PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahte Forte Tartışmasına SON!!! Firmadan Gelen Mailim...

derbederx
12-01-2009, 02:15 PM
Bu sahte forte tartışmalarına son vermek amacıyla firmaya mail attım ve gelen maili sizlerle paylaşmak istiyorum...Kimse ortalığı karıştırmaya çalışmasın...Şimdi kimse bana sen forte nin avukatımısın demesin Benim kullandığım ürün forte değil Rogan Minoxidil bunuda belirtmiş olayım...

İşte Gelen Cevap...

İyi günler, Öncelikle ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.Takdir edersiniz ki günümüzde her ne kadar internet, bilgiye ulaşımmaliyetini sıfıra indirmiş ve birçok görüşe ve fikre yer verebilmesiaçısından bir zenginlik sağlamış olsa da BİLİMSEL ETKİNLİĞİ KANITLANMIŞVE GERÇEKLİĞİ TARTIŞMA GÖTÜRMEZ konularda bir bilgi çöplüğü halinegelmiştir. Ürünmüz MİNOXİL FORTE %5 DERİ SPREYİ'nin şeffaf/sarımsı birrenge sahip olması normaldir. Kokuda bir değişiklik olmaz ancak gözdenkaçmaması gereken şudur ki bu ürünler hava ile temas etiklerindetepkimeye girerler ve başta alkol ün uçuculuğu nedeniyle etkinlikleridebir azalma görülebilir. MİNOXİL FORTE %5 DERİ SPREYİ'nin bir ilaçolduğunu ve Avrupa'dan ithal hammadde ve yardımcı maddelerdenoluştuğunu, her serinin analizlerinin yapılıp testleriningerçekleştiğini unutmayınız. T.C. Sağlık Bakanlığı'nca denetlenenürünümüzü kullanmanızda en ufak bir sakınca yoktur. MİNOXİL FORTE %5DERİ SPREYİ'nin tedavisi UZUN SÜRELİ bir tedavidir. Düzenlikullanıldığında 4-6 ay arası etkinliği görülmekte ve maksimum etkiye 12ayda ulaşılmaktadır. Son kutulada verim alınamadığı spekülasyonuinternet ortamında sahte ürün satışını artırmak amacıyla yapılmış birsöylemden fazlası değildir. DİKKAT EDİNİZ! Orijinal ilaçlar sadeceeczaneden ve üzerinde T.C. Sağlık Bakanlığı ruhsat onay ve tarihiniiçeren MİNOXİL FORTE %5 DERİ SPREYİ kutularında bulunmaktadır. İlginiz ve hassasiyetiniz için tekrar teşekkür ederiz.

hasankundak
12-01-2009, 02:43 PM
Ben minox satıcısı değilim aynı şeyi defalarca söledim sahte minox yoktur. sadece SAHTE diyerek yüksek KARla satmak isteyen satıcılar vardır. Birleştirirsek büyük harfleri SAHTEKAR çıkıyor...

derbederx
12-01-2009, 02:55 PM
Olmaz olur mu Kundak Sahtesi çok fark inan ki ...

MORDOR
12-01-2009, 03:13 PM
benim her zaman söylediğim şey. Ürünü Kullanırken mümkün olduğunca ağzını sıkı kapatın. Hava ile fazla temas ettirmeyin. Yukarıda yazmışlar Hava ile tepkiyemeye girer ve etkinliklerinde azalma olabilir diye kullandıktn sonra ağzını açık bıraktığımızda yada iyi sıkmadığımızda Alkol ucuyor. Bu tip seyreltilmiş alkol ile deri tarafından emilimi sağlanmış minoxidillerde. Alkol uçtuğu zaman deri trafında emilim azalıyor ve sonuçlar kötüye gidişi sağlıyor demekki.

Ayrıca son bahsedilen sarı renkteki minoxidil forte ürünlerinin sarı renkte olduğunu düşündüğümüzde ambalajlamada sorun olabileceği aklıma geliyor.

Ürün iyi ambalajlamadı ise hava alıyor ve tepkimeye giriyor. alkol uçuyor. rengi sarı renge dönüyor. alkol u uçmuş ürünlerde deri tarafından iyi emilmediği için sonuçlar yavaşlıyor ve kötüye gidişat başlıyor.

Ayrıca kullananların kabuklanma ve kepeklenme sorunu şikayetleri göz önüne alındığında sürülen ilacın tamamen deri tarafından emilmediği ve deride kuruyarak kabuklanmaya sebep olduğu ortaya çıkıyor.

Burada dikkat çeken unsur üretici firmanın ürünü düzgün üretmesi ama daha sonra ambalajlama yada başka bir neden ile ürünün hava alıp hava ile tepkimeye girip sorunlu hale gelebilmesi. Zaten mail dede buna dikkat çekmiş.

O bakımdan eczaneden ürün alacak olan ların BENCE BU SARI OLAYI DİKKATE ALINDIĞINDA HEM FİYAT AÇISINDAN HEMDE ÜRETİCİ FİRMANIN BÜYÜKLÜĞÜ AÇISINDAN

ROGAN I TERCİH ETMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUM. 3 AYLIK 95 TL.

SAHTEKARLARIN 3 AYLIK 3 TÜPÜ 90 TL Y SATLAN ROGAİNE İN SAHTESİNİ YAPTIKLARINI DÜŞÜNÜRSEK.

3 AYLIĞI 150 TL YE GELEN MİNOXİL FORTE UN AĞIZLARININ SUYUNU AKITTIĞINI DÜŞÜNMEK YANLIŞ OLMAZ. BEN 6 7 AY ÖNCE MİNOXİL FORTE UN BU FİYAT POLİTİKASI İLE SAHTECİLERE DAVETİYE ÇIKARACAĞINI YAZMIŞTIM.

ROGAN EN AZINDAN BU KONUDA ADIM ATARAK 3 AYLIĞI 95 TL YE ÇEKEREK EN AZINDAN MAKUL DENEBİLECEK BİR DÜZEYE ÇEKTİ.

hasankundak
12-01-2009, 03:16 PM
Dostum piyasadaki en ucuz minoxları alıyorum minox bitince açıyorum interneti en ucuz nerde bulursam onu alıyorum hiç sahtesi dek gelmedi 1 senedir. Önceden sahte diyerek kafa karıştırıyorlardı güvenli satıcılara yönelin diyerek afedersin 35 tl iran minox kakaladılar. Bana 10 tl iran minoxu 3,5 katı fiyata geçirdiler. Sahte falan diyerek ya 50 tl forte yada güvenli satıcı diyerek 10 tl minoxu 35 tl satmak onun için itabar etmiyorum sahte laflarına

Nedim_Batu
12-01-2009, 07:21 PM
tam gaz forte ;)

aydemirim
12-01-2009, 07:39 PM
benim her zaman söylediğim şey. Ürünü Kullanırken mümkün olduğunca ağzını sıkı kapatın. Hava ile fazla temas ettirmeyin. Yukarıda yazmışlar Hava ile tepkiyemeye girer ve etkinliklerinde azalma olabilir diye kullandıktn sonra ağzını açık bıraktığımızda yada iyi sıkmadığımızda Alkol ucuyor. Bu tip seyreltilmiş alkol ile deri tarafından emilimi sağlanmış minoxidillerde. Alkol uçtuğu zaman deri trafında emilim azalıyor ve sonuçlar kötüye gidişi sağlıyor demekki.

Ayrıca son bahsedilen sarı renkteki minoxidil forte ürünlerinin sarı renkte olduğunu düşündüğümüzde ambalajlamada sorun olabileceği aklıma geliyor.

Ürün iyi ambalajlamadı ise hava alıyor ve tepkimeye giriyor. alkol uçuyor. rengi sarı renge dönüyor. alkol u uçmuş ürünlerde deri tarafından iyi emilmediği için sonuçlar yavaşlıyor ve kötüye gidişat başlıyor.

Ayrıca kullananların kabuklanma ve kepeklenme sorunu şikayetleri göz önüne alındığında sürülen ilacın tamamen deri tarafından emilmediği ve deride kuruyarak kabuklanmaya sebep olduğu ortaya çıkıyor.

Burada dikkat çeken unsur üretici firmanın ürünü düzgün üretmesi ama daha sonra ambalajlama yada başka bir neden ile ürünün hava alıp hava ile tepkimeye girip sorunlu hale gelebilmesi. Zaten mail dede buna dikkat çekmiş.

O bakımdan eczaneden ürün alacak olan ların BENCE BU SARI OLAYI DİKKATE ALINDIĞINDA HEM FİYAT AÇISINDAN HEMDE ÜRETİCİ FİRMANIN BÜYÜKLÜĞÜ AÇISINDAN

SAHTEKARLARIN 3 AYLIK 3 TÜPÜ 90 TL Y SATLAN ROGAİNE İN SAHTESİNİ YAPTIKLARINI DÜŞÜNÜRSEK.

3 AYLIĞI 150 TL YE GELEN MİNOXİL FORTE UN AĞIZLARININ SUYUNU AKITTIĞINI DÜŞÜNMEK YANLIŞ OLMAZ. BEN 6 7 AY ÖNCE MİNOXİL FORTE UN BU FİYAT POLİTİKASI İLE SAHTECİLERE DAVETİYE ÇIKARACAĞINI YAZMIŞTIM.

ROGAN EN AZINDAN BU KONUDA ADIM ATARAK 3 AYLIĞI 95 TL YE ÇEKEREK EN AZINDAN MAKUL DENEBİLECEK BİR DÜZEYE ÇEKTİ.

BEn ilaçlarımın ağzını zamanında açık çok bıraktım hata bende işde saçları kaybetmemin bir tane daha nedeniiii... offffffffffffff offf

hasankundak
12-01-2009, 08:22 PM
Mordor dostum rogan tavsiye etmişinde 30 tl minox sence çok pahalı değil mi? Sen ki yıllardır minox kullanıyorsun bence 10 tl bile çok para yazık o kadar minoxa verilen paraya

lastmorn
12-01-2009, 10:04 PM
ben bu sahte muıhabbetlerine inanmıom

MORDOR
12-01-2009, 10:53 PM
Mordor dostum rogan tavsiye etmişinde 30 tl minox sence çok pahalı değil mi? Sen ki yıllardır minox kullanıyorsun bence 10 tl bile çok para yazık o kadar minoxa verilen paraya

DOSTUM BEN ZATEN 1 YILDIR ARAK KULLANIYORUM. kutu başına 10 / 12 tl ödüyorum.

Kullanmadığım ürün nerede ise kalmadı. 3 yıl oldu neredeyse.

SPECTRAL DNC. / DNC-L / ROGAİNE LOSYON / ROGAİNE FOAM. KIRKLAND / PROVİLLUS %5 MİNOX + %5 ALEZAİC ASİD İÇEREN / İRAN ÜRÜNÜ PAK DOR / ARAK MİNOXİDİL.

REVİVOGEN / FOLTENE PHARMA / RESTOREX / VE REVİGEN VİNİFOLİN.

Ekonomik durumun süper olsa her ay spectral dnc kullanırım.

yada ROGAİNE FOAM KULLANIRIM.

lOSYON TARZI DÜZ MİNOXİDİLLERİN ARAINDA ETKİNLİK BAKIMINDAN FARK YAŞADINMI DESEN. İRAN MİNOXİDİL İ PAK DOR DIŞINDAKİLER BNİM İÇİN HEPSİ AYNI.

O YÜZEDEN 1 SENEDİR ARAK KULLANIYORUM VE AYLIK MİNOXİDİL TUTARIM FAZLA KULLANDIĞIMI GÖZ ÖNÜNDE TUTARAK. 15 TL Yİ GEÇMİYOR TABİ BU MİNOXİDİL TUTARI SADECE .. DİĞER GERİ KALAN PARA TUTARINI YAN DESTEKLERE HARCAMAYI UYGUN BULUYORUM. REVİGEN VİNFOLİN GİBİ b2 dimer içeriyor.

iran minoxidil bende tamamen facia yarattı. AMa forumda bu ürünü kullanıp harika sonuçlar alan arkadaşlar var. Ayrıca forumda doktor beyde iran minoxidil ini hastalarına önerdiğini yazmıştı.

Bu tamamemn bünye meselesi tabki pikolojik taraflarıda var.

Forumda bazı üyeler ürünleri eczaneden alınca ürüne daha çok inanıyor. Piskolojik olarak daha iyi geleceğine inanıyor.

içeriğine bakınca ROGAN IN MİNOXİDİL FORTE UN KIRKLAND IN ROGAİNE LOSYON UN. mamber shark minoxidil in YANİ DÜZ MİNOXİDİLLERİN HEPSİNİN İÇERİK OLARAK AYNI OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ.

AMA BAZI ARKADAŞALR ÜRÜNLERİ ECZANEDEN ALINCA BU ÜRÜNLERİN DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORLAR. TABİ OZMAN ECZANELERDE SATILAN BAKANLIKTAN ONAYLI BİOXİN DE ÇOK İYİ OLMASI GEREKİRDİ YA O BAŞKA.

pİSKOLOJİK ETKİ BAKIMINDA BU ŞEKİLDE İNAN ARKADAŞLARIN KESİNLİKLE ECZANDEN ÜRÜN ALMALARINI TAVSİYE EDİYORUM.
aMA EN AZINDAN FİYAT AÇISINDAN DAHA MAKUL OLAN VE ÜRETİCİ FİRMANIN BÜYÜKLÜĞÜNE BAKINA BUNU ROGAN YÖNÜNDE KULLANMALARINI TAVSİYE EDİYORUM.

aMA BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM ABD DE YAN ETKİ BAKIMINDA UYGUN GÖRÜLÜP BÜYÜK MARKETLERDE SATIŞINA İZİN VERİLEN VE AYLIK TÜPÜ 5 DOLAR YANİ 7,5 TL YE GELEN KIRKLAND MİNOXİDİL İLE AYLIK TÜPÜ 3,5 DOLARA GELEN YANİ 5 TL. YE GELEN MAMBERSHARK MİNOXİDİL İ BİZİM FİRMALARIMIZ , AMBALAJINI DEĞİŞTİRİP AYLIK 53 TL YE YANİ 35 DOLARA RESMEN KAKALIYORLAR. FARK NE SADECFE ECZANEDE SATILMASI.

YAZIKKK YAZIKKK.

AYRICA FORUMDA MİNOXİL FORTE ALIP ŞİKAYET EDENLERİN SAYISI ÇOK FAZLA ARTMAYA BAŞLADI. YUKARIDAKİ MAİL E CEVAP VEREN YETKİLİDE YAZMIŞ. HAVA İLE TEMAS EDİNCE RENGİ DEĞİŞİR VE ETKİSİNDE AZALMA OLABİLİR ÇÜNKÜ ALKOL UÇUCU DEMİŞ. RESMEN ORADA FEYK ATIP KIVIRMIŞ.

ECZANEDEN YENİ ALINMIŞ YENİ AÇILAN ÜRÜN NASIL SARI ÇIKIYOR OZAMAN.

DEMEKKİ ONUN İÇİNDEKİ ALKOL UÇMUŞ VE ETKİNLİĞİ AZALMIŞ.

OZAMAN BUNU AÇIK SEÇİK KIVIRMADAN SÖYLEMESİ LAZIM. AMA TABİKİ KİM KENDİ ÜRÜNÜNÜ KÖTÜLER.

NASIL OLUYORDA YANİ ALINAN VE YENİ AÇILMIŞ BİR ÜRÜN HAVA İLE TEPKİMEYE GİRİP ETKİNLİĞİNİ YİTİRDİĞİNİ GÖSTEREN SARI RENGE DÖNÜYOR OZAMAN.

BURADA BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM ÜRÜNÜ ÜRETEN FİRMANIN ÜRÜNÜ SONDERECE SAĞLIKLI VE DÜZGÜN ÜRETTİĞİ AMA AMBALAJLAMA SIRASINDA YADA SONRASINDA ÜRÜN NORMALDEN DAHA FAZLA HAVA İLE TEPKİMEYE GİRİP İÇİNDE ÖNEMLİ UNSUR OLNA SEYRELTİLMİŞ ALKOL UN UÇMASI.

KALDIKI SEYRELTİLMİŞ ALKOL MİNOXİDİL İN DERİ TARAFINDAN EMİLİMİNİ SAĞLIYOR.

O OLMAYINCA ÜRÜN DERİ TARAFINDAN EMİLMEZ VE ŞİKAYET UNSURU OLAN KABUKLANMA VE PULLANMA ORTAYA ÇIKIYOR.

BEN 8 9 AY ÖNCE BURADA DEFAALRCA YAZDIM MİNOXİDİLLERİN HAVA İLE TEMASINI ÖNLEYİN AĞZINI SIKI KAPATIN SOĞUK YERLERDE MUHAFAZA EDİN DİYE.

AMA BAZI ARKADAŞLAR BENİM BU YAZILARIMLA KAFA BULUP DALGAYA ALDILAR. BANA İNAT OLSUN DİYE HALA İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRENLER VAR.

SON SÖZÜM HER KEZ İNANDIĞI İLACI MİNOXİDİL İ KULLANSIN.

MİNOXİDİL KULLANMAYA BAŞLARKEN AYLIK DEĞİL YILLIK DÜŞÜNÜN SONRA ÜRÜN BANA PAHALI GELİYOR ÜRÜNÜ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YADA ÜRÜN DEĞİŞTİRDİM DURUM DAHA KÖTÜ OLDU DEMEYİN.

HESABININIZ YILLIK YAPIN.

SONRA PAHALI DEYİP ÜRÜN ALAMAYIP ÜRÜN DEĞİŞİKLİĞİ YAPINCA VERDİĞİNİZ PARALAR ALDIĞINIZ SONUÇLAR GÜME GİDİYOR.

BU FORUMDA DAHA KİMSEYİ GÖRMEDİMKİ ÜRÜN DEĞİŞTİRDİM DAHA İYİ SONUÇ ALDIM DİYEN YÜZDE 90 HEP KÖTÜYE GİDİŞAT OLDU.

trakyalı22
12-03-2009, 06:24 PM
walla kendi fikrim eczaneden alınmasıdır elektronik eşya değil ki bu arkadaşım ya internetten aldığın minox türevinin içinde sana ve çevrendekilere zararlı maddeler varsa?benim canım tatlı madem saçım için bişey yapıyorum onaylı kullanıyorum...Reklam repliği gibi oldu buda neyse.. :)