PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Olay bu Başarı budur!

pzx
10-30-2009, 12:03 AM
http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=44884

Uzun lafın kısası arkadaşlar gözler yetiyo! Biz neyi eksik yapıyoz?

Arkadaşlar yurt dışındaki insan lar genellikle spiro kullanıyo ve formüller

1: 5% Spironolactone, 1% Caffeine, 0.025% Retinol, Menthol, Rosemary Oil ( biberiye yağı)

2: Aloe vera: 60% ,Emu oil 10% ( Avusturalyada yaşayan bir kuş) Türkiyede sayılıyo ,Tea tree oil 10% ( Awe Çayağacı Yağı ) Buda var türkiyede ,Spiro: 5% alacdone yani

3: Moisturizing kremlerin içine alacdone yi atmak

4: en kısa yolu da nizarol krem in içine alacdone yi atıyosun bunuda kullanan çok

5: http://www.ar-r.com/topical-spiro-5.html buda hazır ı pram çok diyenler için

burdada daha değişik foemüller var
http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=83457

Ve benim Formülüm de bu arkadaşlar gerçekten çok araştırdım ve bunda karar kıldım!

1: Sebamed Moisturızing Day Cream ( içinde sodyum olduğu için yapmadım onun yerine Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon la yaptık )

2: Nane yağı %05,Biberiye yağı %05 ( anti adrogene etkisi nedeni ile )

3: aldacdone

Yani arkadaşlar DHT yi artık dışarıdan vuruyorlar spiro ile hadi spiroya :D

Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon türkiyede var fiyatı 22 tl!

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=168252

Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon daha estetik diyorlar ben de bur da süper markette buldum seba med i şimdilik yapmıyacam Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon la bu işe başlıcam.

Bir sitede bir türk de başlamış o yazmış

Neutrogena oil-free moisturizer for sensative skin. Rengi beyazımsı. Saydam değil. Gene de iyi çözüldüğünün kanısındayım. Buna ilave çok kolay absorbe oluyor ve saç derisini cıvık bir halde bırakmıyor. Belli bir zaman sonra diğer losyon v.s.'yi rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Belki aloe vera içeren kremi de sonra deneyebilirim.

İlaç olarak aldactone.100 mg'lık. Kokuya karşı nane de içeriyor tabletler. Her halükarda nane içermesi iyi. Az çok nanenin de anti-androgen etkileri olabileceği ile ilgili bilgi var elimizde. Bunun dışında tablette bulunan kaplama v.s. için kullanılan diğer maddelerin çok sorun olacağını sanmıyorum.

Tabletleri dövüyorum(rahatlıkla toz haline gelebiliyor). Ardından losyona ekliyor ve karıştırıyorum. Kabaca 5 ml'lik losyon için 2x100 mg=200 mg. %4 spironolactone içermiş oluyor karışım. Her seferinde 30 ml civarında hazırlıyorum(Emin değilseniz azar azar hazırlamak ve kullanmak daha iyi).

Arkadaşlar spironun çalışma mekanızması ve herşey bu linkte! kısacası fin in yaptığını local olarak sac derisine yapıyo!

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=tr&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.hairlosstalk.com%2Fhair-loss-treatments%2Fspironolactone-topical%2F&sl=en&tl=tr&history_state0=

derbederx
10-30-2009, 09:53 AM
Bu Spiro hakkında biraz bilgi verirmisin lokal olarakmı kullanılıyor fiyatı nedir nereden temin edebiliriz içeriği nelerdir etki mekanizması nedir ve kullanıcı görüşleri nedir ve etkisini ne kadar sürede gösterebiliyor ?

pzx
10-30-2009, 10:35 AM
Bu Spiro hakkında biraz bilgi verirmisin lokal olarakmı kullanılıyor fiyatı nedir nereden temin edebiliriz içeriği nelerdir etki mekanizması nedir ve kullanıcı görüşleri nedir ve etkisini ne kadar sürede gösterebiliyor ?

Kardeşim zaten tariflerini verdim ve benim yapacağım spiroyo da söyldedim! Spiroyu lokal olarak başımıza sürüyoz ve dht yi lokal olarak yok ediyoz! Ben çok araştırdım kardeş ingilizcem olduğu için baya bir araştırdım yurt dışında insanlar sadece spiro kullanıyorlar artık verdiğim linklerde görebilirsin. Türkiyede yok bu uygulama millet evde kendi yapıyo etken madde Spironolactone ve türkiyede bu etkin maddeyi taşıyan hap aldactone

derbederx
10-30-2009, 10:58 AM
Bende denemek istiyorum ama yapmasını bilmiyorum hazır olarak satılan varmı fiyatı nedir yada yardımcı olurmusun bizlere yapmak için

pzx
10-30-2009, 11:54 AM
Benim yapacağım spiro:

1: Sebamed Moisturızing Day Cream! Türkiyenin her yrinde satılıyo fiyatı 25 tl falan araştırmalarım sonucu hem parasal hemde içerik bakımından spiro yapmaya çok uygun!

2: Aldactone hap Fiyatı 16 lira bütün eczanelerde var

3: Aktarlardan alacağımız nane ve biberiye yağı ( Şart değil ) Ama ben kullanıcam!

Hazırlanış:

Kabaca 5 ml'lik losyon için 2x100 mg=200 mg. %4 spironolactone içermiş oluyor karışım!

Seba med krem 75 ml! Yani 16 tane aldoctone hapı çok iyi bir şekilde dövüp ufalayacağız arkadaşlar buna dikkat steril bir ortamda çok iyi bir şekilde toz haline getireceğiz ve sonra seba med krem in içine atıcaz ( isteyenler %0.5 nane ve %0.5 biberiye yağı da atabilirler ) mixer ile baya bir süre karıştıracağız! Arkaşlar karıştırmak çok önemli çünki aldactone kremin içinde çözülmesi gerekli! Ve sonra hazırladığımız kremi ağzını iyice kapatıp bir gün damıtmaya bırakıcaz ( dinlendiricez yani ) Birgün sonra tekrar karıştırıp gene 1 gün dinlenmye bırakıcaz! 3 günde krem iyice homojen bir şekilde karışmış olup kullanıma hazır olucak!

Uygulama:

2 günde bir veya günde bir çok ince bir tabaka halinde kafa derimize masaj yaparak uygulayacağız çok ince bir şekilde arkadaşlar abartarak bol bol kullanmayın!

Tavsiye edilen akşam 6 gibi yapıp sonra yatarken sadece su ile yıkamak ama karışım enaz 4 saat veya 5 saat kafada kalmalı!

İsteyenler yıkamaya bilirde.

Yan etkileri: Local yolla bilinen bir yan etkisi yok ama kişiden kişiye farklılık olabilir. kafada yanma kızarıklık zati doğal olanlar.

Denemeye değer arkadaşlar nene ve biberiye saymassak 40 tl ye harika birilac yapıyoz ve 3 ay gidiyo!
Yurt dışında ne fin ne minox sadece bunu kullanıyorlar artık.

derbederx
10-30-2009, 12:07 PM
Kardeş ne zaman başlamayı düşünüyorsun bizlerede sonuçları paylaşırsan bizlerde yaparız.

pzx
10-30-2009, 12:12 PM
krem benim ilcede yok sipariş verdim gelicek yani haftaya başlayacam nasipse

lastmorn
10-30-2009, 12:41 PM
Sebamed Moisturızing Day Cream ve aldactoneyi karıştırıp bende denicem kısmetse yalnız rogeine ile arasında kaç saat olmalı rogeineyi bırakmadan bunu denicem birbirinin etkisini kesmesin birde arkadaşm yurt dışında buna yönelişler epey çoğaldımı verdiğin linkler için saol ama ingilizce yok milet memnunmu bundan yoksa geçici fos bir ürünmü

aydemirim
10-30-2009, 03:25 PM

1: 5% Spironolactone, 1% Caffeine, 0.025% Retinol, Menthol, Rosemary Oil ( biberiye yağı)

2: Aloe vera: 60% ,Emu oil 10% ( Avusturalyada yaşayan bir kuş) Türkiyede sayılıyo ,Tea tree oil 10% ( Awe Çayağacı Yağı ) Buda var türkiyede ,Spiro: 5% alacdone yani

4: en kısa yolu da nizarol krem in içine alacdone yi atıyosun bunuda kullanan çok

Ve benim Formülüm de bu arkadaşlar gerçekten çok araştırdım ve bunda karar kıldım!

1: Sebamed Moisturızing Day Cream var fiyatı 25 tl!

Özellikler
BİLEŞİMİ : Aqua, petrolatum , myreth-3 myristate , glycerin , cetearyl alcohol , tocopheryl acetate , ceteareth-20 , dimethicone , sodium PCA ,
Sodium citrate , sodium carbomer , parfum , benzyl alcohol , methylparaben ,
Propylparaben
KULLANIM ALANLARI :.Genç tip ciltler için, özelliklede normal ve nemsiz cilt tipleri için nemlendirici özellikli bir kremdir.
KULLANIM ŞEKLİ :Cildin kuru ve nemsiz kaldığı her durumda kullanılabilir.
ETKİSİ :Hassas ciltlere en uygun nemlendiricidir.
YAN ETKİLERİ :Yoktur.
ÖZELLİKLERİ :Ph 5,5 değeri ile cildin doğal koruyucu mantosunu aktive eder.%80 oranında nemlendirici, % 20 oranında besleyicidir.
İçerdiği E vitamini cildin erken yaşlanmasını engeller.Hipoallerjeniktir.Egzama ve dermatitde tedaviye yardımcıdır

seba med krem 75 ml! 1 ml 200 mg dir ve bir aldacdone hap 100 mg olduğuna göre 20 tane hap 10 ml yapıyo hapları iyice ezip nane ve biberiye yağı ile seba med in içine atıp mixer ile karıştırıcam!

Eğer hesap yanlışsa söyleyin

Güzel bir araştırma kardeş teşekkürlerimizi arz ederiz... inş. başarılı bir fayda görürsün

passionisthebest
10-30-2009, 04:09 PM
Abi benim elimden kör eşşek ot yemez.Bu ilacı yapacam derken ortalığı kırar dökerim.Yurtdışından hazır getırtsek imkan varmı?

lastmorn
10-30-2009, 04:48 PM
müdür aynıyız hayatta yapamam bende getiriliomuş ama pahalı imiş ama ben bir denicem genede hala çözemedim saçlı deridemi dht yi yok edicek onun için bölgesel kovucu revivogen var ell cranel var oda kafada erkek hormunu dişi yapıo diye biliom oda almanyada satılıo bu spiro ne yapıo kovuyormu dht yi yoksa tamamen yokmu edio

passionisthebest
10-30-2009, 05:10 PM
Abi ben de pek anlıyamadım orasını.

pzx
10-30-2009, 05:43 PM
arkadaşlar fin gibi saç kölerine yapışan dht yi sadece lokal olarak yok ediyorsunuz olay bu! Yani yan atki yok ve sadece lokal olrak kafada dht yok vücutta var

lastmorn
10-30-2009, 06:07 PM
arkadaşım mesela 1 mg finasterin saçlı deride dht yi, yüzde 38 0.5 dustaride saçlı deride dht yi yüzde 55 baskılıyordu bunda böle bir oran varmı kullanıpta çok memnun olanlar blokerler konusunda memnun olan pek görmedim çünki genelde millet damar açıcı minoxtan memnun buda böle ii bişise saç köklerinde dht yi yok edersek yeni kazanım yaparmıyız spiro yoksa revivogen gibi diğerlerine bir yardımcımı olabilir en fazla ben düşüniom kullanmayı

pzx
10-30-2009, 06:08 PM
Sebamed Moisturızing Day Cream ve aldactoneyi karıştırıp bende denicem kısmetse yalnız rogeine ile arasında kaç saat olmalı rogeineyi bırakmadan bunu denicem birbirinin etkisini kesmesin birde arkadaşm yurt dışında buna yönelişler epey çoğaldımı verdiğin linkler için saol ama ingilizce yok milet memnunmu bundan yoksa geçici fos bir ürünmü

Aradan en az 4 saat gecsin kardeş! Ben akşam altı gibi yapıcam! Yıkamak istiyorsan en az 4 saat geçmeli! En güzeli 2 günde bir yapmak yurt dışında herkez 2 günde bir yapıyo imzalarında hep öle okudum. Ama günlük te yapabilirsin sana kalmış bişi.

pzx
10-30-2009, 06:31 PM
arkadaşım mesela 1 mg finasterin saçlı deride dht yi, yüzde 38 0.5 dustaride saçlı deride dht yi yüzde 55 baskılıyordu bunda böle bir oran varmı kullanıpta çok memnun olanlar blokerler konusunda memnun olan pek görmedim çünki genelde millet damar açıcı minoxtan memnun buda böle ii bişise saç köklerinde dht yi yok edersek yeni kazanım yaparmıyız spiro yoksa revivogen gibi diğerlerine bir yardımcımı olabilir en fazla ben düşüniom kullanmayı

Dostum spiro saclı deride dht yi tamamen yok ediyomuş söylentiler bu şekilde ve yabancı forumlarda adamlar sadce spiro ve nizoral kullanıyorlar yani çok memnun olanlar var!
Ama birde hem fin hem minox hemde spiro kullanamlar var bu sana kalmış bişi! Mesela amerikada bu spiro dan yeni yeni spiro ilacları yapılmış en ucuzu 38 dolar en pahallısı 98 dolar ama neden adamlar kendileri ev de yapıyo? Çünki doğada olan maddeler extra para harcamaya deymez diyorlar ve ben de 4 tane formül verdim yapamı basit maliyeti ucuz sonuç dan memnun olanlar bi hayli yüksek.

POWERNELY
10-30-2009, 06:33 PM
bunlar sonuçta yapılırda ama etkisi olcakmı bunu saçları çok dökülmüş bi arkadaş yaparsa etkisi daha iyi ortaya çıkmış olur dhtyi kafada yok edicen birde minox off saçlar göverir inş. yabancı sitelerde deneyenler varsa demekki atkisi var

lastmorn
10-30-2009, 06:40 PM
saol dostum araştırmaların ve konuyu bize taşıdığın için tşkler

pzx
10-30-2009, 06:46 PM
Parası olanlar için hazır bir tane daha

http://www.hairlosstalk.com/shop/s5-cream.html

dudaeva
10-30-2009, 09:51 PM
bu minox ve finasterid olayını anlayıp faaliyete geçmem 2 ayımı aldı.. spiro olayını herhalde bi 6 ayda anca çözerim.. :)

koraykara
10-31-2009, 01:41 PM
pzx kardeş şimdi bu karışımı bende yapmayı düşünüyorum bu sebamed krem kuru ciltler için galiba benim saçlar yaglı sence bi problem olurmu yada bu kremin yaglı ciltler için olan formu varmı

pzx
10-31-2009, 05:13 PM
pzx kardeş şimdi bu karışımı bende yapmayı düşünüyorum bu sebamed krem kuru ciltler için galiba benim saçlar yaglı sence bi problem olurmu yada bu kremin yaglı ciltler için olan formu varmı

Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon la yap kardeş

Malzemeler

1: Neutrogena oil-free moisturizer nemlendirici losyon! Fiyatı 22 tl her yerde satılıyo.

2: ALDACTONE 100 MG 16 TABLET! Fiyatı 16 tl her eczanede var

3: Nane yağı! Aktarlarda var 5 tl falan

Hızırlama

İlk önce aldactone hapları iyice dövüp toz haline getiriyon!

Sonra losyonun içine atıp iyice çalkalıyosun sonra da 2 ml nane yağı atıyosun ve gene çalkalıyosun!

bir gün dinlenmye bırakıyon ve sonraki gün kullanmaya başlıyon.

Kullanımı

1 günde 1 veya 2 günde bir ince tabakalar halinde başına sürüyon masaj yaparak.

A380
10-31-2009, 05:51 PM
http://www.heralopecia.com/alopecia-products/s5-cream.html

bu site satıyor hemde türkiyeye de yolluyor

aaron_88
10-31-2009, 10:51 PM
Merhaba,

Araştırmaların güzel kendimi sac konusunda güncellemem gerekiyor sanırım biraz.

Yalnız merak ettigim nokta su: o katı hap nasıl cözünecek kremin icinde? Sonucta sıvı degil anladıgım kadarıyla losyon. Hap moleküllerine ayrılmadan sen kafana sürdügünde derinden nasıl emilecek? Sonucta derinden gecmesi icin belli büyüklükte olması lazım, sen hapı ezdiginde nasıl yakalayacaksın bu durumu?

Kolay gelsin!

koraykara
10-31-2009, 11:49 PM
bu formülde el veya yüz kremi yerine saç tonigi kullanmak daha mantıklı degilmi

awerty
11-01-2009, 12:54 AM
Merhaba,

Yalnız merak ettigim nokta su: o katı hap nasıl cözünecek kremin icinde? Sonucta sıvı degil anladıgım kadarıyla losyon. Hap moleküllerine ayrılmadan sen kafana sürdügünde derinden nasıl emilecek? Sonucta derinden gecmesi icin belli büyüklükte olması lazım, sen hapı ezdiginde nasıl yakalayacaksın bu durumu?

Kolay gelsin!

çok uzun bir zaman sonra ilk defa ilgimi çeken bir şey çıktı.eğer vakit bulursam deneyeceğim sanırım:) bence nane yağı ve biberiye yağını hafifce ısıttıktan sonra ezilmiş haplara 7-8 damla ekler ve iyice karıştırırsak krem formuna yakın bir sonuç elde edebiliriz...daha sonra elde ettiğimiz karışımı krem yada losyona ekleriz.
ama tabi bunu önce 1-2 hapla deneyip test etmek lazım..yoksa canım kutu boşa gidebilir :)

pzx
11-01-2009, 07:14 PM
Merhaba,

Kolay gelsin!

Kanka hap çok klolay bir şekilde toz haline geliyo öle sert bir hap değil ve herhangi bir losyon ve kremin içinde çok güzel çözülüyo!

Beyler bununla yapın ğer yapacak varsa.

Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon

koraykara
11-01-2009, 08:44 PM
pzx kardeş sen tedaviye başladın galiba nasıl gidiyo bide sebamed daha iyi degilmi egzama ve dermatitde iyi geliyomuş

**SEBAMED MOİSTURIZİNG DAY CREAM (GÜNDÜZ KREMİ) 50 ML TÜP

• Ph 5, 5 degerı ile cildin dogal koruyucu mantosunu aktive eder.
• 80 oranında nemlendirıci, 20 oranında besleyicidir.
• Icerdigi E vitamini cildin erken yaslanmaşını engeller.
• Egzama ve dermatitde tedaviye yardımcıdır.
• Hipoallerjeniktir.

**Neutrogena Oil Free Moisture Sensitive Skin

*Neutrogena Nemlendirici Losyon.
*En hassas ciltlerin güvenle kullanabileceği su bazlı, hafif nemlendirici.
*Hafif formüllü nemlendirici, kullanıldıktan sonra yağlı veya parlak görüntü bırakmadan hızla emilir.
*Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü hafifletmeye yardımcı olur.
*Cildi yumuşak ve pürüzsüz yapar.
*Hassas ciltler için idealdir.
*Parfüm ve boya içermez

hasankundak
11-01-2009, 11:00 PM

1: Sebamed Moisturızing Day Cream var fiyatı 25 tl!
Özellikler
BİLEŞİMİ : Aqua, petrolatum , myreth-3 myristate , glycerin , cetearyl alcohol , tocopheryl acetate , ceteareth-20 , dimethicone , sodium PCA ,
Sodium citrate , sodium carbomer , parfum , benzyl alcohol , methylparaben ,
Propylparaben
KULLANIM ALANLARI :.Genç tip ciltler için, özelliklede normal ve nemsiz cilt tipleri için nemlendirici özellikli bir kremdir.
KULLANIM ŞEKLİ :Cildin kuru ve nemsiz kaldığı her durumda kullanılabilir.
ETKİSİ :Hassas ciltlere en uygun nemlendiricidir.
YAN ETKİLERİ :Yoktur.
ÖZELLİKLERİ :Ph 5,5 değeri ile cildin doğal koruyucu mantosunu aktive eder.%80 oranında nemlendirici, % 20 oranında besleyicidir.
İçerdiği E vitamini cildin erken yaşlanmasını engeller.Hipoallerjeniktir.Egzama ve dermatitde tedaviye yardımcıdır

seba med krem 75 ml! 1 ml 200 mg dir ve bir aldacdone hap 100 mg olduğuna göre 20 tane hap 10 ml yapıyo hapları iyice ezip nane ve biberiye yağı ile seba med in içine atıp mixer ile karıştırıcam!

Eğer hesap yanlışsa söyleyin

Arkadaşlar yeni bir ürün buldum bir amerikalı ile konuştum o bunu kullanıyomuş Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon türkiyede var fiyatı 22 tl!

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=168252

Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon daha estetik diyorlar ben de bur da süper markette buldum seba med i şimdilik yapmıyacam Neutrogena Oil-Free Moisture Nemlendirici Losyon la bu işe başlıcam.

Bir sitede bir türk de başlamış o yazmış

Neutrogena oil-free moisturizer for sensative skin. Rengi beyazımsı. Saydam değil. Gene de iyi çözüldüğünün kanısındayım. Buna ilave çok kolay absorbe oluyor ve saç derisini cıvık bir halde bırakmıyor. Belli bir zaman sonra diğer losyon v.s.'yi rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Belki aloe vera içeren kremi de sonra deneyebilirim.

İlaç olarak aldactone.100 mg'lık. Kokuya karşı nane de içeriyor tabletler. Her halükarda nane içermesi iyi. Az çok nanenin de anti-androgen etkileri olabileceği ile ilgili bilgi var elimizde. Bunun dışında tablette bulunan kaplama v.s. için kullanılan diğer maddelerin çok sorun olacağını sanmıyorum.

Tabletleri dövüyorum(rahatlıkla toz haline gelebiliyor). Ardından losyona ekliyor ve karıştırıyorum. Kabaca 5 ml'lik losyon için 2x100 mg=200 mg. %4 spironolactone içermiş oluyor karışım. Her seferinde 30 ml civarında hazırlıyorum(Emin değilseniz azar azar hazırlamak ve kullanmak daha iyi).

Arkadaşlar spironun çalışma mekanızması ve herşey bu linkte! kısacası fin in yaptığını local olarak sac derisine yapıyo!

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=tr&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.hairlosstalk.com%2Fhair-loss-treatments%2Fspironolactone-topical%2F&sl=en&tl=tr&history_state0=

Dostum güzel çalışma forumda spiro kullananların sayısı artması sevindirici herhangi bir yan etki gören olursa hemen bıraksın bizlerlede paylaşsın ama tahmin etmiyorum yan etkisi olacağını...

babylon42
11-02-2009, 10:23 AM
Yeni şeyler heyecanlı ve güzel oluyor.Tebrik edrim bu araştırma ve paylaşımlarınızdan dolayı emeği geçen tüm arkadaşları...

lastmorn
11-02-2009, 03:19 PM
1: Neutrogena oil-free moisturizer nemlendirici losyon! Fiyatı 22 tl her yerde satılıyo.

bunları bugun söledim eczaneye nane şartmı daha gelmedi bunlar gelicek benim elimçok yeteneksizdir ondan evden birine yaptrıcam her gün sürücem kısmetse inşallah bir işe yarar idrar sökücümü ne dedi bunlardan biri cezacı aldactone ne işe yarar normalde?

hasankundak
11-02-2009, 04:08 PM
Bu spiro krem azeleik asit içeren azalderm kremle yapsak ikiside dht bloker veya minoxun emilini artırmak için kullandığımız tretin veys acnelyse kremle yapsak derinin spiroyu emilimi artırmazmı hem minoxun etkisini artırır.

pzx
11-02-2009, 04:39 PM

bunları bugun söledim eczaneye nane şartmı daha gelmedi bunlar gelicek benim elimçok yeteneksizdir ondan evden birine yaptrıcam her gün sürücem kısmetse inşallah bir işe yarar idrar sökücümü ne dedi bunlardan biri cezacı aldactone ne işe yarar normalde?

Aldactone aslında bir tansiyon ilacıdır! Araştırmalar sonucunda dht yi tamamen yok ettiği görülmüştür ( oral yolla alındığında) ! Bir çok yan etkisinden dolayı fin gibi meşhur olamamıştır! Ama daha sonraları sağalsun kimse oral yolla çok yan etksi var ma local demiş? Ve kendince bir krem yapmış ve böylece doğmuş bu spiro! Local yolla uygulandığında fazla bir yan etkisi yok kızararıklık ve yanma gibi! Ama kişiden kişiye farklıklar olabilir! Olurda Önemli bir yan etkide derhal bırakın arkadaşlar hiç düşünmeden bırakın!

Nane güzel bir koku veriyo kullanmak iyi 5 tl ye alıyon ve zati 2ml kullanıyon yani o şişe sana on yıl gider :D He bide aldactone 12 tl miş :D

lastmorn
11-02-2009, 04:42 PM
aldoctane hap 16 tane öteki
Neutrogena oil-free moisturizer nemlendirici losyon
elimde bu ikisine bişi eklememeyi düşünüom şimdi hapları ezicem ve l losyona arıcam çarşambada sürerim günlük yıkıom kafayı rogeineyi 18de sürüom 22de gece kafamı yıkıom 22 den sonra bu karışımı sürsem olurmu sabah hiç yıkmadan sabah tekrar rogeine sürsem olurmu bu ikisi yeter dime karışıma yalnız 20 hap kırıp artıcaz demişti arkadaş ben 16 tane tablette 16 hap kırıp atsam neutrogena ya olurmu birde ne kadar sürücez bunu göz kararı ayar tek kullanımlık 1 ml rogeine sürüozona eşitmi sürücez kaç ml sürücez tek kullanımda tşkler

lastmorn
11-02-2009, 04:45 PM
teyzem kırıo şimdi hapları ben beceriksizimdir kırsın havada toz edio kırsın losyonun içine atacam çarşamba gecesi sürücem kısmetse

pzx
11-02-2009, 04:45 PM
Bu spiro krem azeleik asit içeren azalderm kremle yapsak ikiside dht bloker veya minoxun emilini artırmak için kullandığımız tretin veys acnelyse kremle yapsak derinin spiroyu emilimi artırmazmı hem minoxun etkisini artırır.

Denemek lazım kardeş! Yurt dışında hem minox la hem de fin le beraber kullanıyorlar! Ama ben ce elle yapılan en iyi dht yok edici! Kendin yapıyon ve içeriğini biliyon için rahat oluyo ve şöle diyon içinden made in ben :D

pzx
11-02-2009, 04:48 PM
teyzem kırıo şimdi hapları ben beceriksizimdir kırsın havada toz edio kırsın losyonun içine atacam çarşamba gecesi sürücem kısmetse

kanka steril bir ortamda yapın! losyonun içine attığında iyice çalkalaki homejen olrak karışşın! Çalkaladıktan sonra 2 ml nane yağı at ve sonra gene çalkala ve sonra bir gün dinlendir! Çalkalaki iyi karışsın! ve ince tabakalar halinde sür 1 gün 1 veya 2 güne 1 bu sana kalmış ama ince tabkalar halinde unutma.

lastmorn
11-02-2009, 04:52 PM
çok saol patron şu an katıoz içine az kaldi şimdi nane yağıda almaya gidicem evet ince tabakalar halinde sürücem tüm saçamı sorunlu yerlerimi bide bunun diğer ilaçlarla arasında 4 saatmi olucaktı

pzx
11-02-2009, 04:53 PM
aldoctane hap 16 tane öteki
Neutrogena oil-free moisturizer nemlendirici losyon
elimde bu ikisine bişi eklememeyi düşünüom şimdi hapları ezicem ve l losyona arıcam çarşambada sürerim günlük yıkıom kafayı rogeineyi 18de sürüom 22de gece kafamı yıkıom 22 den sonra bu karışımı sürsem olurmu sabah hiç yıkmadan sabah tekrar rogeine sürsem olurmu bu ikisi yeter dime karışıma yalnız 20 hap kırıp artıcaz demişti arkadaş ben 16 tane tablette 16 hap kırıp atsam neutrogena ya olurmu birde ne kadar sürücez bunu göz kararı ayar tek kullanımlık 1 ml rogeine sürüozona eşitmi sürücez kaç ml sürücez tek kullanımda tşkler

ince bir tabka helinde 2 günde bir yap kanka en güzeli bu gerçekten bak böle yap! Ve 4 5 saat durması yetrli sac derisinde.

pzx
11-02-2009, 05:09 PM
ALDACTONE HAKKINDA HER ŞEY ( ORAL ALINDIĞINDA )

FORMÜLÜ:
Bir tablette; etken madde olarak 100 mg spironolakton; tatlandırıcı olarak peppermint içerir.

FARMAKOLOJİK ÖZELLİKLERİ:
Spironolakton; spesifik aldosteron antagonistidir. Aldosteron reseptörlerine bağlanarak, distal tübülüslerde potasyumu tutup, sodyumu ve suyu atarak etkisini gösterir. Bu mekanizma ile aldosteron, hem diüretik hem de hipertansif etki gösterir. Primer ve sekonder hiperaldosteronizm olan hastalarda etkili olduğu gibi, aldosteron seviyelerinin normal olduğu esansiyel hipertansiyonda da etkilidir. Spironolakton, oral yoldan alındığında maksimum plazma konsantrasyonlarına 2.6 saat sonra ulaşır. Plazma proteinlerine bağlanma oranı %90’dır. Spironolakton’un plazma yarı-ömrü yaklaşık 1.4 saattir. Spironolakton, hızla ve tamama yakın bir oranda metabolize olur. Başlıca idrarla atılır.

ENDİKASYONLARI:
Esansiyel hipertansiyon; Konjestif kalp yetmezliğine bağlı ödem; Asitli ve ödemli karaciğer sirozu; Nefrotik sendrom; Premenstrüel ödem dahil idiopatik ödem; Habis menşeli asitler Primer aldosteronizmli hastaların preoperatif hazırlık tedavisinde Cerrahi tedavi uygulanmayan primer aldosteronizmli hastaların uzun süreli tedavisinde; Primer aldosteronizm de dahil mineralokortikoid fazlalığı teşhisine yardımcı olarak.

KONTRENDİKASYONLARI:
Anüri, akut böbrek yetmezliği, hiperpotasemi, önemli böbrek fonksiyon bozuklukları. UYARILAR / ÖNLEMLER : Diğer diüretik ve antihipertansif ajanlarla birlikte kullanıldığında, onların etkisini artırabileceğinden, yeniden doz ayarlaması yapılmalıdır. Hamilelikte kullanılması sakıncalıdır. Diüretikler hamilelikte ancak ödem oluşması halinde hekim kontrollünde kullanılabilir. Tıbbi zaruret gerekmedikçe, gebelerde kullanılmamalıdır. Süt veren annelerde spironolakton’un bir metaboliti olan canrerone, anne sütüne geçebilir. Böyle durumlarda bebeğin beslenmesi için başka bir yol seçilmelidir.

YAN ETKİLER / ADVERS ETKİLER:
Gastrik kanama, ülserasyon, kusma, ve diyare gibi gastrointestinal rahatsızlıklar, uyuşukluk ve uyku hali, halsizlik, baş ağrısı, ciltte kızarıklık ve döküntüler, ürtiker, mental konfüzyon, ilaç ateşi, kadınlarda menstrüasyon bozuklukları, hirşutizm, erkeklerde jinekomasti, görülebilir. Hiponatremi ve hiperkalemiye neden olur. Yan etkiler genellikle geri dönüşümlüdür. Spironolakton alan bazı hastalarda göğüs kanseri bildirilmiş, ancak sebep sonuç ilişkisi tespit edilememiştir.

BEKLENMEYEN BİR ETKİ GÖRÜLDÜĞÜ TAKDİRDE DOKTORUNUZA DANIŞINIZ.

İLAÇ ETKİLEŞMELERİ:
Diğer diüretik ve antihipertansifler ile birlikte kullanıldığında, Aldactone onların etkisini potansiyalize eder. Bu yüzden, bu gibi ilaçların ve özellikle de gangliyon blokerlerinin dozu Aldactone ile birlikte reçete edildiğinde en azından % 50 azaltılmalıdır. Potasyum tutucu diüretiklerin; ACE inhibitörleri ve indometasin ile birlikte kullanımı esnasında şiddetli hiperkalsemi bildirilmiştir. Ayrıca triamteren, amiloride gibi potasyum tutan ilaçlarla veya potasyum tabletleri ile birlikte kullanılması hiperkalemiye neden olabileceğinden önerilmez. Birlikte kullanıldığı taktirde periodik serum elektrolit tayini yapılması gerekir. Spironolakton norepinefrine karşı olan vaskuler cevabı düşürür. Spironolakton digoksinin yarı ömrünü uzatır.

KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU:
Erişkinlerde:Konjestif kalp yetmezliği, asitli ve ödemli karaciğer sirozu, nefrodik sendrom, premenstrüel ödem dahil idiopatik ödem, habis menşeli asitlerin tedavisinde; Günlük önerilen doz, 100-200mg’dır (genellikle bir standart diüretikle birlikte verilir). Esansiyel Hipertansiyonun tedavisinde; Günlük mutad doz 100mg’dır. Gerektiğinde daha yüksek dozlarda kullanılabilir. Primer aldosteronizm ve düşük plazma renin seviyeleri ile birlikte görülen diğer hipertansiyon şekilleri : Pre-operatif hazırlık devresinde, ameliyattan önce 3-5 hafta süreyle günde 100-400mg Uzun süreli tedavide; Primer aldosteronizmin ameliyatla tedavisi arzu edilmediği veya mümkün olmadığı hallerde, günde 200-400mg, çoğu defa kan basıncını normalleştirir. Arzu edilen etkiyi gösterecek en düşük doz kullanılmalıdır. Primer aldosteronizm dahil mineralokortikoid fazlalığı tespit etmede; Mineralokortikoid fazlalığı, in vivo feacal dializ veya rektal elektrik potansiyel ölçümleri ile birlikte bölünmüş dozlar halinde günde 300-400mg kullanarak tespit edilebilir. Testlerin esası, serum potasyum değişmelerine dayanır, serum ve idrar potasyumu da tespit etmek mümkündür. Aldactone, etkisini yavaş gösterir ve maksimum cevap, 3-4 günden evvel beklenmemelidir. Bir hafta zarfında tatmin edici bir cevap elde edilmediği takdirde doz artırılabilir veya başka bir tedavi ilave edilebilir. Çoğunlukla, önceden yapılmış etkisiz diüretik tedavinin neticesi, potasyum kaybı olan hastalarda veya hipopotasemi belirtileri gösterenlerde potasyum ilaveleri gerekebilir. Çocuklarda : Önerilen doz, günde 3mg/kg’dır. Aldactone tablet suda erimez; bu yüzden tablet yutamayacak kadar küçük olan çocuklar için tabletler ezilerek bir süspansiyon halinde çocuğa içirilebilir.

DOZ AŞIMI:
Hakiki toksik etki bildirilmemiştir. Klinik olarak hiperpotasemi, parastezi, yorgunluk, flaccid paralizi ve tetani gibi belirtiler ile ortaya çıkabilir. Bu durumu klinik olarak hipopotasemiden ayırt etmek zor olabilir.

SAKLAMA KOŞULLARI:
30° C’nın altındaki oda sıcaklığında, kuru bir yerde saklayınız. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde ve ambalajında saklayınız.

TİCARİ AMBALAJ ŞEKLİ:
Aldactone; çentiksiz, beyaz, bir yüzünde SEARLE yazan bikonveks tabletler halinde, 16 tabletlik blister ambalajlarda takdim edilmiştir.

PİYASADA MEVCUT DİĞER FARMASÖTİK ŞEKİLLERİ:
Aldactone-A oral tablet; Reçete ile satılır. Hekime danışmadan kullanılmamalıdır.

RUHSAT TARİHİ: 25.3.1977
RUHSAT NO. : 125/29

RUHSAT SAHİBİ VE İMAL YERİ:
Ali Raif İlaç San. A.Ş.
İkitelli Organize San. Bölgesi
Haseyad II.Kısım No: 228
34670 İkitelli – İST
Tel: 0212 549 25 42 (pbx)

LİSANS SAHİBİ:
Pharmacia Cooperation - İngiltere

lastmorn
11-02-2009, 05:10 PM
4 5 saat sonra kanka yıkamak şartmı naneyide koydum 2 ml karışım hazır ince tabaka halinde dedin yani tüm kafa derisinemi sürücem sadece sorunlu yerlerimi birde sürdüğüm kaç ml olsun her sürüşte kaç ml sürim tşkler

pzx
11-02-2009, 05:13 PM
yok kanka şart değil tamamen isteğe kalmış bişi! Her şey senin elinde kanka mesela yıkayacaksın ya kafayı ona göre ayarla! yıkamadan 4 5 saat öne falan sür ama yeni bişi öğrendim sabah sürmek daha etkilimiş! arka tarafta dht ile ilgili bir sorun yok biliyorsun çünki buradaki saclar dht ye karşı çok gçlüler genetik olarak! şakak ve üst bölgeler ben öle yapıyom ve saclarım hep 3 numara olduğundan çok güzel bir şekilde sürülüyo

Göz kararı ince olcal şekilde şakaklar ve üstler için 1 2 ml olabilir bence ama çok güçlü bir ilaç olduğundan az az yapmak daha mantıklı

pzx
11-02-2009, 05:26 PM
Alman bir araştırma derneği ve spiro görüşü:

Neue hoffnungsvolle Therapien

Diesen Mechanismus machte man sich zunutze bei der Entwicklung einer geeigneten Therapie gegen den Haarausfall. Man versuchte durch Medikamente den DHT-Spiegel im Körper zu senken. Mit einem spezifischen Wirkstoff, z. B. Finasterid, kann das Enzym 5-alpha-Reduktase gehemmt und damit die Entstehung von DHT gebremst werden. Eine weitere Möglichkeit, den Haarausfall zu stoppen, besteht in der Blockierung der DHT-Rezeptoren. Hier steht z. B. die Substanz Spironolakton für die äußere Anwendung als Haarwasser zur Verfügung.

Der Haarwuchs hängt aber auch von verschiedenen Wachstumsfaktoren ab, die eine Neubildung der Haare beeinflussen, zum Beispiel über eine Stimulierung der Zellteilung und zusätzliche Blutversorgung. Wachstumsfaktoren wie Minoxidil sind deshalb ebenfalls wichtige Substanzen bei der Behandlung des erblich bedingten Haarausfalls. Minoxidil wird als Haarwasser oder Gel äußerlich aufgetragen.

Yeni tedaviler Promising

Bu mekanizma, saç dökülmesi için uygun bir tedavi geliştirme istismar edilir. Bunlar vücutta DHT seviyelerini azaltarak uyuşturucu çalıştı. Belirli bir ajan grubu gibi finasteride gibi, enzim 5-alfa redüktaz ve böylelikle DHT oluşumunu engeller frenlenir. Saç dökülmesini durdurmak için başka bir yolu DHT reseptörleri bloke etmektir. Burada örneğin saç losyonu olarak kullanılabilir dış kullanım için madde spironolakton olduğunu.

Saç büyüme değil, aynı zamanda çeşitli büyüme faktörleri üzerinde, örneğin hücre bölünmesi ve ek kan kaynağı uyararak saç yeni bir büyüme etkisi bağlıdır. Minoksidil gibi büyüme faktörleri dolayısıyla kalıtsal saç kaybı tedavisinde de önemli maddeler vardır. Minoxidil harici bir saç losyonu veya jel olarak uygulanır.

adamlar en iyi dış dht durdurucu olarak spiro diyorlar ilginç. yeni saç hücreliri ve saçlar diyorlar yaw :D

pzx
11-02-2009, 05:47 PM
pzx kardeş sen tedaviye başladın galiba nasıl gidiyo bide sebamed daha iyi degilmi egzama ve dermatitde iyi geliyomuş

**SEBAMED MOİSTURIZİNG DAY CREAM (GÜNDÜZ KREMİ) 50 ML TÜP

• Ph 5, 5 degerı ile cildin dogal koruyucu mantosunu aktive eder.
• 80 oranında nemlendirıci, 20 oranında besleyicidir.
• Icerdigi E vitamini cildin erken yaslanmaşını engeller.
• Egzama ve dermatitde tedaviye yardımcıdır.
• Hipoallerjeniktir.

**Neutrogena Oil Free Moisture Sensitive Skin

*Neutrogena Nemlendirici Losyon.
*En hassas ciltlerin güvenle kullanabileceği su bazlı, hafif nemlendirici.
*Hafif formüllü nemlendirici, kullanıldıktan sonra yağlı veya parlak görüntü bırakmadan hızla emilir.
*Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü hafifletmeye yardımcı olur.
*Cildi yumuşak ve pürüzsüz yapar.
*Hassas ciltler için idealdir.
*Parfüm ve boya içermez

daha yeni başladık kanka kesin bişi demek için erken! Krem ve losyonların MOİSTURIZİNG özellikli olması daha iyi diyorlar ve içinde sodyom ve potasyom gibi şeyler olmaması daha iyi diyorlar seba med de var!

hasankundak
11-02-2009, 07:42 PM
Denemek lazım kardeş! Yurt dışında hem minox la hem de fin le beraber kullanıyorlar! Ama ben ce elle yapılan en iyi dht yok edici! Kendin yapıyon ve içeriğini biliyon için rahat oluyo ve şöle diyon içinden made in ben :D

Dostum Neutrogena oil-free fiyatı 22 tl ama Azelderm krem fiyatı 9.5 tl hem azelderm krem hem ucuz hem dht bloke ediyor. aldoctoneden spiro kremi azeldem kremle yapsak daha faydalı olmazmı teorik olarak azelik asitli spiro krem çift etkili veya saçlı derinin spiro daha iyi emmesi için tretin kremlede yapılabilir bu karışım buda bir fikir...

passionisthebest
11-02-2009, 07:46 PM
Mantıklı bence.

koraykara
11-02-2009, 07:57 PM
kanka şu adresteki losyonmu baksana bide bu losyon 118 ml bunun içine kaçtane hap atıcaz tam tarifi verirmisin ör: 118 ml losyona şukadar hap şu kadar nane , biberiye gibi bir an önce yapıp denemek istiyorum

http://www.modaelinizde.com/?urun-detay_19043_Neutrogena_Oil-Free_Moisture_Nemlendirici_Losyon_118ML_Hassas_Cil tler_icin.html

POWERNELY
11-02-2009, 08:28 PM
daha yeni başladık kanka kesin bişi demek için erken! Krem ve losyonların MOİSTURIZİNG özellikli olması daha iyi diyorlar ve içinde sodyom ve potasyom gibi şeyler olmaması daha iyi diyorlar seba med de var!

pzx mutlaka sonuçlarını yazarsan sevinirim olursa bende yapıp kullanırım

pzx
11-02-2009, 10:47 PM
kanka şu adresteki losyonmu baksana bide bu losyon 118 ml bunun içine kaçtane hap atıcaz tam tarifi verirmisin ör: 118 ml losyona şukadar hap şu kadar nane , biberiye gibi bir an önce yapıp denemek istiyorum

http://www.modaelinizde.com/?urun-detay_19043_Neutrogena_Oil-Free_Moisture_Nemlendirici_Losyon_118ML_Hassas_Cil tler_icin.html

1: Neutrogena oil-free moisturizer nemlendirici losyon!
2: ALDACTONE 100 MG 16 TABLET!
3: Nane yağı! ve biberiye yağı!

Hızırlama

İlk önce aldactone haplarının hepsini 16 adet i iyice dövüp toz haline getiriyon! Steril bir şekilde

Sonra losyonun içine atıp iyice çalkalıyosun sonra da 2 ml nane yağı atıyosun ve gene çalkalıyosun!
Çalkalamak çok önemli çünki homojen şekilde karışması lazım

Biberiye yağını ben atmadım ama atmak istersen oda 2 ml olsun

bir gün dinlenmye bırakıyon ve sonraki gün kullanmaya başlıyon.

Kullanımı

1 günde 1 veya 2 günde bir 1 ml veya 2ml ince tabakalar halinde başına sürüyon masaj yaparak.

pzx
11-02-2009, 10:52 PM
Dostum Neutrogena oil-free fiyatı 22 tl ama Azelderm krem fiyatı 9.5 tl hem azelderm krem hem ucuz hem dht bloke ediyor. aldoctoneden spiro kremi azeldem kremle yapsak daha faydalı olmazmı teorik olarak azelik asitli spiro krem çift etkili veya saçlı derinin spiro daha iyi emmesi için tretin kremlede yapılabilir bu karışım buda bir fikir...

Azelderm değil ama nizarol kremle yapıyola konun başında söylemiştim! ama genellikle benim yolla veya konunun başında söylediğim yolla yapıyola.

pzx
11-02-2009, 10:53 PM
pzx mutlaka sonuçlarını yazarsan sevinirim olursa bende yapıp kullanırım

Sonuçlar 2 aydan sonra ortaya çıkar diyorlar! Beklicez artık kardeş sonra söylerim tabi

POWERNELY
11-02-2009, 11:00 PM
resimlerdeki kişi yapma spiromu kullanmış

pzx
11-02-2009, 11:02 PM
resimlerdeki kişi yapma spiromu kullanmış

Evet ama tabi yanında fin ve minox da kullanmış! Adam düpe düz kelmiş ama fılkırmışlar yaw :) Onu boşver o forumu bir incele herkesin imzasında hep spiro var

pzx
11-02-2009, 11:07 PM
Kankalar önemle duyrulur! Kullananlar 2 günde bir ince tabakalar halinde yapmak çok iyi diyorlar! Eğer sonuçlar beklediğim gibi olursa ömür boyu 2 günde bir spiro!

koraykara
11-03-2009, 01:35 AM
Kabaca 5 ml'lik losyon için 2x100 mg=200 mg. %4 spironolactone içermiş oluyor karışım.

arkadaşlar burda 5 ml lik losyon için 2 tablet hap denmiş biz Neutrogena Oil Free Moisture Sensitive Skin 118 ml kullanıcaz 16 tablet hap az gelmezmi yukardaki formüle göre 118 ml lik losyona 48 tablet aldoctone atmamız gerekmiyomu ? burda biraz kafam karıştı

lastmorn
11-03-2009, 12:00 PM
dahadamı atıcaz ben 16 attım dinlenmeye bıraktım ilacı atayımmı daha ?

BaudelAiRe
11-03-2009, 12:51 PM
spirolactine cream yazınca 2 .sırada belirtilen site hairlosstalk.com ve satışı yapılan ürün çıkıyor .rogaine ve benzeri ürünleride satan bir site hemde diğer sitelere göre daha pahalı.Denemeye değer bir ürün olabilir ama hairlosstalk.com sa bence biraz düşünün derim

pzx
11-03-2009, 05:51 PM
arkadaşlar burda 5 ml lik losyon için 2 tablet hap denmiş biz Neutrogena Oil Free Moisture Sensitive Skin 118 ml kullanıcaz 16 tablet hap az gelmezmi yukardaki formüle göre 118 ml lik losyona 48 tablet aldoctone atmamız gerekmiyomu ? burda biraz kafam karıştı

Evet doğru! Ama ilk önce azardan yaptık çünki ilk önce azar dan başlamak daha iyi çünki reaksiyonları görebilme açısından! Sonra olumlu olduğunda formülü yükselterek devam edicez.

Şimdi biz yaklaşık % 2 lik spiro ile başladık ama isteyenler 1 kutu daha atıp yaklaşık %5 le başlayabilir.

lastmorn
11-03-2009, 05:58 PM
hacı iyide 16 da çok az değilmi hepten ihtiyacın 3 te biri yarın cilalıcam kafası kısmetse spiro ile inşallah ii gelir gece 10 da yıkıcam 10 30da spiro sürcem

lastmorn
11-03-2009, 05:58 PM
birde ince tabaka dedin hani sorunlu olmayan yerlerede sürücezmi yanlar arkalar yada önde sorunsuz yerlere

POWERNELY
11-03-2009, 06:50 PM
dostum araştırma yapıp uğraştığın için çok sağol nutricina yerine konazol krem ve azelderm katıp yapsak ne olur şakakların gelmesi çok zor yanlara deneyim diyom

bunda karar kıldım 5% Spironolactone, 1% Caffeine, 0.025% Retinol, Menthol (nane yağı), Rosemary Oil ( biberiye yağı) bu yöntemi yapacam

pzx
11-03-2009, 09:23 PM
dostum araştırma yapıp uğraştığın için çok sağol nutricina yerine konazol krem ve azelderm katıp yapsak ne olur şakakların gelmesi çok zor yanlara deneyim diyom

bunda karar kıldım 5% Spironolactone, 1% Caffeine, 0.025% Retinol, Menthol (nane yağı), Rosemary Oil ( biberiye yağı) bu yöntemi yapacam

En güzeli kanka bende bunu çok düşündüm ama retinol ve mentol u bulmak çok zor olucak diye losyon veya kremlere yöneldim!

Konazol krem ile kullananlar var ama azelderm ve konazol nasıl bir yöntem olur bilemiyorum. En iyisi denemek.

pzx
11-03-2009, 09:29 PM
birde ince tabaka dedin hani sorunlu olmayan yerlerede sürücezmi yanlar arkalar yada önde sorunsuz yerlere

Benim sorunum şakaklarda ve ve hafif üst bölgede onun için ben buralara sürüyom. DHT nin en çok bulunduğu bölgeler göz önüne alınırsa ( Vartex bölgesi,üst bölge,şakaklar kısacası başın tepesi) Oralarda kullanmak çok öbemli!

Ve kanka eğer istiyorsan bir kutu daha aldactone at daha geç olmadan bu tamamen bizlere kalmış bişi. Çünki yeni bulunan bir icat değil ve aldactone nin local olarak bir yan etkisi henüz yok gibi. Valla bende düşündüm de nası desem kanım kaynadı :D bende bir kutu daha atcem atın ölümü arpadan olsun hesabı.
Nedense bir güven oluştu içimde bu spiroya karşı belkide kendi yaptığım içimdir.

lastmorn
11-03-2009, 09:42 PM
alacam müdür 16 tane daha atıcam içine

pzx
11-03-2009, 09:53 PM
inşallah bir etkisini görürüz kanka hadi dalya ya :D

koraykara
11-03-2009, 11:10 PM
arkadaşlar habibullah hocanın yorumu bu şekilde napıcaz şimdi ben losyonu hazırladım beklemedeyim

(hoca diyorki ''ben sprinolactone tavsiye etmem şimdilik erkeklere.....bu harbi testosteron blokörü ...non selektif blokör...belirgin libido kaybı meme büyümesi vs riski var..)

pzx
11-04-2009, 12:03 AM
arkadaşlar habibullah hocanın yorumu bu şekilde napıcaz şimdi ben losyonu hazırladım beklemedeyim

(hoca diyorki ''ben sprinolactone tavsiye etmem şimdilik erkeklere.....bu harbi testosteron blokörü ...non selektif blokör...belirgin libido kaybı meme büyümesi vs riski var..)

Evet bende okudum ama local yolla kullanan bir çok insan var ve local yolla kullanmak oral yolla kullanmaya göre çok farklı! En iyisi denemek kanka bir sürü ilaca dünyaca para verdik bide bu olsun gali napaılım.

POWERNELY
11-04-2009, 01:10 AM
5% Spironolactone, 1% Caffeine, 0.025% Retinol, Menthol (nane yağı), Rosemary Oil ( biberiye yağı)
pzx
şimdi 16 tane hap toz yapacağız
caffeine %1 bunu bildiğimiz kahvemi toz yapıp ezecez hem ne kadar
retinol acnylse krem yenibi tane eczaneden alırım
mentol yerine nane yağı ve biberiye yağı bunuda alırım hepsini karıştıracağız
1 gün bekleteceğiz değilmi

lastmorn
11-04-2009, 02:27 PM
ben bugun 16 hap daha aldım attım içine karışımın 32 hap atmış oldum nane yağı oil 32 aldactone bu gece kısmetse başlıcam akşam kafayı yıkayınca

pzx
11-04-2009, 06:24 PM
5% Spironolactone, 1% Caffeine, 0.025% Retinol, Menthol (nane yağı), Rosemary Oil ( biberiye yağı)
pzx
şimdi 16 tane hap toz yapacağız
caffeine %1 bunu bildiğimiz kahvemi toz yapıp ezecez hem ne kadar
retinol acnylse krem yenibi tane eczaneden alırım
mentol yerine nane yağı ve biberiye yağı bunuda alırım hepsini karıştıracağız
1 gün bekleteceğiz değilmi

Saf kafein bulsan çok iyi olur kahve olmaz be kanka :D karıştırmak çok önemli iyi karıştırki homojen şekilde dağılsın ana madde. 32 tane at hapı %5 lik spiro için ama %2 yapcem diyosan bir kutu öle denk geliyo yani.

koraykara
11-04-2009, 08:05 PM
arkadaşlar yaptıgım losyona az önce başladım hadi hayırlısı

POWERNELY
11-04-2009, 08:50 PM
boş minoks şişesini 32ml 16 tane için kestim
16 aldoctone 100mg tam %5 spiro ediyo galiba doğruysa
20gr retinol 0.025
%1 cafein saf kafein tozu (çözülmesi gerekirmiş)bulurum ben onu hesaplattım 1.5 çay kaşığı heralde tam bilmiyom
biberiye ve nane yağıda katıp olay bitiyor
bi arkadaşa yaptırıyom o daha iyi hesaplıyor

pzx
11-04-2009, 10:21 PM
20gr retinol 0.025
%1 cafein saf kafein tozu (çözülmesi gerekirmiş)bulurum ben onu hesaplattım 1.5 çay kaşığı heralde tam bilmiyom

Saf kafein tozunu nerden aldın kanka?

POWERNELY
11-04-2009, 10:29 PM
almadım daha arkadaşlara sordum buluruz dediler biri kola fabrikasında çalışıyor belki bulur olmassa bakacaz siteside var http://translate.google.com.tr/translate?prev=hp&hl=tr&js=y&u=http%3A%2F%2Fpurecaffeine.info%2F&sl=en&tl=tr&history_state0=

pzx
11-04-2009, 10:48 PM
pahalımış olmassa boşver ya onsuz da olur herhal

POWERNELY
11-04-2009, 10:54 PM
illa cafein olcak diye şart yok kan dolşımı hızlansın diye koymuşklardır fazla bişeyler koymak etkisini azaltır belki veya etkileşime girebilir

pzx
11-04-2009, 10:56 PM
herkes kendi yapıyo ve herkes kafasına görü formüllerle yapıyo ne güsel demi

POWERNELY
11-04-2009, 11:03 PM
adamlar aşmış artık ama minox aşırı kellikte felan bi yere kadar etki yapıyor ondan olsa gerek başka çarelere gidiyolar

koraykara
11-04-2009, 11:13 PM
20gr retinol 0.025

boş minox şişesi 32ml mi? senin formül nasıl ben çözemedim sen mazemeleri neye katıyosun ve 16 aldoctone %5 spiromu oluyo?

POWERNELY
11-04-2009, 11:16 PM
ben bilmiyom başka bi arkadaşa hesaplattım 16 tablet etkisi azalmaması için 32 ml gerekiyormuş sen nasıl yaptın

koraykara
11-04-2009, 11:31 PM
ben 100ml içine 16 hap attım hani ilk baş yavaştan gidelim felan diye benimki ortakama %3 felan galiba

POWERNELY
11-04-2009, 11:39 PM
ya şimdi yavaştan gidelim nolur nolmaz 60 ml şişeye %5 olması için 1ml de 50mg olması gerekir oda 60ml için 20 tane felan

koraykara
11-04-2009, 11:48 PM
Kabaca 5 ml'lik losyon için 2x100 mg=200 mg. %4 spironolactone içermiş oluyor karışım. Her seferinde 30 ml civarında hazırlıyorum(Emin değilseniz azar azar hazırlamak ve kullanmak daha iyi).

yani arkadaşım 5 ml lik losyon için 2 hap atıcaksın ona göre hesapla sen 32 ml için 13 aldoctone atman lazım

lastmorn
11-05-2009, 04:16 PM
benim losyon 118 ml 48 tanemi atmam gerekti ben 38 tana attım ayrıca arkadaşlar birini gram cinsinden birini litre cinsinden hesaplıyoruz değilmi okul yıllarımdan hatırladım kadarınla 1litre ve 1gram birbirine eşit değildi 0.8 gram 1 litreye eşittti diye hatırlıom benmi karıştırdım yoksa hesapları

pzx
11-05-2009, 06:39 PM
benim losyon 118 ml 48 tanemi atmam gerekti ben 38 tana attım ayrıca arkadaşlar birini gram cinsinden birini litre cinsinden hesaplıyoruz değilmi okul yıllarımdan hatırladım kadarınla 1litre ve 1gram birbirine eşit değildi 0.8 gram 1 litreye eşittti diye hatırlıom benmi karıştırdım yoksa hesapları

Yeter kanka çok yeter bide! Kabaca 100 ml için 2 kutu aldactone denk geliyo.

lastmorn
11-05-2009, 08:11 PM
evet müdür dün gece cilaladım kafayı 2 günde 1 bakalım yıkamadım bile dün gece sürdükten sonra 2 gündür bir sürücem inşallah kulladıklarımız gibi az etkisi olan bir ürün değilde harbiye harbi kalkıp göek atıcak kadar bizi mutlu eden bir ürün çıkar bunca senedir 2 ürün üstünde duruoz artık yeni bişiler olmalı

MARE NOSTRUM
11-06-2009, 01:58 AM
%5 spiro yapmak için 8 aldactone 20 ml nutricana oil free 1ml nane yağı 1 ml biberiye yağı ekledim oran doğrumudur , bitkisel yağlar biraz fazla gibi.. insülin iğnesiyle miktarları ayarladım..tabletleri havanda dövdüm un gibi oldu karıştırdım sonra 5 dk falan dinlenmeye biraktım yarın gene karıştırıp 2 günde bir uygulayacağım ufaktan..her tedavi yöntemini düzenle uygulamış ve denemiş ( etg , prp , saç mezoterapisi , dnc , dnc L , finasterid , revigen , revivogen , minoxidil vs..vs..) biri olarak bunuda test edeceğim :) şuan halen konazol , dnc L , finasterid , biotin kullanmaktayım..

pzx
11-06-2009, 05:34 PM
%5 spiro yapmak için 8 aldactone 20 ml nutricana oil free 1ml nane yağı 1 ml biberiye yağı ekledim oran doğrumudur , bitkisel yağlar biraz fazla gibi.. insülin iğnesiyle miktarları ayarladım..tabletleri havanda dövdüm un gibi oldu karıştırdım sonra 5 dk falan dinlenmeye biraktım yarın gene karıştırıp 2 günde bir uygulayacağım ufaktan..her tedavi yöntemini düzenle uygulamış ve denemiş ( etg , prp , saç mezoterapisi , dnc , dnc L , finasterid , revigen , revivogen , minoxidil vs..vs..) biri olarak bunuda test edeceğim :) şuan halen konazol , dnc L , finasterid , biotin kullanmaktayım..

Güzel bence ufaktan başlamışsın inşallah faydasını görürüz

kemal08
11-07-2009, 12:31 AM

Ha şöyle! forumun eski ve tecrübeli üyelerini de görmek istiyoruz yeni yöntemlerin denenmesinde.

balabatisler
11-07-2009, 07:52 PM
az kaldı malzemeleri alıp ben de başlayacağım belki içine biraz da dilaprost serpiştiririm

kemal08
11-07-2009, 11:07 PM
az kaldı malzemeleri alıp ben de başlayacağım belki içine biraz da dilaprost serpiştiririm

İyi haberlerini bekliyoruz..

lastmorn
11-11-2009, 05:12 PM
spirocu arkadaşlar kullanım nasıl gidiyor ben kasım 4 te başladım spiro ya ne zaman sonuç beklemeliyim bu ürün revivogen gibi olanı koruyucumu yoksa yeni çıkartıcımı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim_?

koraykara
11-11-2009, 06:41 PM
valla kardeş bende seninle aynı tarihte başladım bende kendım yaptım 2 günde 1 kullanıyorum şuan bişey demek zor hep beraber bakıcaz inş. faydasını görürüz

lastmorn
11-11-2009, 07:32 PM
kardeş yaptım 2 günde 1 sürüoom ama normal sprionun yerini tutarmı bu hepimiz cahiliz bu konuda ama spiro olanımı korur yeni saçmı çıkartır

mert84
11-11-2009, 07:47 PM
spiro dht engeller. sac buyumesini uyarici etkisi fazla yok. sac derinizdeki dht miktari dustugunde zaten saclar tekrar kalinlasip guclenir. spironun yanina minoxidil eklerseniz iyi sonuc alirsiniz bence. spiro dht temizler, minox sac koklerindeki dolasimi artirip sac cikarir. ikisi de lazim etkili tedavi icin. ben de hazir spiro bulsam hemen alacagim.

lastmorn
11-11-2009, 07:56 PM
yabancı sitelerde hazır satıolar yada kendin yapıcan kardeş

mert84
11-11-2009, 08:06 PM
dostum evet hazir satiyolar ama krem tukenmis gorunuyor ellerinde. out of stock diyor. yenisi de gelmedi uzun zamandir bekliyorum.

lastmorn
11-11-2009, 08:11 PM
biz yaptık kolay yapımı benim gibi beceriksiz bile yaptı sende yap dostum spiro evde sür kafaya

mert84
11-11-2009, 08:17 PM
siz polysorbate 80 koydunuz mu icine? hairlosshelp.com forumunda gordum adamin biri koymus. p80 hem saca faydali hem de karisimi daha homojen yapiyormus.

POWERNELY
11-11-2009, 08:59 PM
polysorbate 80 dediğin retinol heralde krem olarak katabilirsin

mert84
11-11-2009, 09:17 PM
yok polysorbate 80 ayri. okudugum forumun linkini veriyorum asagida. kendi yaptigi spiro kreme p80 katinca daha iyi oldugunu soyluyor arkadas. p80 kendi basina da dht engelleyici bir madde zaten. cok guclu degil ama etkisi oldugu soyleniyor. p80 sampuanlari falan var hatta. karisimlardaki esas kullanim amaci yaglarin sivilarda daha iyi cozunmesini saglamak. tretin krem iceriginde de p80 var ornegin.

http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=83457&STARTPAGE=12&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

POWERNELY
11-11-2009, 09:36 PM
araştırmak lazım nerde bulacagız

lastmorn
11-11-2009, 09:36 PM
mert arkadaşım 80 koymadım ben o dediğin şeyi losyon 2 ml nane yağı 32 tanede aldactone hapı 118 mllik o adını unuttum oilmi ne onun içine attım o losyonun içime sinmedi böle çakma spiro ama bakalım denicez bir inşallah işe yarar yabancı formlarda ingilizcesi olan okursa ne diyor milet orda genelde hazırmı alıyor yoksa çakmamı kullanıyuor spiro minox finasteridin yerini aldı diyorlar yabancılarda bu doğrudumur?

mert84
11-11-2009, 09:46 PM
yok arkadasim ben cok okudum yabancilari. spiro finasteridin yerini alir. minoxun yerini alamaz. kafadan dht temizliyor spiro sadece. o da zaten yeterince buyuk bir islev. ordakiler de daha cok hazir kullaniyor hem kargo ucreti falan olmuyor onlar icin hem de adamlarin maddi durumu zaten turklerden daha iyi. polysorbate80 turkiyede de vardir, hem fiyati da ucuz bi sey. biraz arastiralim da belki sonraki spiro yapisinizda p80 de katarsiniz icine.

lastmorn
11-11-2009, 10:05 PM
peki kullanıcıların hepsinde aşağı yukarı programlarında varmı minox gibi spiroda evet yeni maddeyi bir dahakine katarız

mert84
11-11-2009, 10:11 PM
valla usta hepsi diyemem ama cok yaygin. bizde spiro kullanan yok neredeyse. onlarda neredeyse minox kullanan kadar spiro kullanan var.

lastmorn
11-11-2009, 10:16 PM
ekledik müdür artık bizde çakma makma bakalım sonuçlar ne olcak hayır olsun inşallah olmadı bir daha kıyarız paraya yerinden alrıız işe yarasında

mert84
11-11-2009, 10:19 PM
hayirli haberler bekliyorum sizden.

Kıllanan_Adam
11-14-2009, 06:26 PM
Aldactone içerisinde yer alan spironolakton uzun yıllardır kullanılan bir ürün. Spiro'nun yağda ve suda çözünmediği ancak alkol içerisinde çözündüğü tartışılıyor yabancı forumlarda.Bu itibarla, bu ürünü alkol içermeyen kremlerin içerine karıştırmak işe yarar mı tartışılır!!! Ben, söz konusu hapları toz haline getirip revivogen içerisine karıştırmanın ki revivogen alkol içeriyor acaba etkinlik bakımından daha mı iyi olacağı hususunda düşünmekteyim.

lastmorn
11-16-2009, 11:58 AM
bu spiro işinde toyuz daha alkol şartsa bunu iice araştıralım ona göre hareket edelim boşuna kullanmış olmayalım sonra bu konuda araştırmacılığı iyi ve ingilizcesi olan arkdaşa ihtiyacımız var

ttyat
11-16-2009, 06:59 PM
arkadaşlar bu spiroyu cakma olmayanından kullanan yokmu..

lastmorn
11-16-2009, 07:43 PM
yok bea ne arar elin yavurunun sitesinde satıolar zaten pahalıda hepimiz bişileri bişilere katıp sürüoz kafaya bende böle sallama ürün kullanmanın işe yarıcanı sanmıom ama denioz işte

keşkek
11-18-2009, 05:07 PM
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim. bazı konularda cahilliğim olursa bağışlansın. tıp fakültesi öğrencisiyim. ve spiro mantığı doğru bir mantık. spironolakton tansiyon tedavisinde kullanılan bir idrar söktürücü. ama kullanımı sırasında meme büyümesi ve libido azalması gibi yan etkiler çıkınca araştırıldı ve testosteron bağlanmasını engellediği anlaşıldı. kadınlarda hirşutizm tedavisinde kullanılıyor. yani sakal, bıyık çıkıp ve adet düzeninin bozulduğu bir hastalık. mantık doğru ama sonuçlarını bilemiyeceğim. aslında şunu söyleyim burda da kimyager varsa ilgilensin. finasteridin lokal kullanılacak formunu yapan kişi patentini aldığı takdirde dünyanın sayılı zenginleri arasında yerini alacaktır.. benim düşüncelerim var ama bir çok araştırma gerekiyor. mesela pek çok ilacın deriden emilimi artırılsın diye c vitamini ile ester yapılıyor vs.

lastmorn
11-18-2009, 05:16 PM
hoca kaybolma bir yere:)formumuzun sizler gibi tahsili yüksek kişilere ihtiyacı var finasterid lokal ilaçlardada var o kadar işe yarasa zaten firmalar kapardı havada loal finasteridi spiroda 1 yıldır yabancı sitelerden öğrenioz kafada dht yi yok edioz ama yeni düşüncelerede ihtiyacımız var çakmasını yapıoz kullanıoz bakalım ne olcak

keşkek
11-18-2009, 06:18 PM
estağfirullah. uğramaya çalışırım dersler arasında. ben finasterid ile minoksidile inanıyorum. 5 aydır sadece finasterid kullanıyorum ve memnunum çok şükür. eski şeklini verebiliyorum artık saçlarıma. tam olarak sıfırlamadı dökülmeyi ama canlandırdığı ve dökülmeyi azalttığı kesin. psikolojim bozulmuştu gerçekten.aynaya bakamıyordum şimdi iyiyim. yan etkisine gelince. bir ay kadar menide şeffaflaşma oldu ama düzeldi. başka bir etkisini görmedim. ruhsal olarak inanın ilaca. yoksa bu bende yan etki yapacak diye düşünüp o işi yapmaya çalışırsanız biraz zor olur tabi. evlenene kadar kullanacam. sonra bakarız bakim :)

hasankundak
11-18-2009, 07:34 PM
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim. bazı konularda cahilliğim olursa bağışlansın. tıp fakültesi öğrencisiyim. ve spiro mantığı doğru bir mantık. spironolakton tansiyon tedavisinde kullanılan bir idrar söktürücü. ama kullanımı sırasında meme büyümesi ve libido azalması gibi yan etkiler çıkınca araştırıldı ve testosteron bağlanmasını engellediği anlaşıldı. kadınlarda hirşutizm tedavisinde kullanılıyor. yani sakal, bıyık çıkıp ve adet düzeninin bozulduğu bir hastalık. mantık doğru ama sonuçlarını bilemiyeceğim. aslında şunu söyleyim burda da kimyager varsa ilgilensin. finasteridin lokal kullanılacak formunu yapan kişi patentini aldığı takdirde dünyanın sayılı zenginleri arasında yerini alacaktır.. benim düşüncelerim var ama bir çok araştırma gerekiyor. mesela pek çok ilacın deriden emilimi artırılsın diye c vitamini ile ester yapılıyor vs.

Dostum benimde kafama takılan soru bu scalp nasıl etki göstereceği deriden emilip etki sağlayabilir mi? Hakiketen böyle lokal etki sağlarsa kadınların karınlarındaki yağlanmadan sivilce gibi birçok tedavide kullanılabilir. Yani devrim yapan ilaç olur bekleyip göreceğiz tıp neler getirecek.

turksistem26
11-18-2009, 09:07 PM
neden promox konuşulmuyor bu forumda anlamıyorum

finasteridin losyonu işte ! içinde minoxilde var

lastmorn
11-18-2009, 09:49 PM
birazdan spiro sürcem heryerimi sürülcek ne kadar sürülcek nasıl sürülcek bilmeden bodozlama sürüom şu spiro olayna açıklık getirsek en iiisi olurdu

mert84
11-18-2009, 11:12 PM
arkadaslar benim okudugum kadariyla sac derisine surulen spiro losyon sac derisine surulen finasterideden daha iyi sonuc veriyor. finasteride tablet olarak kullanmayacaksaniz, saca surecekseniz onun yerine spiro surun derim.

POWERNELY
11-19-2009, 06:57 PM
yaptığımız spironun deriden emilimi olcakmı peki

BaudelAiRe
11-21-2009, 01:05 AM
Kullandığınız alkol ağırlıklı losyonların içine neden katmıyorsunuz? bence kreme göre daha başarılı olabilir

BaudelAiRe
11-21-2009, 01:06 AM
neden promox konuşulmuyor bu forumda anlamıyorum

finasteridin losyonu işte ! içinde minoxilde var

pahalıya geliyor kargosuyla beraber.125 ml. 100dolara yakındı sanırım -kargo hariç- ama içinde yok yok

ayrıca 60ml.sini 199 tl.ye satan yerli bir bir site buldum :) http://www.saceczanesi.com/Promox,PR-112.html

hasankundak
11-21-2009, 02:12 PM
Dostum losyon olarak finestred uzun zamandır biliniyor sanırımsam prostatta dht bloke ediyor saçlı deride losyonun etkisi yok mesala dustastired direk kandaki dht temizliyor teorikte olarak saç köklerine giden damarlarlardaki dht temizlemesi lazım ama işe yaramıyor. O da karaçiğer yoluyla mı yapıyor onuda bilmiyorum yani finestred dustastrend iç organların sayesinde işe yarıyor sanırsam

fines ve dustas dht azatma temizleme işine yarıyor. Ama spiro testestronun yerine geçiyor veya tutunuyor. Aklımada şu geliyor ereksiyon için dht kremleri kullanılıyor penise hormon veriyorsun kremle siporoda bir nevi zararsız testeron kremi gibi düşünebilir belki

farmako
11-21-2009, 09:43 PM
merhaba arkadaşlar
aldoctoneyi diğer bitkisel yağları ilave etmeden sadece etil alkolle hazırlamak istersek kullanılacak malzemenin miktarı ne olur?
(%5 Spironolactone için kaç adet 100 mglık aldoctone ve kaç ml etil alkol kullanmak gerekir)
bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim,teşekkürler.

mert84
11-21-2009, 11:21 PM
www.hairlosstalk.com sitesinde hazir spironolactone artik var. uzun suredir ellerinde kalmamis gorunuyordu. isteyenler alip deneyebilir. 3 kutusu, gunluk 1ml ile 6 ay gider, 105 dolara geliyor bize. aylik 25 lira da spiro masrafi biner boylece butcemize. guzel bir formul gibi gorunuyor. %5 spiro, %1 kafein, biberiye yagi.

farmako
11-22-2009, 08:17 PM
-kaç ay kullanılıyor bu spiro ve içerisine ilave edilen losyon ve bitkisel yağların fonksiyonu nedir?
-saçta kaç saat bekletilmeli ve aynı gün yıkama zorunluluğu varmıdır?

pzx
11-22-2009, 10:09 PM
Kankalar nasılsınız uzun zaman oldu ben gelmeyeli buralara :D Ama deli olcem ya işimden dolayı attılar beni bir dağa sürünüyoz yaw :( En kötüsü hazırladığım canı spiromda bitti kaldık buralarda fin le ben tek başımıza :(

Beni boşverin siz nasılsınız nasıl spiro etkisini gördünüznmü? Nasıl hazırladığınız kremler yan etki oldumu! Kullananlar cevap versin.

PS: Anyways, I hope you get this mans, hit me back, just to chat, truly yours, your biggest fan this is kerem :D

lastmorn
11-22-2009, 10:16 PM
ii olmaya çalışıoz müdür daha yeni başladım spiroya kasım 4 temi ne 2 günde bir sürüom zaten kaç kere sürdümki daha sonuçlar için çok erken diye düşünüom ama yeni bir b.k çıktı başımıza alkol lazımmış gali,ba kesin olmamakla beraber bu spiro için çözülme olayı için alkolde çözülmesimi ne gerekmiş?

pzx
11-22-2009, 10:28 PM
bildiğim kadarıyla yapılan bütün spirolarda alkol yok para ile satılanlarda bile yok gerekli olsa onlar atarlardı değilmi?

farmako
11-22-2009, 11:45 PM
arkadaşlar benim sorumada bi cevap veriverin lütfen ilk sorum hariç son soruma(ilk sorumun cevabını buldum),hemen hazırlamak için malzemeleri temin etmeye koyulacağım:)

etil alkole gelince ,spiro nun etken maddesi olan spironolactone nin hangi çözücüde daha iyi çözündüğünü bilmek gerekiyor,burada hep çeşitli marka losyonların içinde çözdüğünüzü gördüm,umarım doğru uygulamadır.
ben bi yerde etil alkollede çözüldüğünü okudum

cevabını merak ettiğim soruyu tekrarlıyorum;
spiro kaç ay kullanılıyor,ilk olumlu etki ne zaman farkediliyor?
teşekkürler..

hasankundak
11-23-2009, 12:16 PM
arkadaşlar benim sorumada bi cevap veriverin lütfen ilk sorum hariç son soruma(ilk sorumun cevabını buldum),hemen hazırlamak için malzemeleri temin etmeye koyulacağım:)

etil alkole gelince ,spiro nun etken maddesi olan spironolactone nin hangi çözücüde daha iyi çözündüğünü bilmek gerekiyor,burada hep çeşitli marka losyonların içinde çözdüğünüzü gördüm,umarım doğru uygulamadır.
ben bi yerde etil alkollede çözüldüğünü okudum

cevabını merak ettiğim soruyu tekrarlıyorum;
spiro kaç ay kullanılıyor,ilk olumlu etki ne zaman farkediliyor?
teşekkürler..

Dostum etil alkol en etkili yöntem olur ama oranları sadece alkol saçları zarar vereceğini yıpratacağını düşünürsen iran minox al derim içinde aldoctone çözecek kadar alkol var 10 tl hem ekonomik olur hem çift etkili olur ama onun yanında ayrıca minox kullan derim tabi verdiği dayanılmaz pis koku yüzünden sadece akşamları sürmeni tavsiye ederim veya kokuya çözüm bulabilirsen en güzel losyon olur iran minox alkollü olması yüzünden alkolle karışınca pis koku oluşuyor sanırsam etil alkollede aynı sorun yaşarsın

farmako
11-23-2009, 01:20 PM
teşekkür ederin hasankundak,
etil alkolün kokusu kötüdür ,alkolü uçursakmı ne etsek:)
(minox un prspektüsünde %kaç alkol kullanılmış yazıyormu,bilginiz varmı?)

peki kaç ay süreyle kullanmak gerekiyor,kullanım sonrası etki ne zaman farkediliyor?

mantas
11-24-2009, 04:14 AM
yeni bi cozum bulunana kadar diger ilaclar gibi bunuda surekli kullanmak zorundasin... spiroyu bende uzun zamandir yabanci forumlarda goruyorum zira fin`e uzak oldugum icin hic bula$mami$tim ama mantik olarak etkili olucaktir fakat kafa derisinden emilim sonucu potansiye yan etkiler ortaya cikiyomu libido kaybi meme buyumesi gibi dr bey`inde vurguladigi etkiler cok onemli ? misal minox`da kafadan emildiginde carpinti kizariklik vs yapiyor en basitinden... kullanan ki$ileri takip edenler yan etkiler konusunda bilgi edinip yazarlarsa faydali olur ozellikle 6 ay ve ustu kullananlardan! ayrica kullanilan losyon ve krem`lerin sac tipi veya mevcut diger deri hastaliklariyla olan iliskiside goz onunde bulundurulmali bence misal SD`si olanlar iyi dusunmeli.. ben elimdeki nizoral krem ile denemeyi dusunuyorum ama bu krem baya katI kaygan deil o bakimdan dusunduruyor beni..( deneyen varmi nizoral krem ile ? )

Birileri karisimi yaparken video`ya alirsa tecrubeli olanlar diger insanlarda yaparken referans olarak izleyebilir.Foto`larda faydali olucaktir.

mantas
11-24-2009, 05:18 AM
http://www.youtube.com/watch?v=B8e7HERXA3s

bu video`da dr fin`in tamamiyle cogu kisinin hayatini maf ettigini vurguluyor kalici ereksiyon problemleri ve topikal spiro kullanimindan bahsediyor cozum olarak..

farmako
11-24-2009, 07:23 AM
teşekkürler mantas.

hasankundak
11-24-2009, 11:01 AM
yeni bi cozum bulunana kadar diger ilaclar gibi bunuda surekli kullanmak zorundasin... spiroyu bende uzun zamandir yabanci forumlarda goruyorum zira fin`e uzak oldugum icin hic bula$mami$tim ama mantik olarak etkili olucaktir fakat kafa derisinden emilim sonucu potansiye yan etkiler ortaya cikiyomu libido kaybi meme buyumesi gibi dr bey`inde vurguladigi etkiler cok onemli ? misal minox`da kafadan emildiginde carpinti kizariklik vs yapiyor en basitinden... kullanan ki$ileri takip edenler yan etkiler konusunda bilgi edinip yazarlarsa faydali olur ozellikle 6 ay ve ustu kullananlardan! ayrica kullanilan losyon ve krem`lerin sac tipi veya mevcut diger deri hastaliklariyla olan iliskiside goz onunde bulundurulmali bence misal SD`si olanlar iyi dusunmeli.. ben elimdeki nizoral krem ile denemeyi dusunuyorum ama bu krem baya katI kaygan deil o bakimdan dusunduruyor beni..( deneyen varmi nizoral krem ile ? )

Birileri karisimi yaparken video`ya alirsa tecrubeli olanlar diger insanlarda yaparken referans olarak izleyebilir.Foto`larda faydali olucaktir.

Dostum nizarol krem uzun süre kullanımda yan etki yapabilir ama yurt dışında çok bahsediliyor benimde kafam karıştı kendi açtığım anti-adrojen adlı konuda bu tür bir krem yazmışdım ama geri aldım zararsız saç losyonları şimdilik güvenilir duruyor alkol oranı yüksek iran minox spiro losyon yapılabilir tabi minox etkisi kaybolacağı için ayrı minox kullanılabilir tabi bayıltıcı kokuya katlanabilirnirse yurt dışındada sanırım bu kokudan dolayı ve minox etkisini yok ettiği için kabul görmüyor.

Condividere
11-24-2009, 12:26 PM
http://www.heralopecia.com/alopecia-products/s5-cream.html

bu üründe alkol varmı peki, bunu kullanan varmı?

mantas
11-24-2009, 03:54 PM
ben elimde 1 tup var diye kullanmak istedim surekli onu kullanicam diye bi kayde yok tabi ssk veriyor nizoral krem`i ayrica o faktorde var.Birde anti-fungal etkisi yuzunden bende SD`de oldugu icin o konudada faydali olucagini dusunuyorum.Minox ile yapmak bencede iyi fikir degil.. Aloe Vera ekstresi iceren bi losyon bulabilirsem onla dusunuyorum ama sac`a uygulayabilicegimiz Aloe vera icerikli bi urun turkiyede bulamiyoruz malesef.Bu sekilde mix edip kullananlar var ebay`den aliyorlarmi$ organic aloe vera.Cildi yenileyici ve ferahlatici etkisi var emilimide cok iyi dermatitlerede iyi geliyor tedavi edici.YUkarida verdigim video`daki Dr.`un formulunu merak ediyorum dogrusu soylemekten kaciniyor hakli olarak.Genelde insanlar Dr. Lee`nin spiro kremini kullaniyor kokusuz ama bize maliyeti yuksek olur uzun vadede.

Dostum nizarol krem uzun süre kullanımda yan etki yapabilir ama yurt dışında çok bahsediliyor benimde kafam karıştı kendi açtığım anti-adrojen adlı konuda bu tür bir krem yazmışdım ama geri aldım zararsız saç losyonları şimdilik güvenilir duruyor alkol oranı yüksek iran minox spiro losyon yapılabilir tabi minox etkisi kaybolacağı için ayrı minox kullanılabilir tabi bayıltıcı kokuya katlanabilirnirse yurt dışındada sanırım bu kokudan dolayı ve minox etkisini yok ettiği için kabul görmüyor.

hasankundak
11-24-2009, 04:16 PM
Neutrogena Oil-Free Moisture losyonlu karışım kullanan arkadaşlar bu ürünün içine alkol yok denecek kadar az bu kadar aldoctone nasıl çözülüyor karışabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla aldoctone çözülebilmesi için alkol lazım bu üründe alkolsuz gibi bir şey

farmako
11-24-2009, 04:39 PM
peki arkadaşlar alkolle çözüp sonra alkolü uzaklaştırsak sprilactone özelliğini yitirirmi acaba?
alkolle çözme işi bittiğinde alkolü uçurursak alkolün kokusu gider?
önemli olan çözünen maddenin özelliğini yitirmemesi...

farmako
11-24-2009, 05:48 PM
aşağıdaki linkte finasterid,spiro ve minox hazırlanışı ile ilgili bilgiler var,kullanılan alkol oranı vs anlatılmış,yanlış anlamadıysam eğer alkol-su karışımı ile çözdükten sonra alkolü uzaklaştırmak etken maddede bi kayba sebep olmayacaktır.

http://www.hairsite2.com/waseda/antiandrocream/main.htm
başka bir profunda yazısında okudum şimdi ,sprolactone alkolle çözüldükten sonra damıtma yoluyla alkolü uçurarak çeşitli sıvı katı formları elde edilmiş,kendi soruma kendim cevap buldum,çözüyü uzaklaştırmanın bu durumda bi sakıncası yokmuş,artık denemeye başlayabilirim
hazırladığımda haber veririm buradan..

Condividere
11-24-2009, 06:37 PM
''alkol-su karışımı ile çözdükten sonra alkolü uzaklaştırmak'' hocam bu tip yaklaşımları herhalde bir de bilim adamları yapıyorlardır. saygı duyuyorum sizlere

hasankundak
11-24-2009, 07:28 PM
aşağıdaki linkte finasterid,spiro ve minox hazırlanışı ile ilgili bilgiler var,kullanılan alkol oranı vs anlatılmış,yanlış anlamadıysam eğer alkol-su karışımı ile çözdükten sonra alkolü uzaklaştırmak etken maddede bi kayba sebep olmayacaktır.

http://www.hairsite2.com/waseda/antiandrocream/main.htm
başka bir profunda yazısında okudum şimdi ,sprolactone alkolle çözüldükten sonra damıtma yoluyla alkolü uçurarak çeşitli sıvı katı formları elde edilmiş,kendi soruma kendim cevap buldum,çözüyü uzaklaştırmanın bu durumda bi sakıncası yokmuş,artık denemeye başlayabilirim
hazırladığımda haber veririm buradan..

Dostum nasıl yaptığını neyi ne kadar kullandığını detaylı bir şekilde yazarsan sevinirim. İlaçı losyon haline getirmek farmakolog işidir seninde nicin farmako dostum farmakolog falansanmısın yoksa

hasankundak
11-24-2009, 07:38 PM
Farmako dostum nickindeki gibi farmakologmusun yoksa eğer öleysen senin gibi birinin bu sitenin çok ihtiyacı var dostum

POWERNELY
11-24-2009, 08:07 PM
spiro olayını çözmek gerekir burda çoğu arkadaşımız yararlansın

farmako
11-24-2009, 08:32 PM
arkadaşlar farmakalog değilim fakat uzun zamandır farmakolojiyle ilgileniyorum.
hazırladığımda bütün detayları paylaşırım,birlikte değerlendiririz.

POWERNELY
11-24-2009, 09:27 PM
aslında spiro daha çok etkili olur tam bir çözümü olsa nası yapılır

pzx
11-25-2009, 12:59 AM
Kankalar bırakın şu alkol sorununu yapılan ve satılan spirolarda alkol yok! Googleye %5 spiro yazın ve bakın hangilerinde alkol var.

Konunun başında verdiğim formül vardıya şu formül adam sonuçlar iyi diyor alkolsüz bide

Aloe vera: 60%
Emu oil: 5%
Tea tree oil: 5%
Spiro: 5%
Polysorbate 80

farmako
11-25-2009, 07:51 AM
Kankalar bırakın şu alkol sorununu yapılan ve satılan spirolarda alkol yok! Googleye %5 spiro yazın ve bakın hangilerinde alkol var.

Konunun başında verdiğim formül vardıya şu formül adam sonuçlar iyi diyor alkolsüz bide

Polysorbate 80

bu formüldeki içerikleri inceledimde ,gerçekten etkili görünüyor bitkisel yağlar.
Polysorbate 80 yağda çözünen maddelerin emilimini arttıran gıda katkı maddesidir.ürünlerin çoğunda alkol var yazılmaz çünki alkol çözücü olarak kullanılmışsa çözme işi bittikten sonra alkol uzaklaştırılır.Bunun için alkol vardır diyemeyiz,çözünen madde için bir çözücü gerekli,spiro bu yukardaki yağlar içinde bekletilerek çözülecekmi?açıkçası bundan emin değilim.iyice araştırmak gerek..
Bu arada su bazlı ürünlerin deriden emilimi yağ bazlı ürünlerin emiliminden daha fazladır.

hasankundak
11-25-2009, 11:01 AM
bu formüldeki içerikleri inceledimde ,gerçekten etkili görünüyor bitkisel yağlar.
Polysorbate 80 yağda çözünen maddelerin emilimini arttıran gıda katkı maddesidir.ürünlerin çoğunda alkol var yazılmaz çünki alkol çözücü olarak kullanılmışsa çözme işi bittikten sonra alkol uzaklaştırılır.Bunun için alkol vardır diyemeyiz,çözünen madde için bir çözücü gerekli,spiro bu yukardaki yağlar içinde bekletilerek çözülecekmi?açıkçası bundan emin değilim.iyice araştırmak gerek..
Bu arada su bazlı ürünlerin deriden emilimi yağ bazlı ürünlerin emiliminden daha fazladır.

Spiro aldoctone yapılacaksa bu ilaçı sıvı veya krem formuna getirmek için çözülmesi lazım sanırsam ama yinede fikrim yok şu yağlarla losyonlarla yapan arkadaşlardan acaba ilaçı toz haline getirmeden bu losyon ve yağda bekletebilirler mi? Üstüne hafif kazıyarak denerlerse eriyip karışacak mı belki biraz fikir sahibi oluruz bizi bilgilendirirlerse

mantas
11-25-2009, 02:16 PM
ALoe vera"lı bi ürün bulabildinmi tr semalarında saç için ? yağıda olur..Malesef bulunmuyor pek.Bende arıyorum.AKtarlarda satılan Tea leaf oil diye geçiyor aynı kalitedemidir bilinmez.

Polysorbate 80

pzx
11-25-2009, 05:26 PM
İngilizcem olduğu için araştırıyorum ve bu forumda bu ilacı yapıp kullanan benim ve ardımdan 2 3 arkadaşta yaptı ben Moisturizing kremle bu işi yapıyorum ve diğer alternatiflerini de söyledim. Eğer ki sağlam bişi istiyorsanız S5 spiro spiriş edin arkadaşlar.

Yani o şu bu alkol falan filan boşuna tartışma konusu! Yurt dışında insanlar hiç yapamıyolarsa minoxun içine atıyola ve kullanıyorlar. Ama burda çoğu insan en iyisinin beşinde ama untmayalımki en iyisi para ile olur. Parası olana yurt dışında bir sürü hazır var alsınlar ama olmayanlar bu yola ev yapımı şeylerle devam edmekten başka çare yok yada hiç kullanmıyacaksın. Olay bu arkadaşlar.

Umut olmasa yaşam olurmuydu?

farmako
11-25-2009, 05:33 PM
İngilizcem olduğu için araştırıyorum ve bu forumda bu ilacı yapıp kullanan benim ve ardımdan 2 3 arkadaşta yaptı ben Moisturizing kremle bu işi yapıyorum ve diğer alternatiflerini de söyledim. Eğer ki sağlam bişi istiyorsanız S5 spiro spiriş edin arkadaşlar.

Yani o şu bu alkol falan filan boşuna tartışma konusu! Yurt dışında insanlar hiç yapamıyolarsa minoxun içine atıyola ve kullanıyorlar. Ama burda çoğu insan en iyisinin beşinde ama untmayalımki en iyisi para ile olur. Parası olana yurt dışında bir sürü hazır var alsınlar ama olmayanlar bu yola ev yapımı şeylerle devam edmekten başka çare yok yada hiç kullanmıyacaksın. Olay bu arkadaşlar.

neden bu kadar önyargılısınız ve araştırmalara açık değilsiniz!
burada çoğu insan en iyinin peşinde haklısınız,ozaman en iyiyi bulmak isteyenlere engel olacak sözcükler kullanmamalısınız
herkes nacizene birşeyler paylaşmak istiyor,daha iyiyi ne yapılabilir,yada uygulamalarımız doğrumu diye tartışıyoruz.
kalkıp bilimsel makale yayınlamadık ama bilimsel yaklaşmaya çalışıyoruz...
saygılar,

dudaeva
11-25-2009, 06:30 PM
birisi hayrına şu spiro yapılışının videosunu koysada izleyip görsek.. yabancı forumlarda rastlayanınız oldumu?

POWERNELY
11-26-2009, 10:28 PM
spiro çok etkili olurda bakalım hayırlısı

BaudelAiRe
11-28-2009, 12:48 AM
Dr. Lee ve Dr. Klein minoxidil ile spirolactonu karıştırmıyor.Ama finasteridi minoxidil ve diğer malzemelerle binde 1 oranında karıştırıyor.
hiç orijinal ürün kullanmadan sıfırdan ürün yapmak yerine fayda görme durumuna göre böyle teşebbüste bulunmak daha yerinde olabilir.(Zaten herkes birşeyler kullanıyor) Minoxidil losyon kullananlar finasterid ,bitkisel losyon kullananlar spirolactone ilave ederek bu ürünleride kullanma imkanına sahip olabilirler.Veya 2-3 kişi toplanıp yurtdışından ortak üründe alabilirler tabiiki

lastmorn
12-08-2009, 12:49 AM
evet arkadaşlar spiro kullananlar varmı bir gelişme yan etki falan güncellesek ii olcak konuyu

ALCAPONE
12-08-2009, 01:26 AM
Bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim..Arkadaş, çok doğru söylemiş. ABD ve Avrupa'da, propecia'ya olan ilgili, geçmiş yıllara oranla azaldı ve azalmaya da devam ediyor..Hatta bazı ilaç firmaları, FDA'ya olan başvurularını bile geri çektiler, azalan ilginin pazar hedeflerini karşılamayacağını düşünerek..

Spiro içerikli topikallerin, azalan ilgideki payı nedir bilemiyorum ama SAMSON MDF isimli ürünün çok başarılı olduğunu ve hormonik etkili tabletlerin pabucunu dama atacağını okudum..

Hiçbir şekilde hormonal etkili ilaç kullanmanızı tavsiye etmiyorum..Bu ilaçlarda uzun vadede sadece cinsellik değil kanser riski dahi söz konusu olabilir.Çünkü azalan DHT ile birlikte, tüm hormonal denge ''az miktarda'' dahi olsa, zincirleme olarak bozuluyor..Bazı hormonlar artıyor, bazıları azalıyor..''Finasterid böyle yapar'' demiyorum ama ben hiçbir suretle güvenmiyorum ve serumda DHT'yi azaltmanın son derece gereksiz bir icraat olduğunu, esas sorunun saç foliküllerinde bulunan androjen reseptörleri olduğunu, finasterid kullanımına rağmen bir süre sonra yaşlanma etkisi ile hücre zarlarının incelmesi neticesinde saç foliküllerindeki androjen reseptörlerinin androjen hormonlara olan duyarlılığının artacağını ve testosteron hormonunun dahi saç foliküllerini dejenere edebileceğini, yaşlılarda ensede ve yanlarda görülen seyrelmenin nedeninin de bu olduğunu daha önce söylemiştim.

Spiro veya benzer mekanizmalı topikaller, direkt olarak androjen reseptörlerini hedef aldıkları için yanetkisiz ve göz kamaştırıcı sonuçların elde edilmesini sağlıyorlar..Hormonal dengeyi bozmaya gerek yok..Bir iki sene içinde çıkacak yeni nesil topikaller ile hormonal etkili tablet kullanma devri büyük oranda sona erecektir.

ALCAPONE
12-08-2009, 01:34 AM
Bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim..Arkadaş, çok doğru söylemiş. ABD ve Avrupa'da, propecia'ya olan ilgili, geçmiş yıllara oranla azaldı ve azalmaya da devam ediyor..Hatta bazı ilaç firmaları, FDA'ya olan başvurularını bile geri çektiler, azalan ilginin pazar hedeflerini karşılamayacağını düşünerek..

Spiro içerikli topikallerin, azalan ilgideki payı nedir bilemiyorum ama SAMSON MDF isimli ürünün çok başarılı olduğunu ve hormonal etkili tabletlerin pabucunu dama atacağını okudum..

Hiçbir şekilde hormonal etkili ilaç kullanmanızı tavsiye etmiyorum..Bu ilaçlarda uzun vadede sadece cinsellik değil kanser riski dahi söz konusu olabilir.Çünkü azalan DHT ile birlikte, tüm hormonal denge ''az miktarda'' dahi olsa, zincirleme olarak bozuluyor..Bazı hormonlar artıyor, bazıları azalıyor..''Finasterid böyle yapar'' demiyorum ama ben hiçbir suretle güvenmiyorum ve serumda DHT'yi azaltmanın son derece gereksiz bir icraat olduğunu, esas sorunun saç foliküllerinde bulunan androjen reseptörleri olduğunu, finasterid kullanımına rağmen bir süre sonra yaşlanma etkisi ile hücre zarlarının incelmesi neticesinde saç foliküllerindeki androjen reseptörlerinin androjen hormonlara olan duyarlılığının artacağını ve testosteron hormonunun dahi saç foliküllerini dejenere edip dökebileceğini, yaşlılarda ensede ve yanlarda görülen seyrelmenin nedeninin de bu olduğunu daha önce söylemiştim.

Spiro veya benzer mekanizmalı topikaller, direkt olarak androjen reseptörlerini hedef aldıkları için yanetkisiz ve göz kamaştırıcı sonuçların elde edilmesini sağlıyorlar..Hormonal dengeyi bozmaya gerek yok..Bir iki sene içinde çıkacak yeni nesil topikaller ile hormonal etkili tablet kullanma devri büyük oranda sona erecektir.

POWERNELY
12-08-2009, 01:35 AM
dht düşürmek mantıklı değil zaten sade saç köklerindeki dht uzaklaştırmak aslında en iyi fikir

lastmorn
12-08-2009, 11:46 AM
sonuç nedir arkadaşlar spiroda bugune kadar olan izlenimler?

pzx
12-16-2009, 12:03 AM
Hair sitedesinde okudum minox ve aldactone karışımının en güçlü saç ilacı olduğu söyleniyor ve bende yeni bir karışım yaptım.

60 ml minox içine 30 tane aldactone 3000 mg ediyo 10 ml nane yağı! Minoxda alkol var çözünme derdi sona erer nane de kokuyu bastırır.
30 tane aldactoneyi 60 mg minoxun içine atıp iyice karıştırıp 2,3 saat dinlendirip gene iyice karıştırıcağız ardından nane yağı atıp sacları ahenkle dans etricem :D

Gece yatmadan önce süreceğim. Bunu yapın kankalar harbi diyom yapın araştırmalar yalan söylemez bir taşla iki kuş vurucaz minox damarları genişletecek aldactone dht dövüp dişi kovalayacak.

Elimde orjinal kırkland minoxlar var 1 yıllık almıştım yağlanma yapmıyor ve sadece alkol kokusu duyuluyor bence kırkland minox uygun.

Yani 60 ml içinde %5 spiro ve % 5 minox oluyo uçarmıyım acaba? Yoksa 50 tane mi aldactone atsam? Görüşlerinizi bekliyorum.

lastmorn
12-16-2009, 09:04 AM
alkol şartmı ben alkolsuz kullanıom foam kullanan ne yapıcak önce minox 2 3 saat sonra kremle hazırlanan spiro olmazmı losyon kullanmak zor iş geç kuruo

pzx
12-16-2009, 02:19 PM
alkol şartmı ben alkolsuz kullanıom foam kullanan ne yapıcak önce minox 2 3 saat sonra kremle hazırlanan spiro olmazmı losyon kullanmak zor iş geç kuruo

Kanka zati günde bir veya günde iki yapıcan alkol olması şart değil hani onda alkol olduğu için ayrı bir alkol formülüne gerek yok

lastmorn
12-16-2009, 02:48 PM
kanka ben alkolsuz netuga oil cart curt krem varya onla yaptım kalınlaştırıo bölede saçları bir dahakine gene alkolsuz yapacam benim cilt yağlı ondan o kremle anca emer benim cild alkolle çözüp sonradanda kremin içine atsam uzun uğraş ben böle memnumun alkol sende demiştin kendi karışımdada parayla satılandada yok diye bölede ii bakalım çok çok lazımsa eklerim alkol spiro yeni saç deilde minox gibi daha çok finasterid gibi koruyucu diolar kalınlaştırsında 1 saç iki saç kadar olur kafamız 2 kat artar kalınlaştırırsa özellikle bizler gibi seneler önce dökülmesi başlayanlar için bence şart spiro saç köklrine dht bağlanmış onları kovmazsak değil minox minoxun kralı bir işe yaramaz bunla kovup minoxla saç çıkarmalı tüy değil

pzx
12-16-2009, 03:34 PM
kanka ben alkolsuz netuga oil cart curt krem varya onla yaptım kalınlaştırıo bölede saçları bir dahakine gene alkolsuz yapacam benim cilt yağlı ondan o kremle anca emer benim cild alkolle çözüp sonradanda kremin içine atsam uzun uğraş ben böle memnumun alkol sende demiştin kendi karışımdada parayla satılandada yok diye bölede ii bakalım çok çok lazımsa eklerim alkol spiro yeni saç deilde minox gibi daha çok finasterid gibi koruyucu diolar kalınlaştırsında 1 saç iki saç kadar olur kafamız 2 kat artar kalınlaştırırsa özellikle bizler gibi seneler önce dökülmesi başlayanlar için bence şart spiro saç köklrine dht bağlanmış onları kovmazsak değil minox minoxun kralı bir işe yaramaz bunla kovup minoxla saç çıkarmalı tüy değil

Eğer sonuc aldıysan aynen devam kanka ama ben daha ucuk bşiye gitmeyi denicem :D

lastmorn
12-16-2009, 03:41 PM
kanka bence sen 60 lık kırklandın içine elli atma çok olur 30 bile çok bence 118 ml lik kreme 32 attım ben kırkland bende çok eskiden 3 ay kullanmıştım kırkland yağlanma saçı ıslak gösterme az gösterme cart curt yapmıyordu?

pzx
12-16-2009, 05:44 PM
kanka bence sen 60 lık kırklandın içine elli atma çok olur 30 bile çok bence 118 ml lik kreme 32 attım ben kırkland bende çok eskiden 3 ay kullanmıştım kırkland yağlanma saçı ıslak gösterme az gösterme cart curt yapmıyordu?

Yapmıyor kanka çok memnunum valla mükemmel bir minox dikkatimi ne çekti biliyonmu?

Kırkland minoxun formülü

%5 minox,alkol,proplene glycol,purfired su!

Doktor lee nin %5 spiro formülü :

%5 spironolakton alkol,proplene glycol,purfired su.

Hepsi aynı sadece etken maddeler değişik elimde böle bir imkan varken bu kaçmaz bence! Yani minoxda herşey hazır ben sadece spiro ve nane yağı atıp daha güçlü bir ilaç yapıcam tabi benim kanaatimce.

lastmorn
12-16-2009, 06:16 PM
minoxta kullanmıcak olan aldoctoneyi az alkol alıp kremin içine atsa olmazmı oil krem_aldoctone_nane_alkol bu 4 ü olmazmı çalkalarız falan

farmako
12-16-2009, 06:54 PM
aldactone tablet etil alkolle çözülmeli /suda çözünmez/krem losyon içerisindede çözülmez ...
şimdi birde etkisini arttıracak farklı etken madde gördüm (DMSO )
DMSO penetrasyonu arttırıyormuş
spiro üzerine bayağı bi çalışmak gerek anladığım kadarıyla....

pzx
12-16-2009, 09:44 PM
minoxta kullanmıcak olan aldoctoneyi az alkol alıp kremin içine atsa olmazmı oil krem_aldoctone_nane_alkol bu 4 ü olmazmı çalkalarız falan

farmako kardeşe rica ettim o nasıl yapılacaksa detaylı bir şekilde yazıp paylaşacak bekliyelim kanka şu alkol sorununa cevap verebilir

lastmorn
12-21-2009, 09:22 PM
1.5 ay falan oldu sürüom daha bişi anlamadım resimde çekmedimki sizde durumlar nedir?

es_es
12-24-2009, 11:05 AM
Farmako kardeş şu spiroyu alkolle nasıl yaptığını bi anlatsan çok iyi olacak :)

lastmorn
12-26-2009, 08:11 PM
arkadaşlar hala bir sonuç az çok alan yokmu spirodan

Nedim_Batu
12-26-2009, 08:24 PM
bende ek olarak başlıyacagım lütfen kullanan arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyoruz

lastmorn
12-26-2009, 08:41 PM
ben sölim soruom ama sölemiom sanki kalınlaştırdı 1.5 ay falan oldu ama aklıma tüküreyim diom keşke başlarken resim çekseydim ama yeni başlıcak arkadaş varsa resim çekerse ii olur ama kulağıma başka yerden kullananlardan spiro için dökülmeye bayağı iyi geldiği haberleri geldi ama yeni saç çıkarma özelliği pek yok galiba daha çok finasterid gibi koruyucu minox çıkarsa bu kalınlaştırsa yetecek

Anthh
12-26-2009, 09:25 PM
Sonuçlar güzel olursa ileride bizde deneriz spiro devri başlar :)

Grozny
12-26-2009, 09:50 PM
Spiro işi güzeL iş Yapabiliriz

şimdi sabah kalkına minox akşam yatarken minox bu spiro yu ne zman kullanacagız 4 saat diyor öğlen kullanabiliriz belki ...

bende yağ çok saça iyi gelen tüm yağlardan 2ml katacağım içine şampuana kattım gayet güzel oldu ...

lastmorn
12-26-2009, 10:33 PM
dostum 2 saat ara iyi bir araştırmacı arkadaş ama yabancılarda millet minoxla kullanıomuş bende anlamadım ara vermiyorlar herhalde ben 1 saat bekliom sürüom ayrıca şampuana o kattığın aktar yağları varya onlar döktü benim saçımı genetik kadar tıkıo gözenekleri döküo o yağlar saçı bence o yağlardan uzak dur

Grozny
12-26-2009, 11:06 PM
Fazla Kullanmak kötü özellikle çam terebentim cildi çok kurutuyor

şimdi şampuan 200ml ben 2ml ekledim Yani noldu %1 yağlar %2 bepathen oldu

İlk Defa bugun kullandım ilk başta sarımsak kokusu aldım ama hemen geçti kuruyunca olumlu bakıyorum ben ...

bu arada bu konudaki tüm mesajları okudum yan 18 sayfayı sen o hazırladığım spiro yu yabana atma

Benim Tek bir sıkıntım var kafama takılan Losyon olarak kullanınca Yan etkisine rastlayan olmuş mu?

farmako
12-27-2009, 12:31 AM
Farmako kardeş şu spiroyu alkolle nasıl yaptığını bi anlatsan çok iyi olacak :)

http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=11815&page=7

lastmorn
01-21-2010, 06:35 PM
kankalar nasıl gidiyor spiro ne gibi değişiklikler gözlemlediniz?

pzx
01-25-2010, 06:01 PM
Benim şakaklardaki tüyler saç oluyo!

Yakında foto eklicem o zaman anlıceniz :D

lastmorn
01-25-2010, 06:20 PM
reis bendede sanki tüylerde kalınlaşma yaptı saça yakın yaptı onları

pzx
01-25-2010, 11:12 PM
2 ay öncesine bakıyom ve bide şimdikine bakıyom alın cizgim belirgin olmaya başladı sanırım 2,3 ay içinde daha güzel olucek ve ozman foto eklicem.

voyeger
01-27-2010, 02:21 PM
arkadaşlar bu konudaki mücadeleniz için tebrikler öncelikle.
ama bişey belirtcem bu ürünlerin kullanımı ile oluşacak yan etkiler ve kullanması sakıncalı kişilerle ilgili bilgileri not olarak yazılarınıza eklerseniz faydalı olur.
ben de kullanmak istiyorum ama tereddüt ediyorum yine de.
çünkü bakın bahsedilen spiro yanlış okumadıysam tansiyon ilcaı, minox öyle, finasterid prstat ilacı .kimler kullanmamalı yanetkileri neler eklerseniz iyi olur.BİRDE KULLANIRKEN NE GİBİ BAŞKA ETKİLERİ VAR LÜTFEN BUNLARIDA YAZIN
yazıları takip ediyorum umarım faydalı olur herkes te faydalanır

pzx
01-27-2010, 09:54 PM
arkadaşlar bu konudaki mücadeleniz için tebrikler öncelikle.
ama bişey belirtcem bu ürünlerin kullanımı ile oluşacak yan etkiler ve kullanması sakıncalı kişilerle ilgili bilgileri not olarak yazılarınıza eklerseniz faydalı olur.
ben de kullanmak istiyorum ama tereddüt ediyorum yine de.
çünkü bakın bahsedilen spiro yanlış okumadıysam tansiyon ilcaı, minox öyle, finasterid prstat ilacı .kimler kullanmamalı yanetkileri neler eklerseniz iyi olur.BİRDE KULLANIRKEN NE GİBİ BAŞKA ETKİLERİ VAR LÜTFEN BUNLARIDA YAZIN
yazıları takip ediyorum umarım faydalı olur herkes te faydalanır

Forumda herşey var dostum iyice araştır! Kesinlikle aradaığın sorulara cevap bulacakın.

ian 2
01-29-2010, 11:59 PM
selamlar.
beni bilenler bilir.
bi mod arkadaşın söyled
klerim çıkarlarına uymadığı için silmişti üyeliğimi.
her neyse.
spiro yu uzun zamandır araştrrıyorm bende.

bu ev yapımlarından neutrogena lı olan mantıklı geldi.
nizoral riskli biraz etkileşimi çok olan bi etken.

ben ev ortamında deilde bi eczacıya çözdürmeyi düşünüyorum.sonuçta 20 liraya falan yapar ben etkenleri verince oranlarıda yazıp veririm.

ne diyorsunuz.
yapan hazırlayan varsa nasl hazırladı bi paylaşalam.herkes ev ortamında mı yaptı.

lastmorn
01-30-2010, 05:39 AM
benimki ev ortamında leblebiyi toz yapan alet varya onunla yapıldı sonra losyonun içine konuyu açan arkadaşın dediği gibi 2 mlde nane attım neut.. losyonun içine birde 32 tane hapı çalkaladım beklettim ertesi gece çalkaladım 1 gece sonra kullanmaya başladım bende umutluyum bu spirodan diğer ürünlerle kombineli olarak güçlü olduğu söleniyor bende sanki kalınlaşma hacimleşme yaptı zamanla ne olduğu çıkar meydana

lastmorn
01-30-2010, 05:40 AM
dediğin gibi aslında eczacıda çözebilir

lastmorn
02-01-2010, 07:41 PM
bir arkadaşım rogeine foam kullanıyor kremlerle bu ramazan ayında değil ondan önceki ramazan ayının ortası gibi başlamıştı minoxa önceleri bayağı işe yaradı sonra disiplini bozdu sonrada eski faydayı alamamıştı finasterid falan kullanmıyor sonra spiro ekledi geçen ay 1 ay falan oluyor spirodan önce gördüğüm minyatürleşme saçında ortadan kalkmış hacimlenmiş saçları spiro ev yapımı nemlendirici losyonla yapılanı kullanıyor oda benim saçtaki değişimi görüp spiroya başladı galiba tam emin değilim ama ben bugun gördüm minyatürleşme ortadan kalkmış kafası daha kalın olmuş saç telleri tabi asıl gelişmeler daha sonraları çıkar meydana evet arkadaşlar sizlerde nasıl gidiyor spiro bende sanki kalınlaşma yaptı sizce durumlar nasıl yazarsanız ilaca notumuzu veririz

ian 2
02-02-2010, 01:04 AM
bu homemade spirodan gerçekten verim alan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
olumlu sonuç alınıyosa etken çözülüyo ve deriden absorbe oluyo demektir.yani hiç sipariş beklemekle uraşmaya gerek yok.hazırlayıp kullanırıs.bi ara siparişe çok niyetlendm ama kararsız kaldm.
sanırım eczacıya ugrayıp hazırlatıcam.

kaçak
02-02-2010, 01:25 PM
çok ilginç ilk defa duyuyorum spiroyu. peki bayanlarda da etkilimi acaba minoxille karıştırıp kullansam olur mu acaba. ve ne şekilde kullanmalıyım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Grozny
02-02-2010, 01:36 PM
Hocamıza Danışmalısınız Bence Bayanlarda Nasıl bir reaksiyon gösterir acaba?

microbil
02-17-2010, 02:37 PM
merhaba arkadaşlar bugün minoxil forte almıştım fakat daha hiç kullanmadım bu yazıyı okuyunca dikkatimi çekti bunu uyguladğımızda diyelimki saç çıktı bıraktığımızda minoxildeki gibi saçlar geri dökülüyormu eğer dökülmüyorsa minoxili geri verip bunlardan alıcam

Grozny
02-17-2010, 04:20 PM
hayır microbil bu ilacıda kullanmayı bıraktıgında mantıken saçlar dökülür ...

pardus
02-17-2010, 04:34 PM
bu spiro nedir arkadaşlar varsa bir link rica etsek? yada yapılışı filan nasıl bişi bilmece gibi!

Grozny
02-17-2010, 04:43 PM
Pardus Abi Ev Yapımı Çokta Mantıklı degiL 30$ + kargo

pardus
02-17-2010, 05:10 PM
Pardus Abi Ev Yapımı Çokta Mantıklı degiL 30$ + kargo

teşekkeür ederim ama yok haklısın mantıklı gelmedi ve :)
aslında anlamadım :( bunun ne olduğunu minoxa devam.

turksistem26
02-20-2010, 11:47 AM
bence genetik dökülmesi olan biri bu ürünleri kullanmalı...anlamayacak bişey yok olay basit saçlı derideki dht temizleniyor..saç çıkışı minox gibi olmasada dökülme ve zayıflama artık olmuyor.
30$+kargo da ne kadar kargo ???
15$ olsa =45=düz hesap 70 tl

ev yapımı

22 tl krem (nütricina)
32 tl hap
= 54tl
istenirse nane yağı ya da evde damıtma ile yapılabiliyormuş

turksistem26
02-20-2010, 02:14 PM
arkadaşlar hairlosstalk forumundan spiro olayı ile ilgili bişey buldum

adamlar nivea soft ile spiro minoxidil.com da satılan dr lee nin spirosunu karşılaştırmışlar.. emilim oranı yüksek krem kalınlığı düşük olan nivea soft fark atmış...bunlarda grafikler
dimek ki bu nivea soft ile spiro yapsak sür çık yani ..d

emilim zamanı (az olan daha iyi)
http://i50.tinypic.com/2rzff3a.jpg

krem kalınlığı
http://i49.tinypic.com/2i9t2zo.jpg

(bu ne demek anlamadım )
http://i45.tinypic.com/24q45qb.jpg

kampey
02-25-2010, 12:41 PM
hairlossta başarı sağlayan adam

"1% hydrocortisone" da kullanıyormuş bu nedir?

ikinci oalrakta bizde minoxun içine neden karıştırmıyoruz spiroyu?

hairs
02-25-2010, 05:51 PM
ben kullanıom sanki hacimlendirdi saçımı azcık sizde nedir kullananlara soruom gelişmeler benim 2.5 ay oldu her gece çakma kullanıom sizler?

farmako
02-25-2010, 07:19 PM
arkadaşlar bu spiroyu çakma olarak hazırladık ama çok amatörce oldu bence,daha profesyonel hazırlamanın tekniklerini araştırmak gerek,yada direk orjinalini satın almak...

Grozny
02-25-2010, 10:56 PM
farmako neden birden böyle düşündün üstelik senin kullandıgın yine en profesyonel i sayılır sonuçta siz alkolde çözdünüz ...

Orjinal Spiro 30$ kargo ile ne kadar tutar türkiye bilmiyorum henüz ...

farmako
02-26-2010, 12:10 AM
grozny,evet alkolde çözdüm ama ,aldactoneyi çözdük,tablet içerisinde kaç mg spirolactone var belli tamam ama yardımcı maddeler var tablet içerisinde,ham spirolactoneyi temin edip hazırlasaydık daha farklı olurdu diye düşünüyorum,artı absorbasyonu arttırıcı birşey ilave etmedik,ne kadarı emiliyor meçhul,sonra başka başka maddelerde gerekli bence..
spiroyu ilk hazırladığım günlerde bunca detayı gözardı ettiğimi düşünüyorum .konu alanı farklı olunca böyle acemilikler olabiliyor malesef,ama etkisiz değil bu şekildede,sadece daha farklı daha etkili hazırlanılabilirdi demek istedim.

hairs
03-01-2010, 07:15 PM
bu kadarmı kişi spiro kullanıyor başka tecrübe yokmu

z4fer
03-01-2010, 09:15 PM
bu kadarmı kişi spiro kullanıyor başka tecrübe yokmu

Keşke Türkiye'ye spiroyu getirenler olsa da biz de alsak. Yurtdışında herkes tedavisinde kullanıyor. İşe yaramasa bu kadar çok kişi kullanmazdı.

hairs
03-01-2010, 09:17 PM
hacı bende kullanıom çakma adam akıllı sürersem üşenmeyip önde minoxun çıkardığı tüyleri bayağı adam ediyor karşıdan bakınca gözükmeyenleri az buçul gözükür yapıyor

LUCIEFER
03-02-2010, 09:20 AM
2 ay öncesine bakıyom ve bide şimdikine bakıyom alın cizgim belirgin olmaya başladı sanırım 2,3 ay içinde daha güzel olucek ve ozman foto eklicem.

canavarsınız siz yav... kurtlar vadisinin ilk bölümlerinde eroin imal eden yaşlı bi adam vardı habire burnunu karıştıran o aklıma geldi şimdi

turksistem26
03-02-2010, 10:46 AM
erdalın babası abuzer :D :D

http://img95.imageshack.us/img95/7856/abuzer7bw7.jpg

LUCIEFER
03-02-2010, 11:01 AM
mu hahahahahaha

hairs
03-04-2010, 09:11 AM
konuyu açan pzx in dediği bişi vardı çok önemli diyordu İLACI İNCE TABAKA HALİNDE DERİYE YEDİREREK SÜRMEK öyle sürünce ilaç kendini farkettiriyor

murat0606
03-05-2010, 08:03 PM
Selam arkadaşlar,

farmako arkadaşımız bana spironun saçlarda yapışıklık yaptığını söylemişti ve o yüzden hergün yıkadığını söylemişti.Benim abim kimyacı,yapışıklık yapıyorsa eğer içine biraz etil alkol katmanın iyi olacağını söyledi.nacizane bir bilgi ilgilenenler için

kampey
03-08-2010, 10:17 PM

z4fer
03-08-2010, 10:57 PM

Minoxidil ve spiro kimyasal olarak birbirine uygun değil. İkisi beraber etkisiz ama ayrı ayrı uygulanınca etkili oluyor.

hairs
03-08-2010, 11:11 PM
arkadaşlar kimi diyor ikisi aralıklarla kullanılmalı kimi minoxla beraber kullanılabilir diyor neye inanıcaz

undersun
03-30-2010, 08:46 PM
ben moisture kreme 16 adet aldoctone hap attırdım eczacıda havanda öğdü ve bu kremde kesınlıkle çözülür dedi..alkole gerek kalmadı ...ama anlamadığım 16mı 32 aldoctone kullanmak...

hairs
03-30-2010, 08:55 PM
ben 118 mllik losyona 32 atıom ama zaten yakında sitede burda satılcakmış spiro.artık çakmasına gerek kalmıcak ama fiyat pahalı gelirse çakmaya devam ederim

undersun
03-30-2010, 09:00 PM
çözülme olayına takıldım yaw...kremi elime sürdüm ve derı emdi resmen..ve havanda da topak topak oluşum olmadı..çözülmese kremle butunleşmez sanki..inşallah işe yarar...

hairs
03-30-2010, 09:03 PM
bende öle yapıom evdekilerin dedine görede işe yaradı nemlendirici nuettegore ilo mois neyse adı yazamıom ona sallıom 2 kutu kullanıom her gece bakalım satılan kaça olcak kaç ml olcak ona göre hareket etcem ii kötü memnunum spirodan

POWERNELY
03-30-2010, 09:31 PM
Spironolactone S5 Cream alacam ama etkisi olacanı sanmıyom çakmasını yaptım çok az etkisi oldu ama sadece tüylerde biraz uzama yaptı finasteridle çakma spiroyu kullanmıyom şimdilik finasterid yerine gabak çekirdeği deniyom etkisi gerçekten var sağ şakağımın önlerinde bile saç çıktı ama çok ince cılız uzuyolar termal saç haline gelceklerini sanmıyom zamanında kullansaydık belki gelirdi

nihat4646
05-06-2010, 03:25 PM
Pzx nerelerde arkadaşlar bilen var mı

pzx
05-14-2010, 06:49 PM
Buradayım kanka ama yoğun iş temposu nedeni ile foruma pek giremiyorum. Kullanan arkadaşların yazdıkları herşeyi okudum ve ortalam %60 lık bir başarı performansı var. Bana gelince spiro kullanımı sırasında saçlarım hiç dökülmezken 2 ay kadar kullanmadım ve yoğun bir sac dükülmesi tekrar başladı ama bir arkadaşım bahar ın gelmesi ile böle saç dökülmesi normal dedi saçlarda bitkilker gibi değişiklik yapar dedi ve kafam karıştı! Her nekadar dökülme olsada dökülenlerin yerine yenileri çıkıyor ve açılma yok bu yüzden mutluyum yani spiro yo devam

hakan aktan
05-14-2010, 06:54 PM
Buradayım kanka ama yoğun iş temposu nedeni ile foruma pek giremiyorum. Kullanan arkadaşların yazdıkları herşeyi okudum ve ortalam %60 lık bir başarı performansı var. Bana gelince spiro kullanımı sırasında saçlarım hiç dökülmezken 2 ay kadar kullanmadım ve yoğun bir sac dükülmesi tekrar başladı ama bir arkadaşım bahar ın gelmesi ile böle saç dökülmesi normal dedi saçlarda bitkilker gibi değişiklik yapar dedi ve kafam karıştı! Her nekadar dökülme olsada dökülenlerin yerine yenileri çıkıyor ve açılma yok bu yüzden mutluyum yani spiro yo devam

dostum 2 ay kullanmadım demişsin acaba ondan dökülme başlamış olamazmı yani spiroyuda sürekli kullanmak gerekmiyormu?

pzx
05-14-2010, 07:02 PM
işte tam olarak bunu çöezemedim baharın gelmesi ile de olabilir diyorlar! Spiro yu sürekli kullanmak tabiki gerekiyor ben iki ay iş temposu nedeni ile başımı kaşıyacak vakit bulamadım

hairs
05-14-2010, 07:14 PM
en dandik ilaç bile işe yaramışsa bırakınca iş bozuluyor birde mevsimsel geçişlerde olabilir saç dökülmesi normaldir sende bu 2 si bir arada olmuştur.

kivanc_acar
05-27-2010, 03:22 PM
Minoxidil ve spiro kimyasal olarak birbirine uygun değil. İkisi beraber etkisiz ama ayrı ayrı uygulanınca etkili oluyor.

bunu neye dayanarak söylüyorsun zafer? Bende rogan'la karıştırmayı düşünüyordum ezilmiş hapları ama sen bunu yazınca huylandım direk :D

kefal
07-28-2010, 05:51 PM
nivea soft nelendirici( Moisturızing ) kreme yaptım gayet sık duruyo suanda cok rahat icinde karıstı topaklanma falan hic bisi yok zaten bi 2 tur karıstırınca o kadar attıgım tozun en ufak parçası bile suanda gözükmüyor aklınızda olsun,acayip güzelde emiyor sürünce 1-2 dakka gecemeden emiyor deriye sürülen kısım

kenan
07-29-2010, 05:38 AM
Seba med de petrolatum var buda saça zararlı

barul
07-29-2010, 03:21 PM
powernely günde ne kadar kabak çekirdeği tüketiyorsun?
Spironolactone S5 Cream alacam ama etkisi olacanı sanmıyom çakmasını yaptım çok az etkisi oldu ama sadece tüylerde biraz uzama yaptı finasteridle çakma spiroyu kullanmıyom şimdilik finasterid yerine gabak çekirdeği deniyom etkisi gerçekten var sağ şakağımın önlerinde bile saç çıktı ama çok ince cılız uzuyolar termal saç haline gelceklerini sanmıyom zamanında kullansaydık belki gelirdi

scandsucker
08-17-2010, 10:36 PM
grozny,evet alkolde çözdüm ama ,aldactoneyi çözdük,tablet içerisinde kaç mg spirolactone var belli tamam ama yardımcı maddeler var tablet içerisinde,ham spirolactoneyi temin edip hazırlasaydık daha farklı olurdu diye düşünüyorum,artı absorbasyonu arttırıcı birşey ilave etmedik,ne kadarı emiliyor meçhul,sonra başka başka maddelerde gerekli bence..
spiroyu ilk hazırladığım günlerde bunca detayı gözardı ettiğimi düşünüyorum .konu alanı farklı olunca böyle acemilikler olabiliyor malesef,ama etkisiz değil bu şekildede,sadece daha farklı daha etkili hazırlanılabilirdi demek istedim.

Ya bu ham madde Spironolaktone saf olarak satılıyo gg.com da...onu alıp kirkland minoxidilin icinde cozsek iyi olmaz mı?kirkland minoxidilin icinde ethyl alkol, glycole ve purified su varmış....

scandsucker
08-17-2010, 10:40 PM
HAklısın.Okuduklarıma gore bu ikisini birbirine karıştırmak çok yanlış cunkuı reaksiyona girip birbirlerini bloke ediyorlarmış ve hiçbir faydası olmuyormuş.

barul
08-18-2010, 02:42 PM
karıştırılır mı bilmem am ama iki farklı şeyden bahsetmişsin. aynı gün içerisinde spiro ve minoksidil kullanmakla ikisini birbirine karıştırmak farklı şeyler.
Ya nerden biliyorsun acaba? hey allahım.... aynı gun içinde herkes hem minoxidil hem de spiro kullanıyo.. cokta memnunlar. bence gayet te karıstırılabilir....Bilmeden konusmayın bence...

scandsucker
08-19-2010, 03:21 PM
karıştırılır mı bilmem am ama iki farklı şeyden bahsetmişsin. aynı gün içerisinde spiro ve minoksidil kullanmakla ikisini birbirine karıştırmak farklı şeyler.

Normalde 1 saat arayla kullanıyor insanlar cok ta etkili oluyor.KArıstırmanın bir zararı olmaz...Aynı anda sürdüğünü farzet..

efsane50
09-30-2010, 06:38 PM
spiro ve revivogen kombinesi cidden saçı güzel yapıyor kanımca çünkü bu ikiliyi kullandığım zamandan beri saç cidden oldugundan daha siyah;daha dolgun ve daha kalın çevremdeki insanlardan aldıgım tepki bu benim arkadaşlar saçların ne kadar parlak ve canlı duruyor gibisinden olumlu tepkiler verdiler özellikle sacı kalıntırmak ve üst düzeyde dökülme olmayanlara tavisye edebilir diye düsünüyorum (tabi spiro orjinalı ve revivogen orjinali)

turksistem26
10-01-2010, 12:44 AM
türkiyede satılan revivolar biraz bayat o konuda haklısın dostum :(

son kullanma tarihinin bitmesine 4 ay kalmış 2 sene önce üretilmiş...rezilliğe bak ya

scandsucker
12-23-2010, 05:01 PM

Ya bana yardım edecek biri yok mu? Benim aldacton haplar etil alkolun içinde fln cozulmuyor.Senin dediğin sekilde? 2 kere aldactone ilacı aldım bi ton param gitti.Palavra mı bu yazılanlar??

efsane50
12-23-2010, 05:07 PM
Ya bana yardım edecek biri yok mu? Benim aldacton haplar etil alkolun içinde fln cozulmuyor.Senin dediğin sekilde? 2 kere aldactone ilacı aldım bi ton param gitti.Palavra mı bu yazılanlar??

kardaş sana dedik uğrasıyorsun öyle kolay değil çakma spiro yapmak ornijanilden kim ne fayda gördüde çakmasından fayda bekliyorsun

efsane50
12-23-2010, 05:19 PM

bire bir eczanede yaptıran yaptıranı biliyorum hemde tam kıvana uygun kardeşim yok adam aldı attı cöpe kendim orjinalini kullandım 3 ay spironun bolca yağ revivogenle kombineli anlamlı bir etki yapıyor.Sakalımız yokki sözümüz geçmiş gerekli bilgileri sunuyoruz ama ille kendini zorluyorsun kimyasal ürünler bunlar tutki aldactonenin ilaç olduğunu unutup maceraya atılıyorsun sonra kai yapıyım derken göz cıkarmada internette üç beş söylentiden yola cıkarak tamam kendin pişir ye gözeldir üretici olmakta bu işlem sağlık işi o yüzden temkinli olmak daha anlamlı

scandsucker
12-24-2010, 11:35 PM
bire bir eczanede yaptıran yaptıranı biliyorum hemde tam kıvana uygun kardeşim yok adam aldı attı cöpe kendim orjinalini kullandım 3 ay spironun bolca yağ revivogenle kombineli anlamlı bir etki yapıyor.Sakalımız yokki sözümüz geçmiş gerekli bilgileri sunuyoruz ama ille kendini zorluyorsun kimyasal ürünler bunlar tutki aldactonenin ilaç olduğunu unutup maceraya atılıyorsun sonra kai yapıyım derken göz cıkarmada internette üç beş söylentiden yola cıkarak tamam kendin pişir ye gözeldir üretici olmakta bu işlem sağlık işi o yüzden temkinli olmak daha anlamlı

efsane bugune kadar beni actıgım konularda bilgilendirdiğin için tesekkur ederim ama hem yabancı sitelerde hem burada okuduklarım spironun yararlı oldugu yonunde. O yuzden demenek istedim.Bir de bu konuda ve http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=13659 linkli konuda cok rahat cozduklerinden bahsetmişler.Bende o yuzden girriştim herkes cozup cozup kullandıgını ve memnuniyetini yazmış...Bende zaten bu arada kombineli kullanıcam dedigim gibi yeterki cozebiliyim....

scandsucker
04-05-2011, 01:58 PM
saf spironolactone toz isteyenlere yardımcı olabilirim. bu konuda dr. habibullah beyin izni de onemli tabi. satıcı degilim. size yardımcı olmak isteyen bir kullanıcıym.

POWERNELY
04-09-2011, 03:51 PM
ne kadara veriyorsun gramını

scandsucker
04-10-2011, 11:08 AM
buradan satıs yapmak yasak sanırım sitenin sahibi bir sesimi duymadı ama gramı 5 lira . 10 gram olara veriyorum 50 liraya. kucuck gramlarla urasamam...

barul
05-04-2011, 09:27 AM
nereden ve nasıl bulduğunu merak ettim? bir de tabi orijinal olduğuna nasıl kanaat getireceğiz?
buradan satıs yapmak yasak sanırım sitenin sahibi bir sesimi duymadı ama gramı 5 lira . 10 gram olara veriyorum 50 liraya. kucuck gramlarla urasamam...