarını koyabilirmisin

koraykara
03-26-2011, 10:19 PM
http://www.grupfoni.com/IstanbulAvrupa/delta-saglik-sac-ekimi-1300959644106

Günün Fırsatı: Delta Sağlık’ta 3000 greft saç ekimi ya da kaş ekimi, hediye olarak 2 seans saç mezoterapisi ve bilgisayarlı saç analizi uygulamaları 4500 TL yerine %62 grupfoni fırsatıyla 1750 TL!