Orijinalini görmek için tıklayınız : Dermaroller 0.5mm saç dökülmesi olanlar dikkat!!!
iceberg
11-23-2009, 11:42 AM
LÜTFEN AÇIKLAMALARI OKUYUN
SAÇ İÇİN EN UYGUN İĞNELER 0.5 mm OLAN İĞNELERDİR.
DERMAROLLER kolajen üretimini sağlayan yeni bir kozmetik metotdur.
0.5 mm dermarollerler
SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI SERUM KULLANLARDA SERUMUN ETKİSİNİN %40 ARTMASINI SAĞLAR
Yüz deri rejenerasyonu (gençleştirme)
Kırışıklık azaltma
Yaşlılık önleme
Güneş hasarının giderilmesi için kullanılır
MEKANİZMA NASIL ETKİ EDER?
Steril küçük iğneler derinin alt tabakalarına kadar küçük delikler açar. Bu küçük hasarlar derinin kendi iyileşme mekanizmasını harekete geçirerek kendi kollajeni ni üretmesini sağlar. Uygulama alanın büyüklüğüne bağlı olarak on dakikadan bir saate kadar sürebilir. Sonuç üç ayla dokuz ay arasında tam olarak alınır. Hasta yavaş yavaş düzelmeyi fark eder. Kontrollü çalışmalarda 6-8 hafta sonra kollojende % 200 artış görülmüşür. Kollajen uyarma tedavisi; üst deriyi soymadan yakmadan yapılan (non-ablative) bir tedavidir.
hiç bir yan etkisi yoktur.
kolayca herkes tarafından kullanılabilir.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Leonardo21
11-23-2009, 12:08 PM
Ya bu şey faydalı mı o bile tartışılırken almak istesen bu küçücük şeye 15-20 lira derler.bir 5 lira kargo parası verirsin :)
hasankundak
11-23-2009, 01:22 PM
kaça veriyon bunları
iceberg
11-23-2009, 03:41 PM
Ya bu şey faydalı mı o bile tartışılırken almak istesen bu küçücük şeye 15-20 lira derler.bir 5 lira kargo parası verirsin :)
faydasını biz tartışıyoruz doktorlar tavsiye ediyor adamlar üretip piyasaya sunuyor. kullanmadan yararı var mı soruyoruz?adamlar böyle bir teknoloji geliştirmişler faydası ne olur diye düşünüp duruyoruz.iyice araştırıp bakmıyoruz.ben bunu eczanelere doktorlara satıyorum.daha geçen gün kıbrısa 50 tane sattım.
iceberg
11-23-2009, 03:46 PM
kaça veriyon bunları
fiyatlar değişiyor.45 liraya yeşil olanlar.160 liraya sarı olanlar.markasına göre değişiyor yani.
dr roller, derma roller, mns roller, vs markaları var.
boyutları 0.25 mmden 2 mm ye kadar var.kullanım alanları farklı.cilt gençleştirmeden selülite, yara izlerinden çatlaklara kadar hepsinde kullanılıyor.
saç için ise 0.5 mm kullanılıyor.
gassaray
11-23-2009, 05:35 PM
bu olay tam olarak nedir hacılar.. yani bunla kafayı iğneledikten bi saat sonra rogaine mi sürelim?
iceberg
11-23-2009, 07:21 PM
bu olay tam olarak nedir hacılar.. yani bunla kafayı iğneledikten bi saat sonra rogaine mi sürelim?
evet arkadaşım aynen öyle yapıyorsun.1 saat sonra değil ama bunu kulluanıp akabinde serum kullanıyorsun.
gassaray
11-23-2009, 07:27 PM
bu cihaz kafayı acıtmıyor mu yav :S
iceberg
11-23-2009, 09:53 PM
bu cihaz kafayı acıtmıyor mu yav :S
o kadar korkuyorsan lokal anestezik kremler var onunla beraber kullanırsın :)
Firuz
11-23-2009, 11:22 PM
ebay'de 75-80 TL 'ye sarı olanlar (Dr. Roller)
14-18 TL 'ye yeşil olanlar (Derma Roller, MNS Roller)
Türkiye'ye kadar ücretsiz kargo ile geliyor arkadaşlar.
fiyatlar değişiyor.45 liraya yeşil olanlar.160 liraya sarı olanlar.
YUH
dudaeva
11-23-2009, 11:41 PM
arkadaşlar bu derma roller işi benim kafama hiç yatmıyor.. İşe yaramıyor demiyorum.. Ürün tanıtımındaki açıklama gayet mantıklı ve bilimsel geliyor. Fakat bunu lokal olarak kullandığımız ilaçların etkisini arttırmak için kullanırsak belki kısa zamanda iyi sonuçlar elde edebiliriz Fakat uzun vadede sonuç nasıl olur acaba? bu ilaçlarında artık etkisini göstermeyeceği bir nokta gelecek.. Minoxidil 4 senede artık etki mekanizmasını yitirecekse bununla 2 senede yitirir gibi geliyor.. Bu yazdıklarımı hiç bir bilimsel araştırmaya yada makaleye dayanarak yazmadım fakat bu roller karşıma çıktıkça aklıma bu soru geliyor.. bu konuda ayrıntılı bilgisi olan arkadaş varsa faydalanmak isteriz..
iceberg
11-24-2009, 10:37 AM
ebay'de 75-80 TL 'ye sarı olanlar (Dr. Roller)
14-18 TL 'ye yeşil olanlar (Derma Roller, MNS Roller)
Türkiye'ye kadar ücretsiz kargo ile geliyor arkadaşlar.
YUH
evet arkadaşım fiyatlar öyle aydınlattığın için teşekkürler.bunlara vergi falan ödenmiyor galiba.tabi tek tek geitrince öyle oluyor.
serdaraydinalay
11-27-2009, 12:50 PM
arkadaşlar bu derma roller işi benim kafama hiç yatmıyor.. İşe yaramıyor demiyorum.. Ürün tanıtımındaki açıklama gayet mantıklı ve bilimsel geliyor. Fakat bunu lokal olarak kullandığımız ilaçların etkisini arttırmak için kullanırsak belki kısa zamanda iyi sonuçlar elde edebiliriz Fakat uzun vadede sonuç nasıl olur acaba? bu ilaçlarında artık etkisini göstermeyeceği bir nokta gelecek.. Minoxidil 4 senede artık etki mekanizmasını yitirecekse bununla 2 senede yitirir gibi geliyor.. Bu yazdıklarımı hiç bir bilimsel araştırmaya yada makaleye dayanarak yazmadım fakat bu roller karşıma çıktıkça aklıma bu soru geliyor.. bu konuda ayrıntılı bilgisi olan arkadaş varsa faydalanmak isteriz..
Kafana takılan soruların hepsi burda
How common is hair loss?
Hair loss and a receding hairline are a sign that age is taking its toll on our bodies. For men, there is a very good chance that it’s only a matter of time before you start to notice that your hairline is receding. For 20% of men, male pattern baldness (androgenetic alopecia or AGA) starts as early as puberty. They will probably have extensive hairloss by the age of 30 or even younger. For them, male pattern baldness is extremely rapid and extensive.
For a further 60% of men, the hair loss process is more gradual, and starts later on in life. Regardless of the time frame however, near total baldness across the majority of the head areas affects most of the male adult population.
Female Hair Loss
Hairloss for men is more socially acceptable. Women on the other hand, often face a more traumatic experience from unexpected hair loss. While early adolescence and the 20’s are potential problem times for women susceptible to generic hair loss, menopause is an equally critical time.
Hair Growth
The rate of hair growth is 3mm per week (faster than any other part of the body except bone marrow).
This process of hair loss and hair regrowth is continuous and natural – it is only when daily hair loss greatly exceeds this rate that an unnatural condition may be present. The human head has an average of around 100,000 hair follicles, which can each produce about 20 hairs in a lifetime
Does hair colour make a difference?
People with red hair have 25% fewer scalp hairs than those with brown hair; whilst those with blond hair have 25% more scalp hairs and those with brown hair. This fact may account for the belief that men with red hair are more likely to go bald than anyone else.
Normally, this would be an ample amount of hair for one person, if it weren’t for many factors, including particularly D.H.T. or Dihyrotestosterone.
DHT – A Factor in Male Hair Loss
This is a powerful hormone in our bodies, which can adversely affect the hair on our head. It is very important for a person to have proper nutrition to maintain hair. When DHT reaches the hair follicles and dermal papilla, it tends to prevent proteins, vitamins and minerals from providing the necessary nourishment to sustain life in the hair of these follicles. Due to this, the hair follicles tend to reproduce at a slower rate and this in turn either shortens the growing phase of the hair follicles or lengthens its resting stage.
This can result in a shrinking of the hair follicle, which makes hair growth more difficult and makes hair more vulnerable to falling out.
Other Hair Loss Factors
In addition to the chemical effects of D.H.T. other factors influence hair growth. Poor nutrition, stress and old age also have an adverse affect on the ability to reproduce hair at a fast enough rate.
Hair Loss Treatment, Prevention and Hair Loss Products
If you want to reverse or prevent hair loss, what can be done?
Well, there are a lot of treatments available from creams to Hair Transplants – many are quite costly, and all achieve mixed results.
The Scientia Derma Roller is a revolutionary device that uses traditional oriental acupuncture techniques to enhance the skins’ natural healing abilities. It promotes increased blood flow to carry nutrients to the hair follicles as well as boosting the effectiveness of creams and lotions such as the very popular regain.
Hair Loss Treatment Results:
The Scientia Derma Roller is a hair loss product that gets results. In recent trials, over a 3 month period men treated with the Scientia Derma Roller experienced an increase in hair growth and an average 80% reduction in hair loss. The hair restoration and regrowth process can help with thinning hair, balding, bald spots, receding hairlines, alopecia and more.
In clinical practice, when combined with the use of Minoxidil, skin needling or micro-needling has excellent results. Reported statistics indicate that around 85% of clients have their alopecia stabilised – so they do not continue to lose their hair. In 64% of these stabilised clients, new hair growth is reported. In only 15% of cases, the hair loss continues. This may be due to other additional health or environmental factors. It is also important to realise that the dermarolling process must be continued to see results. If you give up too soon, then you may not experience the full benefits.
Is the Derma Roller Just used to Stop Hair Loss?
Of course, the Scientia Derma Roller can assist a much wider range of skin related problems. It’s gentle action stimulates the skin to return to its former healthy state by increasing collagen production in the skin, increased blood flow and enabling skin care products to penetrate and nourish much more effectively. As hair loss products go, it is very versatile.
dudaeva
11-27-2009, 03:23 PM
valla translate te pek bişey anlayamadım ama yinede teşekkürler :)
nightromance
11-27-2009, 04:39 PM
Bu iğneleri doktorlarda kullanıyor yalnız bunların etkisi Minoxidil gibi kalıcı değil kanımca
serdaraydinalay
11-27-2009, 11:56 PM
Bu iğneleri doktorlarda kullanıyor yalnız bunların etkisi Minoxidil gibi kalıcı değil kanımca
Kesinlikle kalıcı değil derma roller ile anı yaşıyorsun :D
iceberg
11-30-2009, 04:21 PM
bu konuda öğrenmek istediğiniz ne varsa cevap verebilirim?
serdaraydinalay
11-30-2009, 06:16 PM
bu konuda öğrenmek istediğiniz ne varsa cevap verebilirim?
iceberg, roller'ın ucları çelik mi.Sonradan paslanma yapar mı?
faydası kanıtlanmış bir üründür.saç dökülmesinden başka sivilceden oluşan izler,scar izleri doğum sonrası izleri geçirir
serdaraydinalay
11-30-2009, 06:22 PM
faydası kanıtlanmış bir üründür.saç dökülmesinden başka sivilceden oluşan izler,scar izleri doğum sonrası izleri geçirir
Ürünü biliyorum ve cilti ciddi bi şekilde temizliyor ve kirden, gözenekten arındırıyor.
aaron_88
11-30-2009, 06:33 PM
benim merak ettigim bu ürünü nasıl hijyenik bir şekilde saklayacagız? Daha dogrusu sterilize etmeye gerek var mı? Nasıl edilecek?
iceberg
11-30-2009, 07:03 PM
benim merak ettigim bu ürünü nasıl hijyenik bir şekilde saklayacagız? Daha dogrusu sterilize etmeye gerek var mı? Nasıl edilecek?
zaten kendi saklama kabı var.ancak sterilize işlemi ise çok basit bir şekilde alkol içeren sıvılarla(kolonya vs.) ya da eczanelerde sterilize için satılan sıvılarla yapılabilir.
iceberg
11-30-2009, 07:04 PM
iceberg, roller'ın ucları çelik mi.Sonradan paslanma yapar mı?
çelik olanları da var titanyum olanları da var.
Kıbrısta kime sattınız? yani bireysel bir satış mı oldu yoksa herahangi bir eczaneye falan mı satıldı?
iceberg
11-30-2009, 07:07 PM
DERMAROLLER kolajen üretimini sağlayan yeni bir kozmetik metotdur.
Lazerler asitler gibi deriyi yakmaz soymaz yara oluşturmaz.
SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI SERUM KULLANLARDA SEUMUN ETKİSİNİN %40 ARTMASINI SAĞLAR
Selülit
Sivilce yara izleri
Kırışıklıkları azaltma
Yaşlılık önleme
Büyük gözenekler
Saç (Alopesi) saç derisindeki kan dolaşımın artırır.
Çiller
Akne ve yara izlerinin giderilmesini sağlar
Kullanılan bakım ürülerinin hızlı emilimini sağlar.
Evde mezoterapi
Yaşlı ve kuru cildin yenilenmesini sağlar
Koloojen oluşumun artırır
Kan dolaşımın artırır
Ölü hücrelerin kolayca dökülmesini sağlar
Vücudun birçok bölgesinde kullanılabilir(göz altı hariç)
Yüzlerce yıllık akupunktur teknolojisine dayanmaktadır.
Özellikle saç dökülmesine karşı serum kullanan kişilerde serumun etkisini %40 artırmaktadır.
Dermarolling cilt bakım ürünlerinin de etkisini arttırır, oluşan deliklerden aktif maddelerin cilt altına emilimi artar. Deri delikleri açıldığından kremler ve bakım ürünlerindeki aktif maddeler normal de olduğundan 40 kat daha fazla emilir.
Dermarolling cilt bakım ürünlerinin faydasını arttırması ile:
Cilt bakım ürünlerinin etkisi ve emilimi daha da artar
Yeni kollajen oluşumunu uyarır
Derideki kan akımını arttırır
Birikmiş ölü hücrelerin kolayca dökülmesini sağlar
Yaşlı kuru cildin yenilenmesini sağlar
Çizgi ve kırışıklıkların, çatlakların, skarların, sellülitin, lekelerin ve büyük deliklerin azalmasını sağlar ve daha fazlası
Dermarolling avantajları:
Ağrılı değildir
Vücudun her bölgesinde; yüz boyun sırt hatta kafada bile uygulanabilir
Medikal kullanım için yüksek kaliteli çelik iğneler alerji yapmaz
Birçok tedaviye göre oldukça ucuzdur
Yüzlerce yıllık akupunktur teknolojisine dayanmaktadır
Dermaroler iğnelere dört değişik çap ve boydadır
0.25 mm iğneler bakım ürünlerinin daha fazla emilimini sağlar
0.5 mm dermarollerler
Yüz deri rejenerasyonu (gençleştirme)
Kırışıklık azaltma
Yaşlılık önleme
Güneş hasarının giderilmesi için kullanılır
Saç dökülmesinde kullanılır.
1 mm Dermaroller
Sellülit azaltma
Çatlak azaltma ve yok etme
Deri ve yüz gençleştirme kırışıklık azaltma
Cilt lekelerinin giderilmesi
1.5 mm Dermaroller
Cerrahi, akne yanık gibi skarların azaltılması ve giderilmesi
Girintili çıkıntılı ve geniş delikli derinin giderilmesi
KOLLOJEN UYARMA TEDAVİSİ
CERRAHİ OLMADAN GENÇLEŞME
· İnce çizgilerin azlması
· derinin sıkışması gerilmesi
· Akne ve diğer skarların azalması
· Çatlakların ve deri gevşemesinin gitmesi
MEKANİZMA NASIL ETKİ EDER?
Steril küçük iğneler derinin alt tabakalarına kadar küçük delikler açar. Bu küçük hasarlar derinin kendi iyileşme mekanizmasını harekete geçirerek kendi kollajeni ni üretmesini sağlar. Uygulama alanın büyüklüğüne bağlı olarak on dakikadan bir saate kadar sürebilir. Sonuç üç ayla dokuz ay arasında tam olarak alınır. Hasta yavaş yavaş düzelmeyi fark eder. Kontrollü çalışmalarda 6-8 hafta sonra kollojende % 200 artış görülmüşür. Kollajen uyarma tedavisi; üst deriyi soymadan yakmadan yapılan (non-ablative) bir tedavidir.
İşlem genellikle lokal anestezik krem uygulanması ile yapılabilir.
Yüz 20- 25 dakika sürer,
İşlemden sonra ağrı yoktur – Bilinen bir yan etki yoktur.
Uygulamadan hemen sonra yüzde kızarıklık oluşur, kanama ve yara yoktur . Normal temizleyicilerle temizlenir ve güneş koruyucu uygulanır.
Sosyal hayattan sadece bir öğle sonu uzak kalırsınız.
Ertesi gün hafif bir makyajla işe gidilebilir, orta güçte güneş koruyucu yeterlidir.
KOLLOJEN UYARMA TEDAVSİNİN AVANTAJLARI
· Tedavi uygun anestezi ile ağrısızdır
· Çok kısa bir iyileşme süresi vardır bir günde işe dönebilir
· Sadece deride işlem yapılmıştır
· Kalıcı bir deri hasarı oluşturmaz
· Güvemle istene sonuçlar elde edilene kadar tekrarlanabilir
· Lazerle soyulmuş cilde de uygulanabilir
· Her cilt bölgesinde uygulanabilir
Dermarollerle iyi sonuç alınan skarlar: Akne skarları, saç nakli skarları, karında cerrahi ameliyat sıkarları,meme ameliyat skarları, yanık skarları.
hiç bir yan etkisi yoktur.
iceberg
11-30-2009, 07:08 PM
Kıbrısta kime sattınız? yani bireysel bir satış mı oldu yoksa herahangi bir eczaneye falan mı satıldı?
güzellik merkezi sahibi biri müşterilerine hediye etmek için aldı.
başka hediye bulamamış mı yahu :)
iceberg
12-08-2009, 09:47 PM
başka hediye bulamamış mı yahu :)
sen ne hediye ederdin?
gurkan1983
12-21-2009, 12:49 AM
Dermaroller 45-165tl diyorsun, adam sırf müşterilerine hediye etmek için 50 adet toplamda 2500-8000tl değerinde bir ürün mü hediye edecek? bir güzellik merkezi hediye edecek başka birşeyi yok mudur? yanlış anlama seni yalancılıkla suçladığım falan yok fakat bana biraz sırf ürünleri satabilmek için böyle birşey söylemişsin gibime geldi. Bu dermarollerlar hong kong dan geliyor özellikle yeşil olanları ve maliyeti sadece 2-3 lira. Ben kendim bizzat ebay den kargo dahil 13 liraya aldım. Arkadaşım ise gittigidiyordan açık artırma ile 7 liraya aldı. Fiyatların uçuk.. Sattığın kişilerin havale ücreti ve kargo masraflarını da hesaba katarsan, hiç olmassa tanesini 25-30 tl den satarsan (yeşil olanları) peynir ekmek gibi gider sürümden kazanırsın.
Ernaydn
12-21-2009, 06:16 PM
Geçenlerde tv gördüm kadın önce bi sıvı döküp sonra sürüyordu eline hocamız bu konuda ne diyor acaba
glos7777
12-21-2009, 06:35 PM
bunun yerine misal olarak DNC nin içeriğini 2 ila 4 mm arası iğne kullanarak şırıngaya çekip daha sonra kafa derisine enjekte etsek nasıl olur acaba :)
iceberg
01-01-2010, 03:14 PM
Geçenlerde tv gördüm kadın önce bi sıvı döküp sonra sürüyordu eline hocamız bu konuda ne diyor acaba
büyük boyutlu olanlarda anestezik krem kullanılması gerek.1.5 mm 10larca iğnenin vücuduna girip çıkması biraz acı verir herhalde :)ancak küçük olanalrda böyle birşeye ihtiyaç yok
iceberg
01-01-2010, 03:18 PM
Dermaroller 45-165tl diyorsun, adam sırf müşterilerine hediye etmek için 50 adet toplamda 2500-8000tl değerinde bir ürün mü hediye edecek? bir güzellik merkezi hediye edecek başka birşeyi yok mudur? yanlış anlama seni yalancılıkla suçladığım falan yok fakat bana biraz sırf ürünleri satabilmek için böyle birşey söylemişsin gibime geldi. Bu dermarollerlar hong kong dan geliyor özellikle yeşil olanları ve maliyeti sadece 2-3 lira. Ben kendim bizzat ebay den kargo dahil 13 liraya aldım. Arkadaşım ise gittigidiyordan açık artırma ile 7 liraya aldı. Fiyatların uçuk.. Sattığın kişilerin havale ücreti ve kargo masraflarını da hesaba katarsan, hiç olmassa tanesini 25-30 tl den satarsan (yeşil olanları) peynir ekmek gibi gider sürümden kazanırsın.
yalancılıkla suçlaıyorsun yalancı diyorsun apaçık
arkadaşım tabi bu tarz şeylere para vermeye korkuyor olabilirsiniz.ancak insanlar veriyor.45 de veriyorlar 150 de veriyorlar.şimdi burada sattığım kişilerin isimlerini tek tek listeleyeyim mi yani.50 tane ürünü de tutup 45 ten verecek halim yok herhalde.maliyeti 2-3 lira ise ben senden alayım.yeşil olanlardan sattığımı kim söyledi ki? gittigidiyora bakarsan daha önce satılmış ürünlerin kaçtan satıldığını görürsün.
karxxx
01-01-2010, 04:45 PM
bu 0.5mm olan ne kadar süre kafaya uygulanacak deriyi delip kanama yapacakmı?ben aldım fakat deride kanama yapmadı biraz acı hissi veriyor okadar ...
iceberg
01-01-2010, 05:22 PM
bu 0.5mm olan ne kadar süre kafaya uygulanacak deriyi delip kanama yapacakmı?ben aldım fakat deride kanama yapmadı biraz acı hissi veriyor okadar ...
kanama yapmaz.iğneler o kadar kalın değil çünkü.
Steril küçük iğneler derinin alt tabakalarına kadar küçük delikler açar. Bu küçük hasarlar derinin kendi iyileşme mekanizmasını harekete geçirerek kendi kollajeni ni üretmesini sağlar. Uygulama alanın büyüklüğüne bağlı olarak on dakikadan bir saate kadar sürebilir. Sonuç üç ayla dokuz ay arasında tam olarak alınır. Hasta yavaş yavaş düzelmeyi fark eder. Kontrollü çalışmalarda 6-8 hafta sonra kollojende % 200 artış görülmüşür
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.