Orijinalini görmek için tıklayınız : Minoxil forteciler buraya...
Nedim_Batu
12-06-2009, 10:47 AM
Arkadaşlar nasıl gidiyor tedaviler buraya görüşlerinizi lütfen belirtiniz...
modernmabuse
12-06-2009, 10:51 AM
Bana reklam yapıyor diyen adama bakın, yazmadığı ürün markası kalmamış. DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN VUR BELİNE KAZMAYI!!
Nedim_Batu
12-06-2009, 10:58 AM
:D arkadaşım komik olma onlar benim tedavim herkesde yazıyor ayrıca kullandıklarım şuan dünya markaları arasında :D hepside eczanede satılıyor bilgin olsa konuşmassın ama konuşmuycam konuyuda bölme ..Bana reklam yapıyor diyen adama bakın, yazmadığı ürün markası kalmamış. DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN VUR BELİNE KAZMAYI!!
modernmabuse
12-06-2009, 11:00 AM
KARA CAHİL, senin yazdığın bu ürünler eczanelerde satılıyor da benim yazdıklarım mı yazılmıyor. Önce araştır sonra konuş. Bak bakalım bir internetten, sor soruştur. Balıklama atlarsan rezil olursun böyle.
modernmabuse
12-06-2009, 11:02 AM
Zaten ne kadar cahil olduğun konuşmalarından da belli oluyor. KONUŞMUYCAM :) :) :)
Vendetta__
12-06-2009, 11:03 AM
Gayet iyi gidiyor tedavim.Dökülme hiç beklemediğim bir biçimde azaldı.Yok denecek kadar az. 60. güne yaklaşıyorum.İlk ay ensemden bile dökülüyordu.Ama forteyi bırakmayı düşünmeye başladım.Sonuçta ömür boyu kullanım istiyor.Rogaine 3 aylık 95 tl daha cazip geliyor.Ama tedaviyi değiştirenlerin hüsrana uğramasıda beni korkutuyor.
Nedim_Batu
12-06-2009, 11:10 AM
senin yazdıgın ürüneme bakcam işim gücüm yok saçma sapan bişey :D adı bile geçmedi forumda :D hadi canım iyi günler..KARA CAHİL, senin yazdığın bu ürünler eczanelerde satılıyor da benim yazdıklarım mı yazılmıyor. Önce araştır sonra konuş. Bak bakalım bir internetten, sor soruştur. Balıklama atlarsan rezil olursun böyle.
Nedim_Batu
12-06-2009, 11:12 AM
aynen bende seninle aynı duygular içindeyim 2.ayda etkilerini gördüm dökülme sıfır hala devam ediyoruz bakalım ilerleyen zaman içinde bende rogaine geçebilirim...Gayet iyi gidiyor tedavim.Dökülme hiç beklemediğim bir biçimde azaldı.Yok denecek kadar az. 60. güne yaklaşıyorum.İlk ay ensemden bile dökülüyordu.Ama forteyi bırakmayı düşünmeye başladım.Sonuçta ömür boyu kullanım istiyor.Rogaine 3 aylık 95 tl daha cazip geliyor.Ama tedaviyi değiştirenlerin hüsrana uğramasıda beni korkutuyor.
modernmabuse
12-06-2009, 11:29 AM
Peki arkadaşım, sen iyilikten anlamıyorsan ne diyeyim. Üstelik daha önceki yazımda da başka bir sitede bu şampuanın 75 değil, 40 TL olduğunu da yazmıştım. Amacım reklam filan olsaydı bunu neden yazayım. Allah herkese kalbinden geçeni versin. Sağlıklı günler.
uur88
12-06-2009, 11:47 AM
ilk kullanmaya başladıgımda sadece akşamları sürüyodum. bir ay sonunda dökülme sıfır.yıkarken 10 tel anca geliyodu.minoxil bitti 3 hafta ara verdim ve bu 2 hafta içersinde dökülmede artış olmadı.dün tekrar aldım. 2 akşamda bir kullanmaya karar verdim.
Vendetta__
12-06-2009, 01:14 PM
Ne kadar geç geçersek o kadar kötü olur diye düşünüyorum Nedim.Çünkü Minox.Forte'ye iyice alışıcak saç.Bence ne kadar erken geçersek o kadar az yara alırız diye düşünüyorum.Benim 1,5 aylık stoğum var onları bitirince geçmeyi düşünebilirim.
Nedim_Batu
12-06-2009, 05:03 PM
haklısın bendede var 1 aylık dün aldım bitsin bende belki degiştircem..Ne kadar geç geçersek o kadar kötü olur diye düşünüyorum Nedim.Çünkü Minox.Forte'ye iyice alışıcak saç.Bence ne kadar erken geçersek o kadar az yara alırız diye düşünüyorum.Benim 1,5 aylık stoğum var onları bitirince geçmeyi düşünebilirim.
aydemirim
12-06-2009, 05:24 PM
aynen bende seninle aynı duygular içindeyim 2.ayda etkilerini gördüm dökülme sıfır hala devam ediyoruz bakalım ilerleyen zaman içinde bende rogaine geçebilirim...
3 5 kuruş için tedavinizi değiştirmeyinnnnn lütfennnnn......yoksa çok üzülürsünüz....ilerde
aydemirim
12-06-2009, 05:27 PM
Şuan saçlarım oldukça zayıfladı inceldi bundan 1 ay önce pakdor kullnıyordum memnun değildim saçlarım kısaydı şekil alırdı ama saçlarımı hiç kestirmedimm daha çok zayıfladı inceldi.......
YAni olması gerekenlerde bunlar saçlar zayıfladı iyice inceldii.....
Sanırım inş. 4. aydan sonra çok güzel olmaya başlar galiba :):):)):
Öyle değilmiiii
HEm TÜRk malı made in turkey kullanalım....
Vendetta__
12-06-2009, 05:42 PM
3 5 kuruş için tedavinizi değiştirmeyinnnnn lütfennnnn......yoksa çok üzülürsünüz....ilerde
3-5 kuruş için değiştirilmez.Ama bu ilacı 12 ay yada belli bir süre kullansan tamam ama diyelim 10 sene kullanıcaksın.Her ay 20 tl fazla vermek adama koymaz mı ?
Oktaay
12-06-2009, 06:01 PM
Arkadaşalr ben ilk 3 kutu kullandım süperdi dökülme durdu saçlarım iyileşti hacim aldı ama nolduysa sonm aldığım kutuyla oldu kabuklanma kepeklenme kaşınma dökülme neden böleoldu anlamıyorum o bozuk olan kutu 12.2008 üretim tarihliydi neyse o kötü die onu attım başka aldım bunun üretim tarihi 1.2009 ama hala kaşıntı kepek son gaz bilmiyorunm zaten moralmen çöktüm aldığım sonuçlar gidiyo paralar gidiyo forte nie böle yaptıysa anlamadım ya sizin başına böle bişey geldimi kullandığınız ürünlerin üretim tarihi kaç yardımcı olursanız bol saçlı günler :(
Vendetta__
12-06-2009, 06:44 PM
Ben 3. kutuya geçmek üzereyim.İlk ikiside 2008 üsretim tarihine sahip.İkiside pullanma ve kaşıntı yaptı zaman zaman.Ama gayet memnunum.Üçüncü kutuda 2009 Ocak üretim tarihli.
Nedim_Batu
12-06-2009, 07:04 PM
benimde son aldıgım yani dün ocak 2009 a ait 5 kutudada aynısı yazıyordu farklı degildi tarihler..
Leonardo21
12-06-2009, 07:56 PM
ahh ahh şu forteyi 25-30 lira yapsaydınızda millet rahatça kullanabilseydi...
Oktaay
12-06-2009, 08:03 PM
Ya arkadaşlar eczacılarla pazarlık yapın ben mesela tanesini 40 alıyorum hatta öenmüzdeki günlerde 30-35 alacam inşallah sorun çıkmassa eczacılarla bi konuşun bende bugünler kaşıntı ve pullanma oldukça fazla napacaksam :(
V4ROL
12-06-2009, 08:06 PM
herkes aynı seyi söylüyor(ben dahil) 3. ayda cok güzel sonuc alındıgı gözlemleniyor hatta cevredeki herkes farkediyor ne oluyorsa 4. kutudan sonra oluyor. ya dedikleri gibi sac döngüsü yada adamlar formülle oynadı. ama ben umutluyum forumdakilere göre 4. ay- 5, ay gectikten sonra cok güzel sonuc alanlar varmıs. benim 4. sise bitti
Oktaay
12-06-2009, 10:35 PM
[QUOTE=V4ROL;113362]herkes aynı seyi söylüyor(ben dahil) 3. ayda cok güzel sonuc alındıgı gözlemleniyor hatta cevredeki herkes farkediyor ne oluyorsa 4. kutudan sonra oluyor. ya dedikleri gibi sac döngüsü yada adamlar formülle oynadı. ama ben umutluyum forumdakilere göre 4. ay- 5, ay gectikten sonra cok güzel sonuc alanlar varmıs. benim 4. sise bitti[/QUOThal
haklısını v4rol senindemi aynısı oldu dökülme arttı pullanma kaşıntı oldumu ben korkuyorum sahte felan olur die ama kullanmadan da daramıyorum çünkü çevremden çok olumlu tepkiler aldım ama bu kaşıntı öldürüyo beni :(
V4ROL
12-07-2009, 01:44 AM
dökülme aynen dediğin gibi ama benim pullanam 8 ay önce falan basladı bioxcinle 5-6 ay gibi bi süredede gecti suan öyle bir sey yok ama bu ilacları kullanmaya basladım baslayalı
şakak ve alın üst bölgemde özellikle sabah kalktıgımda yaglanma gibi cok nemlenme oluyor.
bide 35-40 a nasıl alıyorsun forteyi ben adama dil döktüm 52 den 51 yaptı bi dahada indirim istemedim.
ürünü sağlam bi yerden aldıgına eminsin değilmi?
----- eğer pullanma kasıntı 3-4 ay sonra ortaya cıkmaya baslarsa ya tedaviye yeni ekledigin kremlerden(acnelyse bende öyle yapmıstı) yada aldıgın fortede sorun var.
darknessjack
12-07-2009, 06:37 AM
- Nedim bende forteden çok memnunum umarım aynı şekilde devam ederde gider, saçım sanki kafa derime japonla yapıştırılmış gibi ne dökülüyor nede başka bişey o derece yani dökülme sıfır 10 günde bir küçücük bi ince tel görüyorum ama kafamda olanın 5 te biri boyutunda artık sakalmıdır yoksa elmacık kemiklerindeki tüymüdür :D bilmiyorum. Valla imzamdakilerde görünüyor proscara devam yan etki sıfır, medobiotin kremler ve şampuanada devam, tedavime senden ortalama 20 gün sonra kadar başladım saçlarda parlaklık canlanma ve dolgunlaşma görüyorum hani azda olsa, tepe ve üst bölgem özellikle farklı görünüyor, orası o kadar dolgun değildi, ama yanlar ve önler için bekliyorum çok bir fark yok. Gel gör bende fiyattan şikayetciyim 20 ytlden fazla olmamalı bence, 40 45 50 çok maalesef, adamlar işi biliyo tabi 6 8 10 ay kullandım zarar verdi hiçbir işe yaramadı diye bir tane yorum okumadım ben forte hakkında, hal böyleyken niye indirime gitsinlerki dua edelim yükseltmesinle bizde tedavimizi mecburi değiştirmeye yönelmeyelim. Kolay gelsin diyorum...
aydemirim
12-07-2009, 07:19 AM
Saç derisindeki pullanmalarrr tretin kremi genelde çok sürüp yedirmeğimiz için olusuyor çok az mıktarda tretin kremi sürer isek mercimek tanesi kadar v.s. o zamn pullanma görülmeyecekdir..... azelderm krem sürerken pullanma yaşamadım...... şahsıma
Nedim_Batu
12-07-2009, 09:27 AM
aynen durumumuz kardeşim :) bende de gözle görülür tepelerde önlerde fark var derim gözküyordu eskiden şimdi eskisine göre ooo çok az valla bende memnunum şakaklarda az da olsa çıkış sagladım sag şakagım biraz daha gerideydi ve geriliyordu orayı çok güzel toparladı gerçekten tedavi şimdi seyreklik kalmadı saçlar kalınlaştı durmak yok aynen devam ;) - Nedim bende forteden çok memnunum umarım aynı şekilde devam ederde gider, saçım sanki kafa derime japonla yapıştırılmış gibi ne dökülüyor nede başka bişey o derece yani dökülme sıfır 10 günde bir küçücük bi ince tel görüyorum ama kafamda olanın 5 te biri boyutunda artık sakalmıdır yoksa elmacık kemiklerindeki tüymüdür :D bilmiyorum. Valla imzamdakilerde görünüyor proscara devam yan etki sıfır, medobiotin kremler ve şampuanada devam, tedavime senden ortalama 20 gün sonra kadar başladım saçlarda parlaklık canlanma ve dolgunlaşma görüyorum hani azda olsa, tepe ve üst bölgem özellikle farklı görünüyor, orası o kadar dolgun değildi, ama yanlar ve önler için bekliyorum çok bir fark yok. Gel gör bende fiyattan şikayetciyim 20 ytlden fazla olmamalı bence, 40 45 50 çok maalesef, adamlar işi biliyo tabi 6 8 10 ay kullandım zarar verdi hiçbir işe yaramadı diye bir tane yorum okumadım ben forte hakkında, hal böyleyken niye indirime gitsinlerki dua edelim yükseltmesinle bizde tedavimizi mecburi değiştirmeye yönelmeyelim. Kolay gelsin diyorum...
Nedim_Batu
12-07-2009, 09:28 AM
aynen aydemire katılıyorum yanmada çok olur mercimek tanesini aşmamak gerek arkadaşlar..Saç derisindeki pullanmalarrr tretin kremi genelde çok sürüp yedirmeğimiz için olusuyor çok az mıktarda tretin kremi sürer isek mercimek tanesi kadar v.s. o zamn pullanma görülmeyecekdir..... azelderm krem sürerken pullanma yaşamadım...... şahsıma
Oktaay
12-07-2009, 10:28 AM
Ya benim eczacı arkadaşım var ondan almıştım geliş fiyatına bilmiyorum ben krem felan kullanmıyorum ama kafamda kaşıntı ve pullanma var 4.kutuda başladı pullanma ve kaşıntı bende değiştirdim hatta o kutu 2008 üretim tarihliydi 2009 üretim tarihlisiniş aldım şimdi hala var kaşıntı özellikle gündüzleri sürdüğümde dayanılmaz oluyo napcaksam bilemiyorum hepsi mi sahte sanki fortelerin bi anlam veremedim :(
placebo18
12-07-2009, 11:15 AM
Ya benim eczacı arkadaşım var ondan almıştım geliş fiyatına bilmiyorum ben krem felan kullanmıyorum ama kafamda kaşıntı ve pullanma var 4.kutuda başladı pullanma ve kaşıntı bende değiştirdim hatta o kutu 2008 üretim tarihliydi 2009 üretim tarihlisiniş aldım şimdi hala var kaşıntı özellikle gündüzleri sürdüğümde dayanılmaz oluyo napcaksam bilemiyorum hepsi mi sahte sanki fortelerin bi anlam veremedim :(
Eczaneden almışsan sahte olmaması gerekir.Ama yinede her duruma karşı bence bir dermatoloğa görün.Çünkü Minoxodil her bünyeye uygun olmayabilir.
Vendetta__
12-07-2009, 12:56 PM
Saç derisindeki pullanmalarrr tretin kremi genelde çok sürüp yedirmeğimiz için olusuyor çok az mıktarda tretin kremi sürer isek mercimek tanesi kadar v.s. o zamn pullanma görülmeyecekdir..... azelderm krem sürerken pullanma yaşamadım...... şahsıma
Ben hiçbir krem kullanmıyorum, ama yine pullanma ve kaşıntı oluyor...
V4ROL
12-07-2009, 04:44 PM
- Nedim bende forteden çok memnunum umarım aynı şekilde devam ederde gider, saçım sanki kafa derime japonla yapıştırılmış gibi ne dökülüyor nede başka bişey o derece yani dökülme sıfır 10 günde bir küçücük bi ince tel görüyorum ama kafamda olanın 5 te biri boyutunda artık sakalmıdır yoksa elmacık kemiklerindeki tüymüdür :D bilmiyorum. Valla imzamdakilerde görünüyor proscara devam yan etki sıfır, medobiotin kremler ve şampuanada devam, tedavime senden ortalama 20 gün sonra kadar başladım saçlarda parlaklık canlanma ve dolgunlaşma görüyorum hani azda olsa, tepe ve üst bölgem özellikle farklı görünüyor, orası o kadar dolgun değildi, ama yanlar ve önler için bekliyorum çok bir fark yok. Gel gör bende fiyattan şikayetciyim 20 ytlden fazla olmamalı bence, 40 45 50 çok maalesef, adamlar işi biliyo tabi 6 8 10 ay kullandım zarar verdi hiçbir işe yaramadı diye bir tane yorum okumadım ben forte hakkında, hal böyleyken niye indirime gitsinlerki dua edelim yükseltmesinle bizde tedavimizi mecburi değiştirmeye yönelmeyelim. Kolay gelsin diyorum...
ins. 4 ayda patlayanlardan olmazsın.
darknessjack
12-08-2009, 12:42 AM
ins. 4 ayda patlayanlardan olmazsın.
4. ayda patlamak derken ? Nasıl yani anlamadım.
aydemirim
12-08-2009, 09:10 AM
Ben hiçbir krem kullanmıyorum, ama yine pullanma ve kaşıntı oluyor...
Bir Cildiye doktoruna görün kardeşimmm anormal durum.........:)
Oktaay
12-08-2009, 09:59 AM
Ya işin aslına bakarsan bende ilk üç kutuda ne pullanma oldu ne kaşıntı yine eczaneden aldım forteyi yani gayet güvenilri biyer ama anlamıyorum neden pullanma ve kaşıntı başladı böle acaba deri yeni yeni mi tepki veriyor bide sizde de kafanızı yıkayıp sürdükten sonra yanma oluyormu arkadaşalr ? herkese bol saçlı günler :)
trakyalı22
12-08-2009, 04:21 PM
bende öyle bir sorun yok walla sende neden oldu aceb?
Grozny
12-08-2009, 04:38 PM
Minoxil Forte %5 bende başlayacağım
Rogain i Almak bulmak başlı başınabir problem Tahtakalede bile satılıyor pasajlarda hepsi sahte ..
V4ROL
12-08-2009, 10:55 PM
4. ayda patlamak derken ? Nasıl yani anlamadım.
çoğu kisi 4. ayda tedaviye baslamadanki halinden daha kötü duruma geliyor misal ben günde 150 taneye yakın sac teli dökülüodu 4. sise bitti 3-4 gündür azaldı dökülme 25-30 civarında ins sıfırlancak.
darknessjack
12-09-2009, 01:14 AM
çoğu kisi 4. ayda tedaviye baslamadanki halinden daha kötü duruma geliyor misal ben günde 150 taneye yakın sac teli dökülüodu 4. sise bitti 3-4 gündür azaldı dökülme 25-30 civarında ins sıfırlancak.
hayatımda hiç 150 tane saçım dökülmedi yıkanırken ya da tararken, allah korusun, ayrıca her insanda 4. aydan sonra aynı akibeti yaşayacak değil, burda ata demirerin stand-up'ında bahsettiği gibi felaket tellallığı yapacağımıza, yapıcı pozitif ve şefkedici olmak çok daha güzel olur.
trakyalı22
12-09-2009, 01:45 PM
düzenli ve bilinçli kullanımda bunların hiçbirinin olmaması gerekiyor kimse alınmasın eğer düzenli ve bilinçli kullanıldığı halde durum buysa doktora gitmenizi tavsiye ediyorum...
aydemirim
12-09-2009, 04:04 PM
Bence abartılacak bi durum değilll.............
YA düzensiz kullanımdan yada tretin veya azelderm kremı fazla surmekden...
şu tecrubemde var.... rogaınede arakda yaptı ıran malıda
SAç derisine sürmeye çalışırken bu kremlerı saç tellerimize degıyorrr... sonra mınox sürünceee kurumaya geçtikden sonra minox kademe kademe bu pullanmalar meydana gelıyorrrr...
DÜzenlı ve dikkatli kullanmakdan geçıyor............
bulsan
12-09-2009, 05:45 PM
Ben de ikinci ayımdayım tedavimin ve gerçekten memnunum.Ömür boyu kullanmak gerekiyorsa da kullancam.Kendime bu şansı vermem gerekiyor sanırım :)
Oktaay
12-10-2009, 01:30 PM
Haklısınınız arkadaşlar katılıyorum ama bu benim 5. kutu fortem ilk defa bunda oldu kullanma şeklim aynı değiştirmedim acemisi de değilim o yüzden sormuştum teşekkür ederim yinede bilgilendirmelirniz için .
trakyalı22
12-10-2009, 08:39 PM
tek önerim kullanma şeklinden eminsen aldığın eczaneyi değiştir..ve dg farma yı ara www.dgfarma.com.tr da telefon numaralarını bulabilirsin
kuzucuk
12-11-2009, 08:57 AM
ben 20 gündür minoxil % 2 sprey kullanıyorum dökülme azaldı ama spreyi sıktığım yerde seyrelme oldu saç derim görünüyor neden bilen var mı? geçecek mi? bu duruma çok üzülüyorum. yardım edin lütfen hakkında bilgisi olanlar bişeyler söylesin.
Nedim_Batu
12-11-2009, 09:34 AM
dert etme ilk 2 ay döker sonra toparlanır minox döktügü saçın daha kalitesini getirir buda zaman alır ekim bile yaptıranlar 6ile 9 ayı bekliyor sabretmek gerek 1 seneye kadar...ben 20 gündür minoxil % 2 sprey kullanıyorum dökülme azaldı ama spreyi sıktığım yerde seyrelme oldu saç derim görünüyor neden bilen var mı? geçecek mi? bu duruma çok üzülüyorum. yardım edin lütfen hakkında bilgisi olanlar bişeyler söylesin.
kuzucuk
12-11-2009, 10:15 AM
ama ben saçlarım gürleşsin diye kullanıyordum. doktor vermişti yalnız böyle giderse daha kötüye gidecek saçlarımın gürleşmesi için ne yapmalıyım ?
kuzucuk
12-11-2009, 10:19 AM
birde doktor 4 ay kullanıcağımı söyledi ama siz 6 ile 9 ay dediniz. birde çinko vitamini kullanıyorum yanında daha çabuk gürleşmeis için başka tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? bir bayan olarak böyle olması beni çok üzüyor yardıma ihtiyacım var acil tarafından.
Nedim_Batu
12-11-2009, 11:21 AM
dökülme tipini bi görsek daha net bişey olur sadece saç kısmının fotografını ekleyebilirmisin.. biz 6 9 ay diyoruz dogru çünkü sonuç uzayabilir bünye geç cevap verebilir..birde doktor 4 ay kullanıcağımı söyledi ama siz 6 ile 9 ay dediniz. birde çinko vitamini kullanıyorum yanında daha çabuk gürleşmeis için başka tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? bir bayan olarak böyle olması beni çok üzüyor yardıma ihtiyacım var acil tarafından.
kuzucuk
12-11-2009, 11:28 AM
şuan ekleyemem iş yerindeyim çünkü. ek olarak gürleştirmeyi hızlandırıcı bişey önerirmisiniz. bide saçları çok uzundu omuz hizamda kestirdim. ya ben çok üzülüyorum. minoxil haricinde ek olarak ne kullanabilirim ? bir an önce 6 ay önceki sağlıklı saçlarım gibi olsun istiyorum. doktor kan tahlilde yaptı değerleri normal çıktı.
Nedim_Batu
12-11-2009, 11:31 AM
işte dökülmen genetikmi onu ögrensek iyi olur akşama koyabilirmisin foto?? görmeden zor bişey demek .. can sıkıntısıda olursa daha kötü olur canınızı sıkmayın stres yapmayın ..
kuzucuk
12-11-2009, 11:34 AM
ya ben kapalı bir bayanım gittiğim doktor kapalılıktan saçların hava almadığı için dedi. birde genetikte olabilir dedi. bana yardım edebilirmisiniz???????????
Nedim_Batu
12-11-2009, 11:36 AM
valla bayanlarda genetik oldugu zaman sonuç almak zor oluyor kullanın 4 6 ay arası hiç bişey degişmezse ekim olur .. ben sana türbanını çıkar diyipte günaha giremem asla .. ama erkeklerde de şapka taktıgı için özellikle askerlik döneminde saç dökülmesi görülüyor gözenekler hava almadıgı için..
kuzucuk
12-11-2009, 11:49 AM
sadece sol ön tarafta var ama 6 ay öncesine kadar hiç birşey yoktu. ben 24 yaşındayım başıma ilk kez böyle bişey geliyor. ama saçları daha fazla döktüğüne ve orda kaşınma olduğuna göre etki ediyormudur sizce ? birde ben bakım yağı kullanıyorum saçlarımı yıkamadan 1 saat önce sürüyorum yıkayıp kuruttuktan belli bir süre sonra minoxil i sıkıyorum bu yağ minoxil in etkisini azaltır mı? şampuan olarakta ketoral kullanıyorum doktor onu vermişti.
Nedim_Batu
12-11-2009, 11:52 AM
şampuan seçimi güzel .. yok kuru saç olduktan sonra sorun olmaz ama temiz saça uygulamak daha faydalı olur minoxu ayrıca o açılan bölge için tretin ve azalderm kullanabilirsin ...
minoxdan hemen önce sabah azalderm
akşam minoxdan 2 saat evvel tretin krem..
kuzucuk
12-11-2009, 11:56 AM
bu sitede medobiotin diye bir ilaç duytdum o nedir? kullanabilirmiyim onu ?
bu arada siz buranın hekimisiniz dimi ?
Nedim_Batu
12-11-2009, 12:01 PM
yok ben hekim degilim tecrübelerimi aktarıyorum sana habibullah hocamız hekim ama ilaç hakkında kullanmışlıgımız tecrübelerimiz var ...
medobiotin saç kalınlaştırmak için kullanılan bi hap günde birkere alınıyor 5 mg veya 2.5 mg şeklinde
kuzucuk
12-11-2009, 12:05 PM
bu verdiğiniz kremleri şimdi netten araştırdım akne kremiymiş akne kreminin saç ile ne alakası var ben bağdaştıramadım ?
Nedim_Batu
12-11-2009, 12:21 PM
içerigindeki A vitamini saç çıkarmak için faydalı ayrıca derideki dht yi yani genetik dökülmeyi bastırıyor
Vendetta__
12-11-2009, 12:24 PM
Arkadaşlar tedavime 2 ilaç daha ekledim.Ama saç dökülme sorunu için eklemedim, diğer ilaçlardan memnunum bu eklediğim ilaçlar Genel sağlığım için.Oral yolla günde toplam 5 kez hap alıyorum.Bunlardan sadece biri ilaç oda proscar.Diğerleri vitamin ve omega-3. Sizce bu kadar fazla olması bir sorun yaratır mı ?
kuzucuk
12-11-2009, 12:38 PM
içerigindeki A vitamini saç çıkarmak için faydalı ayrıca derideki dht yi yani genetik dökülmeyi bastırıyor
sabahkini kullanmasam olur mu çünkü sabah minoxil i sıkmaya bile zor vakit buluyorum işe yetişmek sorun oluyor. bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. medobiotinide kullansam olur mu? yapanileceğim yani gürleşmeyi hızlandıracak başka ne yapabilirim. son bir soru daha minoxil in kaşındırması etki ettiği anlamına gelir mi?
kuzucuk
12-11-2009, 12:46 PM
ikisinden biri tercih edilmeliyse hangisi tercih edilmeli ?
birde benim saç tellerim çok ince........
Nedim_Batu
12-11-2009, 12:49 PM
ince telli saçlar için biotin öneriliyor .. 2 side etkili tercih yapamam..
kuzucuk
12-11-2009, 12:58 PM
akşamları hangisini tercih edeyim. bide o kremlerden biridi de minoxil gib yıkamaya gerek yok sanırım. son olarak yağlı ve ince telli saçları 2 günde bir yıkamak uygunmudur ???
MORDOR
12-11-2009, 01:04 PM
bu verdiğiniz kremleri şimdi netten araştırdım akne kremiymiş akne kreminin saç ile ne alakası var ben bağdaştıramadım ?
kremlerin akne tedavsinde kullanıldıkları doğru. ama akne tedavisinde yoğun olarak kullanılıyorlar. biz bu kremleri maxum nahut tanesi büyüklüğünde kullanıyoruz.
tretin gece kremi. retinol içerir. retinol un rek başına bile saç hücrelerini uyerdığı saç çıkardığını kanıtlayan deneyler mevcut netde.
ayrıca minoxidil in etki mekanızması şakak ve alın ön kısmında çok çok azdır. Biz bu kremi bu bölgelerde kullanarak bu bölgelrde minoxidil in saç derisi tarafından emilmesini arttırmaya gayret ediyoruz. yani minoxisil in saç deri altına taşıyan iyi bir ajandır.
gündüz kremi azelderm ise azelaic asit içerir. bu kremide yine şakak ve alın ön kısmı için kullanıyoruz genelde. yine bu kremde minidil in deri aştına taşınmasında iyi bir görev istleniyor.
ayrıca azelaic asit in dht yi inhib edici özellği olduğu savunuluyor. ama bu konuda çok araştırmaya ben ulaşamadım.
çok kısıtlı çalışmalar var.
bazı minoxidiller direk alezaic asid karışımlı üretiliyor bu şekilde minoxidil in daha etkili olduğu savunuluyor. bu tarz minoxidillerden ben 3 tüp kullandım . provilus un %5 minox ve %5 azelaic asit içeren fomülünü.
gayet iyi bir üründür ama bu şekilde pahalı satılıyor.
ayrıca revivogen losyonda da dht i inhibe edici olarak bir çok ürünü yanında zelaic asit de kullanılmışdır.
ama dediğim gibi bu azelaic asit ile çok detaylı bi sonucun yayınlandığı bilgi pek mevcut değil.
en azından minoxidil in emilimini arttırdığı kesin.
Nedim_Batu
12-11-2009, 01:04 PM
yaglı saçlar için hergün daha mantıklı akşam için tretini tercih et minoxdan 2 saat evvel sür.. yıkamaya gerek yok günde 1 kere iyi 2 olmasın yıkama..
kuzucuk
12-11-2009, 01:15 PM
kremlerin akne tedavsinde kullanıldıkları doğru. ama akne tedavisinde yoğun olarak kullanılıyorlar. biz bu kremleri maxum nahut tanesi büyüklüğünde kullanıyoruz.
tretin gece kremi. retinol içerir. retinol un rek başına bile saç hücrelerini uyerdığı saç çıkardığını kanıtlayan deneyler mevcut netde.
ayrıca minoxidil in etki mekanızması şakak ve alın ön kısmında çok çok azdır. Biz bu kremi bu bölgelerde kullanarak bu bölgelrde minoxidil in saç derisi tarafından emilmesini arttırmaya gayret ediyoruz. yani minoxisil in saç deri altına taşıyan iyi bir ajandır.
gündüz kremi azelderm ise azelaic asit içerir. bu kremide yine şakak ve alın ön kısmı için kullanıyoruz genelde. yine bu kremde minidil in deri aştına taşınmasında iyi bir görev istleniyor.
ayrıca azelaic asit in dht yi inhib edici özellği olduğu savunuluyor. ama bu konuda çok araştırmaya ben ulaşamadım.
çok kısıtlı çalışmalar var.
bazı minoxidiller direk alezaic asid karışımlı üretiliyor bu şekilde minoxidil in daha etkili olduğu savunuluyor. bu tarz minoxidillerden ben 3 tüp kullandım . provilus un %5 minox ve %5 azelaic asit içeren fomülünü.
gayet iyi bir üründür ama bu şekilde pahalı satılıyor.
ayrıca revivogen losyonda da dht i inhibe edici olarak bir çok ürünü yanında zelaic asit de kullanılmışdır.
ama dediğim gibi bu azelaic asit ile çok detaylı bi sonucun yayınlandığı bilgi pek mevcut değil.
en azından minoxidil in emilimini arttırdığı kesin.
bilgilendirme için teşekkürler genetik dökülmeyi önleyen o zaman azalderm mi oluyor ? ya kafama çok takılıyor. bi de minoxilin etkisini en ksa zamanda ne zaman görürüm?
kuzucuk
12-11-2009, 03:05 PM
tretin yerine acnelyse kullansam olur mu ikiside retinol asit içeriyor etkisi aynı olur mu acama yardım edebilecek var mı?
kuzucuk
12-11-2009, 03:07 PM
tretin yerine acnelyse kullansam olur mu ikiside retinoik asit içeriyor etkisi aynı olur mu acaba yardım edebilecek biri var mı?
neden kimse cevap vermiyor...........?
uzunn
12-14-2009, 01:26 PM
minoxilde 5. kutudayım ve tedavim çok iyi gidiyor önde bile saç çıkışı oldu
sadece forte+sebamed şampuanla mütevazı şekilde gidiyor
forumda trentin ve acnelyse hakkında bilgiler vardır kuzucuk bi oku istersen...
Nedim_Batu
12-14-2009, 03:20 PM
evet zaten tretin kullanmayalar acnelyse yi tercih ediyorlar..tretin yerine acnelyse kullansam olur mu ikiside retinoik asit içeriyor etkisi aynı olur mu acaba yardım edebilecek biri var mı?
neden kimse cevap vermiyor...........?
mert88
12-14-2009, 07:14 PM
arkadaşlar ben yarın öbürgün forteye başlamayı düşünüyorum.1 aydır dnc kullandım ancak rengi kokusu ve fiyatı daha fazla kullanmama engel oldu.Daha çok gerileyen alın çizgisindeki zayıf ve ince saçları geri kazanmak ve ordaki gerilemeyi durdurmak için kullanıyorum bu ilaçları.Sizce bu tretin acnelyse vs olmadan sadece minox forte kullansam yararı olurmu yoksa mecbur kullancazmı bu kremleri.Durumumun kritik olmadığını belirtmek isterim yani mucize beklemiyorum olanları korusun oda yeter.
Nedim_Batu
12-14-2009, 07:29 PM
olanları korursun kardeş tretinle azaldermi kullanırsan daha faydalı olur daha da yani şakaklar için ben kullandım çıkış sagladım ..
kuzucuk
12-17-2009, 08:17 AM
ben bırakmayı düşünüyorum minoxu saçlarım çok seyreldi anlımın üst tarafı. sürekli döküyor 1 aydır kullanıyorum. dün akşam ve bu sabah sıkmadım. ne yapmalıyım böyle dökerse saçsız kalmaktan korkuyorum. önceden saçlarım sadece azdı şimdi ise seyreldi. birde sarımsakın saç çıkardığını idda ediyorlar doğru mu? minox kullanırken onuda kullansam 2 saat önce falan olurmu? ne yapmalıyım bişeyler söyleyin lütfen.... hekimimizden yardım istiyorum.
Nedim_Batu
12-17-2009, 09:42 AM
minoxun ilk 2 ay dökmesi normaldir döktügünü yerine getirir ama bırakırsan hiç bir sonuç elde edemezsin..
kuzucuk
12-17-2009, 11:28 AM
peki daha kötümü olur yoksa öyle kalır mı? ya ben bayanım ya saçlarım önceden avucumda normaldi minox dan sonra parmak kadar kaldı önceden saç dibimi görmezdim şimdi ise saç dibimi görebiliyorum. bide dökmesi etki ettiği anlamına mı gelir? birde dün akşam ve bu sabah kullanmadım bişey olur mu?
kuzucuk
12-17-2009, 11:30 AM
peki daha kötümü olur yoksa öyle kalır mı? ya ben bayanım ya saçlarım önceden avucumda normaldi minox dan sonra parmak kadar kaldı önceden saç dibimi görmezdim şimdi ise saç dibimi görebiliyorum. bide dökmesi etki ettiği anlamına mı gelir? birde dün akşam ve bu sabah kullanmadım bişey olur mu?
kullanma sebebim saçlarımın gürleşmesini istediğim için
Nedim_Batu
12-17-2009, 11:45 AM
düzelecektir dökmesi iyiye işarettir bırakmamak gerek hemen en az 4 6 ay kullanmalısın etkisi için.
kuzucuk
12-17-2009, 11:50 AM
ben Habibullah hoca ile görüşebilirmiyim nasıl görüşürüm
kuzucuk
12-17-2009, 12:15 PM
benim bu sorunları yaşamamın tek sebebi bioblas şampuan saçlarım biraz dökülüyo diye bu şampuanda güyo saç dökülmesini önlediği için bunu aldım 4 ay kullandım felç etti saçlarımı şimdide minoxu kullanıyorum ama o da döktü bu yüzden korkuyorum.
kuzucuk
12-18-2009, 02:59 PM
nedim senin minoxdan önce ve sonra fotoğrafını gördüm çok şaşırdım kaç ayda oldu maşallah. onu gördükten sonra umudum arttı. biotin hapı sadece saç tellerini mi kalınlaştırıyor yoksa tüyleri falanda kalınlaştırır mı?
Nedim_Batu
12-18-2009, 03:17 PM
111 günde o hale geldi şükürler olsun sonuç alınır ama sabretmek gerek evet tüylerede etkisi var..nedim senin minoxdan önce ve sonra fotoğrafını gördüm çok şaşırdım kaç ayda oldu maşallah. onu gördükten sonra umudum arttı. biotin hapı sadece saç tellerini mi kalınlaştırıyor yoksa tüyleri falanda kalınlaştırır mı?
kuzucuk
12-21-2009, 12:18 PM
nedim ben o kremleri kullanmıyorum ama
neler kullandığımı yazayım
1. minoxil fort %2 sabah akşam 5 fıs
2. ketoral şampuan 2 günde 1
3. her akşam ısırgan çayı
4. haftada 1 kere saç bakım yağı
5. çinko günde 1 kere
sence bu liste böyle kullanılsa fayda eder mi?
etkisin ne kadar zaman sonra hissediyorsun. saç çıktığını minumum ne sürede görüyorsun?
Nedim_Batu
12-21-2009, 12:34 PM
ilk etkilerini minoxun 2.ayı geçtiginde anlarsın saç çıkışı için 4 ile 6 ay arası beklemek gerek 4 ay olsun farkı görürsün inşallah allah yardımcın olcun.
kuzucuk
12-21-2009, 01:37 PM
arak minoxidil kullandın mı? minoxille aynı etkiyi yapar mı? geçen aktarda gördüm suriyeden gelmiş 25 lira minoxilden biraz daha uygun ama etkisi aynımıdır sizce???
Nedim_Batu
12-21-2009, 01:39 PM
bayanlar için yüzde 2 lik öneriliyor.. ben kullanmadım ama alma aktardan bence güvenilir başka bi yerden al alcaksan minoxların içerigi aynı böyle olunca etkiside aynı olur şüphesiz
kuzucuk
12-21-2009, 01:40 PM
birde sen şuanda minoxu hala kullanıyormusun bıraktın mı? minox ile ilgili bırakıldığında saçların eskiye döndüğünü duydum doğru mu?
Nedim_Batu
12-21-2009, 01:48 PM
tabiki kullanıyorum 1 sene devam etcem.. evet dogru ..
kuzucuk
12-21-2009, 02:40 PM
peki 1 seneden sonra devam edecen mi? yine 1 seneden sonra da döker mi?
Nedim_Batu
12-21-2009, 02:46 PM
döker ozaman gelsin tabiki en az bir sene kullancam
kuzucuk
12-21-2009, 03:03 PM
peki yine sabah akşam mı kullanacaksın yoksa sadece günde bir kere mi? birde diğerlerinide mi kullacaksın yoksa sadece minoxu mu? öyle ise eğer bu kesin çözüm değil ömür boyu kullanılması gerekiyor öyle mi?
Nedim_Batu
12-21-2009, 03:12 PM
evet öyle bu yola çıktıysan bırakmıycaksın ki benim için böyle 1 sene hiç bozmuycam inşallah..
kuzucuk
12-22-2009, 01:18 PM
sadece minoxua mı 1 sene devam edecen yoksa tüm listeye mi? bide sabrına hayran kaldım ben şimdiden çok sıkıldım bazen akşam uyuya kalıyorum kullanmayı unutuyorum.
Nedim_Batu
12-22-2009, 01:27 PM
sabır olmazsa sonuç olmaz bunu hiç bir zaman unutma her alanda böyledir .. evet 1 sene hepsine devam etcem .. 1 sene sonra maksimum etkiyi görüyüm reçetedede öyle yazıyor boşa yazmamışlardır herhalde :)... minoxu bıramkmayabilirim ama biotin olsun yada başkası bırakabilirim yavaş yavaş ..
kuzucuk
12-22-2009, 03:26 PM
valla maşallah sana ama ben biotin kullanamam diğer tüyleride kalınlaştırıyorsa. tretin kremi alacam bu minox almamda çinkoya devam ederim. ısırgan çayıda saç gürleştiriyormuş bizzat arkadaşım karşımda örnektir yani. daha kısa sürede yapılacak kolay bir çözüm varmıdır acaba????
birde senin dökülme durdumu benim dökülme bi ara baya azalmıştı yine arttı.
kuzucuk
12-24-2009, 12:00 PM
nedim revivogen şampuan gerçekten saç dökümesine etkili mi? düzgün bi şampuan istiyorum ama gerçekten kişi üzerinde etki gösteren bişey istiyorum. yardımını bekliyorum
Nedim_Batu
12-24-2009, 12:45 PM
kesinlikle revivogen diyorum bende ..
kuzucuk
12-24-2009, 12:52 PM
dökmeyi azaltıyo mu benim yine arttıda strestende oluyo herhalde. daha önce bioblas çok kötü yatı onun yüzünden başıma bunlar gedi. şimdi güvenilir bişey istiyorum. bayanlarda kullanabilir mi? yardım et........
kuzucuk
12-25-2009, 12:11 PM
nedim habibullah hocaya nasıl ulaşırım ondan şampuan tavsiyesi isteyecektim gün boyun başım kapalı ya onun için hangisi daha iyi gelir onu soracaktım?
Nedim_Batu
12-25-2009, 12:15 PM
revivogen güzel şampuan bayan lar tabiki kullanabilir şampuan hiç bir zaman dökülmeyi durdurmaz tek başına ama çogu şampuanı kullandıgım için yorum yapıyorum revivogen diyorum.
kuzucuk
12-25-2009, 01:03 PM
peki dökülmeyi azaltır mı? bi de gün boyu hava almıyor ya onun için ne yapabilirim? bu arada nedim seni çok yordum hakkını helal et.
Nedim_Batu
12-25-2009, 01:08 PM
estagfurullah görevimiz.. dökülmeyi durdurmaz ama minox ile etkili bir şampuan digerlerine göre.. ayrıca kapalı oldugunu dedin bunun için bi çare sanmıyorum ..
nasuh
12-25-2009, 01:52 PM
minoxil forte yi sabah kafana sürünce kuruması ne kadar zaman alıyor. Yani hemen toplum içine çıkabiliyormuyuz.
nasuh
12-25-2009, 01:53 PM
Ayrıca insanı rahatsız edici kokusu var mı
Nedim_Batu
12-25-2009, 01:54 PM
ben çıkmadan yarım saat evvel sürüyorum kuruyor .. tabiki çıkabilirsin bi sorun olmaz
Nedim_Batu
12-25-2009, 01:54 PM
yok ıslakken alkol kokar ama kuruyunca bi koku algılamazsınAyrıca insanı rahatsız edici kokusu var mı
Pegasus88
01-23-2010, 12:16 PM
Arkadaşlar 6.kutu forte bitti.Bu aralar etkisinde aşırı bi azalma oldu.Saçlar eski etkiye göre sanki azaldı.(Sabah akşam fikse ederken 50 civarı yani toplam 100 saç dökülüyordu.)Bu aralar forteden şüphelendim ve pahallı olduğundan Arak sipariş ettim.Fakat bu arada diplere dikkatli baktığımda zayıf açık rekte saçlar çıktığını farkettim(Forte kullanımında).Araklar gelincede kullanmaya başladım açıkçası ne olucağını bilmiyorum.Üç gün oldu kullanalı ilginç bir durum var.Arak kullanınca fikse ederken dökülen saçlar en fazla 10-15 tane...Gittikçede azalıyor yani dökülme nerdeyse durdu.Asıl mevzu şu; forteler miadları eski tarihli genelde,sürkülasyon olmadığından.Arakların üretim tarihi bir ay bile değil.Yani bu olayı ben miadlarına bağlamaya başladım veya saklama koşullarına.Açıkçası Arak minoxidil şimdilik beni ikna etti.
Nedim_Batu
01-24-2010, 02:53 PM
arkadaşlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor tedaviler??
Vendetta__
01-25-2010, 04:22 AM
4. kutunun henüz başındayım.2. kutunun başından itibaren saç dökülmesi durdu ve (Allah bozmasın) o zamandan beri bir sorun yaşamıyorum.Şakaklarım tüyle doldu ancak ben şakaklarda saç istemiyorum, kısa saça (0-1-2-3) yakışmıyor bana göre.Gözle görülür sonuçlar aldığım an foto çekip siteye koyucaktım ama malesef telefonum çalındı(n73) o yüzden yeni bir telefon alana kadar erteledim.Minoxil konusunda zamanında bazı şüphelerim oldu sahte olması ile ilgili ancak ürünleri daha merkezi eczanelerden alarak bu sorunu çözdüm.
Tedavinin sonuçlarını daha net görebilmek ve siteye koyabileyim diye, tedaviye başladığım saç uzunluğuna erişmek için saç uzatmaya başladım, ancak minoxilin kullanımını epey bir zorlaştırıyor.Bu yüzden 5 fısı 6'ya çıkarmak zorunda kaldım.
karabalcan
04-21-2010, 10:14 AM
Peki arkadaşlar minoksidilden sonra başımızı yıkamak icin ne kadar süre yeterli? 3 saat emilim icin yeterli olur mu mesela
Nedim_Batu
04-22-2010, 09:11 PM
evet arkadaşlar konuyu güncelleyelim nasıl tedaviler ??
tyler
04-24-2010, 02:06 AM
arkadaslar minoxidil forte sonucta muadil bir üründür..kesinlikle rogaine ile esdeger etkiyi yapacagina inanmiyorum..bostur , yalandir , peri masalidir.. orjinal rogaine bulursaniz şaşmayın derim..
muadil=eşit,denk,eşdeğer...ne demeye çalıştığını anlayabilmiş değilim..???
Nedim_Batu
04-24-2010, 08:35 AM
ben sana katılmıyorum düz bir minox sonuçta ama fiyatına göre kesinlikle alınmaması gerek onun yerine pak kırkland arak gibi minoxlar tercih edilmeli fiyatından dolayı bunu dedim yoksa fark yok ... arkadaslar minoxidil forte sonucta muadil bir üründür..kesinlikle rogaine ile esdeger etkiyi yapacagina inanmiyorum..bostur , yalandir , peri masalidir.. orjinal rogaine bulursaniz şaşmayın derim..
kenangerede
07-11-2010, 03:17 PM
Başımın şakak, üst ve tepe bölgelerindeki saçlar dökülüyor. Aşağıda uyguladığım tedavi yöntemine devam etmemi önerir misiniz?
Sabahları:
-Revivogen şampuan ile saçı yıkıyorum
-Aç karnına proscar (1/4), öğle yemeğine kadar birşey yemiyorum
Öğlenleri:
-Yemek yedikten sonra 1 adet solgar zinc hapı
Akşamları:
-Tretin ve azalderm kremleri birlikte saç dökülen tüm bölgeye her birinden nohut tanesi büyüklüğünde sürüyorum
-Bu işlemden 2 saat sonra minoxil forte saç dökülen tüm bölgeye 3 veya 4 fıs
Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca başarıya ulaşmış tedavi yöntemlerini de paylaşabilirseniz sevinirim.
nitrous
07-13-2010, 02:40 PM
nedim tedavim iyi gidiyor tepe bölgesi ve arka kısım yavaş yavaş kapanıyor.2 nisanda başladım tedaviye.forte,prozinc şampuan,revivogen şampuan kullanıyorum.fotolarım var ama pek net çekememişim.tedavi iyi gidiyor
ahmet12345
07-13-2010, 06:28 PM
Başımın şakak, üst ve tepe bölgelerindeki saçlar dökülüyor. Aşağıda uyguladığım tedavi yöntemine devam etmemi önerir misiniz?
Sabahları:
Öğlenleri:
Akşamları:
-Tretin ve azalderm kremleri birlikte saç dökülen tüm bölgeye her birinden nohut tanesi büyüklüğünde sürüyorum
Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca başarıya ulaşmış tedavi yöntemlerini de paylaşabilirseniz sevinirim.
bence sabah saclari yikadiktan 5-10 dak sonra forte kullan. Yani sabah-aksam. Proscari da gece yatmadan once yut. Ayni saatte kullanmaya ozen goster.
kenangerede
07-14-2010, 01:02 AM
bence sabah saclari yikadiktan 5-10 dak sonra forte kullan. Yani sabah-aksam. Proscari da gece yatmadan once yut. Ayni saatte kullanmaya ozen goster.
Merhaba ahmet,
Tretinle azalder min aynı anda sürülmesine ne diyorsun? Galiba bu kremleri kullanmıyorsun.
erman05
07-15-2010, 04:48 AM
arkadaslar bnde forte kullanıorum bu ürüne baslıyalı 1.5 ay oldu 5-6 ay kullanan varmı aranızda ona göre dewam etcem yda amerikadan rogaine spariş etcem bişekilde getirtcem fikirlerinizi bekliyorum
aydemirim
07-15-2010, 09:25 AM
arkadaslar minoxidil forte sonucta muadil bir üründür..kesinlikle rogaine ile esdeger etkiyi yapacagina inanmiyorum..bostur , yalandir , peri masalidir.. orjinal rogaine bulursaniz şaşmayın derim..
Aynennnnnnnnnnnnnnn
aydemirim
07-15-2010, 09:28 AM
Sabahları:
Öğlenleri:
Akşamları:
Nohut tanesi kadar sürmen çok yanlışşşşşşşş????
Nerden duydun kim dedi yapma etme iyi değil....
Mercimek tanesi kadar süreceksin ve yayacaksın fazla sürme....sakın ola
erman05
07-15-2010, 09:45 PM
rogaine nin orjinal sitesine girdim herifler birtek amerikan eyaletlerine satış yapıyor ebayden alcagımız ürünlerde isi orjinalliği ne derece olur tek çakal türklermi bu işler insanların zayıf noktaları eger orjina lrogaine ulasabilirseniz bişekilde bilgilendirin en son isyan edip gidip amerikadan alcam
kenangerede
07-15-2010, 11:35 PM
Peki arkadaşlar hiç başarı hikayesi yok mu?
Yani birkaç aydır kendince bir tedavi yöntemi uygulayan kişilerin şuan ki durumları nedir? Bizimle paylaşabilirler mi? Özellikle ilaç tedavisi uygulayıp başarıya ulaşan birileri varsa nasıl yaptıklarını anlatailirler mi?
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.