Orijinalini görmek için tıklayınız : Spectral Rogaine Minoxidil ??
Senate
10-07-2007, 09:36 PM
Merhabalar sizleri uzun bir süredir takip ediyorum
bu aralar bir tane minoxidil "iran" siparişi verdim ama gelecek aylarda hangisine devam edeceğim konusunda sizelere danışmak istedim
saçlarım gün geçtikçe açılıyor ve buda moralimi altüst ediyor babam gibi olmak istemiyorum en azından :o
sizlere sormak istediğim sizce rogaine köpük bir yıllık siparişimi versem yoksa bana gelecek olan minoxidil solisyonmu yada hiçbir bilgiye sahip olmadığım spectralmi?
fiyat konusunda çok fazlada açılamam en azından ama kel kalmayıda göze alamıyorum :)
resimde gördüğünüz gibi saçların özellikle tepe kısmından başlayarak yayılan dökülme 23 yaşındayım bu gidişle 2 yıl sonra kel kalıcam birşey yapmazsam!
http://img517.imageshack.us/img517/8876/image10ge3.jpg
bu arada proskar demeyin lütfen geçen yıl kullandım ortalama 3 ay ama sonuç.. cinsel hayat sadece %10 şkilde devam ediyordu (=
Habibullah
10-07-2007, 09:53 PM
patron sen evlimisin cinsel hayat filan, bu kadar hılzı olmasanız yahu?
- bu şiddette bir sorun için finasteride şart bence. yan etkileri aklınızda tuttuğunuz için başınıza geliyordur.
- çok etkili olmasını istiyorsan spectral mantıklı. kullanımı uygun. fiyat çok diyorsan rogaine foam düşün. sonrasında iran minoksidili.
Senate
10-07-2007, 10:15 PM
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hocam
evet hocam evliydiM!
belkide ama proskar ilacını bana fransadaki bir doktor arkadaşım tavsiyesi ile başlamıştım sonradan vazgeçildi uzun süreli tevadi ama o zaman bu kadar dökülme yoktu!
Şimdi iran minoksidili kullanıcam bir ay sonrasında spectral ama fiyatları konusunda bilgim yok.
spectral nerden sizce almam mantıklı fiyatları nedir yurtdışından getirebilirsem daha uygunmu olur?
1 aylık minoksidili kullandıktan sonra 12 aylık rogaine foam almayı düşünüyordum ama spectral aklıma takıldı şimdi...
birde sonrasında iran minoksidili kulllan demişsiniz!
iran minoksidili yada amerikan fark varmıdır?
emrzemrz
10-07-2007, 10:21 PM
proscarı kullandıgında yan etkisinden dolayımı bıraktın ,yoksa saç dökulmenı durdurmadıgından mı merak ettim arkadaşım???
Senate
10-07-2007, 10:43 PM
proskarı herhangi bir + yönü bende oluşmadığı için , belkide kullanmaya devam eyseydi olabilirdi ama bende kullanmayı durdurduum için belkide ortalama 2.5 -3 ay kullandım belkide devam etmem gerekiyordu ama ...
emrzemrz
10-07-2007, 10:53 PM
netten saç dökulmesiyle ilgili yurtdışındaki forumlarıda takip ediyorum ,özellıkle hairlosstalk'ı hep söylenen bişey var "big 3" yanı finasterid+nizoral+rogain,, çoğu ınsan bu kombınasyonu kullanıo,sadece rogain minoxidille başarıya ulaşmış bi succes story okumadım ,herkes tedavisinde mutlaka finasterid içerikli bi hap kullanıo
Senate
10-07-2007, 11:27 PM
peki kaç tane bu şekilde sonuç almış story did you read?ne kadar sürede ulaşılabiliyor!Aramızda sonuç almaya başlayanlar varmı?
bu konularda yeni araştırmaya başladım fakat tam olarak bir bigilm yok! proscar + nizoral şampuan"heryerde bulambilirmiyim? + rogain foam alsam bana faydası olurmu? ne adar sürede etkisini göstermeye başlar sizce?
emrzemrz
10-07-2007, 11:41 PM
walla ben bi hayli gördüm okudum halada okumaktayım misal http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=25180,,nizoral proskar her eczanede bulabilirsin,foam konusunda hiçbi bilgim yok ben sadece ikisini kullanıorum
MORDOR
10-08-2007, 12:50 PM
walla ben bi hayli gördüm okudum halada okumaktayım misal http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=25180,,nizoral proskar her eczanede bulabilirsin,foam konusunda hiçbi bilgim yok ben sadece ikisini kullanıorum
buradakı herıf 6 7 AY gıbı BI SUREDE muhtresem sonuc almıs darısıs cıdeden BAŞIMIZA..
BENDE PROPECI A + SPEKTRAL DNC + KONOZOL SAMPUAN KULLANIYOTUM..
50 GUN GIBI BIR SURE OLDU SIMDIDEN COOK COOOK MEMNUNUM.
EK OLARAK PLASENTA SAMPUAN. + MEDABIOTIN + BOL BOL YESIL CAY...
elrunks
10-08-2007, 01:15 PM
..şöyle baktımda ya bu siteler süper sonuclar elde eden elemanlar var gercekten...
kalem7033
10-08-2007, 01:18 PM
buradakı herıf 6 7 AY gıbı BI SUREDE muhtresem sonuc almıs darısıs cıdeden BAŞIMIZA..
BENDE PROPECI A + SPEKTRAL DNC + KONOZOL SAMPUAN KULLANIYOTUM..
50 GUN GIBI BIR SURE OLDU SIMDIDEN COOK COOOK MEMNUNUM.
EK OLARAK PLASENTA SAMPUAN. + MEDABIOTIN + BOL BOL YESIL CAY...
PROPECIA YI KULLANAMIYORUM MAALESEF BEN. YAN ETKİLERİNİ GÖSTERDİ BENDE.. PSİKOLOJİKMİ GERÇEKMİ ONU BİLMİYORUM AMA
MORDOR
10-08-2007, 05:15 PM
propecıa nın yan etkılerı genelde psıkolojık oluyo.. benım arkadasımda kullanmaya basaldı.. 5 gun sonra geldı memem buyudu dıye.. halbukı bısey yok.. cook fazla yan etkısı dusundumuzde kafaya taktıgımızda. sankı yan etkısını gostermıs gıbı hıssedıyoruz.. yan etkısının oranalrına baktıgımızda .. genelde her ılacın yan etkı oranı kadar bence..
holosko
09-28-2010, 11:04 AM
minoxil kullanıyorum ve anlamadıgım bi durum oluyo size şöyle anlatayım ne olur yardımcı olun : abi benim ilk haftalarda degil 3 aydan sonra dökülmeye başladı vede saçım çok güçsüzleşti kalın olan saç telleri ip ince oldu ve dökülüyo aşırı dökülmem var günde 200 tel saçım çok cansızlaştı vede dökülüyo 5 aydır kullanıyorum ilk 3 ay sapa saglam saçım vardı son 2 ay dökülme felaket şekilde durmuyo dökülme yardımcı olun kullanmaya devam ediyorum ama dökülme çok fazla ne kullanayım ne yapmam lazım neden böyle oldu minoxilin bana etkisi yardım edin lütfen
holosko
09-28-2010, 11:41 AM
lütfen yardımcı olun
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.